Geçmiş olsun canım çok sevindim bende inşallah allah hastalık vermesin kimseyeKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
çok sevindim canm ya daha bugün hala konuşuyorduk ay Allahıma çok şükür çok sevindim arkadaşım gözün aydınKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Çok şükür canım gerçekten sıkıntılı bir süreç atlattiniz sonuç iyi oldu çok sukurKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Çok sevindim canım çok geçmiş olsunKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Kek haaaaaaBu günkü menü
07:45 1 bardak zencefilli limonlu su
08:00 2 dilim peynir
11:30 1 fincan kahve
12:30 2 kâse kara lahana çorbası, 1 kase cacık
15:00 2 bardak ayran
17:00 1 kâse yer pancarı çorbası, 5-6 kaşık kaldirik kızartması, 3 kaşık yoğurt,bol salata ve cıssss 2 dilim ev keki
2.5 litre su (3 vardr ama tahmini yazıyorum canm istedikce içiyorum olcmuyorum çok sık iciyorum)
40 dk bisiklet
Ay neguzel dedin ya.korkudan bazılarına diyetteyim bile diyemiyorum.hemen başlıyor aman sana yakışıyorlar...bunu da ye son olsunlar...Günaydın canlar güzeller fistiklar
Sizleri bisikletin üzerinden selamlıyorumyaza fıstık olcaz derken fındık kalmayalim.... Kem gözlere fesatlara kendimize guldurmeyelim yapamaz diyenlerin ağzı açık kalsın kiloluyuz diye tip tip bakanlar şaşa kalsın ama en çok da sağlığımız için kiloları verelim sporları yapalım fit olalım
Van da oturuyosunuz öyle mi .çok merak etmişimdir hep van golünüKızlaaaar günaydın günaydın günaydınnnnnnayyyy böyle deniz kenarına gidip yürüyüş yapasım var. Bu arada burda van gölüne van gölü denmez van denizi denir kii gerçekten deniz gibi bayılıyorum. Ama evim uzak dolmşla gitmem gerekiyor. Aç karna dolmuşa binince de biliydsunuz felaket oluyor sonu. En iyisi birazdan asyayla şöyle bi hava alıp yürüyüp geleyim ben. Şimdi sabah kahvemi içtim dün ben uyurken yazdıklarınızı okudum. Hadi kızlar kaçamaklara son artık. öpüldünüzzzz
Harika bi menuherkese günaydın
dünkü menüm
sabah:
1 dilim kendi yaptığım yufkadan peynirli börek 5 zeytin çay
ara:
elma kuru avuç içi kadar
öğle:
1 tabak mantar sebze sote 1 kase yoğurt
ara:
1 fincan sütlü türk kahvesi
akşam:
1 tabak taze fasülye yemeği( geçen yazdan kuruttuğum fasülye)
1 kase yoğurt
3 lt su 1 kupa yeşilçay
spor: 45 dk yürüyüş
deadline
blonde ambition
Boy kaç pekigunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
Bizim yerimize de gez o zamanben öğretmenlik ilk atama için adilcevaz ve ahlat ilçelerini tercih etmiştim çok güzelmiş diye gerçi daha yakın yer oldu göremedim oaraları ama çok güzelmiş
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falan
Aksam mecburi oldu yarın spor yok güzel bir menü olacak
canim menun çok az görünüyo evet güzel ama patatese çok dikkat et .haşlanmış olması seni aldatmasindun sabah kahvaltı yapmadım 2 bardak su +7 bardak su. dün öğlen bır tabak patates haşlaması. dün akşam ekmeksiz 4 köfte,karnıyarık,ayran 2 bardak. spor yok yoruluyorum ev iş spora vakıt kalmıyor =)deadline
Eveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım.artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.
Maşallah ne güzel spor yapmissinz ikinizdeevet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicamaramızda kalsın şimdi bisikletin üstündeyim
Afiyet olsunKızlar süper bir atıştırmalık tarifi vereyim size normalde misafirlere bile yedirebilirsiniz ben oğluma yedirdim sevdi eşim de eve gelince dener herhalde ama on numara bir şey oldu benden tam not aldıdaha fazla uzatmadan tarife geçeyim
2-3 kaşık yulaf ezmesi (rondodan çekip un gibi yaptım)
3 dilim süzme peynir
Azck kabartma tozu
1er çay kaşığı zerdeçal zencefil nane dereotu pul biber(siz isteğe göre çeşitli azaltıp arttırabilirsiniz)
Sırayla hepsini rondodan çektim tatlı kaşığı ile küçük top top tepsiye koydum üzerlerine çörekotu ektim 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirdim... Kurabiye ve poaca arası birşey oldu ama harikaballandıra ballandıra anlattım
Çok geçmiş olsun canim .gözün aydın olsunKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Geçmiş olsun canim.Kaptanımdeadline Ben izinli olmaya devam edeceğim diyet yapmaya hiç uygun değilim çünkü oğlumda sünnet oldu onunla uğraşıyorum canım iyileştiğinde devam edeceğim olurmu
spora geeelllllllll muhtesemmmmmmkahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,peynir, zeytin,çay,2 dim tambugday ekmeği
Ara: 1 kaşık tahinpekmez karışımı
öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ıspanak
Ara: 1 elma
Akşam: yarım kase çorba,1 kase yoğurt
toplam 2lt su
geçelim sporlara:
sabah: 1 saat kondisyon bisikleti
öğleden sonra: 20 dakika koşu (23 dakikaydi ilk 3 dakika hizli yuruyip isindim arkasindan 20 dakika araliksiz kostum)
koşu sonrası sguat,plank ve köprü
Tamam canımKaptanımdeadline Ben izinli olmaya devam edeceğim diyet yapmaya hiç uygun değilim çünkü oğlumda sünnet oldu onunla uğraşıyorum canım iyileştiğinde devam edeceğim olurmu
yine de çok abartma canım afiyet olsun bugunlukArkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
Çok çok şükür canımKızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Ne istiyorsan yeArkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?