Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yine deadline caroline84 magickk blonde ambition G Gunayfur berceste_ Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.

Geçmiş olsun canım çok sevindim bende inşallah allah hastalık vermesin kimseye

çok sevindim canm ya daha bugün hala konuşuyorduk ay Allahıma çok şükür çok sevindim arkadaşım gözün aydın

Çok şükür canım gerçekten sıkıntılı bir süreç atlattiniz sonuç iyi oldu çok sukur

Çok sevindim canım çok geçmiş olsun

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,peynir, zeytin,çay,2 dim tambugday ekmeği

Ara: 1 kaşık tahinpekmez karışımı

öğlen: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık ıspanak

Ara: 1 elma

Akşam: yarım kase çorba,1 kase yoğurt

toplam 2lt su

geçelim sporlara:
sabah: 1 saat kondisyon bisikleti
öğleden sonra: 20 dakika koşu (23 dakikaydi ilk 3 dakika hizli yuruyip isindim arkasindan 20 dakika araliksiz kostum)
koşu sonrası sguat,plank ve köprü

Kek haaaaaa

Ay neguzel dedin ya.korkudan bazılarına diyetteyim bile diyemiyorum.hemen başlıyor aman sana yakışıyorlar...bunu da ye son olsunlar...
Van da oturuyosunuz öyle mi .çok merak etmişimdir hep van golünü
Harika bi menu
gunaydin.kizlar nihayet 55 90 oldum yaaa ohhh bee.bide 47 90 olsam var ya cookkkk sabrszm ben beee.
Boy kaç peki

ben öğretmenlik ilk atama için adilcevaz ve ahlat ilçelerini tercih etmiştim çok güzelmiş diye gerçi daha yakın yer oldu göremedim oaraları ama çok güzelmiş
Bizim yerimize de gez o zaman
Öğlen yemeklerini kuruyemisle geliştiriyorum meyve kahve falan
Aksam mecburi oldu yarın spor yok güzel bir menü olacak

Ay bu alıntılar karman corman oldu gene bu arada zumba en sevdiğim suan kalori yakiminda birinci sirada canm hemde müthiş eylenceli direk eğlenerek kilo veriyorsun ben doğum sonrası diyet yapmadn sadece emzirme ve zumba ile ilk 10 kiloyu atmistim benim kızı birakicak yer olsa gene giderdm bayiliyorum bak gör müthiş sonuç alicaksn bu arada ödem yapmaz hatta ödem attiriyor hizli tempoda vucut calistigi için hem ter ile ödem atıyor hemde metobolizmayi çokcalistirip idrarla iki yonlu attiriyor yani ben dans disinda sporla terlemem mesela ondan zumba iki kat verdiriyor ama bol bol su iç direk etkiyi görürsün 2lt altına inme canm[/QUOTE]
benimde bebeğim var ondan gidemiyorum ama katılıyorum sana çok eğlenceli[/QUOTE]
Kesinlikle çok eğlenceli zumba ben de evde yapiyorum
canim menun çok az görünüyo evet güzel ama patatese çok dikkat et .haşlanmış olması seni aldatmasin

Eveeeet sabah sporu olarak 1 saat yürüyüşümü de yaptım. artık tüm yaptıklarımı akşam liste olarak yazıp öyle etiketlişcem kızlar size de sıkınttı olmasın.

evet canm bende ondan yaptklarimi yazmiyorum akşam toplu yazicam aramızda kalsın şimdi bisikletin üstündeyim
Maşallah ne güzel spor yapmissinz ikinizde
Tebriklerrrrrrrrr

Afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canim .gözün aydın olsun

Kaptanım deadline Ben izinli olmaya devam edeceğim diyet yapmaya hiç uygun değilim çünkü oğlumda sünnet oldu onunla uğraşıyorum canım iyileştiğinde devam edeceğim olurmu
Geçmiş olsun canim.
spora geeelllllllll muhtesemmmmmm

Kaptanım deadline Ben izinli olmaya devam edeceğim diyet yapmaya hiç uygun değilim çünkü oğlumda sünnet oldu onunla uğraşıyorum canım iyileştiğinde devam edeceğim olurmu
Tamam canım
Arkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
yine de çok abartma canım afiyet olsun bugunluk

Sporumu yazayım da sabah 1 saat yürüyüş öğleden sonra 2 saat fitness (1 saat kardiyo 1 saat kas) kahvaltı Ceviz zeytin peynir domates salatalık kapya biber muz ince dilim ananas akşam yemeği fırın tavuk bumgur pilavı yoğurt. İçim titriyo hasta olacakmış gibi titriyorum halen kendime gelemedim. O yüzden izin istiyorum bu akşamlık. deadline blonde ambition bluegreeneyes

deadline blonde ambition

Sabah
1 küçük sandviç

Öğle
2 galeta
1 şeker kaşığı terayağ
Domates salatalık
bir çatal turunç reçeli

Ara
1 muz
1 elma

Akşam
1 porsiyon barbunya
3 dilim kepek ekmek
Biber turşusu

Su: 2 lt

Öğle yemeğe gitmedim kahvaltı gibi bişeyler getirmişti arkadaşlar ondan atıştırdım. Kalorisi en düşük olarak galeta dedim de değişik bir bisküvi vardı ondan yedim cidden çok hafifti. Terayağ özel olarak getirmiş arkadaş tadına bakmak için yedim. Birazdan form çay içerim şişkinliğimi alması için. Spora gidemedim maalesef.

Çok çok şükür canım
Kendi kızım gibi hissettim
Çok çok sevindim

Arkadaşlar bu akşam izin istiyorum sizlerden regl bi yandan yaşadığım şok bi yandan ellerimin titremesi halen geçmedi tatlı felan yiycem yazmayayım sizinde canınız istemesin.
Ne istiyorsan ye
Hem iyisin hem boşluktasın anlıyorum seni
Nerede oturacağını bilemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…