- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış basagrisina suyun iyi geldiğini gözlemledim ama migren yaşamadım hiç anne de var çok zor canım yaakızlar günaydın dün gece yatmaya yakın yaşadığım sinir stres beni baya zorladi kaçamak yapmadm normalde cikolataya vururum kendimi ama engel oldum geceyi atlattim fakat durum bana sabah gözümü açar açmaz migren olarak geri döndü kızlar hala birşey yiyemedim yiyebilince yazarm migrenken size ne yemek iyi geliyor acaba?
kızlar günaydın dün gece yatmaya yakın yaşadığım sinir stres beni baya zorladi kaçamak yapmadm normalde cikolataya vururum kendimi ama engel oldum geceyi atlattim fakat durum bana sabah gözümü açar açmaz migren olarak geri döndü kızlar hala birşey yiyemedim yiyebilince yazarm migrenken size ne yemek iyi geliyor acaba?
Gayet iyi ben normalde de ıvır zıvır yemem iyi şeyleri çok yediğimden kilo alanlardanım:)Canım koruma programın nasıl gidiyor? Bende geçen hafta başladım haftada 4 gün 2 şer saat yapıyorum. Ramazana kadar iyice toparlayayım istiyorum. Ramazanda ancak evde plates ile devam edebilirim.
canim bu benim takinti oldugum kilo aslinda 45 di sonra 47ye cikardm.9yildir bogusyorum.resmen kilolarla.ilk uyandm aklmda kilo yatram kilo coook takntliym.vaz gecmek istiyorum olmuyor.ama bu sefer bitecek sabr edecem gidecek lanetkilolar bende kurtulacam.hastalil derecesiiyim.anlicagnzzz kizlar.yazım hatası yapmış canım kısa değilmişsin yazacakken yazı öyle olmuşgerçekten kısa değilsin burda çoğumuz o boyda 60lardayiz bizde canm ama hakkaten 47 kilo çok az değil mi
canm şuan kaç kilosun ki sen? bari hedefi düz 50 yap yani 1.60 a 50 kilo çok çok iyi az bile sen bilirsin tabi ama kırklı kilolar da çocuk gibi oluyor canım ya şuan kaç kiloydun?canim bu benim takinti oldugum kilo aslinda 45 di sonra 47ye cikardm.9yildir bogusyorum.resmen kilolarla.ilk uyandm aklmda kilo yatram kilo coook takntliym.vaz gecmek istiyorum olmuyor.ama bu sefer bitecek sabr edecem gidecek lanetkilolar bende kurtulacam.hastalil derecesiiyim.anlicagnzzz kizlar.
canm şuan kaç kilosun ki sen? bari hedefi düz 50 yap yani 1.60 a 50 kilo çok çok iyi az bile sen bilirsin tabi ama kırklı kilolar da çocuk gibi oluyor canım ya şuan kaç kiloydun?
bende takintiliyim sabah akşam tartiliyorum stres yapiyorum daha önce gittiğim diyetisyen de bir çok kişi de aynını söyledi sen stres yaptığın için kilolari tutuyorsun stres yapmasan gidicek diye ama aynı elimde diil hep aklımda deki gibi spor yapıyorum sabah akşam canm ama benim kilom suan yüksek zaten bayadr da aynı rakamda 72 de takılı kalmam beni gerdi yoksa 60lara dusseydim 69 u bile gorup 70lerden kurtuldum desem takintimdan da kurtulurdum ama bu kadar sabit kalmak iyice takintimi tetikledi ama genede benim hedefim asla okadar düşük olmadı ben gene hafif balık etli yani yuvarlak hatlı seviyorum takır takır kilo veriyor olsaydimda 58 in altina inmek istemezdim ama herkes farkli 55de de çok güzel olan var 50 kiloda çok yakışan var ama altı iyi degil bence hadi boyun da 1.50 yada 1.55 filan olsa kırklara in ama 1.60 boyda 50 in altı iyi değil bencekizlar aranizda benim gibi kilo takntsu olan varmi.
bak ya günün 12 de biri sporla gecmis. Super.Kızlaaaaar spordan geldim ay ölüyorum hergün daha da ağırlaşırıyoruz pert oluyorum ya. 1 saat fitness 1 saat plates.blonde ambition deadline @bluegreeneyes ya sporları kim takip edecekti. Her seferinde hepinizi rahatsız etmeyeyim.
canm sağol pates yedim o migdemi çok bastırıp bulantima iyi gelir hepCanım blantısı için soda limon içiyorum ben o biraz iyi geliyor. Nane yağını sürdün mü? Aman canım bak dün dayanmışsın sakım migren yüzünden emeklerini çöpe atma. Her zamanki gibi kahvaltını yap aç bekleme. Açlık iyice azdırır migreni biliyosun.
evt canm çok doğru beynin büyük kısmı sudan oluştuğu için susuzluk baş ağrısı yapıyormuş bol bol iciyorum normalde canm bugunde yudum yudum eksik etmemeye calisiyorum çok sağol lanet bir hastalık hiç strese üzüntüye gelmiyirGe
Geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış basagrisina suyun iyi geldiğini gözlemledim ama migren yaşamadım hiç anne de var çok zor canım yaa
canim sen duzenli yapiyorsun masallah ama liste olmasa ben gibiler cok kacamak yaparbence herzamanki gibi böyle yorum yapsak liste yapmasak daha iyi sonucta cuma zaten yarışmamiz var yani burda herkes herkese yirumda yapiyor bidaha ekstra liste takibi yorucu oluyor stres yerine daha neseli hala getirsek daha iyi olmazmi sayfayi ama bu benim fikrim tabi herkesin dusuncesini bilemem bu arada canım takip sana verilmisti kabul etmemiştim öyle kaldı en son benim bildiğim
bak ya günün 12 de biri sporla gecmis. Super.
Ankara da yok maalesef bildigim. Ama orda da mutlaka bu isin ehilleri vardir. Ben Malatya da yasiyorum. Bu arada cok gecmis olsjn canim. Rabbim hayrli uzun saglikli omurler nasip etsin cocugunuzla ailecekAraştırmk lazım canım ya Ankarada varsa bildiğin haber ver olur mu? Yengem bi yerde yaptırmıştı ona felan da sorarım.
Daha cok mu:)))))Teşekkür ederim canım. Geçen hafta pazartesi başladım canım haftada 4 gün 2 şer saatten devam ediyorum. Bazen de sabahları 1 saat yürüyüş ilave ediyorum. Kızımı bırakacak yer olsa daha çok yaparım aslında ama buna şükür.
ne yemek iyi gelir bilmiyorum da kakaodan uzak durmak lazim. toz kakao ciddi agri yapiyo. biliyorsundur zatenkızlar günaydın dün gece yatmaya yakın yaşadığım sinir stres beni baya zorladi kaçamak yapmadm normalde cikolataya vururum kendimi ama engel oldum geceyi atlattim fakat durum bana sabah gözümü açar açmaz migren olarak geri döndü kızlar hala birşey yiyemedim yiyebilince yazarm migrenken size ne yemek iyi geliyor acaba?
Benimde 3 gündür öğleden sonra hafif aksam çoğalan başardım var gece uyuyana kadar çekiyorum ilaç içmeden geçsin diye bekliyorumcanm sağol pates yedim o migdemi çok bastırıp bulantima iyi gelir hepbide nane yağı vardı onu sürüp yattm
evt canm çok doğru beynin büyük kısmı sudan oluştuğu için susuzluk baş ağrısı yapıyormuş bol bol iciyorum normalde canm bugunde yudum yudum eksik etmemeye calisiyorum çok sağol lanet bir hastalık hiç strese üzüntüye gelmiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?