Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dövsem miiii sevsem miii ikileminde bıraktıran bir menü oldu kaptanicem bu gün tedaviye gittim bacağım yana yana yürüdüm pasta yedim diye
Geçmiş olsun canım kendini öyle çok zorlama dinlen arada

Bence bir sıkıntı yok canım zaten ekstra sporlarindan bir hakkın var
Amin canim
Bir kekci daha akşam akşam olmasaymış iyiymiş bir dengeleme bekliyorum bugun chihiro
Helal olsun canım ama beklediğimize değdi ben hiç bişey çıkmadığına cook sevindim ya önemli olan sonucun güzel olmasi

Ailemin yanına gidersem yazın bende yahtırmayı düşünüyorum tabii iyi bi yer bulmak lazım. Kaç seans yaptrdın 1 kere mi sadece? Bende fibromiyalji fıtık vs de var onlar içinde ustiyorum aslında
canim çok iyi yapan bir yer bulmaya çalış o zaman. Rahmetli Aidin Salih hocanin talebeleri var. Ben onlardan bir hanima yaptirdim. Bir seans 4 ay engelledi migreni. Sonra yine tuttu, yine yaptirdim. Simdilik iki oldu yani. Sen sıkıntılarını anlatınca o bolgeye yapiliyor zaten. Ins sana da sifa olur

him ne guzel. Bense Ramazan da aliyorum. Ne kadar sacma degil mi(

İyiyim devam ışte bu ara iyi gidiyor herşey
Zumbada başladım daha onceneden gitmedim diye hayiflaniyorum resmen
Sen nasılsın peki
Harika iyi yapmışsın

Ben de iyiyim bazı şeyler biraz yoluna girdi platese devam ediyorum iyi geliyor

Okul çok yoğun bu aralar ama az kaldı :)

Harika iyi yapmışsın

Canım koruma programın nasıl gidiyor? Bende geçen hafta başladım haftada 4 gün 2 şer saat yapıyorum. Ramazana kadar iyice toparlayayım istiyorum. Ramazanda ancak evde plates ile devam edebilirim.

Kızlar bu arada ben ramazana kadar karataya ara vericem. Karatayı çk seviyorum çok da faydasını gördüm ancak spor yaparken kendimce uyguladıgım farklı bir beslenme şeklim var onu uygulayacağım. Zaten ramazanda yine 2 öğün olacağı için yine karatay şekline dönerim. Hem bi şaşırtma olur hem spor yaparken bana daha iyi gelir diye düşünüyorum. Yani listemde karataya uymayan şeyler görürseniz şaşırmayın. Bu arada biz arayı açmadan 2. Bebeği düşünüyoruz Haziran gibi başlıycaz Allah izin verirse o yüzden hazirana kadar ne kadar verir ve toparlanırsam o kadar iyi.

Araştırmk lazım canım ya Ankarada varsa bildiğin haber ver olur mu? Yengem bi yerde yaptırmıştı ona felan da sorarım.

Salı günü menüm
Sopaları çıkarin kızlar hazırım.aksama kadar iyiydim.akşam biseye canim sıkıldı.cozuttum
Kahvaltı. Pey nur .7 zeytin. 1dilim ekmek.salatalik.4 çatal sucuk
Ara yeşil çay. 1 portakal
Og le. 1 yumurtalı menemen. 4 ksk yoğurt
Ara 1 .cy brd yarim yağlı süt.1 ksk kuru üzüm.yarim ceviz.
Akşam 1 milföy çanağında buğday salatası.
4 ksk yoğurt. 1 kepçe çorba
Ara 4 kurabiye 3 cay ksk cikolata avuç içi kadar yufka ekmek
Şu 2.5 lt
Spor 40 dk zumba

Harika iyi yapmışsın

Sınav haftasindasinizdir ben de sinir oluyorum sınav haftasına
Pilates iyi geliyor vücuda ben de eğlenmek için başladım çok iiyiymis keşke önce baslasaydim gelsene arada goruselim

Bazen ockadarcik olur zumbayla eritmissindir

Hmmm yufka miflöy kurabiye çikolata hepsi birden biraz fazla olmş evet bugün telafi için fazladan spor yapmaya çalış canım.

Evet kızlar an itibariyle 46 dk bisiklet surerek sporumu tamamlamış bulunuyorum
Sıra sizlerde hadi bakalım
Sabaha kaçta uyaniyorsun harikasin canım ben de erken uyanıyorum ama spor yacakckadar değil sadece okula yuruyerek geliyorum kiskandim seni hadi bakalım olacak olacak

herkese günaydın
hemen menümü paylaşayım
sabah:
haşlanmışyumrta yeşil soğan maydonoz
1 kk peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
ara:
1 avuç leblebi
öğle:
1 kase yoğurt 1 yk chia
zencefil zerdeçal tarçın biraz kuru üzüm
akşam:
haşlanmış tavuk avuç içi büyüklüğünde bol salata
dündn kalan 4 yk fasülye yemeği
ara:
5 fıstık 1 bebe büsküvi(oğlan elinden bırakmış dayanamadım attım ağzıma)
3 lt su 2 fincan yeşilçay
spor: 40 dk koşu bandında yürüyüş
deadline
blonde ambition

sen benim gibi sinir olunca yiyenlerdensin bende akşam çok sinirlenmistim esime gelirken tatli cikolata falan birseyler getir dedim morel gidince direk akla cikolatali bir seyler yemek geliyor ustelik saat gece 11 geçmişti 12 ye geliyodu düşün yani sonra eşim gelene kadar kendine bütün emeğin sporun boşa gidiyo hem haklısın hemde resmen bunu yaparak kendine ceza veriyosun dedim ve eşim tatlilari uzatarak girdi yemiycem dedim bide ısrar ediyo al dedin ya bilmem vazgeçtim kardesim o kadar emek veriyom şimdi niye yiyim yemicem aklim başıma geldi dedim dedim ama bende kendime inanamadm bu bir ilk sende aynılarını düşün arkadaşım çünkü bu durum bir tek bize zarar veriyor

dünkü menum.
sabah:ıkı haşlanmış yumurta 5 zeytin,3 dilim peynır(kocaman parça değil küçük dılim halınde),ıkı bardak su,bır kupa yeşilçay,3 salata dılım,bir iki lokmada pide(ramazan)
öğlen:yoğurt 2 bardak içinde yarım elma yarım kıvı,ceviz bır avucdan az. bırde yulaf kattım bır su bardağı ama hepsini yıyemedım yarısı kaldı.aradada 4 tane( paket değil )burçak yedim çayla.3 lıtre su ve yan yağ çalışmasıyla gunu kapattım.
akşam:yumurtalı ıspanak (bır tabak kuçuk porsıyon yarım tabak dolmadı),ıspanak yanında sebzeli erişte yarım koydum.yarım kasede yoğurt.3 lıtre su ve yan yağ çalışmasıyla gunu kapattım.çay yanında bır dılım pasta yedım.kalın değil ama ınce dilimdi.sporla erıdı zaten deadline

canim kisa seclmsn ne demek anlayamadim
ben azeriyim bazen anlamaya bilirim
yazım hatası yapmış canım kısa değilmişsin yazacakken yazı öyle olmuş gerçekten kısa değilsin burda çoğumuz o boyda 60lardayiz bizde canm ama hakkaten 47 kilo çok az değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…