- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Evet kızlar an itibariyle 46 dk bisiklet surerek sporumu tamamlamış bulunuyorum
Sıra sizlerde hadi bakalım
Geçmiş olsun canım kendini öyle çok zorlama dinlen aradaDövsem miiii sevsem miii ikileminde bıraktıran bir menü oldukaptanicem bu gün tedaviye gittim bacağım yana yana yürüdüm pasta yedim diye
Bence bir sıkıntı yok canım zaten ekstra sporlarindan bir hakkın varGünaydın kızlarrrr tatlı yemedim ama eşim çocuklara dağıtmak için şu minik hobby lerden almıştı 8 gr lık ondan 10 tane yedim yani 80 gram çikolata ve yarımdan az muz yedim bir tanesi 42 kalori 10 tanesi 420 kalori eder muz da 50 kalori desek 470 kalori eder ben sadece yürüyüş bandıında dün 466 kalori yakmıştm diğer yaptıklarım hariç. Yani bu kaçamağın telafisini bilimsel olarak yapmış bulunuyorumdiğer sporlarımda yanıma kar kalmış oldu. Bu arada kaptanım ve arkadaşlarım normalde benim regl im ikinci günü serbest günüm. Aylardır bu şakilde yaparım eski arkadaşlar bilir ama muhakkak telafisini de yaparım. Dün yapmadım bu hakkımı önümüzdeki haftalarda kullanmak üzere saklıyorum. Şimdiden bilginize sunayım. deadline blonde ambition @bluegreeneyes
Amin canimHerkese en güzelinden mutlu neşeli günaydınlarher sabah olduğu gibi bu sabah da bisikletimle aşk yaşayarak gözlerimi açıyor ve sizleri bisikletimin üzerinden selamlıyorum canlarım icimizin kıpır kıpır olduğu hüzne ve kedere yer birakmadigimz bir gün olsun
Kötü sözleri kulak ardı edip iyi sozleri kalbimize kadar alıp orda güzelce agirlayalimbaharla birlikte içimizde de çiçekler açmasına izin verelim mutlu sağlıklı huzurlu günleriniz olsun efenim
Bir kekci dahadeadline 10.04.2018 sali menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1/2 dilim ekmek
1/2 yumurta
2-3 catal peynir
1 zeytin
1 fincan sutsuz sekersiz kahve
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 tabak etli bamya yemegi
1/2 kase yogurt
2-3 catal saksuka
Ara:
350 ml su
4 yulafli biskuvi
Aksam:
1 kase yine bamya
Spora gidince 750 ml su (ama kiyafetlerimi unuttugum icin salondan bos dondum
Evde
2 ince dilim kek
1 cay bardagi sut
Helal olsun canım ama beklediğimize değdi ben hiç bişey çıkmadığına cook sevindim ya önemli olan sonucun güzel olmasiKızlar akşam eşim geldi yemeği böyle saldırır şekilde yedim ve resmen baygın şekilde uyudum. Elim kolum kalkmadı bi sinir boşalması yaşadım. Biliyosunuz asla isyan etmedim ama ne yapıcaz nasıl yapıcaz bunları düşünmeden de bir günüm geçmedi. Çocuğuma bakıyorum herşeyi norml ümitleniyorum sonra ümitlenmek istemiyorum. Kendimi nasıl oyalayacağımı bilemedim. Gerçekten şu 40 gün geçmek bilmedi. Rabbimin snavları büyak taşıyamayacağımız yükler vermesin. Verdiklerine de bol bol sabır versin güç versin maddi manevi yardımcısı olsun. Ailem zaten perişan oldu. Onlara karşı ekstra mutlu güçlü olmaya çalıştım. Ama insan içine de atsa dışına da vursa kolay değil gerçekten. Hala da sersem gibiyim. Asya uyanmasa bugün de uyumaya devam ederdim sanırım. Zaman zaman sizlerin başını şişirdim hakkınızı helal edin.
canim çok iyi yapan bir yer bulmaya çalış o zaman. Rahmetli Aidin Salih hocanin talebeleri var. Ben onlardan bir hanima yaptirdim. Bir seans 4 ay engelledi migreni. Sonra yine tuttu, yine yaptirdim. Simdilik iki oldu yani. Sen sıkıntılarını anlatınca o bolgeye yapiliyor zaten. Ins sana da sifa olurAilemin yanına gidersem yazın bende yahtırmayı düşünüyorum tabii iyi bi yer bulmak lazım. Kaç seans yaptrdın 1 kere mi sadece? Bende fibromiyalji fıtık vs de var onlar içinde ustiyorum aslında
him ne guzel. Bense Ramazan da aliyorum. Ne kadar sacma degil mibende daha önce kilo verdiğimde oruç tutyordum hamilelikte tutamadığım ramazanı tutuyordum ve öyle güzel kilo verdimki normalde olan kahvaltı öğününü sahur yaptım iftarda da normal her zamanki öğünümü yaptım akşam ezanı 5 gibi oluyordu sonrasında bişey yemedim ama bazen meyve yedim süper kilo vermiştim
Harika iyi yapmışsınİyiyim devam ışte bu ara iyi gidiyor herşey
Zumbada başladım daha onceneden gitmedim diye hayiflaniyorum resmen
Sen nasılsın peki
Harika iyi yapmışsın
Ben de iyiyim bazı şeyler biraz yoluna girdi platese devam ediyorum iyi geliyor
Okul çok yoğun bu aralar ama az kaldı :)
canim çok iyi yapan bir yer bulmaya çalış o zaman. Rahmetli Aidin Salih hocanin talebeleri var. Ben onlardan bir hanima yaptirdim. Bir seans 4 ay engelledi migreni. Sonra yine tuttu, yine yaptirdim. Simdilik iki oldu yani. Sen sıkıntılarını anlatınca o bolgeye yapiliyor zaten. Ins sana da sifa olur
Kısa da seçilmişsin canim 47 kilo yu duyunca sasirmistimbenim boy 160 canim
Sınav haftasindasinizdirHarika iyi yapmışsın
Ben de iyiyim bazı şeyler biraz yoluna girdi platese devam ediyorum iyi geliyor
Okul çok yoğun bu aralar ama az kaldı :)
Bazen ockadarcik olur zumbayla eritmissindirSalı günü menüm
Sopaları çıkarin kızlar hazırım.aksama kadar iyiydim.akşam biseye canim sıkıldı.cozuttum
Kahvaltı. Pey nur .7 zeytin. 1dilim ekmek.salatalik.4 çatal sucuk
Ara yeşil çay. 1 portakal
Og le. 1 yumurtalı menemen. 4 ksk yoğurt
Ara 1 .cy brd yarim yağlı süt.1 ksk kuru üzüm.yarim ceviz.
Akşam 1 milföy çanağında buğday salatası.
4 ksk yoğurt. 1 kepçe çorba
Ara 4 kurabiye 3 cay ksk cikolata avuç içi kadar yufka ekmek
Şu 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
Salı günü menüm
Sopaları çıkarin kızlar hazırım.aksama kadar iyiydim.akşam biseye canim sıkıldı.cozuttum
Şu 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
Sabaha kaçta uyaniyorsunEvet kızlar an itibariyle 46 dk bisiklet surerek sporumu tamamlamış bulunuyorum
Sıra sizlerde hadi bakalım
canim kisa seclmsn ne demek anlayamadimKısa da seçilmişsin canim 47 kilo yu duyunca sasirmistim
sen benim gibi sinir olunca yiyenlerdensin bende akşam çok sinirlenmistim esime gelirken tatli cikolata falan birseyler getir dedim morel gidince direk akla cikolatali bir seyler yemek geliyor ustelik saat gece 11 geçmişti 12 ye geliyodu düşün yani sonra eşim gelene kadar kendine bütün emeğin sporun boşa gidiyo hem haklısın hemde resmen bunu yaparak kendine ceza veriyosun dedim ve eşim tatlilari uzatarak girdi yemiycem dedim bide ısrar ediyo al dedin ya bilmemSalı günü menüm
Şu 2.5 lt
Spor 40 dk zumba
yazım hatası yapmış canım kısa değilmişsin yazacakken yazı öyle olmuşcanim kisa seclmsn ne demek anlayamadim
ben azeriyim bazen anlamaya bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?