Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sınav haftasindasinizdir ben de sinir oluyorum sınav haftasına
Pilates iyi geliyor vücuda ben de eğlenmek için başladım çok iiyiymis keşke önce baslasaydim gelsene arada goruselim
Sorma canım hiç sınavlar, şökler, proje sunumları, veli toplantısı, bilim şenliği liste uzar

Plates bitince masaj yapılmış gibi hissediyorum çok iyi geliyor gerçekten

Sorma canım hiç sınavlar, şökler, proje sunumları, veli toplantısı, bilim şenliği liste uzar

Plates bitince masaj yapılmış gibi hissediyorum çok iyi geliyor gerçekten
Bilim şenliği çok yönlü bir okul galiba bizim okul akademik yönden çok düşük haliyle öğrenci başarısı yükseldikçe çalışmak da zevk veriyordur kolay gelsin canim

suan 55 90ama kasmda 50 30kilodaydm
fakat sok diyet yapyodum gunde 1 ogun oda sabah.sonra saglikli beslenmeye karar verdm 5 kilo aldim saglikli beslenerek verecem.insallah
sağlıklı beslenmek en önemlisi canm gerisine birşey diyemem tabi sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyosan o önemli tabi

Evet kızlar sabah da söylemiştim beslenme şeklimi 1 aylık değiştirdiğim için bugünki menülerimi paylaşabilirim.

Kahvaltı 11.30
Muzlu yulaflı cevizli kuru üzümlü yoğurt

Öğle yemeği 16.30
Izgara köfte az yağ az tuz bol limonlu salata

Akşam yemeği (gece yatmadan yiyeceğim)
Zencefil zerdaçal tarçın ve karabiberli yoğurt

Spor
2 saat fitness (1 saat kardiyo + 1 saat kas)

deadline blonde ambition
bluegreeneyes

kahvaltı: 2 haşlanmış patates,2 dilim peynir

Ara: türk kahvesi, 2gün kurusu

öğlen: 80grlik ligh ton balığı yedim
üstüne ıhlamur çayı ve bir kaşık tahin

Akşam: piliç çevirme,soğan,domates,yeşillik az az ve 2 dilim tambugday ekmeği

bugün rahatsizdm kizlar biliyorsunuz migren dolayisi ile spor yapmadm

Sporun gayet güzel ama menü çok az geldi gözüme 1 ay bu şekilde mi devam edeceksin...
Geçmiş olsun canım menun güzel

Sporun gayet güzel ama menü çok az geldi gözüme 1 ay bu şekilde mi devam edeceksin...

Geçmiş olsun canım menun güzel

Canım aralarda tabi değişiklikler olur ancak genel itibariyle böyle özellikle akşam yemeği ya yoğurt ya süt ya da en fazla smotii şeklinde olacak. Ramazana kadar salona da devam etmeyi düşünüyorum. Spor yaptığım sürece bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.

Y YesilinBuyusu alıntı yapmıştım ama önceki alıntılar silinmiş aklimdayken yazayım bebek kararın hayırlı olsun canm asya kaç yasindaydi senin ??

Sağol canım zaten uzun zamandır bu şekildeydi düşüncemiz ancak işte asyanın sonucunu bekledik. Asya henüz 8 aylık haziranda 10 aylık olacak Allah kısmet ederse. Biz aralarını açmak istemedik. Emzirme olayı da olmadığı için bekliycek bişeyimiz kalmadı. Zaten normal doğum yaptığım için sağlık açısından da bir sıkıntım yok. Ne kadar kilo verebilirsem kar olacak.

kararın da hayırlı olaun canm Allah hayırlısıyla istediğin şekilde nasip etsin inşallah

hazirana kadar devam ozamn bende hazirana kadar devam edicem tatiller başlamadan fazlaliklari halletmem lazım hala 1.5 aydan fazla vaktimiz var hadi bakalm inşallah

Nerdeyse 2 ayımız var canım 8 kilo verilibilir aslında. Sıkı tutarsak başarrız. Bu hafta ikimizde gayit iyiydik böyle devam etsek hallederiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…