- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Daha cok mu:)))))
Sorma canım hiç sınavlar, şökler, proje sunumları, veli toplantısı, bilim şenliği liste uzarSınav haftasindasinizdirben de sinir oluyorum sınav haftasına
Pilates iyi geliyor vücuda ben de eğlenmek için başladım çok iiyiymis keşke önce baslasaydimgelsene arada goruselim
Bilim şenliğiSorma canım hiç sınavlar, şökler, proje sunumları, veli toplantısı, bilim şenliği liste uzar
Plates bitince masaj yapılmış gibi hissediyorum çok iyi geliyor gerçekten
sağlıklı beslenmek en önemlisi canm gerisine birşey diyemem tabi sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyosan o önemli tabisuan 55 90ama kasmda 50 30kilodaydm
fakat sok diyet yapyodum gunde 1 ogun oda sabah.sonra saglikli beslenmeye karar verdm 5 kilo aldim saglikli beslenerek verecem.insallah
kafein en iyi geliyor canm kahve içtim evt sağolne yemek iyi gelir bilmiyorum da kakaodan uzak durmak lazim. toz kakao ciddi agri yapiyo. biliyorsundur zaten
yok canm devam ediyor zatenBir gun yoktum kac sayfa yazilmis. Ancak bitirdim gecmisi))deadline kaptanim lutfen listeye devam edelim. yoksa kacamak yapmaktan korkuyorum ki yaparim da((
Özel okul canımBilim şenliğiçok yönlü bir okul galiba bizim okul akademik yönden çok düşük haliyle öğrenci başarısı yükseldikçe çalışmak da zevk veriyordur kolay gelsin canim
Sporun gayet güzel ama menü çok az geldi gözümeEvet kızlar sabah da söylemiştim beslenme şeklimi 1 aylık değiştirdiğim için bugünki menülerimi paylaşabilirim.
Kahvaltı 11.30
Muzlu yulaflı cevizli kuru üzümlü yoğurt
Öğle yemeği 16.30
Izgara köfte az yağ az tuz bol limonlu salata
Akşam yemeği (gece yatmadan yiyeceğim)
Zencefil zerdaçal tarçın ve karabiberli yoğurt
Spor
2 saat fitness (1 saat kardiyo + 1 saat kas)
deadline blonde ambition
bluegreeneyes
Geçmiş olsun canım menun güzelkahvaltı: 2 haşlanmış patates,2 dilim peynir
Ara: türk kahvesi, 2gün kurusu
öğlen: 80grlik ligh ton balığı yedim
üstüne ıhlamur çayı ve bir kaşık tahin
Akşam: piliç çevirme,soğan,domates,yeşillik az az ve 2 dilim tambugday ekmeği
bugün rahatsizdm kizlar biliyorsunuz migren dolayisi ile spor yapmadm
Sporun gayet güzel ama menü çok az geldi gözüme1 ay bu şekilde mi devam edeceksin...
Geçmiş olsun canım menun güzel
Y YesilinBuyusu alıntı yapmıştım ama önceki alıntılar silinmiş aklimdayken yazayımbebek kararın hayırlı olsun canm asya kaç yasindaydi senin ??
sağol canım benimSporun gayet güzel ama menü çok az geldi gözüme1 ay bu şekilde mi devam edeceksin...
Geçmiş olsun canım menun güzel
kararın da hayırlı olaun canm Allah hayırlısıyla istediğin şekilde nasip etsin inşallahCanım aralarda tabi değişiklikler olur ancak genel itibariyle böyle özellikle akşam yemeği ya yoğurt ya süt ya da en fazla smotii şeklinde olacak. Ramazana kadar salona da devam etmeyi düşünüyorum. Spor yaptığım sürece bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.
Sağol canım zaten uzun zamandır bu şekildeydi düşüncemiz ancak işte asyanın sonucunu bekledik. Asya henüz 8 aylık haziranda 10 aylık olacak Allah kısmet ederse. Biz aralarını açmak istemedik. Emzirme olayı da olmadığı için bekliycek bişeyimiz kalmadı. Zaten normal doğum yaptığım için sağlık açısından da bir sıkıntım yok. Ne kadar kilo verebilirsem kar olacak.
Çok sağol canım inşallahkararın da hayırlı olaun canm Allah hayırlısıyla istediğin şekilde nasip etsin inşallah
hazirana kadar devam ozamnÇok sağol canım inşallah
hazirana kadar devam ozamnbende hazirana kadar devam edicem tatiller başlamadan fazlaliklari halletmem lazım hala 1.5 aydan fazla vaktimiz var hadi bakalm inşallah
evet canm yapilirNerdeyse 2 ayımız var canım 8 kilo verilibilir aslında. Sıkı tutarsak başarrız. Bu hafta ikimizde gayit iyiydik böyle devam etsek hallederiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?