kendimizi tutucaz canm bende yemeyi çok severim ama kendimi tutuyorum cuma mutsuz olmiyim diye yoksa akşam yemeğimi 6 da yediğim için şuan migdem kazınmaya başladı canm atıştırmak istiyor ama su içiyorum cuma gününü düşünSabah
Kücük poğaça, peynir, domates, salatalık
Öğle
Yufka ekmek biraz, peynir, terayağ (gene kahvaltı takıldık)
Ara
Yeşil çay, fıstık, fındık, 1 muz
Akşam
çiğ köfte, cezerye
Su : 2,5 lt
Çok yiyorum ya. Açım şu an ama dur dedim kendime. En azından ekmek yemedim diye avutuyorum kendimi. Bir de bir sürü çikolata var onları yemedim bakalım. Cuma günü belli olacak bunlar.
Ben de şu an form çay içiyorum. Allahtan erken bıraktım yeme içme işini. İşte memleketten cezerye gelince taze taze yedim valla Allahım affetsinkendimizi tutucaz canm bende yemeyi çok severim ama kendimi tutuyorum cuma mutsuz olmiyim diye yoksa akşam yemeğimi 6 da yediğim için şuan migdem kazınmaya başladı canm atıştırmak istiyor ama su içiyorum cuma gününü düşün
hep lezzetli şeyler yemissin zaten çok da yememissin ama işte seçimlerin kalorileri yüksek şeyler onların yerine ev yemeği yiyebilsen daha hızlı kilo verirsinBen de şu an form çay içiyorum. Allahtan erken bıraktım yeme içme işini. İşte memleketten cezerye gelince taze taze yedim valla Allahım affetsin
bu hafta sen çok güzel kilo vermiş olacaksın öyle görünüyor maşallah nazar değmesinSabah 4 zeytin ceviz bal (öğlene kahvaltı yapacam diye geliştirdim )
Ogle patatesli omlet çay
Ara muz
Aksam kinoali dolma salata
Ara çay çekirdek
Su 2.5 litre
Spor zumba ve alt karın çalışması
Sabah 4 zeytin ceviz bal (öğlene kahvaltı yapacam diye geliştirdim )
Ogle patatesli omlet çay
Ara muz
Aksam kinoali dolma salata
Ara çay çekirdek
Su 2.5 litre
Spor zumba ve alt karın çalışması
İyi bakalım hayırlısı olsun canımCanım aralarda tabi değişiklikler olur ancak genel itibariyle böyle özellikle akşam yemeği ya yoğurt ya süt ya da en fazla smotii şeklinde olacak. Ramazana kadar salona da devam etmeyi düşünüyorum. Spor yaptığım sürece bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.
Sağol canım zaten uzun zamandır bu şekildeydi düşüncemiz ancak işte asyanın sonucunu bekledik. Asya henüz 8 aylık haziranda 10 aylık olacak Allah kısmet ederse. Biz aralarını açmak istemedik. Emzirme olayı da olmadığı için bekliycek bişeyimiz kalmadı. Zaten normal doğum yaptığım için sağlık açısından da bir sıkıntım yok. Ne kadar kilo verebilirsem kar olacak.
Nedense ben tartışma bir değişiklik görmüyorum.bu hafta sen çok güzel kilo vermiş olacaksın öyle görünüyor maşallah nazar değmesin
Sağol canım insaallah farklı bir vücudum var artık kilo vermem çok zor olmaya başladı neyse moralim bozuldu sabah sabah hiç kilo verememisim bu sabahMenü de spor da harika görünüyor cumaya bomba geliyor sanırım.
İyi bakalım hayırlısı olsun canımevet kilo verip öyle hamile kalmak gerçekten güzel olacak yoksa var olanın üzerine koyunca zor oluyor ben 75 ile hamile kalmıştım 86 ile doğuma girmiştim son zamanlarda tasiyormiyordum kendimi ama şimdi iyice kilo vermeyince düşünmüyorum :))
Dunku menü
07:00 1 bardak zencefilli limonlu su
08:15 2 dilim peynir, domates salatalık dereotu maydanoz, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 2 hurma 1 fincan kahve
12:30 5 kaşık kabak yemeği, 5;kaşık yoğurt
16:00 2 çilek
18:30 5 kaşık nohutlu etli patlıcan yemeği, 1 kâse yeşil salata
20:30 1 kâse zencefilli zerdecalli pul biberli yoğurt
3 litre su
46 dk bisiklet
Evvet kzlaaarrrrr siz uyurken ben sporumu tamamladımsize iyi uykular ilk baslarda sabah kalkmak zor geliyor ama vücut hemen alışıyor her sabah sporu istiyor akşama bıraksam yorgun oluyorum ama sabah yapınca bahane olmuyor hem daha dinç oluyorum gün içinde dün birisi sormuştu alıntı yaptım ama silindi sabah 5:45e alarm kuruyorum ama gozler alarmdan önce aciliyor 6da kesin kalkmış oluyorum genelde suyumu içip bisiklete koşuyorum
Şuan itibariyle 46 dk ile bitiriyorum
Sağol canım insaallah farklı bir vücudum var artık kilo vermem çok zor olmaya başladı neyse moralim bozuldu sabah sabah hiç kilo verememisim bu sabah
günaydın kızlar gününüz aydın huzurlu geçsin inşallah
Çarşamba menüm
Kahvaltı peynir salatalık. 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara yeşil cy.
Ogle 1 kase yoğurtlu yarmali soğuk çorba
2 mini kuru dolma.4 yaprak sarma .salata
Ara 1 ymk ks kuru üzüm yeşil cy
Aksm 1 kase cacık. 2 ymk ks.fellah köfte
Ara 1 dilim ev yapımı pudingli kek.yaş pasta gibi oldu
Şu 2 lt
Spor yok
deadline blonde ambition
evde mi yapiyorsun, hocayla mi?Sorma canım hiç sınavlar, şökler, proje sunumları, veli toplantısı, bilim şenliği liste uzar
Plates bitince masaj yapılmış gibi hissediyorum çok iyi geliyor gerçekten
ya cok guzel olmus, aralar da yok super bence. Ama bunu yapinca gozlerinde kararma, halsizlik vs oluyor mu?Evet kızlar sabah da söylemiştim beslenme şeklimi 1 aylık değiştirdiğim için bugünki menülerimi paylaşabilirim.
Kahvaltı 11.30
Muzlu yulaflı cevizli kuru üzümlü yoğurt
Öğle yemeği 16.30
Izgara köfte az yağ az tuz bol limonlu salata
Akşam yemeği (gece yatmadan yiyeceğim)
Zencefil zerdaçal tarçın ve karabiberli yoğurt
Spor
2 saat fitness (1 saat kardiyo + 1 saat kas)
deadline blonde ambition
bluegreeneyes
tum bir pilic degildir de mi)) bi de tahine bayilirim ben ama bi yiyince duramiyorum iki uc kasik yiyorum. Umarim sen tatli kasigiyla dayanabiliyorsundur canimkahvaltı: 2 haşlanmış patates,2 dilim peynir
Ara: türk kahvesi, 2gün kurusu
öğlen: 80grlik ligh ton balığı yedim
üstüne ıhlamur çayı ve bir kaşık tahin
Akşam: piliç çevirme,soğan,domates,yeşillik az az ve 2 dilim tambugday ekmeği
bugün rahatsizdm kizlar biliyorsunuz migren dolayisi ile spor yapmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?