Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sabah
Kücük poğaça, peynir, domates, salatalık

Öğle
Yufka ekmek biraz, peynir, terayağ (gene kahvaltı takıldık )

Ara
Yeşil çay, fıstık, fındık, 1 muz

Akşam
çiğ köfte, cezerye

Su : 2,5 lt

Çok yiyorum ya. Açım şu an ama dur dedim kendime. En azından ekmek yemedim diye avutuyorum kendimi. Bir de bir sürü çikolata var onları yemedim bakalım. Cuma günü belli olacak bunlar.

kendimizi tutucaz canm bende yemeyi çok severim ama kendimi tutuyorum cuma mutsuz olmiyim diye yoksa akşam yemeğimi 6 da yediğim için şuan migdem kazınmaya başladı canm atıştırmak istiyor ama su içiyorum cuma gününü düşün

Ben de şu an form çay içiyorum. Allahtan erken bıraktım yeme içme işini. İşte memleketten cezerye gelince taze taze yedim valla Allahım affetsin

Ben de şu an form çay içiyorum. Allahtan erken bıraktım yeme içme işini. İşte memleketten cezerye gelince taze taze yedim valla Allahım affetsin
hep lezzetli şeyler yemissin zaten çok da yememissin ama işte seçimlerin kalorileri yüksek şeyler onların yerine ev yemeği yiyebilsen daha hızlı kilo verirsin

Sabah 4 zeytin ceviz bal (öğlene kahvaltı yapacam diye geliştirdim )
Ogle patatesli omlet çay

Ara muz

Aksam kinoali dolma salata

Ara çay çekirdek
Su 2.5 litre

Spor zumba ve alt karın çalışması
bu hafta sen çok güzel kilo vermiş olacaksın öyle görünüyor maşallah nazar değmesin

Sabah 4 zeytin ceviz bal (öğlene kahvaltı yapacam diye geliştirdim )
Ogle patatesli omlet çay

Ara muz

Aksam kinoali dolma salata

Ara çay çekirdek
Su 2.5 litre

Spor zumba ve alt karın çalışması

Menü de spor da harika görünüyor cumaya bomba geliyor sanırım.

İyi bakalım hayırlısı olsun canım evet kilo verip öyle hamile kalmak gerçekten güzel olacak yoksa var olanın üzerine koyunca zor oluyor ben 75 ile hamile kalmıştım 86 ile doğuma girmiştim son zamanlarda tasiyormiyordum kendimi ama şimdi iyice kilo vermeyince düşünmüyorum :))

Dunku menü
07:00 1 bardak zencefilli limonlu su
08:15 2 dilim peynir, domates salatalık dereotu maydanoz, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 2 hurma 1 fincan kahve
12:30 5 kaşık kabak yemeği, 5;kaşık yoğurt
16:00 2 çilek
18:30 5 kaşık nohutlu etli patlıcan yemeği, 1 kâse yeşil salata
20:30 1 kâse zencefilli zerdecalli pul biberli yoğurt
3 litre su
46 dk bisiklet

Evvet kzlaaarrrrr siz uyurken ben sporumu tamamladım size iyi uykular ilk baslarda sabah kalkmak zor geliyor ama vücut hemen alışıyor her sabah sporu istiyor akşama bıraksam yorgun oluyorum ama sabah yapınca bahane olmuyor hem daha dinç oluyorum gün içinde dün birisi sormuştu alıntı yaptım ama silindi sabah 5:45e alarm kuruyorum ama gozler alarmdan önce aciliyor 6da kesin kalkmış oluyorum genelde suyumu içip bisiklete koşuyorum
Şuan itibariyle 46 dk ile bitiriyorum

Çarşamba menüm
Kahvaltı peynir salatalık. 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara yeşil cy.
Ogle 1 kase yoğurtlu yarmali soğuk çorba
2 mini kuru dolma.4 yaprak sarma .salata
Ara 1 ymk ks kuru üzüm yeşil cy
Aksm 1 kase cacık. 2 ymk ks.fellah köfte
Ara 1 dilim ev yapımı pudingli kek.yaş pasta gibi oldu
Şu 2 lt
Spor yok
deadline blonde ambition

Aynen canım ben asyaya 61 ile hamile kalmıştım aslında güzel ilerliyodum ama 1 ay cozuttum birden 4 kilo aldım yoksa 13 kilo ile bitirebilirdim. İnşallah bu sefer daha bilinçli ilerleşebilirim karatay ile hamileliğime divam etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse. 60 ın altına düşsem harika olur.

Canım çok güzel ama bütün gün bişeyler yiyor gibisin. Diyetisyen listesi felan mı bu?

Bende sabah sporunu çok severim sabah daha enerjik oluyorum. Gerçi asyadan sonra bu enerjim biraz düştü ama yinedi sabah temiz havada yaptığım yürüyüşü hiçbişeye değişmem.

Sağol canım insaallah farklı bir vücudum var artık kilo vermem çok zor olmaya başladı neyse moralim bozuldu sabah sabah hiç kilo verememisim bu sabah

Ya canım tartıya aldırma. Tabii diyetisyenine sor ama insan bazen draksama dönemine giriyor. Birde tamam sen spor yapıyorsn ama yeni bir spor ilave ettin onn da etkisi olabilir. Bence hiç canını sıkma çok güzel besleniyosun ve zmbayı da ilave ettin.

günaydın kızlar gününüz aydın huzurlu geçsin inşallah

Günaydın canım seninde inşallah.

Canım ya sen bu hafta yine kaçamak yapmamış mıydın? Spor da yapmamışın

ya cok guzel olmus, aralar da yok super bence. Ama bunu yapinca gozlerinde kararma, halsizlik vs oluyor mu?

tum bir pilic degildir de mi)) bi de tahine bayilirim ben ama bi yiyince duramiyorum iki uc kasik yiyorum. Umarim sen tatli kasigiyla dayanabiliyorsundur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…