- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
ya cok guzel olmus, aralar da yok super bence. Ama bunu yapinca gozlerinde kararma, halsizlik vs oluyor mu?
gunaydınn . dun sabaha sadece yeşilçay ve ıkı bardak su. öğlen ıspanak yarım ve makarna kuçuk tabak ve bıtmedı kızımla yedık. dun akşam:lahmacun ıkı tane yanına ayran ve üç dilimde küçük pıde .ne olcak bu halım.3 lıtre su içtim.deadline
ya bide ozel gunumdeyım moralımde çok bozuktu dicemde ben her zaman oyleyım.denıcem onuda dere otuna başlıcam oda iştah kesıyormuşCanım baya kaçırmışsın yaa sade türk kahvesi içmeyi dener misin çok güzel iştah kesiyor.
İnşallah canım yaza ne kaldı şurda:)) Bende 1 Temmuza kadar devam edeceğim inşallah hedefimi tutturmuş yada çok yaklaşmış olurum sonrasında arada kaçamak olsa bile sağlıklı beslenmeye devam.Eveeet bugün perşembe kızlar ağır spor yapmak yok bol su ve yeterli bitki çayı içiyoruz. Kaslarımızı yormadan gevşetiyoruz. Akşam öğününü hafif tutuyoruz ve yarın tartıda mutlu oluyoruzzzzzzzz.
ya bide ozel gunumdeyım moralımde çok bozuktu dicemde ben her zaman oyleyım.denıcem onuda dere otuna başlıcam oda iştah kesıyormuş
İnşallah canım yaza ne kaldı şurda:)) Bende 1 Temmuza kadar devam edeceğim inşallah hedefimi tutturmuş yada çok yaklaşmış olurum sonrasında arada kaçamak olsa bile sağlıklı beslenmeye devam.
Dışarıda yapıyorum eğitmen eşliğindeevde mi yapiyorsun, hocayla mi?
Diyetisyen listesinin azaltilmis halı canmAynen canım ben asyaya 61 ile hamile kalmıştım aslında güzel ilerliyodum ama 1 ay cozuttum birden 4 kilo aldım yoksa 13 kilo ile bitirebilirdim. İnşallah bu sefer daha bilinçli ilerleşebilirim karatay ile hamileliğime divam etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse. 60 ın altına düşsem harika olur.
Canım çok güzel ama bütün gün bişeyler yiyor gibisin. Diyetisyen listesi felan mı bu?
Bende sabah sporunu çok severim sabah daha enerjik oluyorum. Gerçi asyadan sonra bu enerjim biraz düştü ama yinedi sabah temiz havada yaptığım yürüyüşü hiçbişeye değişmem.
Ya canım tartıya aldırma. Tabii diyetisyenine sor ama insan bazen draksama dönemine giriyor. Birde tamam sen spor yapıyorsn ama yeni bir spor ilave ettin onn da etkisi olabilir. Bence hiç canını sıkma çok güzel besleniyosun ve zmbayı da ilave ettin.
inşallah canım denicem özellıkle hafta sonları.işim olsada olmasada içicem.bıde neskafe gold kahveler var oda kesıyor ama aşırı uyku açıyor içemıyorum o yuzden bıde sağlıksız buluyorum turk kahvesi zor gelıyodu bundan sonra sabhalrı içecem insşllah.Canım bak bende reglyim ki benim normalde regl 2. Günüm serbest günümdür ama öyle yapmadım hatta o gün çok sersemlememe rağmen asyanın sonucundan dolayı sizden izin de almama rağmen sadece çikolata yedim ki o da sadice yürüyüş bandındki sporuma denk geldi diğer sporlarım artıdaydı yani. Kesinlikle sade türk kahvesi iç inanılmaz iştah kesiyor. Ben her sabah güne öyle başlıyorum. Ve spordan gelince de içiyorum. Biraz iradini zorla ve canın yasaklı bişey isterse hemen kalkıp bi kahve iç. Bak inan çok faydazını göreceksin ben ankaraya gittiğimde anneme bile 1 ayda 4 kilo verdirdim ki benim annem çok zor kilo verir. Ama acıktım dediğinde kalkıp türk kahvesi yaptım ona ve gerçekten iştah kestiğini o da görmüş oldu.
tam diyetisyen listesi gibi olmuşDunku menü
07:00 1 bardak zencefilli limonlu su
08:15 2 dilim peynir, domates salatalık dereotu maydanoz, 3 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 2 hurma 1 fincan kahve
12:30 5 kaşık kabak yemeği, 5;kaşık yoğurt
16:00 2 çilek
18:30 5 kaşık nohutlu etli patlıcan yemeği, 1 kâse yeşil salata
20:30 1 kâse zencefilli zerdecalli pul biberli yoğurt
3 litre su
46 dk bisiklet
bende sabah yapmak istiyorum ama o saatte aşağıya ses gider diye endişeleniyorum koşu bandı var bendeEvvet kzlaaarrrrr siz uyurken ben sporumu tamamladımsize iyi uykular ilk baslarda sabah kalkmak zor geliyor ama vücut hemen alışıyor her sabah sporu istiyor akşama bıraksam yorgun oluyorum ama sabah yapınca bahane olmuyor hem daha dinç oluyorum gün içinde dün birisi sormuştu alıntı yaptım ama silindi sabah 5:45e alarm kuruyorum ama gozler alarmdan önce aciliyor 6da kesin kalkmış oluyorum genelde suyumu içip bisiklete koşuyorum
Şuan itibariyle 46 dk ile bitiriyorum
canm emzirmek günlük 2 saat spora eşdeğer diyorlar ve bunu birebir yaşayan biride benim çünkü emzirirken hiç diyet yapmadm canm haftada 2 gün zumba gittim aralarda benim bisikleti yapiyordum ve hiç diyet yapmadan emzirirken 10 kilo verdim canm sonra emzirmeyi kesmeye yakın bir kaç kilo daha verdim ve keser kesmez onu da geri aldım diyet yaptığım halde veremedim canm hamilelikde malesef 20 kilo almıştım ve 10 kilosu hala duruyor hep diyorum emzirmeyi keseli kilo veremedim ben hep iki ileri bir geri şimdi daha da sıkı şeyler yaaya başladım yoksa gotmiyorkızlar gercekten yapışan bır kılom sanırım onceden çok yememe rağmen almıyordum.emzrımek aldırmıyodu .emzırmeyı bırakınca bı anda aldım 53 kılydum.veremıyorum 5 kıloyuama kesın ve kararlıyım ramzan ayınada guvenıyorum ramzanda çok verıyorum sahurda bişey yemıyorum çünkü iftarda su içiuyorum ılk once bir lıtre bu yontemle baya verdim ramzandan sonra aldım ama yıne
dayanabiliyorum canm bende tahini çok severim ve balık sonrası mutlaka bir kaşık yemek gerekiyor ağır metalleri atsın diye balık sonrası hep yiyorumtum bir pilic degildir de mi)) bi de tahine bayilirim ben ama bi yiyince duramiyorum iki uc kasik yiyorum. Umarim sen tatli kasigiyla dayanabiliyorsundur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?