Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya cok guzel olmus, aralar da yok super bence. Ama bunu yapinca gozlerinde kararma, halsizlik vs oluyor mu?

Yok canım aç kalmadım ki hepsi tok tutucu şeyler karbonhidratta vardı protein de yağ da ve yüksek lif de vardı. Önemli olan akşam öğünü. Ben normal zamanda da bu şekilde besleniyorum aslında. Sabah kahvaltımı iyi yaparım öğlen ne yemeği varsa yerim ama akşamı geçiştiririm. Bu şekilde kilom hep kontrol altında kalır. Kilo aldığım dönemler hep bi dış etken vardı ilaç gibi hamilelik gibi..

gunaydınn . dun sabaha sadece yeşilçay ve ıkı bardak su. öğlen ıspanak yarım ve makarna kuçuk tabak ve bıtmedı kızımla yedık. dun akşam:lahmacun ıkı tane yanına ayran ve üç dilimde küçük pıde .ne olcak bu halım.3 lıtre su içtim. deadline

Canım baya kaçırmışsın yaa sade türk kahvesi içmeyi dener misin çok güzel iştah kesiyor.

İnşallah canım yaza ne kaldı şurda:)) Bende 1 Temmuza kadar devam edeceğim inşallah hedefimi tutturmuş yada çok yaklaşmış olurum sonrasında arada kaçamak olsa bile sağlıklı beslenmeye devam.

ya bide ozel gunumdeyım moralımde çok bozuktu dicemde ben her zaman oyleyım.denıcem onuda dere otuna başlıcam oda iştah kesıyormuş

Canım bak bende reglyim ki benim normalde regl 2. Günüm serbest günümdür ama öyle yapmadım hatta o gün çok sersemlememe rağmen asyanın sonucundan dolayı sizden izin de almama rağmen sadece çikolata yedim ki o da sadice yürüyüş bandındki sporuma denk geldi diğer sporlarım artıdaydı yani. Kesinlikle sade türk kahvesi iç inanılmaz iştah kesiyor. Ben her sabah güne öyle başlıyorum. Ve spordan gelince de içiyorum. Biraz iradini zorla ve canın yasaklı bişey isterse hemen kalkıp bi kahve iç. Bak inan çok faydazını göreceksin ben ankaraya gittiğimde anneme bile 1 ayda 4 kilo verdirdim ki benim annem çok zor kilo verir. Ama acıktım dediğinde kalkıp türk kahvesi yaptım ona ve gerçekten iştah kestiğini o da görmüş oldu.

İnşallah canım yaza ne kaldı şurda:)) Bende 1 Temmuza kadar devam edeceğim inşallah hedefimi tutturmuş yada çok yaklaşmış olurum sonrasında arada kaçamak olsa bile sağlıklı beslenmeye devam.

Kesinlikle canım az kaldı gerçekten biraz zorlamamız gerekiyor kendimizi. Bende haziranda 2. Bebeği düşünüyorum o yüzder ne versem kar. Sporu ağırlaştırıp yeme şeklimi biraz değiştirdil. Ramazana kadar iyice zorlamam lazım. Zaten çok şükür ramazanda kilo almam hatta veririm. Sonrasına zaten korumaya devammm.

Ya kızlr bu arada kim sormuştu hatırlamışorum ama birisi ramazanda nasıl kilo almadığımızı ya da verdiğimizi sormuştu. Benim kendimce yaptığım bir yöntem var ve gerçekten çok işe yarar. Sizlere de söyleyeyim belki uygularsınız. Şimdi öncelikle gece muhakkak sahur yaparım. Kahvaltı şekline yapar ve mutlaka muz ve süt yerim. İftarda ise muhakkk her akşam çorbam olur ve çorbayı içtikten sonra kalkar akşam namazımı kılarım. Yemeğe ara veririm ki o aşırı açlık hissi biraz dinsin. Siz namaz kılmıyorsanız mesela çorbadan sonra bi 10 dk telefon ile uğraşın. Sonra döndüğümde zaten aşırı yiyemiyorum. Yaptığım yemeklerten az az yiyip kalkıyorum. 1 veya 2 kere o da eşim sevdiği için pirinç pilavı yaparım onun haricinde zaten evimde pek pirinç kullanmam. Pilav olarak bulgur tercih ederim. Eğer tatlı yaptıysam daha çok sütlü tatlılara ağırlık veririm. Benim formülüm böyle benden söylemesi kızlarrr.

Diyetisyen listesinin azaltilmis halı canm çok sık yiyorum :) ama önümüzdeki günlerde detoks yapacağım elimde hazır taze kabaklar varken değerlendirmek istiyorum :)

inşallah canım denicem özellıkle hafta sonları.işim olsada olmasada içicem.bıde neskafe gold kahveler var oda kesıyor ama aşırı uyku açıyor içemıyorum o yuzden bıde sağlıksız buluyorum turk kahvesi zor gelıyodu bundan sonra sabhalrı içecem insşllah.

kızlar gercekten yapışan bır kılom sanırım onceden çok yememe rağmen almıyordum.emzrımek aldırmıyodu .emzırmeyı bırakınca bı anda aldım 53 kılydum.veremıyorum 5 kıloyu ama kesın ve kararlıyım ramzan ayınada guvenıyorum ramzanda çok verıyorum sahurda bişey yemıyorum çünkü iftarda su içiuyorum ılk once bir lıtre bu yontemle baya verdim ramzandan sonra aldım ama yıne

herkese günaydın dün akşam az daha cozutacakken kendimi durdurdum şimdi mutluyum
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin sahanda yumurta 1 dilim tb ekmek bol yeşillik
ara:
1 avuç elma kuru
öğle:
1 haşlanmış yumurtanın üzerine 4 kaşık yoğurt pulbiber nane
(çılbır gibi)
ara:
5 fıstık
akşam:
2 kepçe tavuk suyuna çorba
bol salata
ara: yarım muz 1 su bardağı süt
40 dk yürüyüş
2.5 lt su
deadline
blonde ambition

tam diyetisyen listesi gibi olmuş

bende sabah yapmak istiyorum ama o saatte aşağıya ses gider diye endişeleniyorum koşu bandı var bende

canm emzirmek günlük 2 saat spora eşdeğer diyorlar ve bunu birebir yaşayan biride benim çünkü emzirirken hiç diyet yapmadm canm haftada 2 gün zumba gittim aralarda benim bisikleti yapiyordum ve hiç diyet yapmadan emzirirken 10 kilo verdim canm sonra emzirmeyi kesmeye yakın bir kaç kilo daha verdim ve keser kesmez onu da geri aldım diyet yaptığım halde veremedim canm hamilelikde malesef 20 kilo almıştım ve 10 kilosu hala duruyor hep diyorum emzirmeyi keseli kilo veremedim ben hep iki ileri bir geri şimdi daha da sıkı şeyler yaaya başladım yoksa gotmiyor

tum bir pilic degildir de mi)) bi de tahine bayilirim ben ama bi yiyince duramiyorum iki uc kasik yiyorum. Umarim sen tatli kasigiyla dayanabiliyorsundur canim
dayanabiliyorum canm bende tahini çok severim ve balık sonrası mutlaka bir kaşık yemek gerekiyor ağır metalleri atsın diye balık sonrası hep yiyorum bu arada bütün pilici ailece yedik tek yemedim tabiki 100gr yedim canm kalori sayımı yapiyorum bu hafta ondan zaten ölçülü ve kalorilerini sayarak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…