Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Diyetisyen listesinin azaltilmis halı canm çok sık yiyorum :) ama önümüzdeki günlerde detoks yapacağım elimde hazır taze kabaklar varken değerlendirmek istiyorum :)
onlar listeyi elimize böyle saatli saatli veriyor ya ama o ilk saatlerde ki menulerde ben hep uyuyor oluyorum

evet emzırmeye guvendığımden dılediğimi yıyordum ve sasıyolardı nasıl zayıf kalıyosun dıye emzrıme kesılınce bır anda aldım

tam diyetisyen listesi gibi olmuş
:))) Aynen öyle canm
bende sabah yapmak istiyorum ama o saatte aşağıya ses gider diye endişeleniyorum koşu bandı var bende
Koşu bandında ses olabilir canm ben bisiklet sürüyorum onu da halinin üzerine aliyorum sıkıntı olmuyor gerçi benim alt katım üst katim boş ama yine de dikkat ediyorum iki altımda oturanların iki tane küçük bebeği var onlar uyanmasin diye dikkat ediyorum :)
onlar listeyi elimize böyle saatli saatli veriyor ya ama o ilk saatlerde ki menulerde ben hep uyuyor oluyorum
Hafta sonu saatleri esnetiyorum canm ben de ama hafta içi zaten erken kalkıyorum güne erken başlamayı seviyorum çocukluğumdan kalan alışkanlık sanırım önceden annemler sabah namazından sonra uyumazlardi ben de onlarla dururdum öyle alıştım ama eşim uykucu bıraksam 12-1 e kadar uyur ben uyuduğum zaman günümu boşa geciriyorum sanıyorum hayat bizden zamanı devamlı caliyor boş bırakmamak lazım

evet emzırmeye guvendığımden dılediğimi yıyordum ve sasıyolardı nasıl zayıf kalıyosun dıye emzrıme kesılınce bır anda aldım
verirsin canm zaten bana göre kilon baya iyi ve ben aylardr yoğun sporda yapmama lazım pek kilo veremedim genede pes etmedim sende sakın bu süreç de pes etme o direnç kirilicak şimdi iyiki pes etmedim diyorum çünkü istediğim kiloya inemedim ama sporun karşılığını aldım 6 aydr istikrarla yaptgm sporumun karsiliginda karnim tam 10cm inceldi her yerim toparlanıp sililasti iyiki birakmamisim diyorum sonucta bir yerden sonra kilo daki direncde kırılıyor

Son düzenleme:
Diyetisyen listesinin azaltilmis halı canm çok sık yiyorum :) ama önümüzdeki günlerde detoks yapacağım elimde hazır taze kabaklar varken değerlendirmek istiyorum :)

Ben detoksları cok seviyorum ya duraksama yaşarsam muhakkak yapıyorum. Ama şimdi zaten beslenme düzenimi değiştirdim bi süre böyle devam ederim yine duraksama yaşarsam o zamar bende yapıcam bişeyler.

Canım benim kurtarıcım türk kahvesi hem iştahı kesiyor hem tok tutuyor hem de dinçlik veriyor. Diyetimin başndan beri söylüyorum eğer benim diyetimin bir püf noktası varsa bu kesinlikle türk kahvesidir. Mutlaka dene canm

Al benden de o kadar canım. Küçüklükten beri herkes uyurdu ben uyanır sıkılıncada mileti uyandırırdım ablamlardan az terlik yemedim yani bu yüzden bi gün benimle birlike aynı evde kalan kişilere (eşim kuzenler ablalar bazı aradaşlarım) beni 3 cümleyle anlatım dedim hepsi istisnasız ilk önce şunu söyledi. "Hadi kalkın gün bitiyo ya gün bitiyo" tabii ben bunu sabah 7 de söylüyorum. Eşim de çok dalga geçer başladı yine gün bitiyo demeye diye. Ben öğlen uyansam tüm günüm çöpe gitmiş gibi hissederim. Motive olamam. Hiçbişey yapasım gelmez. Eşimle pazarlığımız var. Hafta sonu bir gün erken kalkar bir gün de ben ona dokunmam uyur. hatta tatilde bile bir gün erken kalkarız bir gün geç. yani ben geç kalkmam da ona dokunmam sadece.

tatlim niye boyle oldu ki

bayildim hayat felsefene. Ne guzel ya. imrendim. masallah..

Ayy bendim o soran. Cok guzel ve makul buldum. Yesil seni cok sevdim)) Ramazan daburdaysak konusalim, yardimlasalim ins))

iyi cesaret etmişsin tebrik ederim benimde 10 aylık bebeğim var birde 4 buçuk yaşında bir oğlum var tam 3 yaş 6 ay var aralarında bende şimdi diyorumki keşke daha önce olsaydı ama bizimki 2 yaşına kadar emdi mecbur bekledim

bayildim hayat felsefene. Ne guzel ya. imrendim. masallah..

Çok sağol canımmm.

Ayy bendim o soran. Cok guzel ve makul buldum. Yesil seni cok sevdim)) Ramazan daburdaysak konusalim, yardimlasalim ins))

Bende sizleri seviyorum canım . Allahtan bir zarar çkmazsa buralardayım canım tabiki diyete devam. Öyle ramazan diye bırakmak yok. Mesela akşam hafif yemek yiyeceğiz yemekten 1 saat sonra da mis gibi havaya çıkıp yürüyüşler yapacağız birlikte.

Asya emseydi bende beklerdim mecbur canım ama ne yapsm da 4 aylıkken bırıktı emmeyi. Zaten ben kiloyu hamilelikte değil emzirirken aldım. Normal doğum yahmama rağmen de sadece 7 kilo gitmişti emzirirken o 7 kiloyu da geri aldım bi güzel. Allah kısmet ederse birlikte büyüsünler istiyorum. En azından 2 yaş sendromu başlamadan bebeğin varlığına alışmış olur asya. Tam onun 2 yaş sendromunda da bebek biraz toparlanmış olur diye ümit ediyorum. Tabii Rabbim herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin inşallah. Hem kendi yaşım hem eşimin yaşı hemde çocukların arasınaki yaş büyümeden Rabbim sağlıkla hayırla nasip eder inşallah.

Ben de aynı fikirdeyim canm tartı değişmese bile sporla vücut toparlaniyor
Ben çok sık olmasa da arada yapiyorum canmm vücudu arada şaşırtmak lazım
Hayat felsefemiz aynı canm yeşile aşık oluşumuz da aynı sanırım

Ya kek puding Sevilay bu hafta 2 oldu cisslar 1 taneye izin var ikinci cezali bugün sağlıklı ve akşamı hafif geçiriyorsun tamam mı ve yürüyüş falan yapmalısın
Günaydın canım seninde inşallah.

Canım ya sen bu hafta yine kaçamak yapmamış mıydın? Spor da yapmamışın
Evet katılıyorum 2 oldu
Ah ah o akşam ne öyle pideler lahmacunlar eğer türk kahvesi uykunu kaçırıyorsa maden suyu içebilirsin ve açınca şekersiz bitki çayı da içebilirsin şimdi tabi birde buyediklerini eriyen için bugün hafi wbeslenmen ve spor yapman gerekiyor yarın tartı günü bugün dikkat

Bencede güzel olmuş hem menü hem spor süper

Bende duraksama yaşarsam yapıyorum canım şaşırtmk için. Ahhh evet yaaa doğa su hayvanlar temiz hava ohhhhh bak yazarken bile içim açıldı. Bayılıyorum yeşillikler içinde olmaya.

Ya kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…