- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
onlar listeyi elimize böyle saatli saatli veriyor yaDiyetisyen listesinin azaltilmis halı canmçok sık yiyorum :) ama önümüzdeki günlerde detoks yapacağım elimde hazır taze kabaklar varken değerlendirmek istiyorum :)
evet emzırmeye guvendığımden dılediğimi yıyordum ve sasıyolardı nasıl zayıf kalıyosun dıye emzrıme kesılınce bır anda aldımcanm emzirmek günlük 2 saat spora eşdeğer diyorlar ve bunu birebir yaşayan biride benim çünkü emzirirken hiç diyet yapmadm canm haftada 2 gün zumba gittim aralarda benim bisikleti yapiyordum ve hiç diyet yapmadan emzirirken 10 kilo verdim canm sonra emzirmeyi kesmeye yakın bir kaç kilo daha verdim ve keser kesmez onu da geri aldım diyet yaptığım halde veremedim canm hamilelikde malesef 20 kilo almıştım ve 10 kilosu hala duruyor hep diyorum emzirmeyi keseli kilo veremedim ben hep iki ileri bir geri şimdi daha da sıkı şeyler yaaya başladım yoksa gotmiyor
:))) Aynen öyle canmtam diyetisyen listesi gibi olmuş
Koşu bandında ses olabilir canm ben bisiklet sürüyorum onu da halinin üzerine aliyorum sıkıntı olmuyor gerçi benim alt katım üst katim boş ama yine de dikkat ediyorum iki altımda oturanların iki tane küçük bebeği var onlar uyanmasin diye dikkat ediyorum :)bende sabah yapmak istiyorum ama o saatte aşağıya ses gider diye endişeleniyorum koşu bandı var bende
Hafta sonu saatleri esnetiyorum canm ben de ama hafta içi zaten erken kalkıyorum güne erken başlamayı seviyorumonlar listeyi elimize böyle saatli saatli veriyor yaama o ilk saatlerde ki menulerde ben hep uyuyor oluyorum
verirsin canm zaten bana göre kilon baya iyi ve ben aylardr yoğun sporda yapmama lazım pek kilo veremedim genede pes etmedim sende sakın bu süreç de pes etme o direnç kirilicakevet emzırmeye guvendığımden dılediğimi yıyordum ve sasıyolardı nasıl zayıf kalıyosun dıye emzrıme kesılınce bır anda aldım
Diyetisyen listesinin azaltilmis halı canmçok sık yiyorum :) ama önümüzdeki günlerde detoks yapacağım elimde hazır taze kabaklar varken değerlendirmek istiyorum :)
inşallah canım denicem özellıkle hafta sonları.işim olsada olmasada içicem.bıde neskafe gold kahveler var oda kesıyor ama aşırı uyku açıyor içemıyorum o yuzden bıde sağlıksız buluyorum turk kahvesi zor gelıyodu bundan sonra sabhalrı içecem insşllah.
:))) Aynen öyle canm
Koşu bandında ses olabilir canm ben bisiklet sürüyorum onu da halinin üzerine aliyorum sıkıntı olmuyor gerçi benim alt katım üst katim boş ama yine de dikkat ediyorum iki altımda oturanların iki tane küçük bebeği var onlar uyanmasin diye dikkat ediyorum :)
Hafta sonu saatleri esnetiyorum canm ben de ama hafta içi zaten erken kalkıyorum güne erken başlamayı seviyorumçocukluğumdan kalan alışkanlık sanırım önceden annemler sabah namazından sonra uyumazlardi ben de onlarla dururdum öyle alıştım ama eşim uykucu bıraksam 12-1 e kadar uyur ben uyuduğum zaman günümu boşa geciriyorum sanıyorum hayat bizden zamanı devamlı caliyor boş bırakmamak lazım
tatlim niye boyle oldu kigunaydınn . dun sabaha sadece yeşilçay ve ıkı bardak su. öğlen ıspanak yarım ve makarna kuçuk tabak ve bıtmedı kızımla yedık. dun akşam:lahmacun ıkı tane yanına ayran ve üç dilimde küçük pıde .ne olcak bu halım.3 lıtre su içtim.deadline
bayildim hayat felsefene. Ne guzel ya. imrendim. masallah..Al benden de o kadar canım. Küçüklükten beri herkes uyurdu ben uyanır sıkılıncada mileti uyandırırdım ablamlardan az terlik yemedim yani bu yüzdenbi gün benimle birlike aynı evde kalan kişilere (eşim kuzenler ablalar bazı aradaşlarım) beni 3 cümleyle anlatım dedim hepsi istisnasız ilk önce şunu söyledi. "Hadi kalkın gün bitiyo ya gün bitiyo" tabii ben bunu sabah 7 de söylüyorum. Eşim de çok dalga geçer başladı yine gün bitiyo demeye diye. Ben öğlen uyansam tüm günüm çöpe gitmiş gibi hissederim. Motive olamam. Hiçbişey yapasım gelmez. Eşimle pazarlığımız var. Hafta sonu bir gün erken kalkar bir gün de ben ona dokunmam uyur. hatta tatilde bile bir gün erken kalkarız bir gün geç. yani ben geç kalkmam da ona dokunmam sadece.
Ayy bendim o soran. Cok guzel ve makul buldum. Yesil seni cok sevdim)) Ramazan daburdaysak konusalim, yardimlasalim ins))Ya kızlr bu arada kim sormuştu hatırlamışorum ama birisi ramazanda nasıl kilo almadığımızı ya da verdiğimizi sormuştu. Benim kendimce yaptığım bir yöntem var ve gerçekten çok işe yarar. Sizlere de söyleyeyim belki uygularsınız. Şimdi öncelikle gece muhakkak sahur yaparım. Kahvaltı şekline yapar ve mutlaka muz ve süt yerim. İftarda ise muhakkk her akşam çorbam olur ve çorbayı içtikten sonra kalkar akşam namazımı kılarım. Yemeğe ara veririm ki o aşırı açlık hissi biraz dinsin. Siz namaz kılmıyorsanız mesela çorbadan sonra bi 10 dk telefon ile uğraşın. Sonra döndüğümde zaten aşırı yiyemiyorum. Yaptığım yemeklerten az az yiyip kalkıyorum. 1 veya 2 kere o da eşim sevdiği için pirinç pilavı yaparım onun haricinde zaten evimde pek pirinç kullanmam. Pilav olarak bulgur tercih ederim. Eğer tatlı yaptıysam daha çok sütlü tatlılara ağırlık veririm. Benim formülüm böyle benden söylemesi kızlarrr.
iyi cesaret etmişsin tebrik ederim benimde 10 aylık bebeğim var birde 4 buçuk yaşında bir oğlum var tam 3 yaş 6 ay var aralarında bende şimdi diyorumki keşke daha önce olsaydı ama bizimki 2 yaşına kadar emdi mecbur bekledimSağol canım zaten uzun zamandır bu şekildeydi düşüncemiz ancak işte asyanın sonucunu bekledik. Asya henüz 8 aylık haziranda 10 aylık olacak Allah kısmet ederse. Biz aralarını açmak istemedik. Emzirme olayı da olmadığı için bekliycek bişeyimiz kalmadı. Zaten normal doğum yaptığım için sağlık açısından da bir sıkıntım yok. Ne kadar kilo verebilirsem kar olacak.
bayildim hayat felsefene. Ne guzel ya. imrendim. masallah..
Ayy bendim o soran. Cok guzel ve makul buldum. Yesil seni cok sevdim)) Ramazan daburdaysak konusalim, yardimlasalim ins))
iyi cesaret etmişsin tebrik ederim benimde 10 aylık bebeğim var birde 4 buçuk yaşında bir oğlum var tam 3 yaş 6 ay var aralarında bende şimdi diyorumki keşke daha önce olsaydı ama bizimki 2 yaşına kadar emdi mecbur bekledim
Ben de aynı fikirdeyim canm tartı değişmese bile sporla vücut toparlaniyorverirsin canm zaten bana göre kilon baya iyi ve ben aylardr yoğun sporda yapmama lazım pek kilo veremedim genede pes etmedim sende sakın bu süreç de pes etme o direnç kirilicakşimdi iyiki pes etmedim diyorum çünkü istediğim kiloya inemedim ama sporun karşılığını aldım 6 aydr istikrarla yaptgm sporumun karsiliginda karnim tam 10cm inceldi her yerim toparlanıp sililasti iyiki birakmamisim diyorum sonucta bir yerden sonra kilo daki direncde kırılıyor
Ben çok sık olmasa da arada yapiyorum canmm vücudu arada şaşırtmak lazımBen detoksları cok seviyorum ya duraksama yaşarsam muhakkak yapıyorum. Ama şimdi zaten beslenme düzenimi değiştirdim bi süre böyle devam ederim yine duraksama yaşarsam o zamar bende yapıcam bişeyler.
Canım benim kurtarıcım türk kahvesi hem iştahı kesiyor hem tok tutuyor hem de dinçlik veriyor. Diyetimin başndan beri söylüyorum eğer benim diyetimin bir püf noktası varsa bu kesinlikle türk kahvesidir. Mutlaka dene canm
Hayat felsefemiz aynı canmAl benden de o kadar canım. Küçüklükten beri herkes uyurdu ben uyanır sıkılıncada mileti uyandırırdım ablamlardan az terlik yemedim yani bu yüzdenbi gün benimle birlike aynı evde kalan kişilere (eşim kuzenler ablalar bazı aradaşlarım) beni 3 cümleyle anlatım dedim hepsi istisnasız ilk önce şunu söyledi. "Hadi kalkın gün bitiyo ya gün bitiyo" tabii ben bunu sabah 7 de söylüyorum. Eşim de çok dalga geçer başladı yine gün bitiyo demeye diye. Ben öğlen uyansam tüm günüm çöpe gitmiş gibi hissederim. Motive olamam. Hiçbişey yapasım gelmez. Eşimle pazarlığımız var. Hafta sonu bir gün erken kalkar bir gün de ben ona dokunmam uyur. hatta tatilde bile bir gün erken kalkarız bir gün geç. yani ben geç kalkmam da ona dokunmam sadece.
Ya kek puding Sevilay bu hafta 2 oldu cisslar 1 taneye izin var ikinci cezali bugün sağlıklı ve akşamı hafif geçiriyorsun tamam mı ve yürüyüş falan yapmalısınÇarşamba menüm
Kahvaltı peynir salatalık. 1 dilim ekmek 7 zeytin
Ara yeşil cy.
Ogle 1 kase yoğurtlu yarmali soğuk çorba
2 mini kuru dolma.4 yaprak sarma .salata
Ara 1 ymk ks kuru üzüm yeşil cy
Aksm 1 kase cacık. 2 ymk ks.fellah köfte
Ara 1 dilim ev yapımı pudingli kek.yaş pasta gibi oldu
Şu 2 lt
Spor yok
deadline blonde ambition
Evet katılıyorum 2 olduGünaydın canım seninde inşallah.
Canım ya sen bu hafta yine kaçamak yapmamış mıydın? Spor da yapmamışın
Ah ah o akşam ne öyle pideler lahmacunlar eğer türk kahvesi uykunu kaçırıyorsa maden suyu içebilirsin ve açınca şekersiz bitki çayı da içebilirsingunaydınn . dun sabaha sadece yeşilçay ve ıkı bardak su. öğlen ıspanak yarım ve makarna kuçuk tabak ve bıtmedı kızımla yedık. dun akşam:lahmacun ıkı tane yanına ayran ve üç dilimde küçük pıde .ne olcak bu halım.3 lıtre su içtim.deadline
Hoşgeldin canımne güzel motiveler vardır şimdi burda
bi talan edeyim bakayım
Bencede güzel olmuş hem menü hem spor süperherkese günaydın dün akşam az daha cozutacakken kendimi durdurdum şimdi mutluyum
sabah:
1 kk peynir 5 zeytin sahanda yumurta 1 dilim tb ekmek bol yeşillik
ara:
1 avuç elma kuru
öğle:
1 haşlanmış yumurtanın üzerine 4 kaşık yoğurt pulbiber nane
(çılbır gibi)
ara:
5 fıstık
akşam:
2 kepçe tavuk suyuna çorba
bol salata
ara: yarım muz 1 su bardağı süt
40 dk yürüyüş
2.5 lt su
deadline
blonde ambition
ne güzel motiveler vardır şimdi burda
bi talan edeyim bakayım
Ben de aynı fikirdeyim canm tartı değişmese bile sporla vücut toparlaniyor
Ben çok sık olmasa da arada yapiyorum canmm vücudu arada şaşırtmak lazım
Hayat felsefemiz aynı canmyeşile aşık oluşumuz da aynı sanırım
cıdden bılmıyorum engel olamıyorum kendıme moralım bozuk bu yuzdentatlim niye boyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?