tmam canım çok teşekkur ederım denıcem mutlaka çok sağol.Ben detoksları cok seviyorum ya duraksama yaşarsam muhakkak yapıyorum. Ama şimdi zaten beslenme düzenimi değiştirdim bi süre böyle devam ederim yine duraksama yaşarsam o zamar bende yapıcam bişeyler.
Canım benim kurtarıcım türk kahvesi hem iştahı kesiyor hem tok tutuyor hem de dinçlik veriyor. Diyetimin başndan beri söylüyorum eğer benim diyetimin bir püf noktası varsa bu kesinlikle türk kahvesidir. Mutlaka dene canm
ne guzel ben bır ay yaptım değişmiyor dıye bıraz saldım .deavm etsem kesınlıkle değişcek ama umudum kırılıyor .inşallah dediğin gibi olur 5 kılo az gıbı ama gtmıyor.direçnlı esekıden yapmış olsam su yaptıklarımı ıp gıbı olurdumverirsin canm zaten bana göre kilon baya iyi ve ben aylardr yoğun sporda yapmama lazım pek kilo veremedim genede pes etmedim sende sakın bu süreç de pes etme o direnç kirilicakşimdi iyiki pes etmedim diyorum çünkü istediğim kiloya inemedim ama sporun karşılığını aldım 6 aydr istikrarla yaptgm sporumun karsiliginda karnim tam 10cm inceldi her yerim toparlanıp sililasti iyiki birakmamisim diyorum sonucta bir yerden sonra kilo daki direncde kırılıyor
+1Bende duraksama yaşarsam yapıyorum canım şaşırtmk için. Ahhh evet yaaa doğa su hayvanlar temiz hava ohhhhh bak yazarken bile içim açıldı. Bayılıyorum yeşillikler içinde olmaya.
Bizim Tv'de bulamadım o kanalı izlemek istiyorum ben de yaYa kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
Öğrencilerle basketbol oynadımEveeet bugün perşembe kızlar ağır spor yapmak yok bol su ve yeterli bitki çayı içiyoruz. Kaslarımızı yormadan gevşetiyoruz. Akşam öğününü hafif tutuyoruz ve yarın tartıda mutlu oluyoruzzzzzzzz.
bende tam tersi oluyor canm onlara görünce sadece çok şükür diyor ve iyiki kendimi hep bir yerde durdurup hep bir sekide de telafi ediyorum diyorum bende tam tersineYa kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
niye sayılmayacak resmen spor işteÖğrencilerle basketbol oynadımsayılmaz dimi
geçen cuma kaç çıkmıştn canmmerhaba kizlar ya yine kiloaldim 56 50 olmusum offfffff ya.insallah yarina giderr yaaaa
+1
Bizim Tv'de bulamadım o kanalı izlemek istiyorum ben de yagerçekten morbid obezlerin durumu çok zor Allah yardımcılari olsun
Öğrencilerle basketbol oynadımsayılmaz dimi
bende tam tersi oluyor canm onlara görünce sadece çok şükür diyor ve iyiki kendimi hep bir yerde durdurup hep bir sekide de telafi ediyorum diyorum bende tam tersinefıstık gibi vücutlu hatunları görünce bir gaza geliyorum spor aşkım patlama yapıyor zararlı olmasa bunun iki katı yapicam yani ama fazlası zarar
bmerhaba kizlar ya yine kiloaldim 56 50 olmusum offfffff ya.insallah yarina giderr yaaaa
hb cnmHoşgeldin canım
kahvaltı: yarım haşlanmış yumurta,bir çatal peynir,3 zeytin,yarım dilim ekmek,çay
Ara: sade türkkahvesi,bir parça bitter çikolata(1minik küp şeker boyutu kadardı)
öğlen: 200gr çiğ köfte,bir bardak kefir
Akşam: bir bardak kefir
spor yaadm ama bugün detaryli temizlikle ugrastm arkasindanda 2 saat parkda benim kızla kosusturduk bisiklet sürdükhala dışarıdayz
dünki menumdeadline blonde ambition
sabah
1 kk peynir
1 haslnms yumurta
zeytin
oglen
1 muz kicuk
1 kase bugday asi corb
1 avuctan az yer fistgi
aksam
1 tabak kelle paca
yesillik
su 2 olmustur galiba)
1 saat yuruyus
bugunki menum
3 zeytin
3 findik
1 catal peynir
1 haslnmis yumurta
oglen
1 kucuk pisi
3 zeytin
1 kucuk muz
su uyuyana kadar 2 lt olur galiba
yuruyus 1.5 saat
aksami birazdan yiyince yazarim ins
evt biz grupca bu hafta süperdikBence bu hafta güzel bir sonucu hak ettik canım
İki günün menüsü de gayet iyi canım
evt biz grupca bu hafta süperdikbirincilik kesin bizim olucak
kahvaltı: yarım haşlanmış yumurta,bir çatal peynir,3 zeytin,yarım dilim ekmek,çay
Ara: sade türkkahvesi,bir parça bitter çikolata(1minik küp şeker boyutu kadardı)
öğlen: 200gr çiğ köfte,bir bardak kefir
Akşam: bir bardak kefir
spor yaadm ama bugün detaryli temizlikle ugrastm arkasindanda 2 saat parkda benim kızla kosusturduk bisiklet sürdükhala dışarıdayz
dünki menumdeadline blonde ambition
sabah
1 kk peynir
1 haslnms yumurta
zeytin
oglen
1 muz kicuk
1 kase bugday asi corb
1 avuctan az yer fistgi
aksam
1 tabak kelle paca
yesillik
su 2 olmustur galiba)
1 saat yuruyus
bugunki menum
3 zeytin
3 findik
1 catal peynir
1 haslnmis yumurta
oglen
1 kucuk pisi
3 zeytin
1 kucuk muz
su uyuyana kadar 2 lt olur galiba
yuruyus 1.5 saat
aksami birazdan yiyince yazarim ins
Kahvaltı
Muz ceviz yulaf chia kuru üzüm türk kahveli yoğurt bir çay kaşığı zencefilli karışım
Akşam
Fırın tavuk yoğurt
Gece yatmadan zencefilli yoğurt karışımı
Spor bol temizlik birazda dışarda yürüyüş su ve bitki çayıblonde ambition deadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?