- 7 Ağustos 2016
- 5.103
- 20.308
- 348
Yesilinbuyusu spor yapmayın demişti ya o yüzden dedim canım valla deli gibi oynadım bazı siniflarla oyun oynamayı cok seviyorumniye sayılmayacak resmen spor işte
2 erikle nasıl dursun yaa ben 1 kilo yarım herhalde kiraz ve erik korkulu rüyam mevsimi geldi yemeden nasilxduracam kiBu günkü menü
08:30 4 kaşık lorlu omlet, 1 dilim peynir, domates salatalık 1dilim ekmek 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 minik çatal helva1 fincan yeşil çay
10:30 1 fincan sade filtre kahve
12:30 4 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt
16:30 2 erik
18:30 3-4 kaşık kuru fasulye kavurması, 1 firinda uskumru yarım domates, bolca salata
2.5 litre su yatincaya kadar 3 3.5 olur
Spor 46 dk bisiklet
Al benden de okadarAy artık kupada gözüm yok kilo vereyim yeter
Menü güzel yarını sabırsızlıkla bekliyorum sporu da sen yapmış say bence
Canm menülerin gayet güzel suyu da artırabilsen keşke
süper canm
2 erikle nasıl dursun yaa ben 1 kilo yarım herhalde kiraz ve erik korkulu rüyam mevsimi geldi yemeden nasilxduracam ki
Bu arada menun çok iyi canim
aayyy bu hafta çok sıkı tuttuk diye dedim yoksa bu konuda en muzdarip zaten benimAra çay
Al benden de okadar
Ben tek çeşit meyve yiyorum diyetime göreSağol canım
Bende tam bir meyve canavarıyım yaaa. Her türlü meyveye bayılırım. Hele yazın sadece meyve ve dondurma ile besleniyorum diyebilirim. Soğuk soğuk böyle ohhhh kirazdı çilekti kavun karpuz erik yenidünya kayısı şeftalı ve tabiki başımın tacı üzüüüüüüüüüm
Tamam canm sıkıntı yok ben yarin müsaitim kızlar bildirimde beni de etiketlesin ben listeyi yaparım yalnız sen taslak halini yaparsan şimdiden sevinirimBende regl dönemindeyim bugün baş ağrısı karın ağrısı çok o yüzden pek giremedimbluegreeneyes yarın işi yoksa listeye bakabilirmisin hastanede işlerim var sonra belediyeye falan gideceğim işten izin alıp baya yoğunum giremezsem bişey olursa falan haberin olsun sen müsait misin yarin
Onu yapıyorum canım yeni üyeler var ya onları da ekleyeceğim şimdiTamam canm sıkıntı yok ben yarin müsaitim kızlar bildirimde beni de etiketlesin ben listeyi yaparım yalnız sen taslak halini yaparsan şimdiden sevinirim
Teşekkur ederim canım2 erikle nasıl dursun yaa ben 1 kilo yarım herhalde kiraz ve erik korkulu rüyam mevsimi geldi yemeden nasilxduracam ki
Bu arada menun çok iyi canim
Çok güzel canm iki gundür goruyorum kınoali dolmayi nasıl yapıyorsun ??Sabah haşlanmış yumurta zeytin cay
Ara çay
Öğlen 3 y kaşığı güveç
Ara ablam a gittim gününe yogurtlu patates salatası yedim 2 dilim cay ceviz bal
Aksam kinooali dolma 2 tane salata
2 litre su 3 e tamamlayacam
Tamam canm teşekkur ederimOnu yapıyorum canım yeni üyeler var ya onları da ekleyeceğim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?