Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu günkü menü
08:30 4 kaşık lorlu omlet, 1 dilim peynir, domates salatalık 1dilim ekmek 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 minik çatal helva 1 fincan yeşil çay
10:30 1 fincan sade filtre kahve
12:30 4 kaşık kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt
16:30 2 erik
18:30 3-4 kaşık kuru fasulye kavurması, 1 firinda uskumru yarım domates, bolca salata
2.5 litre su yatincaya kadar 3 3.5 olur
Spor 46 dk bisiklet

2 erikle nasıl dursun yaa ben 1 kilo yarım herhalde kiraz ve erik korkulu rüyam mevsimi geldi yemeden nasilxduracam ki
Bu arada menun çok iyi canim

Menü güzel yarını sabırsızlıkla bekliyorum sporu da sen yapmış say bence

Canm menülerin gayet güzel suyu da artırabilsen keşke

süper canm

Sağol canım

2 erikle nasıl dursun yaa ben 1 kilo yarım herhalde kiraz ve erik korkulu rüyam mevsimi geldi yemeden nasilxduracam ki

Bende tam bir meyve canavarıyım yaaa. Her türlü meyveye bayılırım. Hele yazın sadece meyve ve dondurma ile besleniyorum diyebilirim. Soğuk soğuk böyle ohhhh kirazdı çilekti kavun karpuz erik yenidünya kayısı şeftalı ve tabiki başımın tacı üzüüüüüüüüüm

Ben tek çeşit meyve yiyorum diyetime göre
Valla dayanamam herhalde dondurma yasak zaten ben üzümü hiç sevmiyorum çok tatli

Tamam canm sıkıntı yok ben yarin müsaitim kızlar bildirimde beni de etiketlesin ben listeyi yaparım yalnız sen taslak halini yaparsan şimdiden sevinirim

***1. TAKIM 565. ETAP***

berceste_(84.1/%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.5//%) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü
Sevilay80 (74.8/%)

Mirafatos (73/%)
nil u mihr(72.9/%)
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5///%) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56//%)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67///%)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef

1, takım ortalaması:%

Son düzenleme:
Teşekkur ederim canım annemlerin bahçeden aldım aşağılar bitmiş de yukarı da boyum yetişmedi zorlamadim iki tane yeter dedim
Çok güzel canm iki gundür goruyorum kınoali dolmayi nasıl yapıyorsun ??

***1. TAKIM 565. ETAP***

berceste_(84.1/%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.5//%) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü
Sevilay80 (74.8/%)

Mirafatos (73/%)
nil u mihr(72.9/%)
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5///%) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56//%)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67///%)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef

1, takım ortalaması:%

Yediklerimi unuttum resmen hatırladıklarımı yazayım.
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 çay kaşığı tereyağ

Öğle
4 kaşık iç pilav
Et kavurma
1 küçük tulumba tatlısı

Ara
kavrulmamış tuzsuz kabak çekirdeği
1 soda
1 çiğ köfte
2 bisküvi

Su : 1,5 lt

Akşam yemedim. Zaten yediklerim bile fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…