- 7 Ağustos 2016
- 5.103
- 20.308
- 348
62yim canm eski kiloma dönünce gireyim listeye kızlar çok güzel kilo verdiler benim yüzümden yüzde düşmesinbluegreeneyes listeye girecekmisin son durum ne ayrıldığını kiloya gore
Y YesilinBuyusu seni listeye yazdım eğer ayrıldığını kilodaysan Blue seni ekler istersen değilsen de siler ona zor olmasın kilo bildirimi yapınca etiketlersin beni de onu da
Benim diyetimde bulgur pirinç yasak canımTeşekkur ederim canımannemlerin bahçeden aldım aşağılar bitmiş de yukarı da boyum yetişmedi zorlamadim iki tane yeter dedim
Çok güzel canm iki gundür goruyorum kınoali dolmayi nasıl yapıyorsun ??
bluegreeneyes listeye girecekmisin son durum ne ayrıldığını kiloya gore
Y YesilinBuyusu seni listeye yazdım eğer ayrıldığını kilodaysan Blue seni ekler istersen değilsen de siler ona zor olmasın kilo bildirimi yapınca etiketlersin beni de onu da
Menü güzel yarını sabırsızlıkla bekliyorum sporu da sen yapmış say bence
su evetinan zorlayarak bu kadari oluyor. yoksa bu kadar da olmayack
Canm menülerin gayet güzel suyu da artırabilsen keşke
süper canm
sagol tatlim yaGünaydın kızlarhepinize bol bol eksili bir cuma olsun sonuclari beklemedeyim insallah herkes emeğinin karşılığını alır çünkü çok güzel bir şekilde ilerledikçe bu hafta
Bu arada herkesin hem cuması hem de kandili mübarek olsun
Yok izinden dönen degisık değil geçen hafta bildirim yapmayana öyle yapacaksın kilo aldıysa yüzdesini ikiye bolmeyeceksin ama tabi kılon az kaldı sabit olunca girebilirsin bu arada hicmakam geçen hafta bildirim yapmamıştı o kuralı ona uygulamayı unutma kilo verdiyse ama yine eskisi gibi 2 ye bolunecek62yim canm eski kiloma dönünce gireyim listeye kızlar çok güzel kilo verdiler benim yüzümden yüzde düşmesinyanlış hatırlamıyorsam izinden dönenlerin yüzde hesaplama sistemi değişti eğer kilo alındıysa yüzde bolunmuyor fark olduğu gibi ilgili haftaya yansıyor kilo verildiyse yüzde bolunuyor diye okudum sanirim...
evet canim olsunM minemelek2015 hedefini 49 yazdım 49 a gel hedefini 47 ye çekeriz istersen yukark çekilmiyor ama aşağı cekiliyor hedef şimdilik böyle olsun 1. Hedefin
Tamam canmYok izinden dönen degisık değil geçen hafta bildirim yapmayana öyle yapacaksın kilo aldıysa yüzdesini ikiye bolmeyeceksin ama tabi kılon az kaldı sabit olunca girebilirsin bu arada hicmakam geçen hafta bildirim yapmamıştı o kuralı ona uygulamayı unutma kilo verdiyse ama yine eskisi gibi 2 ye bolunecek
Canm çok fazla etkileyen bir yüzde değil o yüzden seni listeye aliyorum hem listede olunca daha motive olursunAmaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.
Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1
deadline bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
canim her hafta ayni kalmaktan iyi bende 200 gr vermsmAmaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.
Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1
deadline bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
canim her hafta ayni kalmaktan iyi bende 200 gr vermsm
varsa bir kayisi ye canimGünaydın kızlar ya tartıldım eksideyim ama yine tuvalete gidemedim yaaa bu sefer kahvaltıya kadar bekliycem sonucu yazmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?