Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

62yim canm eski kiloma dönünce gireyim listeye kızlar çok güzel kilo verdiler benim yüzümden yüzde düşmesin yanlış hatırlamıyorsam izinden dönenlerin yüzde hesaplama sistemi değişti eğer kilo alındıysa yüzde bolunmuyor fark olduğu gibi ilgili haftaya yansıyor kilo verildiyse yüzde bolunuyor diye okudum sanirim...

Teşekkur ederim canım annemlerin bahçeden aldım aşağılar bitmiş de yukarı da boyum yetişmedi zorlamadim iki tane yeter dedim

Çok güzel canm iki gundür goruyorum kınoali dolmayi nasıl yapıyorsun ??
Benim diyetimde bulgur pirinç yasak canım
Bende dolmayi pirinç yerine konka koyuyorum.
Cigden yapmıyorum kavurup dolduruyorum canım tadı güzel oluyo şişkinlik vermiyor pirinç gibi
A101 de satılıyor canım çok faydalı birde

***1. TAKIM 565. ETAP***

berceste_(84.1/%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.5//%) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü
Sevilay80 (74.8/%)

Mirafatos (73/%)
nil u mihr(72.9/%)
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5///%) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56//%)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67///%)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef

1, takım ortalaması:%

Yok izinden dönen degisık değil geçen hafta bildirim yapmayana öyle yapacaksın kilo aldıysa yüzdesini ikiye bolmeyeceksin ama tabi kılon az kaldı sabit olunca girebilirsin bu arada hicmakam geçen hafta bildirim yapmamıştı o kuralı ona uygulamayı unutma kilo verdiyse ama yine eskisi gibi 2 ye bolunecek

Tamam canm
Canm çok fazla etkileyen bir yüzde değil o yüzden seni listeye aliyorum hem listede olunca daha motive olursun

canim her hafta ayni kalmaktan iyi bende 200 gr vermsm

canim her hafta ayni kalmaktan iyi bende 200 gr vermsm

Yok ben sonuçtan çok memnunm zaten canım benden artık ancak haftalık bu kadar gider. Hatta bu kadar gitmesi bile çok iyi çünkü yağ oranım azaldı verilecek kilom azaldı ağır spor yapıyorum bi yandan yağ giderken bi yandan kas kütlem artıyor o yüzden tartıda haftalık yarım kilo gitse daha ne isteyeyim. Sadece listeye giremedim o da önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…