Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekki tebrik ederim önemli olan vermenn

selamlar
gecen hafta:72.9
bu hafta: 72.3
fark: 600 gr
yuzde: 0.829

Çok iyi canım

varsa bir kayisi ye canim

Ay 1 kere yemeyle bana etki etmiyır canım yaa düzenli yersem ancak.

yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekki tebrik ederim önemli olan vermenn

Benimde ümidim o yönde canım. Ama bu sonuçtan da memnunum. Her hafta böyle gitse daha ne isterim. Çok teşekkür ederim canım benim.

aayyy harika oldu bencede

Evt girdik bakalım listeye şimdi omzuma iyice yük bindi.

Canım olsun 700 gram az değil ki sevinmelisin bence.
yok canım şükürler olsun az değilde 1 gün önce az olupta bir gün sonra fazla çıkması garip neyse olsun doğru yoldayım şükür sıkıntı yok ilk kilo verme maceram değil bu zaten biliyorum böyle olabiliyor

aynen bende kendimi onlardan farklı görmüyorum evet kilo olarak çok farklıyım ama sonuçta bende de yeme bozukluğu var onlarda da zaten diyet süreci hem kilo verme bende yeme bozukluğunu tedavi etme süreci o yüzden beni de çok etkiler

Hedef kilom 55.0 canım:)

Bence 1 kilo çok güzel canım tebrik ederim :))
sağol canm ama aslında 1 kilo gitmiş olmadı ondan üzüldüm çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştım yani normalde 72.2 idim ve haftalardirda hwp 72 kusurlardayim canm altına bir türlü inemedim 200gr daha gitmiş sadece

Çok iyi canım önemli olan vermen kilon sabit değil ne güzel gidiyor

Niye canım ne güzel vermişsin işte devamı gelecek merak etme sen
yaaa canm 1 kilo vermiş gorunuyorum çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştım yani aslında fazla ciktigm 800gr geri gittiyse sadece 200gr vermişim ve hala 72lerden kurtulamadm ama artk kacari yok 50grm da versem mecbur 71.950 olur haftaya peşimi birakacakbu 72 mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…