- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekkiAmaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.
Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1
deadline bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
tebrikler canmselamlar
gecen hafta:72.9
bu hafta: 72.3
fark: 600 gr
yuzde: 0.829
aayyy harika oldu bencedeTamam canm
Canm çok fazla etkileyen bir yüzde değil o yüzden seni listeye aliyorum hem listede olunca daha motive olursun
selamlar
gecen hafta:72.9
bu hafta: 72.3
fark: 600 gr
yuzde: 0.829
varsa bir kayisi ye canim
yaptgn ağır spora rağmen harika canm ustelik tuvalete cikmadan tartilmissin daha da iyi verdin demekkitebrik ederim önemli olan vermenn
aayyy harika oldu bencede
aslında dün 65.4 çıkmıştım bugün sabah 400 gram fazla çıktım
yok canım şükürler olsun az değilde 1 gün önce az olupta bir gün sonra fazla çıkması garip neyse olsun doğru yoldayım şükür sıkıntı yok ilk kilo verme maceram değil bu zaten biliyorum böyle olabiliyorCanım olsun 700 gram az değil ki sevinmelisin bence.
aynen bende kendimi onlardan farklı görmüyorum evet kilo olarak çok farklıyım ama sonuçta bende de yeme bozukluğu var onlarda da zaten diyet süreci hem kilo verme bende yeme bozukluğunu tedavi etme süreci o yüzden beni de çok etkilerYa kızlar ağır yaşamları izlediğinde deli gibi spor yapma isteği gelen sadece ben miyim? Birde izledikçe kiloyu takıntı haline getiren??? Sanki bende o kadar kiloluymuşum gibi geliyo. Allah yardımcıları olsun biz 10 20 kilo ile uğraşamazken onlar yüzlerce kilo ile mücadele ediyorlar.
M merkerdemus @minemelek2015Selnurr kızlar bildirim yapmayı unutmayın ve beni birde bluegreeneyes ı etiketleyeceksiniz şu şekilde olacak ilk sayfada var yüzde hesaplama nasıl yapılır ama yapamazsanız boş bırakın yapamadığınızı da söyleyin
Bence 1 kilo çok güzel canım tebrik ederim :))geçen hafta: 73.0
bu hafta: 72.0
fark: 1 kilo
hiç istediğim gibi olmadı ama yapacak bir şey yokgene kurtulamadm 72 den
tebrikler ca çok güzel gidiyorsunGeçen hafta 67.0
Bu hafta 66.0
Fark -1000gr
Yüzde 1.49
Listeye girerim değil mi 15. günüm bugün:)
deadline bluegreeneyes
Hedef kilom 55.0 canım:)***1. TAKIM 565. ETAP***
berceste_(84.1/%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.5//%) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü
Sevilay80 (74.8/%)
Mirafatos (73/%)
nil u mihr(72.9/%)
YeşilinBuyusu (63,4///% ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5///%) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56//%)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67///%)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef
1, takım ortalaması:%
Çok sağol canım:)) sende öyle :)tebrikler ca çok güzel gidiyorsun
Niye canım ne güzel vermişsin işte devamı gelecek merak etme sengeçen hafta: 73.0
bu hafta: 72.0
fark: 1 kilo
hiç istediğim gibi olmadı ama yapacak bir şey yokgene kurtulamadm 72 den
sağol canm ama aslında 1 kilo gitmiş olmadı ondan üzüldümBence 1 kilo çok güzel canım tebrik ederim :))
Çok iyi canım önemli olan vermen kilon sabit değil ne güzel gidiyorAmaaaan ben tuvalete gidene kadar bi dünya su içmiş olucam kızlar neyse yazayım en iyisi.
Geçen hafta 64.30
Bu hafta 63.70
Fark - 600 gram
Yüzde 0.93 düzlüyoruz %1
deadline bluegreeneyes yine listeye giremedim kızlar 300 gr kaldı sağlık olsun önemli olan devam etmek ve vermek.
yaaa canm 1 kilo vermiş gorunuyorum çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştımNiye canım ne güzel vermişsin işte devamı gelecek merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?