sağol canm ama aslında 1 kilo gitmiş olmadı ondan üzüldümçünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştım yani normalde 72.2 idim ve haftalardirda hwp 72 kusurlardayim canm altına bir türlü inemedim 200gr daha gitmiş sadece
evet canm haklisin ama çok spor yapiyorum kacamakda yapmiyorum ama baya az veriyorum hatta uzun zamandr sabit olmak beni biraz yordu ama haklısın haftaya inşallah güzel bir düşüş olurSen geçen haftayı unut bir kenara bırak tatlım önemli olan bu sabah tartıda gördüğün ve haftaya cuma tartıda göreceğin kilo 71e odaklan haftaya inşallah 71 leri de göreceksin zaten bende 65e odaklandım küsuratlıda olsa görmeyi çok istiyorum tek hedefim bu şu anda:)
geçen hafta: 73.0
bu hafta: 72.0
fark: 1 kilo
hiç istediğim gibi olmadı ama yapacak bir şey yokgene kurtulamadm 72 den
Geçen hafta 67.0
Bu hafta 66.0
Fark -1000gr
Yüzde 1.49
Listeye girerim değil mi 15. günüm bugün:)
deadline bluegreeneyes
Çok iyi canım önemli olan vermen kilon sabit değil ne güzel gidiyor
evet canm haklisin ama çok spor yapiyorum kacamakda yapmiyorum ama baya az veriyorum hatta uzun zamandr sabit olmak beni biraz yordu ama haklısın haftaya inşallah güzel bir düşüş olurgerçek 1 kilo gider insallh bir de regleme 3 gün kaldı belkide dah iyi gitmistr ama şişliktendir diye umut ediyorum kendimi patlicak gibi şiş hissediyorum zaten hatta reglem erken gelirse şaşmiycam
Harikasın canım
Ayyy canım arkadaşım özlüyorum seni gel aralarda evet çok şükür gidiyor çok mutluyum 100 gr da gitse mutlu olacaktım.yavaş yavaş vücudum da şekillenmeye başlar ohhh daha ne isteyeyim ki 5 lere az kaldı hadi inşallah bakalım.
Canım 72 seni bırakmadı gitti ama şeytanın bacağını kıracaksın inşallahyaaa canm 1 kilo vermiş gorunuyorum çünkü geçen cuma 800gr fazla çıkmıştımyani aslında fazla ciktigm 800gr geri gittiyse sadece 200gr vermişim ve hala 72lerden kurtulamadm ama artk kacari yok 50grm da versem mecbur 71.950 olur haftaya peşimi birakacakbu 72 mecbur
canm bu arada bisiklete ağırlık vermiştim diye bir kontrol yapayım baseni dedim ve az önce ölçtüm basenimden 2cm daha incelmisimHarikasın canım
Ayyy canım arkadaşım özlüyorum seni gel aralarda evet çok şükür gidiyor çok mutluyum 100 gr da gitse mutlu olacaktım.yavaş yavaş vücudum da şekillenmeye başlar ohhh daha ne isteyeyim ki 5 lere az kaldı hadi inşallah bakalım.
aayyy evet şaka gibi yaaCanım 72 seni bırakmadı gitti ama şeytanın bacağını kıracaksın inşallah
canm bu arada bisiklete ağırlık vermiştim diye bir kontrol yapayım baseni dedim ve az önce ölçtüm basenimden 2cm daha incelmisim
o zaman regl şişkinliğidir canım o hiç takma kafana haftaya belli olur:)
Sağol tatlım sende öylesin az çok önemli değil yeter ki kilo verelim :))
Kaptanım 74.5 kilomdeadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?