Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canım kaçamak olmasa gıdermış bir 200 gr am daha.ya ama yeterki siz beni dövün boyle olacaksa izin var inşallah daha çok verırızde kurtuluruz bence veririsiniz sizlerde .ramazanda burası havaya uçar bu gidişle hafilıktennn

Olmadı canım ya
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 84.6

Hatta artı çıktım haftaya da veremezsem gruptancayrilcam
hayır canm sakın ayrılma bak bende veremiyorum haftalardr 72 lerdeyim canm önceki hafta 72.2 idim bu gecen hafta 73 çıktım bu hafta tekrar 72.0 bende iki ileri bir geri pek ilerleme yok gibi ama olsun grm germda olsa kâr bide spordan belki sikilasiyorsundun benim gibi mezure ile ölçülerini alsana bak aslinda 2 haftada sadece 200gr vermos oldum ama gene incelmişim canm 60li kilolardaki arkadaslarimla ayni beden giyiyoruz ve hatta artk onlardan daha zayıf duruyorum görüntü de çok onemli yani 72 yim ama pek karnim kalmadi mesela cnm 200gr daha verince tam 4 kilo vermiş olucam ama gobekten 10cm inceldim 1 hatta 1,5 beden daraldm yani bunlarida takip etmek lazim hemde direnç bir yerden sonra kiriliyor az daha sabret canm

***1. TAKIM 565. ETAP***

berceste_(84.1/84.6/+0.5/%-0.59)
chihiro79 (61/ /%)kilosu sabit
hicmakam(55.5/55.3/0.2/%0.18) bildirim yapmadigi için yüzde 2 ye bölündü

Sevilay80 (74.8/74.5/0.3%0.40)

Mirafatos (73/72/1/%1.37)
nil u mihr(72.9/72.3/0.6%0.82)
YeşilinBuyusu (63,4/63.7/+0.4/%-0.11 ) 559. etapta sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4 e bölündü
merkerdemus (66.5/65.8/0.7/%1.05) yenı üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 57
minemelek2015 (56.1/55.9/0.2%0.35)yeni üye takıma geliş tarihi 29 mart başlangıç kilo 57.2 hedef kilo 49
Saglikliyasamgunlugumm (67/66/1/%1.5)yeni üye başlangıç tarihi 30 mart başlangıç kilo 68 hedef 55

1, takım ortalaması:%0.496

Son düzenleme:

İnşallah canım dileğimiz bu yönde tabii

Olmadı canım ya
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 84.6

Hatta artı çıktım haftaya da veremezsem gruptancayrilcam

Canım sakın yaaa. Ayrılmak yok. Diyet şeklini bi süre değiştir bi şaşırma yap istersen. Zumbaya da yeni başladın. Olabilir yani bak ben ayrıldığım kiloma halen dönemedim. Burası tutuyor insanı. Gitmek yok unut onu. Tam vücdnun direnci kırılacağı zaman senin iraden kırılmasın anım. İraden galip gelsin

Haklısın canim . 300 gr giden

Yaptım ceza sporumu kaptanım. s abah bugünün sporunu yaptım.45 dk leslie 3 miles.az önce de 15 dk da zumba yaptim

Evet ben menümü de yazayım kızlar

Kahvaltı
Muz çilek ceviz yulaf chia gün kurulu yoğurt

Akşam
Kinoalı kısır, yoğurt ve 1 avuç çilek. Aslında salatanın içine serpilmiş kinoa desek daha doğru olur.

Gece yatmadan önce pul biber limonlu yoğurt yenilecek

Spor 2 saat fitness ( 45 dk kardiyo 1 saat 15 dk kas)

Su, yeşil çay, maden suyu.

geçen hafta: 73.0
bu hafta: 72.0
fark: 1 kilo

hiç istediğim gibi olmadı ama yapacak bir şey yok gene kurtulamadm 72 den
Fatos 1 kg cok iyi. Haftaya ikimiz de 71 leri goruruz rahatca ins. Bu hafta ve gecen hafta arasindaki fark neydi sende? Cunku gecen hafta cook spor yapmistin eksi degildin

canim sen erken de kalkiyorsun iyi bayilmadin bu yediklerinle:)

Fatos 1 kg cok iyi. Haftaya ikimiz de 71 leri goruruz rahatca ins. Bu hafta ve gecen hafta arasindaki fark neydi sende? Cunku gecen hafta cook spor yapmistin eksi degildin
karatay yapiyordum canm yoğun spora ragmen hiç fayda gorememistim aralardada böyle fazla ciktigim da oluyordu ama bu hafta kalori sayma diyeti yaptım öğün sayısını arttirdim kalori yi azalttm karatay yaptgm icin zeytin yağı kullanirken çok kismiyordum ama bu hafta kalori diyetinde en cok kistigim sey yag oldu bir cok şeyi yağsız yedim 1200 kaloriyi gecmemeye dikkat ettim canm fark bu bana süper geldi böyle devam edicem haftaya kesin 71 lerdeyiz senle hadi bakalım 60lara giriş yapmaya çok az kaldı en kisa zaman da 69u gorucez

Bugün tüm ölçülerini aldı hoca
Zumba sonrası 84.0 geldim
Haftaya güzel olur ama yine veremezsem biraz uzaklaşmak istiyorum canım ya

Benim diyetim sağlık için yapmam gerekiyor degistiremem zaten öğlenleri çok yemiyordum neyse ya haftaya cuma doktora gidecem soracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…