Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sana da günaydın.kesinlikle hava çok güzel
Dünki menum
sahur
melemen
1 dilim ekmek
peynir
az salatalik

aksam
1 kase kisir
sakata
1 kepceden az sulu yemek
Rabbim kabul etsin canim

Masallh ya ne guzel spor ben 2 saat ust uste asla yapamam
Canım sen bu hafta kaçamak yapmışmıydın. Kaçamak yaptığı halde kilo verenleri dövüyoruz. Bak yapmasan çk daha iyi gidecekmiş.
Haklisin ne desen
Sabah 5 zeytin ceviz bal

Öğlen patatesli omlet

Aksam maş fasulye yemegi siyah pirinçle pilav. Salata

Spor Zumba

Su 2 litre
Zumba ne kadar yaptin

Menu kotu ama sporla telafi olmus))

Merhaba kızlar ben menümü yazıp çıkayım biraz sinirliyim bugün

Kahvaltı
Muz çilek ceviz yoğurt 1 çay kaşığı zencefilli karışım 1 lokma peynir 1 lokma omlet

Akşam
2 lahmacun 2 ceviz ayran biraz salata 1 lokma peynir 1 lokma kavurma (karışık biliyorum ama sinirden tatlı yiyecektim kendimi ancak ondan bundan 1 lokma yiyerek durdurabildim)

Spor
11-15 arası dışarda gezinti

Sinirim geçince görüşürüz.

sabah kalkarkalkmaz 1 lt su 1 adet elma ve kahve sonra spor
1 saat kondisyon bisikleti,20 dakika koşu, 3 dakika trambolin ziplama, mekik, şınav, köprü,sguat,plank ve esneme ile bitiş

kahvaltı: 1simit, 1yumurta,1 dilim peynir,2çatal domates,3 zeytin,1 tatlı kaşığı tahinpekmez,çay,kahve

hafta sonu kahvaltısı baya abarttım spor sonrası iştah yaptı galiba tüm gün dışardaydim kızlar sabah sporu sonrasi da tüm gün hareketli devam etti diğer öğünlerlede kaloriyi biraz dengeledim

öğlen: disarda iken bir bardak taze sikim portakal suyu

Akşam: bir kase çorba günü erkenden kapattım ve su şimdiden 2.5 lt ye ulaştı halada dışarda geziyorum bu saatten sonra sadece su ile devam belki bir kahve

ne oldu canm aman dikkat tatlıya filan sarilayim deme

Herkes nerde
eve girdim ölüyorum çok yoruldum bani kimsecikler yok ortada nerdesiniz kızlar???
Ben de yeni geldim spontane piknik yaptık piknige davet edilince güzel oldu
Bugün ne yedim bilmiyorum kendi diye time uygundu ama biraz çok yedim
Her zaman pikniğe gitmiyoruz ya arada böyle oluyo

deadline 13.04.2018 menum
Kahvalti:
1 dilim yumurtali bazlama
1 fincan surlu sekerli kahve
Biraz peynir

Ara:
Sutsuz sekersiz kahve
350 ml su

Ogle:
5 tane parmak kofte
Yogurtlu naneli salata

Ara:
350 ml su

Aksam:
5-6 kaslk barbunya
Yogurt
1/2 kandil simidi

14.04.2018 menum
Kahvalti:
1 ,5 kandil simidi
Bir parca peynir
Sutlu sekerli kahve

Ara: su

Ogle:
Tavuk izgara
2 dilim ekmek
1 ayran

Ara:
Kaju fistigi ve kuru kayisi

Aksam:
1 kandil simidi
Bir parca peynir
Kahve

1 saat yuruyus

Ben de yeni geldim spontane piknik yaptık piknige davet edilince güzel oldu
Bugün ne yedim bilmiyorum kendi diye time uygundu ama biraz çok yedim
Her zaman pikniğe gitmiyoruz ya arada böyle oluyo
evt canm hafta sonları malesef hafta içi gibi olamıyoruz okadar olucak hayatn tadı tuzu hafta içi sıkı tutup durumu kurtarmak en mantiklisi bizde yarın pktnikte olucaz ooohhh seninde sefan olsun iyi gelmiştir temiz hava pitnik mevsimi açıldı artk

Yaa evet çok güzeldi çok eğlendim
Yarın yine temizlik var yakarım inşallah

Efendim kaptanım
Seslendim ne var ne yok diye
Tamam canım inşallah hemen gelirsin yoksa kötü oluyor ya motivasyon ben müsaitim inşallah bir sıkıntı çıkmazsa o gün nöbetçiydim akşam giremedim
Sabah patates kizartmasindan yedim . alayim hemen spor cezamı.
Ya çik yarın dışardan güzelce yürü hiç bişey yapamıyorsan ama yapmalısın en az 40 dk yürüyüş ve bu civarda spor birini seç
Ay canım ne oldu ki dur sakin ol senden önemli bişey yok
aynen kahvaltı abartılmis biraz haftasonu rehaveti akşam denegelemissin ama

ne oldu canm aman dikkat tatlıya filan sarilayim deme

Ya klasik erkek salaklıkları deli etti beni hala da geçmedu sinirim canım. Valla yememek için çok direndim. En sonunda rüyamda yedim yani. Yok böyle buşiy rüyamda deli gibi çikolata yiyodum sonra da size yazıyodum artık nasıl

Eşime kızdım canım ya bişey yok yemedim ama merak etmeyin tuttum kendimi. Sadece lahmacunu fazla yemiş oldum. Ama tartıda 100 gr bile fazla çıkarsam daha fazla burnundan getiricem.

aaayyy o bikere bana da oldu bol çikolatalı kocman bir tatlı yiyordum sonra uyandım ooohhh be dedim rüyay mış

cannim.kendinizi niye kasiyosunuzki 1 parca yiyin gitsin yani.ne varki sabah yiyin aksam dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…