Sana da günaydın.kesinlikle hava çok güzelGünaydın fistiklargüzel ve kaçamaksız bir hafta sonu dilerim havalar sıcak çok susatiyor dün gece yatmadan 2.5lt ye tamamladm suyu ve bu sabah direk susamis uyandm aaayyyy hava çok güzel arttk booll booolll su ictirir bu havalar ve dışarda yurumeyede uygun fırsatları iyi değerlendirin tam kilo verme mevsimi
Rabbim kabul etsin canimDünki menum
sahur
melemen
1 dilim ekmek
peynir
az salatalik
aksam
1 kase kisir
sakata
1 kepceden az sulu yemek
Ben de nen de şu 6li rakamları bi gorsemseni en iyi ben anlarm canm ya insanı biktiriyotakildimi takiliyor ama ben genede inaniyorum yakinda sen 7ile ben 6ile başlayan rakamlari gorucez hemde en kısa zamnda inşallah
Masallh ya ne guzel spor ben 2 saat ust uste asla yapamamEvet ben menümü de yazayım kızlar
Kahvaltı
Muz çilek ceviz yulaf chia gün kurulu yoğurt
Akşam
Kinoalı kısır, yoğurt ve 1 avuç çilek. Aslında salatanın içine serpilmiş kinoa desek daha doğru olur.
Gece yatmadan önce pul biber limonlu yoğurt yenilecek
Spor 2 saat fitness ( 45 dk kardiyo 1 saat 15 dk kas)
Su, yeşil çay, maden suyu.
Haklisin ne desenCanım sen bu hafta kaçamak yapmışmıydın. Kaçamak yaptığı halde kilo verenleri dövüyoruz.Bak yapmasan çk daha iyi gidecekmiş.
Zumba ne kadar yaptinSabah 5 zeytin ceviz bal
Öğlen patatesli omlet
Aksam maş fasulye yemegi siyah pirinçle pilav. Salata
Spor Zumba
Su 2 litre
1 saat Zumba yarim saatte yer hareketleriMasallh ya ne guzel spor ben 2 saat ust uste asla yapamam
Haklisin ne desen
Zumba ne kadar yaptin
inşallah canmBen de nen de şu 6li rakamları bi gorsem
Yedek telefonum var canm ama eski androidlerden girmiyor siteye yine de arada pcden girip seslenirim sizeGünaydın canım yaaa yedek bi telefon bulamaz mısın ara verince insan bozuyor düzenini. Hem iyiyiz böyle ya.
Menu kotu ama sporla telafi olmus))aayyyy bugün doymak bilmedim
Kahvaltı: sucuklu yumurta,peynir,2zeytin, 2dilim tambugday ekmeği,çay,kahve
öğlen: 6 tane lahane sarması, 3kaşık yogurt
Ara: sütlü kahve, 3ceviz
Akşam: 2tane patlıcan dolması kıymalı
biliyorum bugün karbonhidrat grubu fazla seçmiş oldumama regle yaklaştığı için karbonhidrata yoneliyorum yarın bugünü dengeliycem sporlada eritmisimdir
2lt su bitmek üzere
kahvaltı sonrası 45 dakika kondisyon bisikleti
öğlen yemeği sonrası 30dakika yürüyüş 15 dakika plates hareketleri
ve akşam yemeği sonrası 30 dakika kondisyon bisikletibugün de toplam da 2 saat spor yapmış oldum
ne oldu canm aman dikkat tatlıya filan sarilayim demeMerhaba kızlar ben menümü yazıp çıkayım biraz sinirliyim bugün
Kahvaltı
Muz çilek ceviz yoğurt 1 çay kaşığı zencefilli karışım 1 lokma peynir 1 lokma omlet
Akşam
2 lahmacun 2 ceviz ayran biraz salata 1 lokma peynir 1 lokma kavurma (karışık biliyorum ama sinirden tatlı yiyecektim kendimi ancak ondan bundan 1 lokma yiyerek durdurabildim)
Spor
11-15 arası dışarda gezinti
Sinirim geçince görüşürüz.
Ben de yeni geldim spontane piknik yaptık piknige davet edilince güzel olduHerkes nerde
eve girdim ölüyorum çok yoruldumbani kimsecikler yok ortada nerdesiniz kızlar???
evt canm hafta sonları malesef hafta içi gibi olamıyoruz okadar olucak hayatn tadı tuzuBen de yeni geldim spontane piknik yaptık piknige davet edilince güzel oldu
Bugün ne yedim bilmiyorum kendi diye time uygundu ama biraz çok yedim
Her zaman pikniğe gitmiyoruz ya arada böyle oluyo
Yaa evet çok güzeldi çok eğlendimevt canm hafta sonları malesef hafta içi gibi olamıyoruz okadar olucak hayatn tadı tuzuhafta içi sıkı tutup durumu kurtarmak en mantiklisi bizde yarın pktnikte olucaz ooohhh seninde sefan olsun iyi gelmiştir temiz hava pitnik mevsimi açıldı artk
Seslendim ne var ne yok diyeEfendim kaptanım
Tamam canım inşallah hemen gelirsin yoksa kötü oluyor ya motivasyon ben müsaitim inşallah bir sıkıntı çıkmazsa o gün nöbetçiydim akşam giremedimGünaydın kızlar herkese güzel sağlıklı hareketli kacmaksiz hafta sonları olsunben bu gün biraz tembellik yapayım dedim yattım ama 7den sonra uyuyamadım şimdi de bisiklet suruyorum
Bu arada canlar benim telefon kafayı yedi pazartesi garantiye gidecek pazartesi sonrası 2-3 hafta yokumdeadline kaptanim kızlar da bayağı yüzde olayını öğrendiler sanırım onlar da senin yetişemediğin yerde yardimci olurlar diye düşünüyorum tek sıkıntı cuma günleri diğer günlerde yaptığımız birşey yok zaten
Ya çik yarın dışardan güzelce yürü hiç bişey yapamıyorsan ama yapmalısınSabah patates kizartmasindan yedim .alayim hemen spor cezamı.
Ay canım ne oldu ki dur sakin ol senden önemli bişey yokMerhaba kızlar ben menümü yazıp çıkayım biraz sinirliyim bugün
Kahvaltı
Muz çilek ceviz yoğurt 1 çay kaşığı zencefilli karışım 1 lokma peynir 1 lokma omlet
Akşam
2 lahmacun 2 ceviz ayran biraz salata 1 lokma peynir 1 lokma kavurma (karışık biliyorum ama sinirden tatlı yiyecektim kendimi ancak ondan bundan 1 lokma yiyerek durdurabildim)
Spor
11-15 arası dışarda gezinti
Sinirim geçince görüşürüz.
aynen kahvaltı abartılmis biraz haftasonu rehavetisabah kalkarkalkmaz 1 lt su 1 adet elma ve kahve sonra spor
1 saat kondisyon bisikleti,20 dakika koşu, 3 dakika trambolin ziplama, mekik, şınav, köprü,sguat,plank ve esneme ile bitiş
kahvaltı: 1simit, 1yumurta,1 dilim peynir,2çatal domates,3 zeytin,1 tatlı kaşığı tahinpekmez,çay,kahve
hafta sonu kahvaltısı baya abarttımspor sonrası iştah yaptı galiba tüm gün dışardaydim kızlar sabah sporu sonrasi da tüm gün hareketli devam etti diğer öğünlerlede kaloriyi biraz dengeledim
öğlen: disarda iken bir bardak taze sikim portakal suyu
Akşam: bir kase çorbagünü erkenden kapattım ve su şimdiden 2.5 lt ye ulaştı halada dışarda geziyorum bu saatten sonra sadece su ile devam belki bir kahve
ne oldu canm aman dikkat tatlıya filan sarilayim deme
Seslendim ne var ne yok diye
Tamam canım inşallah hemen gelirsin yoksa kötü oluyor ya motivasyon ben müsaitim inşallah bir sıkıntı çıkmazsa o gün nöbetçiydim akşam giremedim
Ya çik yarın dışardan güzelce yürü hiç bişey yapamıyorsan ama yapmalısınen az 40 dk yürüyüş ve bu civarda spor birini seç
Ay canım ne oldu ki dur sakin ol senden önemli bişey yok
aynen kahvaltı abartılmis biraz haftasonu rehavetiakşam denegelemissin ama
aaayyy o bikere bana da oldu bol çikolatalı kocman bir tatlı yiyordumYa klasik erkek salaklıkları deli etti beni hala da geçmedu sinirim canım. Valla yememek için çok direndim. En sonunda rüyamda yedim yani. Yok böyle buşiy rüyamda deli gibi çikolata yiyodum sonra da size yazıyodum artık nasıl
Eşime kızdım canım ya bişey yok yemedim ama merak etmeyin tuttum kendimi. Sadece lahmacunu fazla yemiş oldum. Ama tartıda 100 gr bile fazla çıkarsam daha fazla burnundan getiricem.
cannim.kendinizi niye kasiyosunuzki 1 parca yiyin gitsin yani.ne varki sabah yiyin aksam dikkat edinYa klasik erkek salaklıkları deli etti beni hala da geçmedu sinirim canım. Valla yememek için çok direndim. En sonunda rüyamda yedim yani. Yok böyle buşiy rüyamda deli gibi çikolata yiyodum sonra da size yazıyodum artık nasıl
Eşime kızdım canım ya bişey yok yemedim ama merak etmeyin tuttum kendimi. Sadece lahmacunu fazla yemiş oldum. Ama tartıda 100 gr bile fazla çıkarsam daha fazla burnundan getiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?