- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Benim diyetim sağlık için yapmam gerekiyor degistiremem zaten öğlenleri çok yemiyordum neyse ya haftaya cuma doktora gidecem soracam
aayyyy bugün doymak bilmedim
Kahvaltı: sucuklu yumurta,peynir,2zeytin, 2dilim tambugday ekmeği,çay,kahve
öğlen: 6 tane lahane sarması, 3kaşık yogurt
Ara: sütlü kahve, 3ceviz
Akşam: 2tane patlıcan dolması kıymalı
biliyorum bugün karbonhidrat grubu fazla seçmiş oldumama regle yaklaştığı için karbonhidrata yoneliyorum yarın bugünü dengeliycem sporlada eritmisimdir
2lt su bitmek üzere
kahvaltı sonrası 45 dakika kondisyon bisikleti
öğlen yemeği sonrası 30dakika yürüyüş 15 dakika plates hareketleri
ve akşam yemeği sonrası 30 dakika kondisyon bisikletibugün de toplam da 2 saat spor yapmış oldum
yok canm ya kahvaltim zaten sağlamdı öğlen ile akşamında miktarı fazla gibi görünmüyor ama kalorisi yüksek Allahdan bol bol spor yaptm bide gene benim kızla çok gezdik bugün sporlar dışında tüm gün de çok hareketli geçti Allahdan yoksa eritemezdim aayyy biran önce regle olup atlatmak ostiyorum şu haftayıPek bişey yememişsin ki canım zaten erimiştir.
Hadi inşallah canım ya survivorrdaki gönüllüler gibiyim son anda oyunu kaybediyorum sankiYok canım zaten menülerin güzel ben sadece kısa süreliğine şaşırtmak açısından söylemiştim ama özel bir durumun varsa ayrı tabiki sen daha iyi bilirsin. Ama bencede haftaya güzel sonuç alacaksın.
seni en iyi ben anlarm canm ya insanı biktiriyoHadi inşallah canım ya survivorrdaki gönüllüler gibiyim son anda oyunu kaybediyorum sanki
Haftaya iyi olacak inşallah sıkıldım 80 li kilolardan
seni en iyi ben anlarm canm ya insanı biktiriyotakildimi takiliyor ama ben genede inaniyorum yakinda sen 7ile ben 6ile başlayan rakamlari gorucez hemde en kısa zamnda inşallah
Hadi inşallah canım ya survivorrdaki gönüllüler gibiyim son anda oyunu kaybediyorum sanki
Haftaya iyi olacak inşallah sıkıldım 80 li kilolardan
sen zaten hep güzel verdin canm ondan seni katmadimBende varımmmm bende 5 leri istiyoruk artık ya.
sen zaten hep güzel verdin canm ondan seni katmadimben seninkine zaten garanti gözüyle bakıyorum
Kızlar hala kendime felemedim ellerim titriyo yazamıyorm Allahıma şükürler olsun ki Asyamın sonucu temiz çktı. Destek verdiniz çok teşekkür ederim. Çok şey vr ama ferçekten yazamıyorum. Tınaklarıma kadar uyuştu ellerim. Etiketi unuttuğum varsa lütfen siz haser verin. Ben kendime gelince yazarım yinedeadline caroline84 @magickk blonde ambition @Gunayfur berceste_ @Xeroderma_pig unuttuıum varsa nolur siz ekleşin. Rabbim verdiklerine sabır ersin. Evlatlarımızla sınamasın. Hasta olup şifa bekleşen tüm yavrularımıza şifa versin. Geçmedi şu zaman geçmedi. Kendimi nasıl oyalayacağılı şaşırdım. Yavrumun yüzüne acaba diye bakmadan bir günüm bile geçmedi. Desteıiniz için teşekkür ierim.
Canim inan çok sevindim dedigin gibi Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin cok zor.
Geçti gitti Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inş...
Günaydın kızlar herkese güzel sağlıklı hareketli kacmaksiz hafta sonları olsunben bu gün biraz tembellik yapayım dedim yattım ama 7den sonra uyuyamadım şimdi de bisiklet suruyorum
Bu arada canlar benim telefon kafayı yedi pazartesi garantiye gidecek pazartesi sonrası 2-3 hafta yokumdeadline kaptanim kızlar da bayağı yüzde olayını öğrendiler sanırım onlar da senin yetişemediğin yerde yardimci olurlar diye düşünüyorum tek sıkıntı cuma günleri diğer günlerde yaptığımız birşey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?