Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aayyyy bugün doymak bilmedim

Kahvaltı: sucuklu yumurta,peynir,2zeytin, 2dilim tambugday ekmeği,çay,kahve

öğlen: 6 tane lahane sarması, 3kaşık yogurt

Ara: sütlü kahve, 3ceviz

Akşam: 2tane patlıcan dolması kıymalı

biliyorum bugün karbonhidrat grubu fazla seçmiş oldum ama regle yaklaştığı için karbonhidrata yoneliyorum yarın bugünü dengeliycem sporlada eritmisimdir

2lt su bitmek üzere
kahvaltı sonrası 45 dakika kondisyon bisikleti
öğlen yemeği sonrası 30dakika yürüyüş 15 dakika plates hareketleri
ve akşam yemeği sonrası 30 dakika kondisyon bisikleti bugün de toplam da 2 saat spor yapmış oldum

Benim diyetim sağlık için yapmam gerekiyor degistiremem zaten öğlenleri çok yemiyordum neyse ya haftaya cuma doktora gidecem soracam

Yok canım zaten menülerin güzel ben sadece kısa süreliğine şaşırtmak açısından söylemiştim ama özel bir durumun varsa ayrı tabiki sen daha iyi bilirsin. Ama bencede haftaya güzel sonuç alacaksın.

Pek bişey yememişsin ki canım zaten erimiştir.

Pek bişey yememişsin ki canım zaten erimiştir.
yok canm ya kahvaltim zaten sağlamdı öğlen ile akşamında miktarı fazla gibi görünmüyor ama kalorisi yüksek Allahdan bol bol spor yaptm bide gene benim kızla çok gezdik bugün sporlar dışında tüm gün de çok hareketli geçti Allahdan yoksa eritemezdim aayyy biran önce regle olup atlatmak ostiyorum şu haftayı

Hadi inşallah canım ya survivorrdaki gönüllüler gibiyim son anda oyunu kaybediyorum sanki
Haftaya iyi olacak inşallah sıkıldım 80 li kilolardan

Hadi inşallah canım ya survivorrdaki gönüllüler gibiyim son anda oyunu kaybediyorum sanki
Haftaya iyi olacak inşallah sıkıldım 80 li kilolardan
seni en iyi ben anlarm canm ya insanı biktiriyo takildimi takiliyor ama ben genede inaniyorum yakinda sen 7ile ben 6ile başlayan rakamlari gorucez hemde en kısa zamnda inşallah

sen zaten hep güzel verdin canm ondan seni katmadim ben seninkine zaten garanti gözüyle bakıyorum

Hadi inşallah canım ama şu an spora başlayınca beyin eyvah noluyo moduna geçti eldekini tutma çabasına girişti depoları kullandırmıyo yani o direnç kırılana kadar 5 ler biraz zor görünüyor.

Canim inan çok sevindim dedigin gibi Rabbim kimseyi evladı ile sinamasin cok zor.
Geçti gitti Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inş...

Günaydın kızlar herkese güzel sağlıklı hareketli kacmaksiz hafta sonları olsun ben bu gün biraz tembellik yapayım dedim yattım ama 7den sonra uyuyamadım şimdi de bisiklet suruyorum
Bu arada canlar benim telefon kafayı yedi pazartesi garantiye gidecek pazartesi sonrası 2-3 hafta yokum deadline kaptanim kızlar da bayağı yüzde olayını öğrendiler sanırım onlar da senin yetişemediğin yerde yardimci olurlar diye düşünüyorum tek sıkıntı cuma günleri diğer günlerde yaptığımız birşey yok zaten

Günaydın canım yaaa yedek bi telefon bulamaz mısın ara verince insan bozuyor düzenini. Hem iyiyiz böyle ya.

Günaydın fistiklar güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu dilerim havalar sıcak çok susatiyor dün gece yatmadan 2.5lt ye tamamladm suyu ve bu sabah direk susamis uyandm aaayyyy hava çok güzel arttk booll booolll su ictirir bu havalar ve dışarda yurumeyede uygun fırsatları iyi değerlendirin tam kilo verme mevsimi

Kızlardır hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.bi kaç gündür menülerim fena farkındayım.bazen bırakasın geliyo. Daha ko tu olur sönüm biliyorum. Sizinle yazısında bana iyi geliyo hadi bi daha dene diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…