Ayyy keşke bende de olsa .yemek istediğim. Tutamadığım her şeyi rüyamda yesemaaayyy o bikere bana da oldu bol çikolatalı kocman bir tatlı yiyordumsonra uyandım ooohhh be dedim rüyay mış
GunaydinnnnnnHerkese günaydın
mutlu pazarlar
Valla arkadaşımı bilmem ama bu soyledigin benim icin gecerli degil. Ben accik tatlının tadına bakayım dediğimde bi bakıyorum ki oooo geçmiş olsun bi sürü yemisimcannim.kendinizi niye kasiyosunuzki 1 parca yiyin gitsin yani.ne varki sabah yiyin aksam dikkat edin
bende öyleyim canm hiç tadına bakmasam sorun diil yemem sorunda etmem öyle deli gibi canım bile çekmez yani gayet rahatm ama tadına bakarsam onu öylece yerim bırakamamAyyy keşke bende de olsa .yemek istediğim. Tutamadığım her şeyi rüyamda yesem
Gunaydinnnnnn
Valla arkadaşımı bilmem ama bu soyledigin benim icin gecerli degil. Ben accik tatlının tadına bakayım dediğimde bi bakıyorum ki oooo geçmiş olsun bi sürü yemisim
Evet canım çok mantıklı ama çokta kaptırma duzeni oturt öyle devam etbu arada kizlar ben diyeti biraktim.saglikli besleniyorum.omur boyu beslenme duzeni.hic biir seyy yasak koymadim.her sey yicem ama bana kilo verdirecek sekilde.kenddime 1 yil verdim.15 nisan 2019 kadar.47 ineceyim.yavas saglikli hic birseyde gozum kalmadan.
kilomm 56 30
ben diyet yapdikca kilo alanlardanim
vede karatay usuli saglikli beslenme olacak.
kizlar ben geldim
sabah cevizli tarcinli kek pisirmistim tabi evi koku sarinca kahvalti hakkimi onla kullandım ve sonrada hazirlanip çıktık tüm gün pitnikdeydik akşam döndük
Kahvaltı: 1dilim ev keki ile çay
öğlen: mangal kanat,salata,ayran
Akşam üstü de pitnikte: 1 dilim kek ve çay
inşallah canm iyi geliyor insana doğa temiz hava filanNe güzel olmuş canım afiyet olsunbende ne zamandır istiyorum piknik ama bu hafta sınavlarım vardı haftaya da hava kötü görünüyor ama bakalım belki değişir.
Günaydın canmGünaydın kızlarrrr benim için gıcık geçen bir hafta sonu olmasına rağmen yine de bu haftaya güzel başlayalım. Evet hesapları verin bakalım nerdeydiniz hafta sonu neden bu kadar sessizdiniz? Neler yediniz içtiniz?
Günaydın canmbu yönünü çok seviyorum aynı benim gibisin ne olursa olsun ben güne pozitif başlarım diyorsun aynı ben ayrıca aamaann arada hepimizde öyle şeyler oluyor dün dündü bugün yeni bir gün yepyeni bir enerji
kızlar ben biliyorsunuz 1200 kalori de kalacaktm ama kaç günün menuleri ortada bu hafta hep gecdımcuma,cumartesi ve pazar günlük kalorilerim malesef 1350-1500 arasına kadar çıktı onun için bugün ve bir kaç gün kalorisi düşük gıdalar yiyerek günlük 1200 ün altında kalarak hafta sonumu dengeliycem cumaya iyi bir sonuç için kolları siviyorum
canm evt baya hareketli 3 gündü ve cuma cumartesi sporda iyi yapmıştım zaten günlük kalori ihtiyacının altında kalıyor aldığım kaloriler artı bayada spor yaktım ama iyi bir sonuç almak için daha da az kalori almaya çalışcam ki cumaya güzel bir şeyler göreyim canm zaten büyük ihtimal yarın reglede olucamCanım baya hareketliydin aslında çok etkilememiştir ama dengelersen sonucun iyi olur tabiki. O zaman kaçamaksız bir hafta olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?