Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cmt menüm
Kahvaltı peynir 6 zeytin.domates.seyyy patates kızartması accuk
Ara yeşil çay
Og le 4 ksk yoğurt.3 ksk yulaf. 1 elma tarcın karışımı
Ara yeşilçay
2 adet cevizli pekmezli sucuk.1 er lokmalık 2 si de
Akşam. Salata 2 bardak ayran .3 ksk bulgur pilavı.7 ksk kuru fasulye
Ara 10 çiğ fındık.1 ymk ks. Çekirdek
Şu 2.5 lt
Spor 30 dk zumba
30 dk ceza sporum.leslie 2 miles
deadline blonde ambition

aaayyy o bikere bana da oldu bol çikolatalı kocman bir tatlı yiyordum sonra uyandım ooohhh be dedim rüyay mış
Ayyy keşke bende de olsa .yemek istediğim. Tutamadığım her şeyi rüyamda yesem

Herkese günaydın
mutlu pazarlar
Gunaydinnnnnn
cannim.kendinizi niye kasiyosunuzki 1 parca yiyin gitsin yani.ne varki sabah yiyin aksam dikkat edin
Valla arkadaşımı bilmem ama bu soyledigin benim icin gecerli degil. Ben accik tatlının tadına bakayım dediğimde bi bakıyorum ki oooo geçmiş olsun bi sürü yemisim

bu arada kizlar ben diyeti biraktim.saglikli besleniyorum.omur boyu beslenme duzeni.hic biir seyy yasak koymadim.her sey yicem ama bana kilo verdirecek sekilde.kenddime 1 yil verdim.15 nisan 2019 kadar.47 ineceyim.yavas saglikli hic birseyde gozum kalmadan.
kilomm 56 30
ben diyet yapdikca kilo alanlardanim
vede karatay usuli saglikli beslenme olacak.

bende öyleyim canm hiç tadına bakmasam sorun diil yemem sorunda etmem öyle deli gibi canım bile çekmez yani gayet rahatm ama tadına bakarsam onu öylece yerim bırakamam

Menüm
Cuma
Sabah
karışık tost
Öğle
çorba salata
Akşam
Balık salata

Cumartesi
Sabah
1 yumurta 1dilim peynir
donates salatalık yeşillik
2dilim ekmek 3 ceviz 2 badem
5er tane yeşil ve siyah zeytin

Akşam
Yayla çorbası
sebzeli tavuk& 3 kaşık pilav
Salata

Evet canım çok mantıklı ama çokta kaptırma duzeni oturt öyle devam et

Günaydın kızlar bu hafta biraz kosturmacadayim nikah yapacağız da bu hafta çarşamba perşembe uğramaya çalışacağım da cuma kesin uğrarım ben yokken kaçamak yapmayın menülerinize yazın cuma gelip tek tek kontrol edeceğim hatta fırsat buldukça da bakacağım ona göre

Kızlar bugün kendimle çok çok mücadele ettim gerçekten. Neler yiyecektim neler. Ama zor da olsa durdum. İki gündür duygusal açlık yaşıyorum resmen.

Kahvaltı
Muz çilek ceviz gün kurusu yulaf chia yoğurt 1 çay kaşığı zencefilli karışım

Akşam
Haşlanmış yeşil mercimekli cevizli kinoalı yoğurt

Su içemedim. Spor 1 saat yürüyüş.

kizlar ben geldim
sabah cevizli tarcinli kek pisirmistim tabi evi koku sarinca kahvalti hakkimi onla kullandım ve sonrada hazirlanip çıktık tüm gün pitnikdeydik akşam döndük

Kahvaltı: 1dilim ev keki ile çay

öğlen: mangal kanat,salata,ayran

Akşam üstü de pitnikte: 1 dilim kek ve çay

Ne güzel olmuş canım afiyet olsun bende ne zamandır istiyorum piknik ama bu hafta sınavlarım vardı haftaya da hava kötü görünüyor ama bakalım belki değişir.

Günaydın kızlarrrr benim için gıcık geçen bir hafta sonu olmasına rağmen yine de bu haftaya güzel başlayalım. Evet hesapları verin bakalım nerdeydiniz hafta sonu neden bu kadar sessizdiniz? Neler yediniz içtiniz?

Ne güzel olmuş canım afiyet olsun bende ne zamandır istiyorum piknik ama bu hafta sınavlarım vardı haftaya da hava kötü görünüyor ama bakalım belki değişir.
inşallah canm iyi geliyor insana doğa temiz hava filan izmir çok sıcak canm bir aksilik olmazsa haftaya da ablamlarla gidicez

Günaydın canm bu yönünü çok seviyorum aynı benim gibisin ne olursa olsun ben güne pozitif başlarım diyorsun aynı ben ayrıca aamaann arada hepimizde öyle şeyler oluyor dün dündü bugün yeni bir gün yepyeni bir enerji

kızlar ben biliyorsunuz 1200 kalori de kalacaktm ama kaç günün menuleri ortada bu hafta hep gecdım cuma,cumartesi ve pazar günlük kalorilerim malesef 1350-1500 arasına kadar çıktı onun için bugün ve bir kaç gün kalorisi düşük gıdalar yiyerek günlük 1200 ün altında kalarak hafta sonumu dengeliycem cumaya iyi bir sonuç için kolları siviyorum

Aynen canım yeni bi gün neden dünden kalanlarla mahvedeyim ki. Daha öncede yazmıştım her sıkıntının bir süresi vardır. Allah ölüm acısını bile bir ömür yaşatmıyor. Bende seni seviyorum canmm Heee benimkine hala gıcığım o ayrı çekecek elimden ama tüm enerjimi de onu düşünerek harcayamam. Ayyy cuma günü spor programını değiştirdik ya oy oy oyyy hala bacaklrım karnım sırtım ağrıdan kopuyo. Kız hamlık yaşamıyomusun dedi bende yaşamıyorum sadece ilk günler oldu dedim ay nerden dedim yaaaa valla tırsıyorum bugün gitmeye. Cumartesi günü tartıda harika bi sonuç görmüştüm bugün farklı çıktı ama moral bozmak yooook ben bu hafta sonunu kaçamaksız geçirdim ya çok şükür tamam artık. hava durumuna göre bir organizasyon yapıcam canım ramazan gelmeden baharın keyfiri çıkarmam lazım.

Canım baya hareketliydin aslında çok etkilememiştir ama dengelersen sonucun iyi olur tabiki. O zaman kaçamaksız bir hafta olsun inşallah canım

Canım baya hareketliydin aslında çok etkilememiştir ama dengelersen sonucun iyi olur tabiki. O zaman kaçamaksız bir hafta olsun inşallah canım
canm evt baya hareketli 3 gündü ve cuma cumartesi sporda iyi yapmıştım zaten günlük kalori ihtiyacının altında kalıyor aldığım kaloriler artı bayada spor yaktım ama iyi bir sonuç almak için daha da az kalori almaya çalışcam ki cumaya güzel bir şeyler göreyim canm zaten büyük ihtimal yarın reglede olucam

herkese günaydın haftasonu hiç bakamadım 2 günde dışardaydık bide bebek olunca bende hep onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum bi yürüseydi kollarım kopuyo artık menülerimi birazdan yazacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…