- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
herkese günaydın haftasonu hiç bakamadım 2 günde dışardaydık bide bebek olunca bende hep onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum bi yürüseydi kollarım kopuyo artık menülerimi birazdan yazacağım inşallah
dene canm daha iyi olur babasıyla rahat eder sende aklın kalmadan rahat spor yaparsn canm bende vapurdaydim cevap yazamadm sana şimdi işlerim bitti canm tekrar vapura binip dönücemKızlar ben bi süre spora akşamları gitmeyi deniycem. Asya salonda sıkılmaya başladı beni bunalıyor. Akşam eşim geldikten sonra gitmeye çalışıcam. Yeme düzenimi de ona göre ayarlıycam.
dene canm daha iyi olur babasıyla rahat eder sende aklın kalmadan rahat spor yaparsn canm bende vapurdaydim cevap yazamadm sana şimdi işlerim bitti canm tekrar vapura binip dönücem
evet canım olduğu kadar evde plates yaparsın zaten oda güzel sikilastirir seniEvet canım hem aklım kalıyor hem istemedende olsa bölünüyorum. Bakalım inşallah sıkıntı olmaz. Akşama kadar halim kalmıyor ama nasıl olacak bilmiyorum. Zaten ayın 3 nde üyeliğim bitiyor. Sonra ramazan başlıycak yenilesem bile sadece 15 günlük yaparım. Bu süreçtede idare etmeye çalışıcam artık. Ramazanda evde kendim plates ile devam etmeyi düşünüyorum. Akşamları da yürüyüşe çıkarız burası ramazanda çok hareketli oluyor.
evet canım olduğu kadar evde plates yaparsın zaten oda güzel sikilastirir seni
Merhaba kızlarneler yapıyorsunuz bakalım beni sorarsanız iyice cozuttum ne yapicam bilmiyorum annem bende gidecek haftaya falanda şunu yapalım bunu yapalım derken kilo hooop katlandı sporda yok çocuk sünnet oldu ona biseyler yap bakalım yeme düzenim alt üst oldu ramazanda yaklaştı toparlanmam lazım Y YesilinBuyusu blonde ambition help help
Çok sağol canım iyi çok şükür atlattı anneme gelince herşey yapalım kek poğaça sarma kendisi pek yemez azar azar çok dengeler bende öyle degilkiCanım annen gider gitmez seni yoğun bakıma alıyoruz o zaman annen varken yapabilirsen hemen alalım olmaz böylegerçkten burayı bırakmamak gerekiyor insan fena cozutuyo. Biraz toparlayalım seni sonra 2 günlük detoks yaparsın ramazan girmeden. Ramazanda da burdan aynen devam. Bu arada oğlunun sünneti hayırlı olsun canım sağlığı iyidir umarım.
canım kalorilerin aşırı düşük zaten bide karatay gibi pek karbonhidrat içermeyen bir diyetten de ciktin vucut iyice karbonhidrat kıtlıgına girdi bende karatay yaparken canm tabak tabak makarna yemek istwrdi kaç defa da kacamak olarak pizza yemistim biliyorsun çünki karbonhidrat yemiyorken böyle 2 saat spor yapinca vucut kıtlık moduna goriyor spora uygun beslenmelisin spor yaparken vücutta ilk dakikalar karbonhidrat yanar sonra yağ yakmaya geçer ama ve vücut enerji olarakda karbonhidrati hızlı enerjiye cevirir oyuzden sporcular spor öncesi bulgur yada makarna yiyor canm sende en azindan benim gibi bari az az esmer ekmeklerden filan ekle yani bu şekilde çok halsiz kalırsınız zatenYa canım ya bu aralar bende bişey var canım inanlmaz şekilde karbonhidratlı yiyecekler istiyor. Gerçekten kendimi zor firenliyorum. Tabii beslenme şeklim değişti aldığım kalori azaldı onların etkisi var ama bu biraz farklı sanki ya ben hiç canımın makarna istediğini bilmem yani şu an bıraksam 1 tencere makarna yiycek durumdayım
canım hemen benim gibi kalori sayimina başla bana çok iyi geldi tam şimdi uygulayabilecegin bir şey en azinda kilo almani direk durdurirsun canm yediklerinin kalorisini hesapla ona göre diğer ogunlerden kıs bu kadar basit 1200 yada 1300 kalorilik bir sınır koyabilirsin kendine yada sadece kilo almami engellesin dersen 1500-1600 kaloriyi geçmemeye çalış canım insani direk durduruyor ben pazar gunu kek pisince tadicam diye kahvalti etmedim kekimi tatdim akşam herkes yerkende 1 dilim uerim diye aksam yemegi yemedim oglende tek mangal salata yiyince dengelendi mesala böyle çok pratik bir çözümMerhaba kızlarneler yapıyorsunuz bakalım beni sorarsanız iyice cozuttum ne yapicam bilmiyorum annem bende gidecek haftaya falanda şunu yapalım bunu yapalım derken kilo hooop katlandı sporda yok çocuk sünnet oldu ona biseyler yap bakalım yeme düzenim alt üst oldu ramazanda yaklaştı toparlanmam lazım Y YesilinBuyusu blonde ambition help help
bu diyet listesi olmamış canm direk cosmussun bugünİyice abarttım bugün. Çok yedim kalorili şeyler :/
Sabah
1 küçük sandviç
Ara
1 çikolata
1 türk kahvesi
Öğle
Fırında patlıcan köfte 4 kaşık
5 kaşık pilav
1 porsiyon salata
1 kase yoğurt
1 kazandibi
Akşam
3 dilim fırında patatesli börek
Çok sağol canım iyi çok şükür atlattı anneme gelince herşey yapalım kek poğaça sarma kendisi pek yemez azar azar çok dengeler bende öyle degilkibaşaramıyorum ben hiç yememeliyim diyetisyene mi gitsem ne yapsam bilemedim annem gelince mahvetti spor hiç yok evde biri varken yapamam zaten dışarıda çıkamıyorum beni acilen yoğun bakıma alın kızlar fenalardayım o burdayken dikkat ederim ama spor olmadan olmuyor detoks la başlıycam bakalım buraya yazarım canım
kahvaltı: üzerine salça sürülmüş 1 dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,5 adet zeytin
öğlen: 1 kase sebze çorbası, 1 dilim ekmek
Akşam: azıcık menemen ile 1 dilim ekmek
şimdi bir bardak tarcinli süt içiyorum ve su şimdiden 2.5 lt su içtim saatlerdir 12 den beri disardaydim bunun 2-3 saatten fazlası yürüyerek geçti
canım kalorilerin aşırı düşük zaten bide karatay gibi pek karbonhidrat içermeyen bir diyetten de ciktin vucut iyice karbonhidrat kıtlıgına girdi bende karatay yaparken canm tabak tabak makarna yemek istwrdi kaç defa da kacamak olarak pizza yemistim biliyorsun çünki karbonhidrat yemiyorken böyle 2 saat spor yapinca vucut kıtlık moduna goriyor spora uygun beslenmelisin spor yaparken vücutta ilk dakikalar karbonhidrat yanar sonra yağ yakmaya geçer ama ve vücut enerji olarakda karbonhidrati hızlı enerjiye cevirir oyuzden sporcular spor öncesi bulgur yada makarna yiyor canm sende en azindan benim gibi bari az az esmer ekmeklerden filan ekle yani bu şekilde çok halsiz kalırsınız zaten
maşallah canm tut bozma evet stresde bende öyle oluyorum kesinlikle ondan evt benim kafam karıştı biraz sen hakketen spora uygun menüye geçmiştin ya bir iki güne normale donersin canmCanım hemen menülerini yazmakla başla o zaman. En azından leslie yapamaz mısın? Annenle sohbet ederken bile yapabilirsin aslına bi denesen? Bak sakın bırakma ipin ucunu o kadar emek verdin yazık olmasın. Hemen geliyorsun buraya artık kaçmak yok.
Çok iyi canım
Canım ben zaten spora uygun olsun diye diyetimi değiştirdim şu an en sağlıklı karbonhidratları tüketiyorum yulaf chia kinoa bulgur meyve ki özellikle de muz ceviz hem karbonhidrat hem yağ sağlıksız karbonhidrat tüketemem onca yaptığım spor boşa gider. Sanırım benimki duygusal açlık ya. Ev taşınacak felan onun stresi başladı bende. Bide malum zaten hafta sonu benim için çok önemlidir o da iyi geçmeyince biraz çöküş yaşadım ama tutuyorum kendimi çok şükür. Çok sağol cnım
maşallah canm tut bozma evet stresde bende öyle oluyorum kesinlikle ondan evt benim kafam karıştı biraz sen hakketen spora uygun menüye geçmiştin ya bir iki güne normale donersin canm
Evet ya yazmayaydım. Yarın spor salonunun yolları göründü bana.bu diyet listesi olmamış canm direk cosmussun bugünbunları hiç bir spor telafi edemez ama hasari en aza indirmek için bir spor cezası yapman gerekiyor biliyorsun bari menüyü yazmasaydin diyetdekilerin canı çekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?