Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim bana seslenen kimse olmamis. Bildirimlerde gozukmuyor. Sen ismen mi seslendin?

hayir tatlim gorevli olmasina elbette gerek yok. sistematige gerek var. ben burayi ve bu sistemi biliyorum. zaten burda olma amacimiz da takip degil mi canim? Bu olmayinca elbette motivasyon kirilir

canim bana seslenen kimse olmamis. Bildirimlerde gozukmuyor. Sen ismen mi seslendin?

Hayır herkese hitaben seslendim canım öyle tek tek isimle takip etmek mümkün değil zaten. Yani sizin söylediğiniz gibi bir kişinin herkesin menüsünü takip edip not alıp tek tek çağrı yapması mümkün değil kimse sabahtan akşama kadar burda değil ki herkesin işi var çocuğu var ama ben yaparım diyorsanız kaptan sizi görevlendirsin bu konuda.

hayir tatlim gorevli olmasina elbette gerek yok. sistematige gerek var. ben burayi ve bu sistemi biliyorum. zaten burda olma amacimiz da takip degil mi canim? Bu olmayinca elbette motivasyon kirilir

Tamam da bunun için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor ben seslendim defalarca niye cevap vermediniz ille isim isim yazamam ki. Buranın işe yaraması için herkesin birbirini takip etmesi gerekiyor canım. Yani sen sadece kendi yazdıkların takip edilsin istersen olmaz sende başkalarını takip edeceksin bunun için de girip yazman ve okuman gerekiyor canım.

hoşgeldin canım bu arada yarın bildirim yap haftaya bakayım bulayım seni
şu ralar en iyi ve istikrarlı olduğun için tebrik ediyorum
ağır kardiyo yaptığın için kas kütlen artıyor bence kaslar da zaten su tutuyor şişyor ilk başta kilo verememen normal 1 gün kardiyo yapsan 1 gün pilates yapsan çok iyi olur bence direk bırakma derim çünkü kırılma noktasını geçince kilo ermeye başlayacaksın aslında
yaneden bıralkıyorsunuz kendinizi yaz geldi çattı bırakmak olmaz bu hafta herkes toparlansın
tamamdır canım teşekkürler ayrıca bilddirim için
Kızlar bugün dışarıdayım sabahda kahvaltıda simit falan yedim akşam bilmiyorum ne yiycem aman ya bi toparlayamadım
bir tane daha kaçamakçı bu ne böyle ama
Ya işte bu grubun hem iyi hem kötü özelliği bu herkes gayret edince sende ediyosun bak herkes nasıl dikkat ediyo bende edeyim diyosun ama herkes bırakınca da bak onlar da bırakmış bende bıktım artık diyosun.
aslında biraz ne kadar pes etmeye yakın olduğumuzu gösteriyor vucudumuz maine değil herkes arada kaçamak yapar bişeyler yanlış gider ne kadar denesekte sonuç alamıyor gibi görünürüz ama kilo vermek zaman işi istikrar işi makine olsak şu kadar yedik bu kadar yaktık bu kadar verdik olurdu negüzel ama değil malesef etkileyen bir sürü faktör var bunu sabırlı olmak ve istikrarlı devam etmek önemli
canim ben de benzerini yaptim bu hafta. 3 gün yoktum zaruri sebeplerle. Kimsenin rhhu duymadi)) duzenli liste takibi olmali. deadline kaptanim sen yogunsun cidden anliyorum ama birini gorevlendirsen keske listeler icin
ben takip ediyorum hala etiketlelemiş olmam takip etmediğimi göstermiyor ama zaten yarın listede göreceğim de kim ne yapmış çok kötü bir hafta olmusş ya bugünden itibaren kimseden olumsuz bişey duymak istemiyorum ama yaz yaklaşıyor herkes bir pes etme durumunda
valla ben hergün yürüyerek işe gidiyorum geliyorum ben bile bırakmadım lütfen ama toparlan yeşilin büyüsü senin bu kiloları vermen lazım başkları değil kendin için pes etme

kızlar hepiniz bir kaçamaklar bir pes etmelerde falansınız toparlanın ve kendinize gelin bu kilolar gidecek bu şeklde bi yere ilerleyemeyiz ben uzun süredir buralardayım ve bıraktığınız an ipin ucu kaçıyor çokçok daha kötü oluyor siz önce kendinizi sonra takımı motive edeceksiniz hep bereaber bırakmayacaksınız kaçamak yapsanızda menüleri yazacaksınız yanlış şeyler yedim yazmayım derseniz zaten takımda bulunmanızın faydası olmaz yazacaksınız ya da yazamayacağınız şeyler yemeyeceksiniz bu kadar

birde ben ciddi dikkat ediyorum hergün yürüyorum 1 bucuk saat tempolu 1 yada 2 gün mola veriyorum bakın şu an 4 kilo verdim 2 haftada yazamadım ama hereks etrafımda çikolatalar pastalar yerken bne yemiyorum çok canım isterse kahve yanında 1 bitter yiyorum su içmeye dikkat ediyorum sabah kalkınca 1 bardak limonlu su içiyorum bu yoğunlukta kalabalıkta bile bırakmıyorsam sizde yapabilirsiniz hiç mi sebebiniz yok kilo vermek için şimdi sebeplerinizi düşünün bırakmak değil düşsenizde kalkmanız gerek şu an size 1 buçuk saat yürüyüş yapıp geldikten sonra yazıyorum hadi silkelenin devam edelim 1 ayımız var ramazana ne kadar versek kar sonra daha az ama konrollü vereceğiz zaten bu bir ay çok öenmli

birde 1 aylık hedef koyalım bence bakalım kimler ulaşacak benim 15 mayısa hedefim 3 kilo ramazana girerken tartılıp ona göre dikkat etmeye davem edeceğim her haftaya 1 kilo hedefi koyuyorum var mısınız bu sabah kilom 70,7 ydi hatırlarsanız bir 3 hafta önce 75 lerde falandım

***1. TAKIM 566. ETAP***

berceste_(84.6//%)
chihiro79 (61/ /%)
hicmakam(55.3//%)
Sevilay80 (74.5/74,9/+0,3/%-0.40)
Mirafatos (72///%)
nil u mihr(72.3///%)
YeşilinBuyusu (63.7///% )

merkerdemus (65.8//%)
minemelek2015 (55.9/%)
Saglikliyasamgunlugumm (66//%)

1. takım ortalaması:%

Hoşbuldum:)) Tamam canim yarın bildirim yapıyorum ve ramazana kadar hedefim 3 kilo olacak bakalım yarın kaç kiloyum bir-iki güne regl.olucam daha fazla çıkabilirim ve bu haftaya bol eksi demek :)

Cumartesi
Sabah&Öğle
Karışık tost yeşillik, 7 badem 7 zeytin 1 ceviz
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Balık salata

Pazar
Sabah
1dli tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
donates salatalık

Öğle
Çorba Salata

Akşam
Nohut &bulgur pilavı salata

Pazartesi
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta

Öğle
Peynirli cevizli salata
1 dilim ekmek

Akşam
Tavuk sore salata

Salı
Sabah
Menemen,2 dilim ekmek

Öğle
Ispanak yemeği& yoğurt

Akşam
Karışık ızgara salata

Çarşamba
Sabah
Peynirli sandviç

Öğle
Fırında sebzeli köfte 3 kaşık pilav
Yoğurt salata
Akşam
Çorba, salata

Perşembe
Sabah
Peynirli omlet

Öğle
Fırında makarna

Akşam
Çorba salata

sabah
1 haslnms yumurta
1 kk peynir
1 kuck ceviz
3 yesl zeytin
1 hurma

ara: sekersiz 2si bir arada
1 hurma

oglen
yaklask 100 kal.lik etiform
1 kase yogurt

ara:2-3 hurma

aksam
1 kase corba
salata
1 catal mercmkli pilav tadna baktim sade

gunaydın kızlar.
55,5 bırde aşrı şişkınım normalde daha az çıkacaktı sanırım.spora devam etseydım gıdecektı sanrım =(
dun sabah ıkı bardak su kalktığımda bır bardak yeşilçay.öğlene kadar kupa 5 bardak ılık su.
dun öğlen yarım tabak kuru fasulye yarım dılım tam buğday ekmek.öğleden 5 e kadarda 1,5 lıtre su içtim.
dun akşamda kofte sucuk salata ayran yedım.arkasından kahve ve waffle.tatlı şeyler şişkinlık yapıyor.akşam yedıysem sabah kahvaltı yapmıyorum vucudumda sındırılmememiş gıdalar olduğu için.bu sabahda kahvaltı yok.yeşilçay ve ıkı bardak su içtim.bu hafta spor olarak pazartesı tatıl olduğu için spor yapcam inşallah =) deadline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…