canim bana seslenen kimse olmamis. Bildirimlerde gozukmuyor. Sen ismen mi seslendin?Kızlar ille adının görevli mi olması gerekiyor geriye dönük bi okuyun bakalım ben defalarca yazdım nerdesiniz diye kimse cevap vermedi. Kaçamak yapmayın menülerinizi yazın nerdesin niye sessiz grup diye defalarca yazdım. Biraz da herkes sorumluluğunu kendisi bilecek kızlar işte bırakınca ne oluyor görüyoruz. Herkes bıraktı bu hafta baktım herkes bıraktı dünden beri bende bıraktım.
hayir tatlim gorevli olmasina elbette gerek yok. sistematige gerek var. ben burayi ve bu sistemi biliyorum. zaten burda olma amacimiz da takip degil mi canim? Bu olmayinca elbette motivasyon kirilirKızlar ille adının görevli mi olması gerekiyor geriye dönük bi okuyun bakalım ben defalarca yazdım nerdesiniz diye kimse cevap vermedi. Kaçamak yapmayın menülerinizi yazın nerdesin niye sessiz grup diye defalarca yazdım. Biraz da herkes sorumluluğunu kendisi bilecek kızlar işte bırakınca ne oluyor görüyoruz. Herkes bıraktı bu hafta baktım herkes bıraktı dünden beri bende bıraktım.
canim bana seslenen kimse olmamis. Bildirimlerde gozukmuyor. Sen ismen mi seslendin?
hayir tatlim gorevli olmasina elbette gerek yok. sistematige gerek var. ben burayi ve bu sistemi biliyorum. zaten burda olma amacimiz da takip degil mi canim? Bu olmayinca elbette motivasyon kirilir
hoşgeldin canım bu arada yarın bildirim yap haftaya bakayım bulayım seniHoşgeldin gözüm yıllarda kaldı girip çıktım acep.ne olacak diye
Hoşbuldum canım 67_69 arası gidip.geliyorum 67bden inemiyorum motivasyonum iyi değil burda çok iyi olmuştu herşey
2016 Kasımdı galiba canim neredeyse 1.5 yıl oldu
şu ralar en iyi ve istikrarlı olduğun için tebrik ediyorumdeadline 18.04.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 dilim misir ekmegi
1/2 yumurta
1 zeytin
2-3 catal peynir
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
3 kepekli biskuvi
Ogle (arkadasin bag evine koy kahvaltisina davetliydik)
1 avuc kadar firindan cikmis ekmek
1 cay kasigi tereyag
1 zeytin
3-4 catal peynir
3 kozlenmis biber
Ara:
350 ml su
Kahve
Aksam:
1 kase haslanmis iskembe
Aralarda su miktarini 2 litreye tamamladim
ağır kardiyo yaptığın için kas kütlen artıyor bence kaslar da zaten su tutuyor şişyor ilk başta kilo verememen normal 1 gün kardiyo yapsan 1 gün pilates yapsan çok iyi olur bence direk bırakma derim çünkü kırılma noktasını geçince kilo ermeye başlayacaksın aslındaKızlar günaydınnn dün aç karna hastaneye gittim her seferinde bu hatayı yapıyorum ya sonra manava gittim felan dönüşte baya kötü oldum kendime izin verme ihtiyacı duydum. Regl de kullanmadığım hakkımı kullanmak istedim. Zaten bu ara vücut direncim de kırılmadı yerimde sayıyorum motivasyonum kırıldı biraz. Diyetse diyet sporsa spor aynı yerde sayıyorum bunaldım. Spora ayın 3 üne kadar salonda devam edicem daha sonra evde plates ile devam edicem. Şimdiye plates ile daha güzel sıkılaşmış olurdum. İstediğim verimi alamıyorum tamam hemen mucize beklemek yanlış ama gerçekten çok yoğun yapıyorum ve platesi bu kadar yoğun yapsam daha iyi cevap verirdi. Kaç haftadır yerimde sayıyorum sıkıldım. 63 64 den kurtulamadım bi türlü ya.
yaneden bıralkıyorsunuz kendinizi yaz geldi çattı bırakmak olmaz bu hafta herkes toparlansınEvet canım zatn ayın 3 ünde bitiyor 2 haftüm kaldı evde plates ile devam edicem hem hamileyken de platese devam edebilirim. Bu süreçte işte sıkılaşmaktan ziyade kaslarım biraz güçlenirse hamileyken plates yapmam daha kolay olur 2 hafta daha devam edicem bakalım.
Bu hafta hepimiz aynıyız malesef.
Ya evet gerçekten herkes koptu bu hafta bende ancak düne kadar dayanabildim dün fena koptum yani hedeflerden çok şaşıyoruz ya gerçekten diyet işi havalar kötüyken yapılıyor ancak bu bir gerçek. Yaz geldi mi çok zor.
deadline kaptanım valla siz yokken grubu toparlamaya çalıştık herkese çağrıda bulunduk ama olmadı malesef benim de dün kırıldı motivasyonum bu hafta herkes bıraktı bilmiyoruz nasıl olacak
tamamdır canım teşekkürler ayrıca bilddirim içinKaptanım sabah tartıldım.74.9 du .yarın s anah görümce olarak gelin hanımın kuaförü dış çekimi falan ilgilenicem tartılmayi unutursam bu kilomu yazarmsnz .tekrar özür diliyorum.mazur görün b enideadline . blonde ambition
bir tane daha kaçamakçı bu ne böyle amaKızlar bugün dışarıdayım sabahda kahvaltıda simit falan yedimakşam bilmiyorum ne yiycem aman ya bi toparlayamadım
aslında biraz ne kadar pes etmeye yakın olduğumuzu gösteriyor vucudumuz maine değil herkes arada kaçamak yapar bişeyler yanlış gider ne kadar denesekte sonuç alamıyor gibi görünürüz ama kilo vermek zaman işi istikrar işi makine olsak şu kadar yedik bu kadar yaktık bu kadar verdik olurdu negüzel ama değil malesef etkileyen bir sürü faktör var bunu sabırlı olmak ve istikrarlı devam etmek önemliYa işte bu grubun hem iyi hem kötü özelliği bu herkes gayret edince sende ediyosun bak herkes nasıl dikkat ediyo bende edeyim diyosun ama herkes bırakınca da bak onlar da bırakmış bende bıktım artık diyosun.
ben takip ediyorum hala etiketlelemiş olmam takip etmediğimi göstermiyorcanim ben de benzerini yaptim bu hafta. 3 gün yoktum zaruri sebeplerle. Kimsenin rhhu duymadi)) duzenli liste takibi olmali.deadline kaptanim sen yogunsun cidden anliyorum ama birini gorevlendirsen keske listeler icin
valla ben hergün yürüyerek işe gidiyorum geliyorum ben bile bırakmadım lütfen ama toparlan yeşilin büyüsü senin bu kiloları vermen lazım başkları değil kendin için pes etmeKızlar ille adının görevli mi olması gerekiyor geriye dönük bi okuyun bakalım ben defalarca yazdım nerdesiniz diye kimse cevap vermedi. Kaçamak yapmayın menülerinizi yazın nerdesin niye sessiz grup diye defalarca yazdım. Biraz da herkes sorumluluğunu kendisi bilecek kızlar işte bırakınca ne oluyor görüyoruz. Herkes bıraktı bu hafta baktım herkes bıraktı dünden beri bende bıraktım.
hoşgeldin canım bu arada yarın bildirim yap haftaya bakayım bulayım seni
şu ralar en iyi ve istikrarlı olduğun için tebrik ediyorum
ağır kardiyo yaptığın için kas kütlen artıyor bence kaslar da zaten su tutuyor şişyor ilk başta kilo verememen normal 1 gün kardiyo yapsan 1 gün pilates yapsan çok iyi olur bence direk bırakma derim çünkü kırılma noktasını geçince kilo ermeye başlayacaksın aslında
yaneden bıralkıyorsunuz kendinizi yaz geldi çattı bırakmak olmaz bu hafta herkes toparlansın
tamamdır canım teşekkürler ayrıca bilddirim için
bir tane daha kaçamakçı bu ne böyle ama
aslında biraz ne kadar pes etmeye yakın olduğumuzu gösteriyor vucudumuz maine değil herkes arada kaçamak yapar bişeyler yanlış gider ne kadar denesekte sonuç alamıyor gibi görünürüz ama kilo vermek zaman işi istikrar işi makine olsak şu kadar yedik bu kadar yaktık bu kadar verdik olurdu negüzel ama değil malesef etkileyen bir sürü faktör var bunu sabırlı olmak ve istikrarlı devam etmek önemli
ben takip ediyorum hala etiketlelemiş olmam takip etmediğimi göstermiyorama zaten yarın listede göreceğim de kim ne yapmış çok kötü bir hafta olmusş ya bugünden itibaren kimseden olumsuz bişey duymak istemiyorum ama yaz yaklaşıyor herkes bir pes etme durumunda
valla ben hergün yürüyerek işe gidiyorum geliyorum ben bile bırakmadım lütfen ama toparlan yeşilin büyüsü senin bu kiloları vermen lazım başkları değil kendin için pes etme
Hoşbuldum:)) Tamam canim yarın bildirim yapıyorum ve ramazana kadar hedefim 3 kilo olacak bakalım yarın kaç kiloyum bir-iki güne regl.olucam daha fazla çıkabilirim ve bu haftaya bol eksi demek :)hoşgeldin canım bu arada yarın bildirim yap haftaya bakayım bulayım seni
şu ralar en iyi ve istikrarlı olduğun için tebrik ediyorum
ağır kardiyo yaptığın için kas kütlen artıyor bence kaslar da zaten su tutuyor şişyor ilk başta kilo verememen normal 1 gün kardiyo yapsan 1 gün pilates yapsan çok iyi olur bence direk bırakma derim çünkü kırılma noktasını geçince kilo ermeye başlayacaksın aslında
yaneden bıralkıyorsunuz kendinizi yaz geldi çattı bırakmak olmaz bu hafta herkes toparlansın
tamamdır canım teşekkürler ayrıca bilddirim için
bir tane daha kaçamakçı bu ne böyle ama
aslında biraz ne kadar pes etmeye yakın olduğumuzu gösteriyor vucudumuz maine değil herkes arada kaçamak yapar bişeyler yanlış gider ne kadar denesekte sonuç alamıyor gibi görünürüz ama kilo vermek zaman işi istikrar işi makine olsak şu kadar yedik bu kadar yaktık bu kadar verdik olurdu negüzel ama değil malesef etkileyen bir sürü faktör var bunu sabırlı olmak ve istikrarlı devam etmek önemli
ben takip ediyorum hala etiketlelemiş olmam takip etmediğimi göstermiyorama zaten yarın listede göreceğim de kim ne yapmış çok kötü bir hafta olmusş ya bugünden itibaren kimseden olumsuz bişey duymak istemiyorum ama yaz yaklaşıyor herkes bir pes etme durumunda
valla ben hergün yürüyerek işe gidiyorum geliyorum ben bile bırakmadım lütfen ama toparlan yeşilin büyüsü senin bu kiloları vermen lazım başkları değil kendin için pes etme
tebrik ederim canm çok güzelGünaydın kızlar menülerimi toplu yazacağım telde sıkıntı cardı giremedim birkaç gündür kilom 65.1 bu hafta -900:))
Geçen hafta; 66.0
Bu hafta: 65.1
Fark: -900
Yüzde: 1.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?