- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canım sakın moral bozmak yok arada böyle oluyor biliyorsun
canım kilo bildirimi yaptınmı göremedim tatlım da ondan soruyorumyuruyus 45 dk
su bogazim halen sis zor iciyirum 1 lt civari
tebrıkler canım darısı haftaya başıma.=)kızlaaaaarrrr
Geçen hafta:72
bu hafta: 71.5
fark: 500grm
ay çok mutluyum sonun da direnç kırıldı iki haftadır ne güzel veriyorum sen ne güzel bir şeymişsin kalori sayımı haftaya kalori sinirimi hiç aşmadan daha güzel vericem insalh yaaa kizlar biliyorsunuz bide daha dün regle oldum yani bir iki güne zaten daha da düşecek kilom
amin canm inşallah ama sen bildirimi eksik yapmışsın bu şekil yapyoruz yaatebrıkler canım darısı haftaya başıma.=)
evet canm kesinliklehaftaya herkes kendısıne hedef bır kılo belırleyıp yarış halıne donustururse daha azımlı oluruz belkı. 54,5 haftaya bu sozu verdım kendıme =)
amin canm inşallah ama sen bildirimi eksik yapmışsın bu şekil yapyoruz yaa
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
yüzde:
bu şekil tekrar bildirim yap canm kural böyle hemde öyle bir şey anlaslmiyor aldinmi verdinmi
kızlaaaaarrrr
ay çok mutluyum sonun da direnç kırıldı iki haftadır ne güzel veriyorum sen ne güzel bir şeymişsin kalori sayımı haftaya kalori sinirimi hiç aşmadan daha güzel vericem insalh yaaa kizlar biliyorsunuz bide daha dün regle oldum yani bir iki güne zaten daha da düşecek kilom
simdi yapiyorum ins)) seninki cok guzel tebrik ederimcanım kilo bildirimi yaptınmı göremedim tatlım da ondan soruyorum
Gecen hafta: 72.3
Bu hafta: 71.4
Fark: 900 gram
yuzde: 1.4
hedef belırledım canm bırkamıcam inşallah burda herkesi sınır etmeye nıyetım var kılo vererk tabı inşallahhh200 gr artı bile sayılmaz canım ama burayı bırakmayın artık birlikte olduğumuz zaman çok daha iyi ilerliyoruz.
hedef belırledım canm bırkamıcam inşallah burda herkesi sınır etmeye nıyetım var kılo vererk tabı inşallahhh
Super canım bak oldu işte sonunda 71 i gördün ne kaldı 6 yakızlaaaaarrrr
Canım sakın bırakma senin kas oldu sanırım yoksa cok iyi gidiyorsun hadi hep beraber kilo vericez
canm çok sağolCanım kendim vermiş gibi sevindim yemin ederim ki çok mutlu oldum ohhh beeeee nihayet 72 den kurtuldukkkk kurtulduk diyorum çünkü bizi bir görüyorum ben en başından beri birlikte savaşıyoruz şimdi de ben takıldım spora gitmek bile gelmiyor içimden birde bebek düşündüğüm için antidepresanı bıraktım bi kaç gündür onun da etkisi var başım felan ağrıyor bi değişik hissediyorum sanki tüm gücüm gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?