Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlaaaaarrrr

Geçen hafta:72
bu hafta: 71.5
fark: 500grm

ay çok mutluyum sonun da direnç kırıldı iki haftadır ne güzel veriyorum sen ne güzel bir şeymişsin kalori sayımı haftaya kalori sinirimi hiç aşmadan daha güzel vericem insalh yaaa kizlar biliyorsunuz bide daha dün regle oldum yani bir iki güne zaten daha da düşecek kilom

tebrıkler canım darısı haftaya başıma.=)

haftaya herkes kendısıne hedef bır kılo belırleyıp yarış halıne donustururse daha azımlı oluruz belkı. 54,5 haftaya bu sozu verdım kendıme =)

haftaya herkes kendısıne hedef bır kılo belırleyıp yarış halıne donustururse daha azımlı oluruz belkı. 54,5 haftaya bu sozu verdım kendıme =)
evet canm kesinlikle bende hedefi yüksek tutuyorum 69.9 haftaya hedefim 70e veda etmek bir buçuk kilo hedef koydum regleyim onun bitisiyle birlikte zorlarsam verebilirm diye düşünüyorum

amin canm inşallah ama sen bildirimi eksik yapmışsın bu şekil yapyoruz yaa

Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
yüzde:

bu şekil tekrar bildirim yap canm kural böyle hemde öyle bir şey anlaslmiyor aldinmi verdinmi

Geçen hafta:55,3
Bu hafta:55,5
Fark:+200gr
yüzde:0,36 blonde ambition

Canım kendim vermiş gibi sevindim yemin ederim ki çok mutlu oldum ohhh beeeee nihayet 72 den kurtuldukkkk kurtulduk diyorum çünkü bizi bir görüyorum ben en başından beri birlikte savaşıyoruz şimdi de ben takıldım spora gitmek bile gelmiyor içimden birde bebek düşündüğüm için antidepresanı bıraktım bi kaç gündür onun da etkisi var başım felan ağrıyor bi değişik hissediyorum sanki tüm gücüm gitti

Super canım bak oldu işte sonunda 71 i gördün ne kaldı 6 ya kalori sayımı çok iyi gerçekten devamı gelir inşallah

canm çok sağol oyleyiz tabi arksadim sabret bak ben ne kadar bekledim vazgecmedim ve tamda en rahat yediğim hafta kilo verdimdemekki bir yerden sonra emeklerin karşılığı alınıyor canm zaten çok güzel verdin daha da vericeksin arkadaşım birlikte daha çok vericez hadi bu hafta spor ve diyetimize tam uyalim bana bu diyet şekli çok iyi geldi canm ayrica şöyle düşün kas yaptisan ondan arti cikti bende ölçüm yaptrnca yağ yakmış kas yapmış cikiyordum hatirladinmi ondan sende öyle oldun bence bu arada papatya iç canm ben hep anında sakinlesirim papatya icinci rahatlatici o tarz caylardan iç bu aralar bidw nefes egzersizi yapabilirsin ben arada onuda uyguluyorum çok rahatlatiyo canm zaten sporda serotonin hormonlarini yükseltiyor serotonine iyi gelen gidalardan da al erken yatmayada calisirsan ben bi tek onu basaramiyorum ama gece 11-03 arası serotonin melotonin hormonları salgısı uyuyor olmak lazm aklıma gelenler bunlar canm bide tabi bol bol temiz hava doğa zatn tam mevsimi bu şekilde atlatrsin bu dönemi canm vitaminlere de dikket et deprosyon olanlarin genelde b12 düzeyleri çok düşük olurmuş tetikleyici b12 ni yüksek omega3 ve dvit bunlari takviye alarak antidepresansiz iyilesme sağlıyorlar yurt dışında canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…