Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sakın bırakma senin kas oldu sanırım yoksa cok iyi gidiyorsun hadi hep beraber kilo vericez

Ya inşallah canım bana bi el atın ay tüm motivasyonum gitmiş durumda.

Ya inşallah fatoş ama aslına bakrsan bende uzun zamandır 63 64 arasında gidip geliyorum fena takıldım ya bu hafta birden tüm motivasyonum gitti herşeyden vazgeçesim var. bugan dayanamadım ve ölçüm yaptım nerdeyse hiç sıkılaşma yok anlayamadım ya iyice koptum yani onca spora böyle bi sonuç olmamalıydı 50 kilo ile bacak çalışıyorum ya daha ne olsun yani bugün üçünc günüm bırakalı iki gündür hem deli gibi açlık çekiyorum hem başım ağrıyo sanki tansiyonum düşmüş bayılacak gibi de halsizim aslında çok düşük bişeydi kullandığım ama işte bırakınca yine de etkiledi birde hava kapalı ben havadan çok etkileniyorum inanılmaz bunaldım papatya hiç denemedim canım evde var hemen içeyim hiç sonuç alamadım diye spora da gidesim gelmiyor nefes egzersizi de yapayım arkadaşım sözünü dinleyeyim düzenli uykum yok asyadan dolayı b12 kullanayım balık yağı içiyodum bayadıır içmiyorum onu da içeyim d vit içiyorum zaten devam ederim bende anemi var tekrar kan tahlili yaptırayım belki o da düşmüştür. Çok sağol cnım ama bana el atın ben fena düşüşteyim.

canm uygula bunlari bak o güzel enerjin nasıl düzelecek karatay da kan testini çok onemsiyor biliyorsun hemen yaptr canm ben metobolizmam hizlandi diyordum biliyorsun çok takviye aliyorum kan testlerini hep yaptiryorum takipleri filan ya ben zaten ona bagliyorum metobolizmamin böyle atağa geçişi kesinlikle vitamin minarel hepsini yukseltmemden oldu ya yedigm an direk tuvalete gidiyorum vücut makina gibi calismaya başladı resmen bende bu hafta tekrar dvit alicam artık üst sınır daymdr zaten 30larda olduğu halde 1 er ampul her ay içtim ben gene 50lire sinira dayanmistr kesin dvit çok önemli

Ben zaten anemiden dolayı düzenli yaptırıyordum canım ama asyanın işleri çıkınca unuttum açıkçası pazartesi sabah yaptırayım hemen çok sağol bi yandan hiçbişey yiyesim yok bi yandan ne kadar zaraarlı şey varsa yiyesim var nasıl toparlnıcam bilmiyorum

Canım bende senin gibi olmuştum nerde zararlı şey varsa yiyesim geliyordu ama sonu gelmiyor karatay şeker yedikçe yersiniz diyor şeker öyle sonu yok hadi şeker orucuna girelim 21 günlük çok işe yarıyor

Vermenize rağmen bırakıyosunuz burayı valla dövücem artık sizi. Sizin yüzünüzden ben kilo aldım ceketimi alıp gidicem ya offfffff
Yesil sen de biliyorsun bu kilolarda yesen de veriliyor. ins bundan sonra da boyle olur. ama evvelki yilki diyetimde 63 ten sonra spor ve sıkı diyet olmadan olmuyordu. senin durum yani

***1. TAKIM 566. ETAP***

berceste_(84.6//%)
chihiro79 (61/60/1 /%1.60)
hicmakam(55.3/55.5/+0.2/%-0.36)
Sevilay80 (74.5/74,9/+0,3/%-0.40)
Mirafatos (72/71.5/0.5/%)
nil u mihr(72.3/71.4/0.9/%1.40)
YeşilinBuyusu (63.7/64.4/+0.7/% -1.09)

merkerdemus (65.8//%)
minemelek2015 (55.9/%)
Saglikliyasamgunlugumm (66/65.1/0.9/%1.36)

1. takım ortalaması:%

Günaydın kızlar menülerimi toplu yazacağım telde sıkıntı cardı giremedim birkaç gündür kilom 65.1 bu hafta -900:))
Geçen hafta; 66.0
Bu hafta: 65.1
Fark: -900
Yüzde: 1.36
Süpersin
Hedef belirlemek ise yarıyor mesela bu hafta kaçamak yapmayacağım yada canım çeken bireyin tadına sadece haftada 1 kere bakacağım başka da yemeyecegim diye hedef belirlemektedir yarıyor
Geçen hafta 63.70
Bu hafta 64.40
Frk +700 gr
Yüzde 1.09

deadline
Yeşilin büyüsü kendine gel bak sana yakışmıyor sana ayrı mesaj yazacağım şu listeyi yapayim
Tebrikler fatos
Geçen hafta:55,3
Bu hafta:55,5
Fark:+200gr
yüzde:0,36 blonde ambition

Gecen hafta: 72.3
Bu hafta: 71.4
Fark: 900 gram
yuzde: 1.4
Süpersin menü falan yazmadın ama yırttın kilo bildiriminde
deadline
Gecen haftaki kilom:61
Bu hafta: 60 (baskulum mekanik o yuzden kusurat veremiyorum. Umarim bi hata da yoktur)
Degisim: %1,6
yok canım önemli olan tartıda ve vücudunda değişiklik görmen

ooo süper canım hadi bakalim haftaya 70 olalım zorlasak 69.9 u gorurmuyuz haftaya acaba yaa şu 70leri atalim ustumuzden 60lara gecelim biran evvel
ins canim ya nefsime hakim olurum umarim:)) sen oluyorsun zaten kacamagin yok gibi sen de dikkat edersin... bakalim umdugun gibi olsun ins))

N nil u mihr hicmakam nerdesiniz hani kızlar burda koptum gidiyorum hani destek?
Yesil bu hafta ablamin kolu üc yerden cikti, ben hastalandim.. bunlarla ugrasmaktan uc gun hic bakmadim. diger gunler de sade menulerimi yazdim. ins bu hafta dikkat edecegim senin menulere. Yesil senden bi sey rica edelim mi? Yapabulir misin?

***1. TAKIM 566. ETAP***

berceste_(84.6//%)
chihiro79 (61/60/1 /%1.60)
hicmakam(55.3/55.5/+0.2/%-0.36)
Sevilay80 (74.5/74,9/+0,3/%-0.40)

Mirafatos (72/71.5/0.5/%0.69)
nil u mihr(72.3/71.4/0.9/%1.40)

YeşilinBuyusu (63.7/64.4/+0.7/% -1.09)

merkerdemus (65.8//%)
minemelek2015 (55.9/%)
Saglikliyasamgunlugumm (66/65.1/0.9/%1.36)

1. takım ortalaması:%

Y YesilinBuyusu vücudun beslenme düzenin ve sporun5degistigi için şaşırdı kıtlıkta gibi hissetti yağ yakmadı aynı tempoda devam etsen yada bırakmasan bu hafta çok iyi kilo vereceksin aslında bırakma kendine hedef koy ama kilo hedefi değil bu hafta ne olursa olsun motivasyonunu kaybetmeyecegim hedefi inat et ve basar

Y YesilinBuyusu canim blonde ambition hakli. lutfen kan degerlerine cok dikkat et. senin yasadiklarinin aynisini yasadim biliyir musun... Tam zayifladim derken depresyon. Bak sana garip gelecek ama ne diyecegim.. Ben hacamat yaptirdim, psikolojimi olumlu yonde cok ciddi etkiledi ama muhakkak agzi duali bi uzmana yaptirmali. Fakat kansizlik da vardi. Devam etmeye korktum yani hacamata. Ferritinim ve d vut im cok cok dusuktu. Aidin Salih in yetistirdigi dr lardan biri buraya konferansa geldi. Konfrnsn bitiminde ona bunu sordum. "Ferritinim cok dusuk. Hacamat nasil olur" diye.." ilacinla hacamata (3-4 ayda bir) devam et cok iyi gelecek" dedi. ve cidden elh cok iyi geldi.
kizlar kusura bakmayin bilerek uzun uzun yazdim bayanlarda bu genel sorun cunku. sizin de ihtiyaciniz vardir belki diye...

kahvaltı: 1incecik dilim beyaz ekmek, 40gram beyaz peynir, çay

Ara: 1 elma

öğlen: 3yer fıstığı,4badem,sütlü kahve

20 dakika bisiklet yaptm kızlar bahar temizliğine devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…