- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
çok güzel canm tebriklerGünaydın kızlar bende 61 kiloyum geçen tartildigimda 61.8 gelmiştim yinede vermişimhaftaya regl olucam kesin artı çıkarım ama pes etmek yok
1 kilo süper canımdeadline
Gecen haftaki kilom:61
Bu hafta: 60 (baskulum mekanik o yuzden kusurat veremiyorum. Umarim bi hata da yoktur)
Degisim: %1,6
Canım sakın bırakma senin kas oldu sanırım yoksa cok iyi gidiyorsun hadi hep beraber kilo vericez
canm çok sağoloyleyiz tabi arksadim sabret bak ben ne kadar bekledim vazgecmedim ve tamda en rahat yediğim hafta kilo verdimdemekki bir yerden sonra emeklerin karşılığı alınıyor canm zaten çok güzel verdin daha da vericeksin arkadaşım birlikte daha çok vericez hadi bu hafta spor ve diyetimize tam uyalim bana bu diyet şekli çok iyi geldi canm ayrica şöyle düşün kas yaptisan ondan arti cikti bende ölçüm yaptrnca yağ yakmış kas yapmış cikiyordum hatirladinmi ondan sende öyle oldun bence bu arada papatya iç canm ben hep anında sakinlesirim papatya icinci rahatlatici o tarz caylardan iç bu aralar bidw nefes egzersizi yapabilirsin ben arada onuda uyguluyorum çok rahatlatiyo canm zaten sporda serotonin hormonlarini yükseltiyor serotonine iyi gelen gidalardan da al erken yatmayada calisirsan ben bi tek onu basaramiyorum ama gece 11-03 arası serotonin melotonin hormonları salgısı uyuyor olmak lazm aklıma gelenler bunlar canm bide tabi bol bol temiz hava doğa zatn tam mevsimi bu şekilde atlatrsin bu dönemi canm vitaminlere de dikket et deprosyon olanlarin genelde b12 düzeyleri çok düşük olurmuş tetikleyici b12 ni yüksek omega3 ve dvit bunlari takviye alarak antidepresansiz iyilesme sağlıyorlar yurt dışında canm
ooo süper canımGecen hafta: 72.3
Bu hafta: 71.4
Fark: 900 gram
yuzde: 1.4
canm uygula bunlari bak o güzel enerjin nasıl düzelecekYa inşallah canım bana bi el atın ay tüm motivasyonum gitmiş durumda.
Ya inşallah fatoş ama aslına bakrsan bende uzun zamandır 63 64 arasında gidip geliyorum fena takıldım yabu hafta birden tüm motivasyonum gitti herşeyden vazgeçesim var. bugan dayanamadım ve ölçüm yaptım nerdeyse hiç sıkılaşma yok anlayamadım ya iyice koptum yani onca spora böyle bi sonuç olmamalıydı 50 kilo ile bacak çalışıyorum ya daha ne olsun yani bugün üçünc günüm bırakalı iki gündür hem deli gibi açlık çekiyorum hem başım ağrıyo sanki tansiyonum düşmüş bayılacak gibi de halsizim aslında çok düşük bişeydi kullandığım ama işte bırakınca yine de etkiledi birde hava kapalı ben havadan çok etkileniyorum inanılmaz bunaldım papatya hiç denemedim canım evde var hemen içeyim hiç sonuç alamadım diye spora da gidesim gelmiyor nefes egzersizi de yapayım arkadaşım sözünü dinleyeyim düzenli uykum yok asyadan dolayı b12 kullanayım balık yağı içiyodum bayadıır içmiyorum onu da içeyim d vit içiyorum zaten devam ederim bende anemi var tekrar kan tahlili yaptırayım belki o da düşmüştür. Çok sağol cnım ama bana el atın ben fena düşüşteyim.
canm uygula bunlari bak o güzel enerjin nasıl düzelecekkaratay da kan testini çok onemsiyor biliyorsun hemen yaptr canm ben metobolizmam hizlandi diyordum biliyorsun çok takviye aliyorum kan testlerini hep yaptiryorum takipleri filan ya ben zaten ona bagliyorum metobolizmamin böyle atağa geçişi kesinlikle vitamin minarel hepsini yukseltmemden oldu ya yedigm an direk tuvalete gidiyorum vücut makina gibi calismaya başladı resmen bende bu hafta tekrar dvit alicam artık üst sınır daymdr zaten 30larda olduğu halde 1 er ampul her ay içtim ben gene 50lire sinira dayanmistr kesin dvit çok önemli
Canım bende senin gibi olmuştum nerde zararlı şey varsa yiyesim geliyordu ama sonu gelmiyor karatay şeker yedikçe yersiniz diyor şeker öyle sonu yok hadi şeker orucuna girelim 21 günlük çok işe yarıyorBen zaten anemiden dolayı düzenli yaptırıyordum canım ama asyanın işleri çıkınca unuttum açıkçası pazartesi sabah yaptırayım hemen çok sağol bi yandan hiçbişey yiyesim yok bi yandan ne kadar zaraarlı şey varsa yiyesim var nasıl toparlnıcam bilmiyorum
Yesil sen de biliyorsun bu kilolarda yesen de veriliyor. ins bundan sonra da boyle olur. ama evvelki yilki diyetimde 63 ten sonra spor ve sıkı diyet olmadan olmuyordu. senin durum yaniVermenize rağmen bırakıyosunuz burayı valla dövücem artık sizi. Sizin yüzünüzden ben kilo aldım ceketimi alıp gidicem ya offfffff
SüpersinGünaydın kızlar menülerimi toplu yazacağım telde sıkıntı cardı giremedim birkaç gündür kilom 65.1 bu hafta -900:))
Geçen hafta; 66.0
Bu hafta: 65.1
Fark: -900
Yüzde: 1.36
Hedef belirlemek ise yarıyor mesela bu hafta kaçamak yapmayacağım yada canım çeken bireyin tadına sadece haftada 1 kere bakacağım başka da yemeyecegim diye hedef belirlemektedir yarıyorgunaydın kızlar.
55,5 bırde aşrı şişkınım normalde daha az çıkacaktı sanırım.spora devam etseydım gıdecektı sanrım =(
dun sabah ıkı bardak su kalktığımda bır bardak yeşilçay.öğlene kadar kupa 5 bardak ılık su.
dun öğlen yarım tabak kuru fasulye yarım dılım tam buğday ekmek.öğleden 5 e kadarda 1,5 lıtre su içtim.
dun akşamda kofte sucuk salata ayran yedım.arkasından kahve ve waffle.tatlı şeyler şişkinlık yapıyor.akşam yedıysem sabah kahvaltı yapmıyorum vucudumda sındırılmememiş gıdalar olduğu için.bu sabahda kahvaltı yok.yeşilçay ve ıkı bardak su içtim.bu hafta spor olarak pazartesı tatıl olduğu için spor yapcam inşallah =)deadline
Yeşilin büyüsü kendine gel bak sana yakışmıyor sana ayrı mesaj yazacağım şu listeyi yapayim
Tebrikler fatoskızlaaaaarrrr
Geçen hafta:72
bu hafta: 71.5
fark: 500grm
ay çok mutluyum sonun da direnç kırıldı iki haftadır ne güzel veriyorum sen ne güzel bir şeymişsin kalori sayımı haftaya kalori sinirimi hiç aşmadan daha güzel vericem insalh yaaa kizlar biliyorsunuz bide daha dün regle oldum yani bir iki güne zaten daha da düşecek kilom
Süpersin menü falan yazmadın ama yırttın kilo bildirimindeGecen hafta: 72.3
Bu hafta: 71.4
Fark: 900 gram
yuzde: 1.4
yok canım önemli olan tartıda ve vücudunda değişiklik görmendeadline
Gecen haftaki kilom:61
Bu hafta: 60 (baskulum mekanik o yuzden kusurat veremiyorum. Umarim bi hata da yoktur)
Degisim: %1,6
ins canim ya nefsime hakim olurum umarim:)) sen oluyorsun zaten kacamagin yok gibi sen de dikkat edersin... bakalim umdugun gibi olsun ins))ooo süper canımhadi bakalim haftaya 70 olalım zorlasak 69.9 u gorurmuyuz haftaya acaba yaa şu 70leri atalim ustumuzden 60lara gecelim biran evvel
Yesil bu hafta ablamin kolu üc yerden cikti, ben hastalandim.. bunlarla ugrasmaktan uc gun hic bakmadim. diger gunler de sade menulerimi yazdim. ins bu hafta dikkat edecegim senin menulere. Yesil senden bi sey rica edelim mi? Yapabulir misin?
evet canm işte buhedef belırledım canm bırkamıcam inşallah burda herkesi sınır etmeye nıyetım var kılo vererk tabı inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?