çok az değil mi bu kahvaltı doydun mukahvaltı: yarım simit,6zeytin,kkpeynir,çay
Ara: sede kahve, bir kurabiye
hepsini dışarda yedim kızlar ondan ancak bu kadar dikkat edebildim
doydum canm artk alıştım ya çabuk doyuyorumçok az değil mi bu kahvaltı doydun mu
evet tabii dolu dolu yiyordum öncesinde baya alışırım umarım, ayy ne iştahım varmış ya benimdoydum canm artk alıştım ya çabuk doyuyorumsen şimdilik ilk gunlerdesin ya ondan şimdi öyle geliyor bir kaç hafta sonra miğde küçülüyor bide havalarda etkiliyor insanı hava çok güzel biz şimdi tekrar dışarı çıktık ve canım habire birşeyler çekiyor ama yememeye çalışıyorum
Y YesilinBuyusu neyaptn canm nerelerdesin
dinlene dinlene yap canım aman sakın yorma kendiniCanım hazır eşim evdeyken evi toparlayalım dedik giremedim hiç bi iki gündür kasıklarım ağrıyor bugün iyice şiddetlendi doktoru aradım hamişlik ihtimali olduğu için yatıyorum şimdi tam da baya hızımızı almıştık yaa nasıl topluycaz evi bilmiyorumbugün karataya dönüş yaptım dün ne yediğimi yazmayayım deadline kaptanım yaramaz çocuk gibi oldum biliyorum ama normalde böyle değilim biliyorsunuz yine de toparlamaya gayret ediyorum inanın ki.
dinlene dinlene yap canım aman sakın yorma kendinihamilelik ihtimali varsa sporda yapma canm dikkatet kesinleşene kadar şimdilik
super canim. Bu olcumleri nerede yaptiriyorsun? Ben de yaptirmak isterim))kızlar ölçüme gittim bugün geçen hafta ile bu hafta arası 1 kilo direk yağdan gitmişbiraz da kasın artmış dedi yağ oranımı %24 e düşmüş oldu
ca bazı diyetisyenlerde ve güzellik&estetik merkezlerinde yapıyorlar ben öyle yapıyorum canm ilk diyetde aliyodum ama diyetisyenin diyetine uyamadm şimdi kendi diyetimi ve sporumu yapiyorum ama orda vücut analizi ve masaj yaptirmaya gidiyorum ben her pazartesi gidiyorum canm ama burda arkadaşlar bazı sağlık merkezleride yapiyor dedi bilmiyorum cihazi olan ywrler olabiliyormuşsuper canim. Bu olcumleri nerede yaptiriyorsun? Ben de yaptirmak isterim))
Ooo süpermiş canım ya harikasınkızlar ölçüme gittim bugün geçen hafta ile bu hafta arası 1 kilo direk yağdan gitmişbiraz da kasın artmış dedi yağ oranımı %24 e düşmüş oldu
Bencede canım dikkat et merak ettim şimdi inşallah hayırlısı olsunAynen canım gidemiycem zaten kalkamıyorum şu an. Ayağa kalktığım anda şiddetleniyo ağrı. Kesinleşsin ona göre bakarım artık.
Bencede canım dikkat et merak ettim şimdi inşallah hayırlısı olsun
sağol canm benimOoo süpermiş canım ya harikasın
Bugün amasya dönüşü tartildim ve evde de 83 kiloya düşmüştüm cumaya hayırlısı bakalım canımBence çok güzel sen burda rakamlara takılma sonuçta bu insanlar eğitimini almış daha iyi bilirler güven onlaraben de De aynısı oluyordu gidiyordum 2 kilo vermisim yağdan 2 kilo almışım sudan sabit çıkıyorum kaç hafta delirmistim sonra ödemi atınca eksi görmeye başlamıştım ama kaç hafta devam etti böyle
Tatil dönüşü hemen tartildim ve kilom 83.5evt canm onlar daha sağlıklı diyor öyle bende şu son iki haftaya kadar resmen kaplumba hızıyla bugüne geldim haftalarca sabit çıktım arada vücut yavaşlıyor direniyor direnç kiriliyor bir yerden sonra sabret canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?