Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok az değil mi bu kahvaltı doydun mu
doydum canm artk alıştım ya çabuk doyuyorum sen şimdilik ilk gunlerdesin ya ondan şimdi öyle geliyor bir kaç hafta sonra miğde küçülüyor bide havalarda etkiliyor insanı hava çok güzel biz şimdi tekrar dışarı çıktık ve canım habire birşeyler çekiyor ama yememeye çalışıyorum

evet tabii dolu dolu yiyordum öncesinde baya alışırım umarım, ayy ne iştahım varmış ya benim
21 gün sonra geçer diyorlar sıkayım dişimi

Kızlar tek tek cevap yazamıyorum giremiyorum kusura bakmayın eşim evdeyken evi iyice toparlayalım dedik birde nasıl söylesem bi kaç gündür kasık ağrım var bugün biraz arttı doktoru aradım hamilelik olabileceği için şu an istirahat ediyorum

Kahvaltı
Menemen iki çeşit peynir 1 2 dilim salam

Ara
Elma

Akşamı da şimdiden yazayım fırın tavuk yoğurt veya ayran

Bu arada ben tekrar kartaya dönmeye karar verdim kızlar diğerinde açlık krizi yaşıyorum sürikli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorm bir kere daha karatayın haklı olduğunu anladım yask olanı yedikçe yediriyor. Seviyorum sizleri görüşürüz....

bugünkü menüm
sabah
domates,salatalık,kapya biber,maydanoz
5 yeşil zeytin
1 yk badem peyniri
3 dilim tb ekmek

ara
1 kupa hibiskus çayı
5 çiğ kaju
2 tarçınlı elma

öğle
bol yeşillikli salata
7 yk yeşil mercimek
1 dilim tb ekmek

ara
2 gün kurusu
2 hurma
1 bardak kakaolu badem sütü
1 soda-limon

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
mor lahana-havuç salatası
3 yk kırmızı kinoa

ara(bunu 7'de yiyeceğim)
6 adet çilek

2 litre su
1.5 saat yürüyüş

Canım hazır eşim evdeyken evi toparlayalım dedik giremedim hiç bi iki gündür kasıklarım ağrıyor bugün iyice şiddetlendi doktoru aradım hamişlik ihtimali olduğu için yatıyorum şimdi tam da baya hızımızı almıştık yaa nasıl topluycaz evi bilmiyorum bugün karataya dönüş yaptım dün ne yediğimi yazmayayım deadline kaptanım yaramaz çocuk gibi oldum biliyorum ama normalde böyle değilim biliyorsunuz yine de toparlamaya gayret ediyorum inanın ki.

dinlene dinlene yap canım aman sakın yorma kendini hamilelik ihtimali varsa sporda yapma canm dikkatet kesinleşene kadar şimdilik

dünki menum
sabah
2 kk peynir
2 dilim ekmek
az domates
sanrim 3 zeytindi)
1 ck bal

ara
1 salatalik

aksam
1 kase yogurtlu dut yaprgi sarmsi corbasi
yarim kase kavrulmus ot
1 dilim kadar ekmek

bugun.
sabah
1 kk peynir
1 dilim börek
1 zeytin
salatalik ceyrek

oglen yarim kase dunki corba

aksam
yesillik
1 kaseden az corba
1 sb ayran
8-9 cigkoft(ev yapimi etli)

1 tane de halley

super canim. Bu olcumleri nerede yaptiriyorsun? Ben de yaptirmak isterim))
ca bazı diyetisyenlerde ve güzellik&estetik merkezlerinde yapıyorlar ben öyle yapıyorum canm ilk diyetde aliyodum ama diyetisyenin diyetine uyamadm şimdi kendi diyetimi ve sporumu yapiyorum ama orda vücut analizi ve masaj yaptirmaya gidiyorum ben her pazartesi gidiyorum canm ama burda arkadaşlar bazı sağlık merkezleride yapiyor dedi bilmiyorum cihazi olan ywrler olabiliyormuş

Bencede canım dikkat et merak ettim şimdi inşallah hayırlısı olsun

İnşallah canım hayırlısını nasip etsin Rabbim. Yarın da böyle olursam asyaya nasıl bakıcam bilmiyorum bugün eşim evdeydi o baktı. Yatıyorum sonuç belli olana kadar da kendimi yormam artık bugün erkenden başladık kolilere baya bi yoruldum o yüzden bugün çok arttı sanırım.

Bugün amasya dönüşü tartildim ve evde de 83 kiloya düşmüştüm cumaya hayırlısı bakalım canım
Sen ne yaptin nikah nasildi canim

Tatil dönüşü hemen tartildim ve kilom 83.5
Düşecek herhalde yine başladı kilo gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…