- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
çok şükür canm ben emindim o direnç kırılacaktı ve kırıldı sonundaTatil dönüşü hemen tartildim ve kilom 83.5
Düşecek herhalde yine başladı kilo gitmeye
Canım ben bir ara döndüm sonra taşınma işi çıktı kilo aldım bu arada ya 64 olmam lazım listeye dönmem için yada 6 ay geçmesi lazım temmuza kadar zaten 2 si de aynı kapıya denk geliyor inşallah temmuza kadar 63 olsam zaten yetiyor ama.düşününce bir 8 kilo varbana da dün gibi geliyor valla ama maalesef çok oldu, geri niye dönemiyorsun listeye bence dön güzel disiplin oluyor. beraber temmuza kadar baya veririz bence. ben de öyle çok hızlı vereceğimi sanmıyorum bu sefer amacım kilo vermekten ziyade sağlık. listelerimden de anlarsın zaten,sağlıklı sağlıklı yavaş yavaş vereceğim bakalım nasıl olacak. spor konusunda acımam ama dehşet yaparım
Listeye girdigindeayy ne güzel civciv en sevdiğimmotivasyon edici bence,peki benim civcivim ne zaman olacak
Bence gayet iyi dışarısı icinkahvaltı: yarım simit,6zeytin,kkpeynir,çay
Ara: sede kahve, bir kurabiye
hepsini dışarda yedim kızlar ondan ancak bu kadar dikkat edebildim
Daha alışma evresi canım ben 2 haftada anca alışmaya başladım 3. Hafta bitince baya yoluna giriyor herseykızlar ben baya dolu dolu yiyorum ama aç hissediyorum kendimi
neden acaba
daha diyetin 3. günündeyim alışma evresinde miyim yoksa
Ya taşınmak çok stresli yorucu o yüzden sana bişey demiyorum ona rağmen iyi bir menüKızlar tek tek cevap yazamıyorum giremiyorum kusura bakmayın eşim evdeyken evi iyice toparlayalım dedik birde nasıl söylesem bi kaç gündür kasık ağrım var bugün biraz arttı doktoru aradım hamilelik olabileceği için şu an istirahat ediyorum
Kahvaltı
Menemen iki çeşit peynir 1 2 dilim salam
Ara
Elma
Akşamı da şimdiden yazayım fırın tavuk yoğurt veya ayran
Bu arada ben tekrar kartaya dönmeye karar verdim kızlar diğerinde açlık krizi yaşıyorum sürikli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorm bir kere daha karatayın haklı olduğunu anladım yask olanı yedikçe yediriyor. Seviyorum sizleri görüşürüz....
Çok batma canım dikkat et sonuçları da paylaş merak ettim inşallah hayırlısı olur kendini kasma stres yok tamam mıCanım hazır eşim evdeyken evi toparlayalım dedik giremedim hiç bi iki gündür kasıklarım ağrıyor bugün iyice şiddetlendi doktoru aradım hamişlik ihtimali olduğu için yatıyorum şimdi tam da baya hızımızı almıştık yaa nasıl topluycaz evi bilmiyorumbugün karataya dönüş yaptım dün ne yediğimi yazmayayım deadline kaptanım yaramaz çocuk gibi oldum biliyorum ama normalde böyle değilim biliyorsunuz yine de toparlamaya gayret ediyorum inanın ki.
Süpersin canım bak dedim sana gider diye ödem yaptı bence vücudun o direnci de kırdın şimdi düşüş zamaniBugün amasya dönüşü tartildim ve evde de 83 kiloya düşmüştüm cumaya hayırlısı bakalım canım
Sen ne yaptin nikah nasildi canim
Portakal suyuna vermişsin kendinideadline 22.04.2018 pazar menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1yumurta ile peynirli omlet
Avuc kadar pide
Sekerlu surlu kahve
Acik bufede:
1 dilim ekmek
1-2 parca sucuk
Ogleden sonra dugunde:
2 tuzlu kurabiye
2 kuru kayisi
Su
Aksam:
1 kase ton balikli pirinc eristesi
Sekersiz sutsuz kahve
23.04.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1/2 yumurta
Ufak bardak sekerli cay
1-2 parca peynir
5 zeytin
Ara:
Kahve
Ogle (disardaydik)
Durum tavuk doner
1 ufak ayran
Ara:
200 ml portakal suyu
Aksam ustu:
200 ml portakal suyu
Aksam:
2 kase tarhana corba
Sonrasinda kahve ve 1 kase cekirdek
Herşeye tamam da hem çiğ köfte birde üstüne halley olmadı ama yarın spor yapıp dengeleyecegini umuyorum canım yoksa bunlar sana geri döner yağ olarakdünki menum
sabah
2 kk peynir
2 dilim ekmek
az domates
sanrim 3 zeytindi)
1 ck bal
ara
1 salatalik
aksam
1 kase yogurtlu dut yaprgi sarmsi corbasi
yarim kase kavrulmus ot
1 dilim kadar ekmek
bugun.
sabah
1 kk peynir
1 dilim börek
1 zeytin
salatalik ceyrek
oglen yarim kase dunki corba
aksam
yesillik
1 kaseden az corba
1 sb ayran
8-9 cigkoft(ev yapimi etli)
1 tane de halley
bu ölçümü nerede yaptırıyorsunuz acaba? ben de yaptırmayı çok istiyorumkızlar ölçüme gittim bugün geçen hafta ile bu hafta arası 1 kilo direk yağdan gitmişbiraz da kasın artmış dedi yağ oranımı %24 e düşmüş oldu
başka biri de sormuş tamam teşekkürlerca bazı diyetisyenlerde ve güzellik&estetik merkezlerinde yapıyorlar ben öyle yapıyorum canm ilk diyetde aliyodum ama diyetisyenin diyetine uyamadm şimdi kendi diyetimi ve sporumu yapiyorum ama orda vücut analizi ve masaj yaptirmaya gidiyorum ben her pazartesi gidiyorum canm ama burda arkadaşlar bazı sağlık merkezleride yapiyor dedi bilmiyorum cihazi olan ywrler olabiliyormuş
ayy doğru listeye girmek için bıraktığımız kiloya dönmemiz lazımdıCanım ben bir ara döndüm sonra taşınma işi çıktı kilo aldım bu arada ya 64 olmam lazım listeye dönmem için yada 6 ay geçmesi lazım temmuza kadar zaten 2 si de aynı kapıya denk geliyor inşallah temmuza kadar 63 olsam zaten yetiyor ama.düşününce bir 8 kilo var
Listeye girdiginde
benim de iştahım çok açık neden böyle oldu bilmiyorumdeadline canım yalan söyleyemem cumartesi de pek iyi değildim de pazar günü battım resmen iştahım çok açık kendimi firenlemekte çok zorlanıyorum dün iyiydim bakalım toparlasam çok iyi olacak aynı yerde saymaktan bıktım spor da yapamıyorum şu an zaten evin işinden spora fırsat kalmıyor birde bu hafta dinlenmem gerekiyor spor yapamam bakalım haftaya sonuç belli olur sanırım muhakkak yazarım sizlere canım
benim de iştahım çok açık neden böyle oldu bilmiyorum
canın halley falan çektiğinde tarçınlı elma yiyebilirsin baya kesiyor
ben karatay yapmadım hiç zaten yapamam veganımHalley yiyen ben değildim canım benimkiler daha beterhalley çok masum kalır yani karatay yaptığım zaman böyle olmuyorum ağır spor yaptığım için yeme şeklimi değiştirmiştim ama çok kötü oldu şimdi zaten spor da yapamıyorum ki yapsam da karatay ile devam edicem o zaman böyle krizlerim pek olmuyordu
ben karatay yapmadım hiç zaten yapamam veganımama ekmek yemiyordum daha önce diyetimde hiç yer vermemiştim.o zamanlar böyle sürekli acıkmıyordum çok daha rahat geçiyordu deadline iyi bilir.
ama şimdi diyetisyene gidiyorum günde 4 dilim ekmek yazdı ondan mı bilmiyorum sürekli açım
Geldim kaptım yettim .bugün eve geldim.bugunden itibaren düzene gideririm yine
yok onları yediğimde sıkıntı yaşamıyordum açıkçası yulaf kinoa falan bayağı tok tutuyor beni ama ekmek tam buğday da olsa sanırım acıktırıyor. diyetisyene de özellikle söyledim ben aç bir insanım bana listeyi dolu dolu yazın diye amaİşte karatay teyzeme bu yüzden hak verdim zaten tahıl grubu yediğim anda arkası gelmiyor en sağlıklı tahıl olan yulaf kinoa chia yedim ama yok sürekli açlık yaşadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?