Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline 22.04.2018 pazar menum

Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1yumurta ile peynirli omlet
Avuc kadar pide
Sekerlu surlu kahve

Acik bufede:
1 dilim ekmek
1-2 parca sucuk

Ogleden sonra dugunde:
2 tuzlu kurabiye
2 kuru kayisi
Su

Aksam:
1 kase ton balikli pirinc eristesi
Sekersiz sutsuz kahve

23.04.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvalti:
1/2 yumurta
Ufak bardak sekerli cay
1-2 parca peynir
5 zeytin

Ara:
Kahve

Ogle (disardaydik)
Durum tavuk doner
1 ufak ayran

Ara:
200 ml portakal suyu

Aksam ustu:
200 ml portakal suyu

Aksam:
2 kase tarhana corba
Sonrasinda kahve ve 1 kase cekirdek

Canım ben bir ara döndüm sonra taşınma işi çıktı kilo aldım bu arada ya 64 olmam lazım listeye dönmem için yada 6 ay geçmesi lazım temmuza kadar zaten 2 si de aynı kapıya denk geliyor inşallah temmuza kadar 63 olsam zaten yetiyor ama.düşününce bir 8 kilo var
ayy ne güzel civciv en sevdiğim motivasyon edici bence,peki benim civcivim ne zaman olacak
Listeye girdiginde
kahvaltı: yarım simit,6zeytin,kkpeynir,çay

Ara: sede kahve, bir kurabiye

hepsini dışarda yedim kızlar ondan ancak bu kadar dikkat edebildim
Bence gayet iyi dışarısı icin
kızlar ben baya dolu dolu yiyorum ama aç hissediyorum kendimi
neden acaba
daha diyetin 3. günündeyim alışma evresinde miyim yoksa
Daha alışma evresi canım ben 2 haftada anca alışmaya başladım 3. Hafta bitince baya yoluna giriyor hersey
Ya taşınmak çok stresli yorucu o yüzden sana bişey demiyorum ona rağmen iyi bir menü
Çok batma canım dikkat et sonuçları da paylaş merak ettim inşallah hayırlısı olur kendini kasma stres yok tamam mı
Bugün amasya dönüşü tartildim ve evde de 83 kiloya düşmüştüm cumaya hayırlısı bakalım canım
Sen ne yaptin nikah nasildi canim
Süpersin canım bak dedim sana gider diye ödem yaptı bence vücudun o direnci de kırdın şimdi düşüş zamani

Portakal suyuna vermişsin kendini güzel bir menü

Herşeye tamam da hem çiğ köfte birde üstüne halley olmadı ama yarın spor yapıp dengeleyecegini umuyorum canım yoksa bunlar sana geri döner yağ olarak

deadline canım yalan söyleyemem cumartesi de pek iyi değildim de pazar günü battım resmen iştahım çok açık kendimi firenlemekte çok zorlanıyorum dün iyiydim bakalım toparlasam çok iyi olacak aynı yerde saymaktan bıktım spor da yapamıyorum şu an zaten evin işinden spora fırsat kalmıyor birde bu hafta dinlenmem gerekiyor spor yapamam bakalım haftaya sonuç belli olur sanırım muhakkak yazarım sizlere canım

başka biri de sormuş tamam teşekkürler
spor salonunda yaptırıyorsunuz yani anladığım kadarıyla

ayy doğru listeye girmek için bıraktığımız kiloya dönmemiz lazımdı
ben kaçla ayrılmışım dead?
8 kiloyu kaç ayda vermen gerekiyor peki?

benim de iştahım çok açık neden böyle oldu bilmiyorum
canın halley falan çektiğinde tarçınlı elma yiyebilirsin baya kesiyor

benim de iştahım çok açık neden böyle oldu bilmiyorum
canın halley falan çektiğinde tarçınlı elma yiyebilirsin baya kesiyor

Halley yiyen ben değildim canım benimkiler daha beter halley çok masum kalır yani karatay yaptığım zaman böyle olmuyorum ağır spor yaptığım için yeme şeklimi değiştirmiştim ama çok kötü oldu şimdi zaten spor da yapamıyorum ki yapsam da karatay ile devam edicem o zaman böyle krizlerim pek olmuyordu

Kızlar günaydın ben ayağa kalktığım anda ağrı başlıyor yatarken bişey yok ya hamilelik öncesinde böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda? ay meraktan çatlıycam zaman geçmez şimdi bana Rabbim tabiki asyama sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömür versin ama ben sağlıkla hayırlısıyla bir bebeğim daha olsun çok istiyorum asyayla ikiz gibi büyüsünler bu gidişe ben pek dayanamam perşembe felan bi kan testi yaptırırım

ben karatay yapmadım hiç zaten yapamam veganım ama ekmek yemiyordum daha önce diyetimde hiç yer vermemiştim.o zamanlar böyle sürekli acıkmıyordum çok daha rahat geçiyordu deadline iyi bilir.
ama şimdi diyetisyene gidiyorum günde 4 dilim ekmek yazdı ondan mı bilmiyorum sürekli açım

İşte karatay teyzeme bu yüzden hak verdim zaten tahıl grubu yediğim anda arkası gelmiyor en sağlıklı tahıl olan yulaf kinoa chia yedim ama yok sürekli açlık yaşadım canım

İşte karatay teyzeme bu yüzden hak verdim zaten tahıl grubu yediğim anda arkası gelmiyor en sağlıklı tahıl olan yulaf kinoa chia yedim ama yok sürekli açlık yaşadım canım
yok onları yediğimde sıkıntı yaşamıyordum açıkçası yulaf kinoa falan bayağı tok tutuyor beni ama ekmek tam buğday da olsa sanırım acıktırıyor. diyetisyene de özellikle söyledim ben aç bir insanım bana listeyi dolu dolu yazın diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…