yok canım yaa ben de göbek var..
göbekten kurtulmam lazım...
slm diyet arkadaşlarım benimmmm
bu hafta sonunu yok saymak istiyorum nasıl olur acaba o kadar fena yaniiii
sudemcimm.... sen beni geçicen bu hafta çünki benim toparlanmam 2 günü bulur anca eritirim sonrada hopppp cuma geliyo zaten
çarşamba diyetisyen randevum var onunda rahatlığıyla böyle oldu
kaptannnnn.. ne ceza verirsen kabulümdür çünki hakettim ben
canım bu haftayı saymıcaz heralde sizeslm diyet arkadaşlarım benimmmm
bu hafta sonunu yok saymak istiyorum nasıl olur acaba o kadar fena yaniiii
sudemcimm.... sen beni geçicen bu hafta çünki benim toparlanmam 2 günü bulur anca eritirim sonrada hopppp cuma geliyo zaten
çarşamba diyetisyen randevum var onunda rahatlığıyla böyle oldu
kaptannnnn.. ne ceza verirsen kabulümdür çünki hakettim ben
ayyyy canımmm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendineeekızlar mıgdemı usutmusum nasıl bulanı off nane lımon kaynattım dun yedıklerıme mıgdemde dayanamdı sonunda
ay bugun bu yuzden bısey yemedım sadce portakall ayyy bozuk yumurta yemısım gıbı hıssedıyom kendımı yafff
kız ne cezası verım ben once kendı sokugumu dıksem neyse bu hafta sonu sızde kaptana uydunuz ee ne demısler
ımam .................. sa cemat ne yapmazo yuzden asıl ceza bana kesılmelı ama hastayım :76:
iyi geceler tatlım tatlı uykularrrr:79::79::79:iyi geceler selam vermeden yatmıyım dedım
selam milletGünayddınnnn kızzzlarrr..
Haftasonu malum kocişten PC hiç bana kalmadığı için uğrayamadım..
Bende haftasonu ipin ucunu çok kaçırdım. Make kesin saçımı çeker diyordum kiii.. Baktım herkeste durum aynı..
Ama make yarın verdiğin hedefe ulaşacağım inşallah :))
eee herkess nerde.. uyuyonuz muuu?
selam millet
burdayım anacım çok uykum var ama uyumuyorum.erken kalkan yol alırmış.ya.9.48 de kalktım yatasım var hala ya........
ayyyy canım benimm yaaaa kıyamam acil şifalarrrrrrrrrrrgunaydın kızlarr oyy halım hala perısan off tuvalatten cıkamıyom yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?