Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynı duruyo...bi değişme yok...
ilaçları kullanınca kesiliyo bırakınca yine başlıyo...

selam kızlar
ya ben ev hanımlığından istifa etmek isti,yorum ya haftasonu dinlencez güya yemek yaparken yoruluyom ben ya .mutfaktan çıkamadım bi türlü.dolma ile karnıbahar havuç brokoli salatası yaptım .
cumaya en az 75.7 yi görmem lazım .ay sömestra kadar 70 olsam ne güzel olur.

slm diyet arkadaşlarım benimmmm
bu hafta sonunu yok saymak istiyorum nasıl olur acaba o kadar fena yaniiii
sudemcimm.... sen beni geçicen bu hafta çünki benim toparlanmam 2 günü bulur anca eritirim sonrada hopppp cuma geliyo zaten
çarşamba diyetisyen randevum var onunda rahatlığıyla böyle oldu
kaptannnnn.. ne ceza verirsen kabulümdür çünki hakettim ben

aslım daha aramızda 2.7 kılo var ssana yetişmem ııcın benım 1.7 vermem senın 1 kılo alaman lazım
ama senın almanı ıstemem canım.her ne kadar aşureleri bensız yesende bilemiyorum yani.ben daha adam gibi aşure yiyemedim2-3 kasık yedim gecen oda kesmedi tabi.ya haın komsularda yapmıyo.onlar benden de beter.offffffff
hazır asureyi mi kaynatsam aldıydım 3 paket.aslı senı gorunce aklıma hep aşure geliyo artık

Son düzenleme:
kızlar mıgdemı usutmusum nasıl bulanı off nane lımon kaynattım dun yedıklerıme mıgdemde dayanamdı sonunda

ay bugun bu yuzden bısey yemedım sadce portakall ayyy bozuk yumurta yemısım gıbı hıssedıyom kendımı yafff

kız ne cezası verım ben once kendı sokugumu dıksem neyse bu hafta sonu sızde kaptana uydunuz ee ne demısler

ımam .................. sa cemat ne yapmaz o yuzden asıl ceza bana kesılmelı ama hastayım :76:

canım bu haftayı saymıcaz heralde size make ve sana ikiniz bozuttunuz ama dikkat edin az kaldı cumaya kilo vermek lazımmm ona göree
ayyyy canımmm çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendineee
kız ne cezası verım ben once kendı sokugumu dıksem neyse bu hafta sonu sızde kaptana uydunuz ee ne demısler

ımam .................. sa cemat ne yapmaz o yuzden asıl ceza bana kesılmelı ama hastayım :76:
dünü unutunnnn önünüze bakınnnnn haydeeeeeeeee

valla bu eşim beni sinir ediyo ben çıkıyorum o uyuyunca girebilirsem girerim giremessem yarın burda olurun kendinize iyi bakınnn canımm sıkkınnnnnnnnn aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar bende tek ben aşure yedim ceza alırım diyodum ama baska saçı çekileceklerde varmıs bugünlük böle oldu yarın zaten iş bası tempoya devammmm

kızlar hepinize günaydın.geçmişe pek bakamadım ama sanırsam hepiniz kaçamak yapmışsınız ama emin olun bana kimse yetişemez.sabah tartıldım bide ne göreyim 83 belki tartıdan tartıya fark vardır ama ne olursa olsun korkunç abartmışım.yok anacım izine çıkmak hiç bana yaramadı.şu dakika itibariyle eski aç günlerime dönüyorum.makecim cumaya kiloumu mutlaka bildiririm arasırada durumumu bildiririm.pazartesi itibariylede aranızdayım ve çok çok ama çok sıkı bir şekilde diyete başlıyorum

Günayddınnnn kızzzlarrr..

Haftasonu malum kocişten PC hiç bana kalmadığı için uğrayamadım..

Bende haftasonu ipin ucunu çok kaçırdım. Make kesin saçımı çeker diyordum kiii.. Baktım herkeste durum aynı..
Ama make yarın verdiğin hedefe ulaşacağım inşallah :))
eee herkess nerde.. uyuyonuz muuu?

selam millet
burdayım anacım çok uykum var ama uyumuyorum.erken kalkan yol alırmış.ya.9.48 de kalktım yatasım var hala ya........

selam millet
burdayım anacım çok uykum var ama uyumuyorum.erken kalkan yol alırmış.ya.9.48 de kalktım yatasım var hala ya........

Bir silkelen canım kendine gell...
Bol soğuk su ile yıka yüzünü..Güzel bir fincan yeşil çay al kendine hadi titreşimli kemer takalım sonra leslie ile yürüyelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…