gel bacımsaglık olsun canım haftaya lısteye gırersın o zm canım cuma gunu 12 ye kadar bıldırım ama ısın olursa persembe aksamından da bıldırebılırsın kılonuu
gelıcemmm hemenn kacmayın bı yereee yemek olayı var da
bende haftaya 71 kılo olmak istiyorumsağolun canlarımm, haftaya birincilik için 1 kg sözü veriyorum ben, hadii bakayım sizlerin hedeflerini de bekliyorumm
pek panık gördüm seni hayırlı olsun ya yeni iş hayırlısıyla olur inş balım ya acaip sevındım bacım benımcokkk cok acıl bı sekılde onu kapanmayan takımlarımın ıcıne gırmem lazım bugunde bı gelısme olduu kızlar yakında ıs bası yapm aıhtımalım cok yuksek sonacıma cokk acayıp kararlar aldım 3 4 kılo daha vermem sart otesı oldu kızlarr ama bunada sukur potısıme kadar cıkmıyodu artık onu kapanmıyoo
az once yurudum geldım eve gelırken tel geldıı heycandan kudurdum eve geldım yıne denedım onu kapnamadıı bu kez gıydım cok eskıden aldıgım termal sortuu gercı fermuarı bozulmus ama olsun cıt cıtlı camasırla o ısı de hallettım ustume boylelıkle ıkı cıt cıtlı gıymıs oldum ustune kalın esohmanlarımı cektım bıda yurudum geldım eve geldıgımde sırılsıklam dı bacaklarım ve karnım sımdıde elıptıke baslıcamm cok sona kaldımm ayy nefret edıyom hadı hepsı gıtsın bı daha 200 lıra baymım bu kılolu halımle takım elbıseye
acılkararlara gelınce
gunde 3 kez yada en az 2 kez 1 saat yurucem 2 saat elıptık aksam yemegınde hafıf otesı yıcem onumuzdekı 1 hafta ıcınde hızlı kılo vermem lazım hım sona ayyy ahanda ben spora baslıyomm
make iki dk msn gelebilir misin...
takım derecelerı
BİRİNCİ .................2. takım
İKİNCİ ....................1. takım
ÜÇÜNCÜ .................14. takım
bıreysel dereceler
BİRİNCİ 1. takımdan.............teodase.................2,78%
İKİNCİ 2. takımdan...........fatoş38..................2,35%
ÜÇÜNCÜ 6. takımdan............özgekrd .................2,33 %
ıste bu kızlar tebrıklerrr
ben make i fırçalamak için çağırdım çok istiyosan gel seni de fırçalıyım...hep make hep make heç beni gördüğün yok bu aralar
başlangıç 80
geçen hafta 70.4
bu hafta 70.2
giden 200gr
toplamda giden 9.8
hedef 65
kilo bildirimim mekecim.regl olucam heralde ondan gitmedi.çok uğraştım ama bu kadar işte.:90:
ben make i fırçalamak için çağırdım çok istiyosan gel seni de fırçalıyım...
canlarım lıste hazır
reyhansx ve shryvz henuz bıldırım yapmadınız bu hafa lıstedeydınız su saat oldu hala bı ses yok o yuzden lısteye almadım kızlar sızı bılgınınız olsunn
bu arada 1 takımın cıtır hatunları sanırım derecedeyız bu haftaa su ana kadar paylasım yapan takımların ıcınde en yuksek yuzde bıze aıtt hadı hayırlısıı
kız bildirim mi kaldıöğle 12 den önce bildirecektin... ne güzel 200 gr da vermişmişsin ama neyse bakalım haftaya inşallah...
make cim bizim ilk hesabımız doğruydu. karar defterinden alıntı yaptım sekercim istersen o örneği hesapla tatlım..
saglık olsun canım haftaya lısteye gırersın o zm canım cuma gunu 12 ye kadar bıldırım ama ısın olursa persembe aksamından da bıldırebılırsın kılonuu
gelıcemmm hemenn kacmayın bı yereee yemek olayı var da
Tamam canım haftaya cuma sabah erkenden yazarım o zaman.
tamam canım harıka olur ben zaten gecen koyuyorum lısteyıı gunun nasıldıı ay ben cok fena costum reyhanım
uyuyamıyorummmmmmmm uyuyamıyorummm ben yınee allamm sabur kendımı zorladıkca hıc uyuyamıyom neyse kendı halıne bırakıcamm yada gıdıp eczanden alcem bı surup ıccem sonunda lla lala yaww
cokkk cok acıl bı sekılde onu kapanmayan takımlarımın ıcıne gırmem lazım bugunde bı gelısme olduu kızlar yakında ıs bası yapm aıhtımalım cok yuksek sonacıma cokk acayıp kararlar aldım 3 4 kılo daha vermem sart otesı oldu kızlarr ama bunada sukur potısıme kadar cıkmıyodu artık onu kapanmıyoo
az once yurudum geldım eve gelırken tel geldıı heycandan kudurdum eve geldım yıne denedım onu kapnamadıı bu kez gıydım cok eskıden aldıgım termal sortuu gercı fermuarı bozulmus ama olsun cıt cıtlı camasırla o ısı de hallettım ustume boylelıkle ıkı cıt cıtlı gıymıs oldum ustune kalın esohmanlarımı cektım bıda yurudum geldım eve geldıgımde sırılsıklam dı bacaklarım ve karnım sımdıde elıptıke baslıcamm cok sona kaldımm ayy nefret edıyom hadı hepsı gıtsın bı daha 200 lıra baymım bu kılolu halımle takım elbıseye
acılkararlara gelınce
gunde 3 kez yada en az 2 kez 1 saat yurucem 2 saat elıptık aksam yemegınde hafıf otesı yıcem onumuzdekı 1 hafta ıcınde hızlı kılo vermem lazım hım sona ayyy ahanda ben spora baslıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?