Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cokkk cok acıl bı sekılde onu kapanmayan takımlarımın ıcıne gırmem lazım bugunde bı gelısme olduu kızlar yakında ıs bası yapm aıhtımalım cok yuksek sonacıma cokk acayıp kararlar aldım 3 4 kılo daha vermem sart otesı oldu kızlarr ama bunada sukur potısıme kadar cıkmıyodu artık onu kapanmıyoo
az once yurudum geldım eve gelırken tel geldıı heycandan kudurdum eve geldım yıne denedım onu kapnamadıı bu kez gıydım cok eskıden aldıgım termal sortuu gercı fermuarı bozulmus ama olsun cıt cıtlı camasırla o ısı de hallettım ustume boylelıkle ıkı cıt cıtlı gıymıs oldum ustune kalın esohmanlarımı cektım bıda yurudum geldım eve geldıgımde sırılsıklam dı bacaklarım ve karnım sımdıde elıptıke baslıcamm cok sona kaldımm ayy nefret edıyom hadı hepsı gıtsın bı daha 200 lıra baymım bu kılolu halımle takım elbıseye

acılkararlara gelınce

gunde 3 kez yada en az 2 kez 1 saat yurucem 2 saat elıptık aksam yemegınde hafıf otesı yıcem onumuzdekı 1 hafta ıcınde hızlı kılo vermem lazım hım sona ayyy ahanda ben spora baslıyomm

gel bacım

sağolun canlarımm, haftaya birincilik için 1 kg sözü veriyorum ben, hadii bakayım sizlerin hedeflerini de bekliyorumm
bende haftaya 71 kılo olmak istiyorum

pek panık gördüm seni hayırlı olsun ya yeni iş hayırlısıyla olur inş balım ya acaip sevındım bacım benım
hadı bakem sende haftaya kednıne hedef belırle kaç gram vercen kaç kol olcan

çok şükür sonunda toparlandık kızlar... yanlız tamam takım olarak ikinci olduk bizimki doğru da teonun birinciliği yanlış malesef... diğer arkadaşlra haksızlık olmasın... birinci fatoş ikinci özge oluyor...

başlangıç 80
geçen hafta 70.4
bu hafta 70.2
giden 200gr
toplamda giden 9.8
hedef 65

kilo bildirimim mekecim.regl olucam heralde ondan gitmedi.çok uğraştım ama bu kadar işte.:90:

başlangıç 80
geçen hafta 70.4
bu hafta 70.2
giden 200gr
toplamda giden 9.8
hedef 65

kilo bildirimim mekecim.regl olucam heralde ondan gitmedi.çok uğraştım ama bu kadar işte.:90:

kız bildirim mi kaldı öğle 12 den önce bildirecektin... ne güzel 200 gr da vermişmişsin ama neyse bakalım haftaya inşallah...

canım yaaa be ouldayım ancak geldim çok üzüldüm şimdi.olsun haftaya artıkın.okulda da giremem ben perş akşam bildiriyim miiiii.bi de nasıl ööle yazıyosunuz kilonuzu ben değişik yazdım.

kız bildirim mi kaldı öğle 12 den önce bildirecektin... ne güzel 200 gr da vermişmişsin ama neyse bakalım haftaya inşallah...

öyleymiş yaaaa canım üzüldüm eese hayırlısı haftaya birinci olucam belki deee.ama ben okuldayım makeeee napimm anacımmmm yaaaa.

make cim bizim ilk hesabımız doğruydu. karar defterinden alıntı yaptım sekercim istersen o örneği hesapla tatlım..

make cim bizim ilk hesabımız doğruydu. karar defterinden alıntı yaptım sekercim istersen o örneği hesapla tatlım..

haksızlık olmasındaa canım o yuzden takım arkadasım maıcımle ne olur olmaz dıye paylasıma yazalım dedık canım saolsın tatlım

Tamam canım haftaya cuma sabah erkenden yazarım o zaman.

iyi geceler kızlarr
herkesler uyuyor galiba bi ben ayaktayım :)
ama felaket yorgunum belim kopuyor resmen 9 dan beri mutfaktayım yarına hazırlık yapıyorum annemler gelecek inşallahhh
yemekti tatlıydı kurabiyeydi derken anca 2 dk oturdum oda fırındaki kurabiyelerin pişmesini bekliyorum diye yoksa tek isteğim uyumak
yarında çok yoğun olacağım annemler gelmeden çarşı işlerimi de halletmem lazım oğluşumun gömleği gravatı hazır pantolonu ve ayakkabısı kaldı bi tek
şeker hamurununda siparişini vermiştim oda gelmiş pastasını kendim yapıcam kızlar eğer güzel olursa eklerim resmini:)
benden bu kadar kızlar haftasonu büyük ihtimal giremem dikkat edin kendinize
teo cum senide tebrik ediyorum tatlım
makeee sende pek azimlisin gireceksin o takıma

tamam canım harıka olur ben zaten gecen koyuyorum lısteyıı gunun nasıldıı ay ben cok fena costum reyhanım

Eyvah eyvah dikkkat eeet.Benim günüm iyiydi.
Sabah2 dilim çavdar ekmeği domates bi dilim peynir süt
öğlen 3 kaşık bakla yemeği yoğurt 2 ince dilim ekmek
ara bir portakal
akşam 2 dilim ekmek ıspanak yoğurt

uyuyamıyorummmmmmmm uyuyamıyorummm ben yınee allamm sabur kendımı zorladıkca hıc uyuyamıyom neyse kendı halıne bırakıcamm yada gıdıp eczanden alcem bı surup ıccem sonunda lla lala yaww

uyuyamıyorummmmmmmm uyuyamıyorummm ben yınee allamm sabur kendımı zorladıkca hıc uyuyamıyom neyse kendı halıne bırakıcamm yada gıdıp eczanden alcem bı surup ıccem sonunda lla lala yaww

ben senin sacını kulağını nereni bulursam cekicem

ben sabah kalktımm 8 bucukda lesli bacımla 5 mil yürüdüm o sırada yarım lt suyumu tamamladım
şimdi elimde bi fincan limonlu sıcak suyum belimde titreşimli bel kemerim yarım saat titricem
kahvaltı olarakda kepekli ekmekden tost yapıp yicemmm

Kız yawrucuk hayırlı olsun yeni işin.. Acil kararları hemen uyguluyoruz ama dikkat et düzeni bozma hızlı vercem derken kısır döngüye girme o kadar spor çok fazla olur bacım bak zaten uyku probleminde var senin kaş yapayım derken göz çıkarma anam.. önce uyku sorununu çöz bak o da çok etkiliyor kilo vermeyi bundan sonra make 12 de yatar 8 de kalkar..
her sabah seni burda iştimaya bekliyor olucam haberin olsun... yarın pazar izinlisin istediğin saat te kalk ama 10 u geçmesin canm.. Pazartesi sabah ilk iştimaya bekliyorum..hehehe
Artık make i sıkı yönetime alıyoruz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…