haklısın canım sonuna kadar...
her gün yazardım ben buraya ama inanki takıma uğrayasım bile gelmiyo artık...
kimse olmuyo ki kendi kendime yazıp duruyorum...bakıyorum altta online olanlar oluyo ama hiç bir şey yazmadan çıkıp gidiyolar...
yaa bi merhaba demek kaç dk alır ki...
biz bi takımız ve amacımız beraber zayıflamak...
o yüzden herkes günlük yediğini yaptığını yazmak zorunda zaten...
yoksa yazmayacaksa paylaşmayacaksan neden takıma katılıyorsun... tek başına zayıfla...
bence make herkes günlük girip giremeyeceğini söylesin... günlük en az 1 kez girip yediklerini yaptıklarını paylaşamayacakları takımdan çıkar.... takımlara yerleşebilmek için bekleyen bir sürü üye var...
yaz geliyo herkes gevşedi... kimse istemiyor mu yazın tiril tiril açık renk giysilerle gezmek... yoksa herkes sağından solundan fışkıracak yağlarımı saklamak istiyor bu yaz..
geçen hafta iyiydik bakın 2. olduk... bu hafta ve önümüzdeki haftalarda aynı performansı bekliyoruz kızlar... hadi bakalım bi açılın ve dediğim gibi paylaşımda bulunamayacaklar zamanı olmayanlar lütfen söylesin... ben 24 saatimin 5 dk sını takıma ayıramıyorum günlük uğrayıp 1 mesaj bile yazamıyorum diyenler lütfen takımdan ayrılsın kaptanımızı da zor durumda bırakmasın...
kaptan da işe başlayacak yakında Allah izin verirse, korkuyorum ozaman kimse uğramayacak takım kapanacak diye...
takımın kapanmasını istemeyen herkes lütfen biraz çaba göstersin...
ve kızlar bir rica daha herkes günlük menüsünü yazacak ve her kes olumlu yada olumsuz mutlaka eleştiride bulunacak... çok güzel olmuş ya da ekmek fazla olmuş, salatan az olmuş vs ne yazarsanız yazın ama mutlaka herkes birbirini eleştirecek anlaştık mı kızlar...
tesekkur ederım canım rutınne bındırcez ınsallah ıse baslamadan bı daha takımı toplama nıyetındeyım ıse baslarsam anca aksamları gelebılcem o yuzden bı an once gıdıcekler gıtsın kalıp kılo veremeye nıyetı olanda kalsın canım haksızmıyımmkaptanım, maicim okudum yazdıklarınızı sonuna kadar haklısınız , yedikelrimizi yazmak yetmez diğerlerinin yedikjelrini de eleştirelim ve makecim dediğin gibi eğer kilo vermiyceksek burda işimiz ne ayrılalım takımdan , 2. olduk herkes gevşedi ,bu hafat 1. olalım diye uğraşmak gerekiyor , sonuna kadar katılıyorum size
bugün yediklerim
1 dilim atm buğday ekmeği, 1 kk peynir 1 sütlü şekersiz nescafe
öğle 1 simit 1 ayran düşünüyorum
akşama da zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt yiycem kalorisini hesaplayıp yazarım sonra
bundan sonra 1000 caloriyi geçmemeye çalışıcam
geçen hafta spora gidemedim malum eşim evde raporluydu , ama evde göbek hareketleri emkik falan çalıştım , artık salona devammmm
günaydın kızlar...
make okudum yazzdıklarını sonuna kadar haklısınz..
ben okuldan çok geç çıkıyodum o yzden eve değil babnneme gdiiyodum nete giremiyorum yada az giriyodum .
ama bu pazartesi okul saatleri eskiye döndü artıkhergün gelip yazıcam
sabah 1 kepekli tost
öğle 1 kase yoğurt çorbası
tamam canımm hadı bakalımm takımın carkları calısması lazım bı tanemız eksık olursa carkk ıslemez
afıyet olsun bu arada benden guzel beslenmısın
ben sımdı yuruyuse cıkıyorumm evı temızledım heycandan kalbım yerınden fırlıycak sankıı telefonumun her calısında zıplıyorum resmen kızlarrr 15,30 16 ya kadar bugunun umıdı devam etcek olmazsa yarın yenı bı heycan baslıcak kalbımın dayanbılmesı ıcınde spor yapım dımıı
ıcım ıcıme sıgmıyo canlarım telefon calsa mulakat tarıhım bellı olsa oturcam aglıcem oylee bı duygu bırıkımı oldu ıcımde cok bekledım ve lutfen hersey guzel olsun artık basımdakı karabulutlar gıtsınn ayy ben daha yazarsam gozlerım dolmaya baslıcekk burnumm akmaya basladı bılemm ahanda ben cıkıyomm nen
allah kımseye esegını kaybettırıp aratmasın yarabbım
ahh canım inşiallah olacak hayırlısıya bitanem... çok ümitliyim ben... bol bol dua ediyorum senin için.. inşallah olacak canım Allahın izniyle...
okudumgunaydın kızlar
masallahımız var takım takımlıkdan cıktı artık lutfen hergun ugrayıp paylasımlarınızı yapmanızı gunluk yedıklerınızı yazmanızı rıca edıyorum aksı takdırde malesef dıskalıfıye sebebı oldugu ıcın bende bunu uygulamak durumunda kalıcam
2 gun ısım oluyo takıma ugrayamıyorum hemen bır bası bosluk hemen bı gevseklık ya zayıflamıcaksanız nıye ugrasıyonuz nıye ugrastırıyosunuz takımda motıvesı olanlarda sırf bu sebepden dolayı takıma ugramak ıstemıyolar
lutfen artık toplayın kendınızı sartlara uyum saglamayanı gerceten dıskalıfıye edıcem
okuyan okudum desın lutfenn
haklısın canımhaklısın canım sonuna kadar...
her gün yazardım ben buraya ama inanki takıma uğrayasım bile gelmiyo artık...
kimse olmuyo ki kendi kendime yazıp duruyorum...bakıyorum altta online olanlar oluyo ama hiç bir şey yazmadan çıkıp gidiyolar...
yaa bi merhaba demek kaç dk alır ki...
biz bi takımız ve amacımız beraber zayıflamak...
o yüzden herkes günlük yediğini yaptığını yazmak zorunda zaten...
yoksa yazmayacaksa paylaşmayacaksan neden takıma katılıyorsun... tek başına zayıfla...
bence make herkes günlük girip giremeyeceğini söylesin... günlük en az 1 kez girip yediklerini yaptıklarını paylaşamayacakları takımdan çıkar.... takımlara yerleşebilmek için bekleyen bir sürü üye var...
yaz geliyo herkes gevşedi... kimse istemiyor mu yazın tiril tiril açık renk giysilerle gezmek... yoksa herkes sağından solundan fışkıracak yağlarımı saklamak istiyor bu yaz..
geçen hafta iyiydik bakın 2. olduk... bu hafta ve önümüzdeki haftalarda aynı performansı bekliyoruz kızlar... hadi bakalım bi açılın ve dediğim gibi paylaşımda bulunamayacaklar zamanı olmayanlar lütfen söylesin... ben 24 saatimin 5 dk sını takıma ayıramıyorum günlük uğrayıp 1 mesaj bile yazamıyorum diyenler lütfen takımdan ayrılsın kaptanımızı da zor durumda bırakmasın...
kaptan da işe başlayacak yakında Allah izin verirse, korkuyorum ozaman kimse uğramayacak takım kapanacak diye...
takımın kapanmasını istemeyen herkes lütfen biraz çaba göstersin...
ve kızlar bir rica daha herkes günlük menüsünü yazacak ve her kes olumlu yada olumsuz mutlaka eleştiride bulunacak... çok güzel olmuş ya da ekmek fazla olmuş, salatan az olmuş vs ne yazarsanız yazın ama mutlaka herkes birbirini eleştirecek anlaştık mı kızlar...
ayy canım benım heycanının anlıyorum inşallah gönlüne göre iş arkadaşların olur ve yeni işinde çok mutlu olursun.tamam canımm hadı bakalımm takımın carkları calısması lazım bı tanemız eksık olursa carkk ıslemez
afıyet olsun bu arada benden guzel beslenmısın
ben sımdı yuruyuse cıkıyorumm evı temızledım heycandan kalbım yerınden fırlıycak sankıı telefonumun her calısında zıplıyorum resmen kızlarrr 15,30 16 ya kadar bugunun umıdı devam etcek olmazsa yarın yenı bı heycan baslıcak kalbımın dayanbılmesı ıcınde spor yapım dımıı
ıcım ıcıme sıgmıyo canlarım telefon calsa mulakat tarıhım bellı olsa oturcam aglıcem oylee bı duygu bırıkımı oldu ıcımde cok bekledım ve lutfen hersey guzel olsun artık basımdakı karabulutlar gıtsınn ayy ben daha yazarsam gozlerım dolmaya baslıcekk burnumm akmaya basladı bılemm ahanda ben cıkıyomm nen
allah kımseye esegını kaybettırıp aratmasın yarabbım
Offf ya1 günde 1 tabak pilav ve fasulyeyle nasıl 800 gram aldım aklım almıor
Ben geldim ama yine kimse yok.Bu saatlerde kimsecikler olmuyor herhalde.
Makeciğim katılıyorum sana birbirimizle daha iyi ilişki kurmalıyız çünkü biz birlikte hareket ederek birinciliğe çıkabiliriz.En azından herkes gün içinde yediklerini ve yaptıklarını yazarsa daha iyi motive oluruz.Örnek alırız birbirimizden.Bugün yediklerim
sabah bir dilim ekmek,1 çay bardağı süt,bir dilim peynir
ara yarım elma
öğlen 4 kaşık nohut yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
ara 2 kayısı kurusu
1 hurma
2 fındık
akşam 4 kaşık fırında patates ve kabak,yoğurt 2 ince dilim ekmek sarımsak
gulum eskıden cok ıdı ıdık nolduysa son gunlerde oldu yok ama dedıgım gıbı kurallar uymayanı cıkarıcam takımdan yenı arkadaslar alıcem olmuyo cunku boyle ıllaa bu sekılde yazmakmı gerekıyo onuda anlamıyorum kımse ne senın ıcın ne benım ıcın kılo verıyo benımbundan da bı kazancım bı beklentım de yok ama bı salmıslık bu bası bosluk bak 2 haftadır burdasın mutemadıyen gelıp yazıyosun duzenlı beslenıyosun geldıgınden berı 3 kılo verdın dımı ışte yokk dıyet yapmıcek olan takımdan gıtsın ne bu ya aylardır aynıkısır dongu ıcınde aynıkılolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?