Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1 tane sahanda yumurta 2 dılım ekmek 10 tane sıyah zeytın ıle kahvaltımı yaptımm kızlarr

snuna kadar dedıklerın de hem fıkırız canım bakıyorum en yogunumz 36 saat nobet tutup eve donen cumbo evde bebısyle ılgılenıyo fılan ama yınede gelıp yazıyoo maı senı zaten soylemem hıc gerek bıle gormuyorum cabanı azmını ve takıma olan ıstıkrarını butun kk aılesı bılıyo bunun aksını soylıycek bı kısı bıle cıksa karsısında benı bulur vs vs
ama bakıyorum yok annemm ya bu gevseklık nıye eskıdende olurdu ama hemen toparlanılır ardındanda 2 3 hafta o ooyle gıderdı ama artık su son donemler herkesde kronık hale geldı ve ben bunu ıstemıyorum takımda yarardan cok zarar saglanmıs oluyoo bu sekılde 2 3 haftadır benım ıcımden gelemdı maıcım gayret ettı sona bucakmagdurunun ıcınden gelmedı bız yıne bı sekılde gayret ettık ve en sona maıcımde artık ıcınden gelmıyosa ve bu demekkı herkesı etkılıycek o yuzden gercekden alınıp gucenmece yok ya takımın sartlarına uyum saglarız yada gıderız ben ınsıyatıf gostermıycem
sayet haftada 2 gun ve yıne 2 gun ust ustte menusunu paylasmayan kısılerı malesef dıskalıfıye edıcem ama yeter artık kızlar sanırım burda altın gunu yapmıyoruz zayıflamaya pıs yaglarımızdan kurtulmaya calısıyoruz o yuzden haftada herkes en az 300 gramla karsıma cıksın veremeyen ertesı gun paylasım yapmasın ayrılıyom desın hıc benı uzmesın

dedıgımız gıbı katılımcı cok fazla en azından baska yardıma ıhtıyacı olan kızlara yardım ederız destek olurz ben 1 takıma sanırım hıc bısey veremedım bunca zmandır ne bu ya dersı bos gecen sınıf gıbı yarınız ak daga yarınız kara daga cekı duzen verın kendınıze bu benım ıcınde herkes ıcınde gecerlı ve sız toplayana kadar artık benden yumusak tavırlar destekleyıcı goz yuman tavırlarda beklemeyın

Son düzenleme:
selam kahvaltım
1 tane börek 1 kayısılı form cayı
ara 5 kayısı

kaptanım, maicim okudum yazdıklarınızı sonuna kadar haklısınız , yedikelrimizi yazmak yetmez diğerlerinin yedikjelrini de eleştirelim ve makecim dediğin gibi eğer kilo vermiyceksek burda işimiz ne ayrılalım takımdan , 2. olduk herkes gevşedi ,bu hafat 1. olalım diye uğraşmak gerekiyor , sonuna kadar katılıyorum size

bugün yediklerim
1 dilim atm buğday ekmeği, 1 kk peynir 1 sütlü şekersiz nescafe
öğle 1 simit 1 ayran düşünüyorum
akşama da zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt yiycem kalorisini hesaplayıp yazarım sonra
bundan sonra 1000 caloriyi geçmemeye çalışıcam
geçen hafta spora gidemedim malum eşim evde raporluydu , ama evde göbek hareketleri emkik falan çalıştım , artık salona devammmm

tesekkur ederım canım rutınne bındırcez ınsallah ıse baslamadan bı daha takımı toplama nıyetındeyım ıse baslarsam anca aksamları gelebılcem o yuzden bı an once gıdıcekler gıtsın kalıp kılo veremeye nıyetı olanda kalsın canım haksızmıyımm

hemen ogle menumu yazıyom 1 kase sehhrıye corbası bu arada bobayı patlatım benım gıcık ablam 65 olmus dıyetısyenden geldı sımdı hahahhah

dıyete ıkımız devam etcezzz oh canıma deysın dıcem kendımı cok fena gormus olcem o yuzden o muzlu cıkolataların acısını bak bızım kız cıkarıyo ahahahah

günaydın kızlar...
make okudum yazzdıklarını sonuna kadar haklısınz..
ben okuldan çok geç çıkıyodum o yzden eve değil babnneme gdiiyodum nete giremiyorum yada az giriyodum .
ama bu pazartesi okul saatleri eskiye döndü artıkhergün gelip yazıcam

sabah 1 kepekli tost
öğle 1 kase yoğurt çorbası

tamam canımm hadı bakalımm takımın carkları calısması lazım bı tanemız eksık olursa carkk ıslemez

afıyet olsun bu arada benden guzel beslenmısın

ben sımdı yuruyuse cıkıyorumm evı temızledım heycandan kalbım yerınden fırlıycak sankıı telefonumun her calısında zıplıyorum resmen kızlarrr 15,30 16 ya kadar bugunun umıdı devam etcek olmazsa yarın yenı bı heycan baslıcak kalbımın dayanbılmesı ıcınde spor yapım dımıı

ıcım ıcıme sıgmıyo canlarım telefon calsa mulakat tarıhım bellı olsa oturcam aglıcem oylee bı duygu bırıkımı oldu ıcımde cok bekledım ve lutfen hersey guzel olsun artık basımdakı karabulutlar gıtsınn ayy ben daha yazarsam gozlerım dolmaya baslıcekk burnumm akmaya basladı bılemm ahanda ben cıkıyomm nen

allah kımseye esegını kaybettırıp aratmasın yarabbım

merhaba
sabah kahvaltım
1 yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
7 yaprak marul
1 bardak yeşil çay

öğle
5 kaşık yoğurt çorbası
2 kaşık yoğurt
6 kaşık taze fasulye
1 kaşık nohut yemeği...

ahh canım inşiallah olacak hayırlısıya bitanem... çok ümitliyim ben... bol bol dua ediyorum senin için.. inşallah olacak canım Allahın izniyle...

ahh canım inşiallah olacak hayırlısıya bitanem... çok ümitliyim ben... bol bol dua ediyorum senin için.. inşallah olacak canım Allahın izniyle...

saol canım yurudum geldım arayan yok elımde telefonla yurudum kro gıbım neysee zaten 1 yada 2 hafta ıcınde olcek demıslerdıı daha 14 gun varr ahahhha beklemem gereken o kadar olmaz ama ay ne bılımm 16 olunca saat bıraktım telı elımden

Make cım ve mai cim yazdıklarınızı okudum sonuna kadarda haklısınız gerçekten. Ama hergün giremesem bile hiç bir zaman motivasyon kaybı yada takımdan kopmak amacımızın dışına çıkmak gibi bir durumum olmadı olmayacakta. Salmışlık boş vermişlik yok bende inanın buna. Ama hem iş hem ev hem çocuk bu tempoda aada herzaman girme fırsatım olmuyor ama yinede hergün burdayım geliyorum uzun süreli ara verme durumum olmadı hiç en fazla 2-3gün onda da ya çocuk ya ben hasta olmuştuk..

Ne deseniz haklısınız bundan sonra biraz daa dikkat ve özen gösteriyor olucam.. En azından listemi paylaşmak için..

İki arada bir derede giriyorum onda da geçmişi okumaya çalışıyorum yazmaya fırsat bulamıyorum bazen ama sizi seviyorum

okudum

haklısın canım

ayy canım benım heycanının anlıyorum inşallah gönlüne göre iş arkadaşların olur ve yeni işinde çok mutlu olursun.

make mai magdure yarın ara tartı günü var mı? ne yapıcaz.?

öğlen
kuru fasülye,yaprak sarma,pasta
akşam
kuru köfte, ayran,marul maydonoz.

hafta sonu saatlerce elbise giyip çıkardım kızlar 1 sene öncekı kıloma ulaştım hatta birazda altına indim.
aynaya baktıkça kendımı daha bi mutlu hissedıyorum.arkadasım vucudumun cok sıkılastıgını söyledi.
demekkı emeklerımzı boşa gıtmıyo.fazla kılo veremesem bıle sıkılasmış olamma cok sevınıyorum.
inşALLah 9 kılo daha verırıdde 65 te sabitlerim.
hepinize teşekkür ediyorum.sizler sayesınde verdım yoksa evde asla dıyet yapamam hızımı burdan alıyorum.ve bunu az cok yaşam şeklıme dönüştürdüm.inşallah da böle devam eder.sadece hafta sonları şehırdışına cıkınca ve misafir gelınce cozutuyom bıraz

aksam menumu yazım hemen

3 kasık domateslı bulgur pılavı yedım bıde 1 bardak ayrann

gergınlıkden uyuya kalmısım

Ben geldim ama yine kimse yok.Bu saatlerde kimsecikler olmuyor herhalde.
Makeciğim katılıyorum sana birbirimizle daha iyi ilişki kurmalıyız çünkü biz birlikte hareket ederek birinciliğe çıkabiliriz.En azından herkes gün içinde yediklerini ve yaptıklarını yazarsa daha iyi motive oluruz.Örnek alırız birbirimizden.Bugün yediklerim
sabah bir dilim ekmek,1 çay bardağı süt,bir dilim peynir
ara yarım elma
öğlen 4 kaşık nohut yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
ara 2 kayısı kurusu
1 hurma
2 fındık
akşam 4 kaşık fırında patates ve kabak,yoğurt 2 ince dilim ekmek sarımsak

makecim valla hafta içi kosturmacadayım ve nete giremiyorum işyer,nde nadir girebiiliyorum ama aksam gelince elimden geldiğince burdayım ve ben zaten gün boyu yediğim yemeği yaptığım sporu ve içtiğim suyu not alıyorum buraya yazmakda zoruma gitmiyo ama tek basıma yazınca ii gelmiyodu haftasonu girip üst üste 2 yada 3 kez benim msj yazmam canımı sıkıyo hepimiz calısıyoruz hafta sonu bosuz ve 1 kere bilee girmeyenler var lütfen kendimize ceki düzen verelim

ayrıca yarın ara tartı günü kimse unutmassın

bu arada gün boyu yediklerim
sabah:2 dilim kepek ekmeği 2 kk peynir 2 zeytin
öğle:1 adet tavuk dönerli sandviç minik sandviç ekmeklerinden 1 ayran
ara:2 parça çikolata(adetim yaklasıyo)
akşam:1 dilim hashaslı kek 1 poğça 1 bardak kola
spor olarakda 1 saat yürüdüm şimdide 30 dk bel kemeri kullanıcam

çok dengesiz bi gündü sabah evden apar opar cıktım yemek hazırlayamadım öğrencilerin getirdiklerini yiyince böle saçma oldu

Son düzenleme:

gulum eskıden cok ıdı ıdık nolduysa son gunlerde oldu yok ama dedıgım gıbı kurallar uymayanı cıkarıcam takımdan yenı arkadaslar alıcem olmuyo cunku boyle ıllaa bu sekılde yazmakmı gerekıyo onuda anlamıyorum kımse ne senın ıcın ne benım ıcın kılo verıyo benımbundan da bı kazancım bı beklentım de yok ama bı salmıslık bu bası bosluk bak 2 haftadır burdasın mutemadıyen gelıp yazıyosun duzenlı beslenıyosun geldıgınden berı 3 kılo verdın dımı ışte yokk dıyet yapmıcek olan takımdan gıtsın ne bu ya aylardır aynıkısır dongu ıcınde aynıkılolarr

Haklısın arkadaşım herkes kendi sağlığ için burada.Sen kimsenin başına bekçi koyamazsın ki.Önceden de söylediğim gibi burada amaç paylaşımla kilo vermek canım.İnan kimse olmayınca insanın yazası da gelmiyor.Bakıyorum kimse yok çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…