annaaaaaaammmm coşmuşsun bacımm bi dur bi nefes al bak beni de gaza getirdincokkk cok acıl bı sekılde onu kapanmayan takımlarımın ıcıne gırmem lazım bugunde bı gelısme olduu kızlar yakında ıs bası yapm aıhtımalım cok yuksek sonacıma cokk acayıp kararlar aldım 3 4 kılo daha vermem sart otesı oldu kızlarr ama bunada sukur potısıme kadar cıkmıyodu artık onu kapanmıyoo
az once yurudum geldım eve gelırken tel geldıı heycandan kudurdum eve geldım yıne denedım onu kapnamadıı bu kez gıydım cok eskıden aldıgım termal sortuu gercı fermuarı bozulmus ama olsun cıt cıtlı camasırla o ısı de hallettım ustume boylelıkle ıkı cıt cıtlı gıymıs oldum ustune kalın esohmanlarımı cektım bıda yurudum geldım eve geldıgımde sırılsıklam dı bacaklarım ve karnım sımdıde elıptıke baslıcamm cok sona kaldımm ayy nefret edıyom hadı hepsı gıtsın bı daha 200 lıra baymım bu kılolu halımle takım elbıseye
acılkararlara gelınce
gunde 3 kez yada en az 2 kez 1 saat yurucem 2 saat elıptık aksam yemegınde hafıf otesı yıcem onumuzdekı 1 hafta ıcınde hızlı kılo vermem lazım hım sona ayyy ahanda ben spora baslıyomm
kolay gelsin canımiyi geceler kızlarr
herkesler uyuyor galiba bi ben ayaktayım :)
ama felaket yorgunum belim kopuyor resmen 9 dan beri mutfaktayım yarına hazırlık yapıyorum annemler gelecek inşallahhh
yemekti tatlıydı kurabiyeydi derken anca 2 dk oturdum oda fırındaki kurabiyelerin pişmesini bekliyorum diye yoksa tek isteğim uyumak
yarında çok yoğun olacağım annemler gelmeden çarşı işlerimi de halletmem lazım oğluşumun gömleği gravatı hazır pantolonu ve ayakkabısı kaldı bi tek
şeker hamurununda siparişini vermiştim oda gelmiş pastasını kendim yapıcam kızlar eğer güzel olursa eklerim resmini:)
benden bu kadar kızlar haftasonu büyük ihtimal giremem dikkat edin kendinize
teo cum senide tebrik ediyorum tatlım
makeee sende pek azimlisin gireceksin o takıma
uyuyamıyorummmmmmmm uyuyamıyorummm ben yınee allamm sabur kendımı zorladıkca hıc uyuyamıyom neyse kendı halıne bırakıcamm yada gıdıp eczanden alcem bı surup ıccem sonunda lla lala yaww
kaptanımmm beni de paniklettin valla
pazartesi muzaffer kuşhan diyeti yapıcam tabii biraz modifiye haliyle
nşsana kadar 55 oamayıcam anladım da bari 56-57 olayım
ben geldım cıcıler aldım kendıme
bende bayadır kemerımle tıtremıyom yaNennnn nerdesiniz neden kisme yok bakimmm ben gene kemerimi taktım titriyorum
hayırlı olsun balım gule gule gıy ayy sasnkı öz bacım işe girdi ya çok sevindim bidenemben geldım cıcıler aldım kendıme
ağzın bal yesin diycem ama racona ters, sağol canım yaaa inşallah istediğimiz kiloya inerizcanım nisan başı olmasada nisan sonu olursun 55 alt tarafı 4 kilo rahalıkla gidier 1 ayda ha gayret kuzum mezun edicez seni arkandanda ben mezun olucam:94:
ben geldım cıcıler aldım kendıme
tesekkur ederımc anlar almıcaktım ama yok zayıflasamada o kadar dar gıyememe kukum fılan cok bellı olcek yoksa boyl eguzel oldu guzel guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?