Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

annaaaaaaammmm coşmuşsun bacımm bi dur bi nefes al bak beni de gaza getirdin
bu kadar panik tüm takıma yeter
kolay gelsin canım
ilk yaşınız hayırlı olsun allah uzun ömür versin kuzucuma
uyuyamıyorummmmmmmm uyuyamıyorummm ben yınee allamm sabur kendımı zorladıkca hıc uyuyamıyom neyse kendı halıne bırakıcamm yada gıdıp eczanden alcem bı surup ıccem sonunda lla lala yaww

al işte olacağı bu yapma bu kadar stressssss

kaptanımmm beni de paniklettin valla
pazartesi muzaffer kuşhan diyeti yapıcam tabii biraz modifiye haliyle
nşsana kadar 55 oamayıcam anladım da bari 56-57 olayım

kaptanımmm beni de paniklettin valla
pazartesi muzaffer kuşhan diyeti yapıcam tabii biraz modifiye haliyle
nşsana kadar 55 oamayıcam anladım da bari 56-57 olayım

canım nisan başı olmasada nisan sonu olursun 55 alt tarafı 4 kilo rahalıkla gidier 1 ayda ha gayret kuzum mezun edicez seni arkandanda ben mezun olucam:94:

tesekkur ederımc anlar almıcaktım ama yok zayıflasamada o kadar dar gıyememe kukum fılan cok bellı olcek yoksa boyl eguzel oldu guzel guzell

canım nisan başı olmasada nisan sonu olursun 55 alt tarafı 4 kilo rahalıkla gidier 1 ayda ha gayret kuzum mezun edicez seni arkandanda ben mezun olucam:94:
ağzın bal yesin diycem ama racona ters, sağol canım yaaa inşallah istediğimiz kiloya ineriz
yeter artık di mi ,mezun olalım artık
ben geldım cıcıler aldım kendıme

tesekkur ederımc anlar almıcaktım ama yok zayıflasamada o kadar dar gıyememe kukum fılan cok bellı olcek yoksa boyl eguzel oldu guzel guzell

hani almıyodun dayanamadın di mi en iyisini yapmışsın canım
güle güle giy sen zayıfla da yenisini de alırsın

günaydın takım hani iştimaya geliyodunuz gene kimseler yok kalkın ulennn sabah tam kalkdım spor yapıcem annem uyandım bende dedi kalktı simdi kahvaltı edicez sonra lesli bacımla yürücem ters gitcem bugün biraz ama olsun napalım

günaydın kızlar... bu gün uyumuş kalmışım gözümü bi açtım saat 10 olmuş... ilk defa bu saate kadar uyuduk... kız uyanmış kendi kendine oynuyomuş da oğlan hala uyuyo...

gunaydın bacılarrr

sonundaa tum gece uyumayı basarabıldımmm allahım yaa nasıl mutluyumm 1 dı yattıgımda gece yıne delı durttu ama umursmadım delıyı yattımmmmmm uyumuusm 1 haftadır sınır oluyodum duzensız uykumaaaaaa

oyyy hava cok guzel yuruyuse gıtcemmm

selam kıslaarrrrrr
maaşallah makei mai mağdure bacılaaaarrrr erken kalmış bi de spor yapıyosunuzzz
biz dışarda kahvaltı yaptık bugün birazcık abarttım ama olsun eskiye oranla daha iyiydim eskiden recep ivedik gibi açık büfenin yarısını ben bitrirdim
eşimle oğlen uyudular ben de evi topluyorum bi uğrayaayım dedimm

Yine kimsecikler yok.Bugün hava güzel diye herkes dışarıya çıkmış galiba.Ben de dışardaydım şimdi geldim.Yediklerimi yazayım hemen
Sabah 2 dilim mısır ekmeği,yumurta,küçük boy patates haşlama,1 dilim peynir, 1 zeytin, domates maydanoz saat 11 di
ara 2 hurma
sade maden suyu
2 günkurusu
1 muz
akşam 4 kaşık nohut yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt,marul, soğan,2 kaşık pilav

nennn ahali nerelerdesinizzz ben lesli bacımla yürümedim ama havdar güzel okada güzel okadar güzeldiki attım kendimi dısarı 2 saatyürüdümmm ohh mis gibi bahar geliyooo kendime babet aldım bide cıkmısken cok sirin bişi ama gelincede öyle acıkmısımki bide teyzeme gittim dönüşde bizimkiler bakdım yemek yiyo 3 dilim ekmek midemde :2: olsun caydıramaz o benii

bende 2 saat yurudum tatlım koruyucu surmedıgımden yuzum gozum kasınıyoo tam bu mevsım gecıslerındekı gunes cok etkılıyo yaa sımdıe kasınıyom ben bucagım magdurumm

ne yedıgıme gelınce sabah 1 dene portakal orda kal yedım
oglen 6 7 tene petıbor bıskuvıı
aksam kozde patlıcen 2 dılım peksımet 2 bardak ayran

ay cok dandık dundık yemısımm bak yazınca gordum

gunaydın kızlar

masallahımız var takım takımlıkdan cıktı artık lutfen hergun ugrayıp paylasımlarınızı yapmanızı gunluk yedıklerınızı yazmanızı rıca edıyorum aksı takdırde malesef dıskalıfıye sebebı oldugu ıcın bende bunu uygulamak durumunda kalıcam

2 gun ısım oluyo takıma ugrayamıyorum hemen bır bası bosluk hemen bı gevseklık ya zayıflamıcaksanız nıye ugrasıyonuz nıye ugrastırıyosunuz takımda motıvesı olanlarda sırf bu sebepden dolayı takıma ugramak ıstemıyolar

lutfen artık toplayın kendınızı sartlara uyum saglamayanı gerceten dıskalıfıye edıcem

okuyan okudum desın lutfenn

haklısın canım sonuna kadar...
her gün yazardım ben buraya ama inanki takıma uğrayasım bile gelmiyo artık...
kimse olmuyo ki kendi kendime yazıp duruyorum...bakıyorum altta online olanlar oluyo ama hiç bir şey yazmadan çıkıp gidiyolar...
yaa bi merhaba demek kaç dk alır ki...
biz bi takımız ve amacımız beraber zayıflamak...
o yüzden herkes günlük yediğini yaptığını yazmak zorunda zaten...
yoksa yazmayacaksa paylaşmayacaksan neden takıma katılıyorsun... tek başına zayıfla...
bence make herkes günlük girip giremeyeceğini söylesin... günlük en az 1 kez girip yediklerini yaptıklarını paylaşamayacakları takımdan çıkar.... takımlara yerleşebilmek için bekleyen bir sürü üye var...
yaz geliyo herkes gevşedi... kimse istemiyor mu yazın tiril tiril açık renk giysilerle gezmek... yoksa herkes sağından solundan fışkıracak yağlarımı saklamak istiyor bu yaz..
geçen hafta iyiydik bakın 2. olduk... bu hafta ve önümüzdeki haftalarda aynı performansı bekliyoruz kızlar... hadi bakalım bi açılın ve dediğim gibi paylaşımda bulunamayacaklar zamanı olmayanlar lütfen söylesin... ben 24 saatimin 5 dk sını takıma ayıramıyorum günlük uğrayıp 1 mesaj bile yazamıyorum diyenler lütfen takımdan ayrılsın kaptanımızı da zor durumda bırakmasın...
kaptan da işe başlayacak yakında Allah izin verirse, korkuyorum ozaman kimse uğramayacak takım kapanacak diye...
takımın kapanmasını istemeyen herkes lütfen biraz çaba göstersin...

ve kızlar bir rica daha herkes günlük menüsünü yazacak ve her kes olumlu yada olumsuz mutlaka eleştiride bulunacak... çok güzel olmuş ya da ekmek fazla olmuş, salatan az olmuş vs ne yazarsanız yazın ama mutlaka herkes birbirini eleştirecek anlaştık mı kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…