Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sevgili arkadaşlar bugün itibarıyla karbonhidrat diyetine başladım..
yediklerim

sabah 3/4 simit
bol peynir
domates salatalık biber
1 haşlanmış yumurta
25 ünite karbonhidrat

öğle
beyin salatası
yağsız tavada somon balığı
roka maydonoz domates salatalık
karbonhidrat ünitesi:7

toplamda 32 ünite oldu..18 ünite daha karbonhidrat hakkım var..karnım tıka basa doydu..:40:

sevgili arkadaşlar bugün itibarıyla karbonhidrat diyetine başladım..
yediklerim

sabah 3/4 simit
bol peynir
domates salatalık biber
1 haşlanmış yumurta
25 ünite karbonhidrat

öğle
beyin salatası
yağsız tavada somon balığı
roka maydonoz domates salatalık
karbonhidrat ünitesi:7

toplamda 32 ünite oldu..18 ünite daha karbonhidrat hakkım var..karnım tıka basa doydu..:40:

yeni diyetin hayırlı olsun inş gönlüne göre verirsin kilolarını:38::38:

tatlım sadece yeni üyelerin yüzdeleri ve toplam yüzdede vardı problem onları düzelttim..listeniz budur ve paylaşıma aktarıyorum şimdi..
süper kilo vermişsiniz kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum:71::16: eeeeee kimin kardeş takımısı canımmm:1::21:

1.TAKIM 206.ETAP
bucakmagduru(71/70.8/0,2/%0,28)
shryvz(69,1/68,4/0,7/%1,01)
senemmesut(104/103/1/%0,96)
sudem34(73,5/72.6/0,9/%1,22)
asl35(73,5/73/0,5/%0,68)
innuk(64,9/63,1/1,8/2,77)
burcak34(68,9/68.7/0,2/%0,29)
angelic2(77/75,5/1,5/%1,95)yeni üye 10 mayısda aramıza katıldı
kaçakçay(86/83,5/2,5/%2,91)yeni üye 14 mayısda aramıza katıldı

1.TAKIM TOPLAM KİLO( 687,9 / 678,6 / 9,3 /%1,35)

kaçakçay, angelik2 ve innuk tebrikler canlarım.

kızlarrr hepinizi cok tebrik ediyorum birinci olmusuzzzzzzzzzzzzzz çok tşk ederim herkeseeee her hafta böle oluppp yazın saklanmayalımmm koyu kıyafetlerreeee

ayrıca kaçakçay ve innukcummmm ikinizi daha cok tebrik ediyorummmmmm muhtesem kilolar verip bireyseldede basarı elde ettiniz

Son düzenleme:
:71::71::71::71::71:tebrikler kızlar :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:ve innuk :71::71::71:ve kaçakçay :71::71::71::71::71::71:tebrikler size de :16::71::71::71::71::71::71::71::71:

sabah::56:
1 haşlama yumurta
1 simit:78:
yarım domates
yarım salatalık
peynir
5zeytin
2 bardak çay şekersiz

öğle::56:
semizotu yoğurtlu
nesfit
mavi yeşiil light çukulata:38:

akşam:56:
1 dilim somon
bol yeşil salata az yağ ve tuz

2 bardak yeşil çay
1 bardak form çay
2 lt su
60 dak. yürüyüş

CUMA zayiflama YARIŞMASI 207. ETAP SONUC LİSTELERİ
13 mayıs - 20 mayıs

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................1. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 1. takımdan.............kaçakçay.................2.91%
İKİNCİ 1. takımdan.............innuk......................2.77%
ÜÇÜNCÜ 14. takımdan.............aynalar .....................2.01%

:nazar::nazar::nazar::65::65::65::65::65:

ben geldım ama kımseler yok oo bırıncı olmusunuz helal olsun nen benımde son 1 kılom kaldı hedefe kızlar ay bı degıstımkı abooo sormayın kemıklerımı ozlemısım sızlerıde tabeee neyse yarın gorusuzu z sızlerı sevıyom

ben geldım ama kımseler yok oo bırıncı olmusunuz helal olsun nen benımde son 1 kılom kaldı hedefe kızlar ay bı degıstımkı abooo sormayın kemıklerımı ozlemısım sızlerıde tabeee neyse yarın gorusuzu z sızlerı sevıyom

bitanemmmmm çok özledimmm seniiii iiki geldin kuzummm aferin bitanemmm süpersin daırısı benim basımaaa sevgülüm çok kızdıı hala kiloluyum diye bende cok sinir oldum simdi hiç aksatmadan sporumdu diyetimdi tam gaz devam edip bida gelişine onu cok saısrtcam hem sölemcemde bu sefer kilo verdiğimi görecek o gününüüüü

bu arada dükkanı ben açtımmm sabah kalktım 1 saat güzelce yürüdüm simdi kemerimi taktım titriyorummmm 9 gibide kahvaltımı ederimmmm

bitanemmmmm çok özledimmm seniiii iiki geldin kuzummm aferin bitanemmm süpersin daırısı benim basımaaa sevgülüm çok kızdıı hala kiloluyum diye bende cok sinir oldum simdi hiç aksatmadan sporumdu diyetimdi tam gaz devam edip bida gelişine onu cok saısrtcam hem sölemcemde bu sefer kilo verdiğimi görecek o gününüüüü

bu arada dükkanı ben açtımmm sabah kalktım 1 saat güzelce yürüdüm simdi kemerimi taktım titriyorummmm 9 gibide kahvaltımı ederimmmm

gunaydın canım ıyı etmısın afeım sana yuruyus ıyıdır bende kalan kılolarımı subeden arkadasım var hatıca aynı guzergahda oturuyoz aksam ıs cıkısı 1 saat yuruyerek verdım acıkcası yedıklerıme dıkkat dahı etmedım etsem nolurdu bılemıyom

sevgulun senı gazlamıs ıyı etmıs ama zayıf olmak ve zayıflamısın tepkılerı harıka bı duygu hele gıydıgının yakısmasııı paha bıcılemez :1:

gunaydın canım ıyı etmısın afeım sana yuruyus ıyıdır bende kalan kılolarımı subeden arkadasım var hatıca aynı guzergahda oturuyoz aksam ıs cıkısı 1 saat yuruyerek verdım acıkcası yedıklerıme dıkkat dahı etmedım etsem nolurdu bılemıyom

sevgulun senı gazlamıs ıyı etmıs ama zayıf olmak ve zayıflamısın tepkılerı harıka bı duygu hele gıydıgının yakısmasııı paha bıcılemez :1:

haklısın canım dün toplantıda öğretmen arkadaslar zayıflamıssın dedilerr bi hosuma gitti istiyorumki haziran sonuna son toplantıya artık daha ince görsünler beni

selamün aleyküm kızlar :72:
naptınız yardım gerekiyormu..

bu arada selam vermek sünnet almaksa farzmış..dün öğrendim paylaşmak istedim:29:

aleyküm selam canım.

amanın 1. olmuşuz...

ınnuk ve kaçakçay başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum kızlar.hiç fire veren olmamış maş.

bende dun arkadaşla buluştum madoda tatlı yedırmek ıcin çok ugraştı aman ye bişi olmaz dıye ama yemedımmmmmmm

Back
X