- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.241
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin benim arkadasım böye olmalı işteee onlar şişlko şişko gezsinler sen çıtır olarak dolaşacaksın aralarındaaaa bunu unutmaaaaleyküm selam canım.
amanın 1. olmuşuz...
ınnuk ve kaçakçay başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum kızlar.hiç fire veren olmamış maş.
bende dun arkadaşla buluştum madoda tatlı yedırmek ıcin çok ugraştı aman ye bişi olmaz dıye ama yemedımmmmmmm
canım şöyle hesaplanıyo atıyorumm 80 kiloydu arkadasımızın biri 2 kilo verdi 78 oldu 2/80yapıp çıkan sonucu 100e bölüyouz ona göre hesapanıyo yaniiikızlar ya özellikle kaptanlar verdığımz kılonun yanında yüzdeler var .o neye göre hesapolanıyo?
bi de mesela biri 2 kılo verıyo biri 1.5 .
1.5 verenın yuzdesı daha buyük olabılıyo?
çok merak ettim.
ben geldım ama kımseler yok oo bırıncı olmusunuz helal olsun nen benımde son 1 kılom kaldı hedefe kızlar ay bı degıstımkı abooo sormayın kemıklerımı ozlemısım sızlerıde tabeee neyse yarın gorusuzu z sızlerı sevıyom
aleyküm selam canım.
amanın 1. olmuşuz...
ınnuk ve kaçakçay başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum kızlar.hiç fire veren olmamış maş.
bende dun arkadaşla buluştum madoda tatlı yedırmek ıcin çok ugraştı aman ye bişi olmaz dıye ama yemedımmmmmmm
kızlar ya özellikle kaptanlar verdığımz kılonun yanında yüzdeler var .o neye göre hesapolanıyo?
bi de mesela biri 2 kılo verıyo biri 1.5 .
1.5 verenın yuzdesı daha buyük olabılıyo?
çok merak ettim.
saol balım çok net anladımaferin benim arkadasım böye olmalı işteee onlar şişlko şişko gezsinler sen çıtır olarak dolaşacaksın aralarındaaaa bunu unutmaaa
canım şöyle hesaplanıyo atıyorumm 80 kiloydu arkadasımızın biri 2 kilo verdi 78 oldu 2/80yapıp çıkan sonucu 100e bölüyouz ona göre hesapanıyo yaniii
saol fıstıkSlm kızlar herkese..
Dün öğleden sonra yine dışarıdaydık akşam gelince 2 dk. uğruyayım dedim ama minik adam izin vermedi malesef..
Birinic olmuşuz kızlar hepimizi tebrik ediyorum..
İnşallah bu motivasyonla hepimiz bu haftada takımımızı dereceye taşırız.
Amanınn make gelmiş balım benim yaaa.
çok özlemiştim seni amma şans işte yine denk gelemedik ki..
çok sevindim canım hedefine ulaşmış sayılırsın.. bu yaz senin olcek demek ki sülün gibi gezersin artık giyinip süslenip şöyylee çıkarsın..
Afferin benim bacıma bak yememekle kendine nasıl büyük iyilik yaptın gördün mü??
Bu arada kilo yüzdelerini sormuşsun ya bebişim mantığı şu mesela iki kişi düşün bir 100 kg diğeri 80 kg olsun ikiside 2 kg vermiş olsunlar.. 100 kg olanın verdiği kilonun yüzdesi %2 iken 80 kg olanın verdiği kilo yüzde olarak %2,5 oluyor yani zayıfladıkça verdiğin kilonun yüzdesi artıyor. Çoktan az azdan çok mantığı.. İnşallah anlatabilmişimdir..
saol balım çok net anladım
saol fıstık
ben geldım yıne kımse yok topık nıye ölü nen
9 uye 3 izinli 12 kişiyiz kımse yazmıyyyyyyyyyy
burcak bacıyı ben zatı hiçççççççç görmuyom kaynanası gıtmedı mı dahaaaaaaaa
seher bacı gezmede mı
aslı cadıısı kesın kaçamak yapıyo
maı zaten leyla...
angelıc bacımla kaçakçayda gezıyo bence
senemın de kocişi geldı hmmm
tükkanı ben açtımmmmmmmm
akrep bacıdan önce bi gunaydın dıyım...
güzel bir pazar sabahından herkese selamlarrrrrr
kahvaltımı yaptım geldımgünaydın canımmmm bende dükkanı açmaya gelmişdim ama sen benden önce davranmıssın ben yürüyüp dus alıp ancak geldim şimdi kemerimi takdımm titriyorumm bide biberiye çayı yaptım kendime onu içiyoruummm yağları eritiyomus ya bide bunu deneyeyim dedimmm 9 gibi kahvaltı edicemm etmeden yarım lt suyum ve 1 adet bitki çayım bitmiş olcekkk![]()
kahvaltımı yaptım geldım
kemer yın fıkır bende eccük titretyim.bayadır kullanmıyodum
slm kızlarr hayırlı pazarlar herkeseee
nasılsınız görüşmeyeliiiiyokluğumu fark eden olmamış gerçi
ben bugün diyeti bozdum çok fenaaaa inş. yarın toparlıycam amaaa resmen tatlı krizine girdim neden acabaaa:26::26:
canımm özlemiştik seni.tebrik ederim kaç kilosun yani şimdii????ben geldım ama kımseler yok oo bırıncı olmusunuz helal olsun nen benımde son 1 kılom kaldı hedefe kızlar ay bı degıstımkı abooo sormayın kemıklerımı ozlemısım sızlerıde tabeee neyse yarın gorusuzu z sızlerı sevıyom
valla ne zaman musait olursak o zamn girebiliyoruzz kuzummm.yaa bende giriyorum çıkıyorum kimse yok burası pek bi durgun ne ara girip ne ara yazıp çıkıyorsunuzarkadaşlar bilelimde biz de ozamanlarda girieriz ???
![]()
slm kızlarr hayırlı pazarlar herkeseee
nasılsınız görüşmeyeliiiiyokluğumu fark eden olmamış gerçi
ben bugün diyeti bozdum çok fenaaaa inş. yarın toparlıycam amaaa resmen tatlı krizine girdim neden acabaaa:26::26:
Kızlar slmm..
sabahtan çıktık evden araba kullandım bugün çok mutluyum..
sonrada boğaza kahvaltıya gittik..
şimdi eve geldim ama çok yedim sanki bugün..
Neyse ki yarın spora başlıyorum kızlar yarın erkenden salona gideceğim..
kendinize iyi bakın görüşürüz..
ay ne ii yapmıssın canımmmm çabucak mezun edicez insallah seni salona baslayıncaaa