Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.TAKIM TOPLAM KİLO(506,9/502,1/4,8/%0,94)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,1 / 748,3 / 5,7 / 0,77% )

kızlar sanırım hata olmuş. 14. takım daha fazla vermiş. 2. onlar değil mi?

tatlım yüzdesi yüksek olan birinci oluyor... verdiği kilosu çok olan değil..

eee ozaman burdan ayrılacakmısınız...
ben yardım ederim tabiki ama neden burdan ayrılmak istiyorsunuz onu anlamadım...

canın benim arkadaş gurubumuz çok.diyet yapan yani.biz bu gurba girince onlarda girmek istedi.ama çogu gurup dolu..yani girme sansımız azalıyo..bizde yeni gurup açalım olursa dedik.degilse iyiydi tabi(

ya kızlar ben hımbılın tekiyim yaaaa...
bu saat oldu hiç bir iş yapmadım evde yemek yok.. ve spora gitmem lazım çoookkk üşendiğim için evden çıkamadım bir türlü off yaa offff...
şimdi totmu kaldırıp spora gitcem kızlar akşama kocam erken gelcekmiş muhtemelen akşam giremem yarın görüşürüz artıkın..

İyi bari elinde sonunda gidiyorsun ya sporuna, kaytarmıyorsun ya bişey olmaz canım.:13:

Bende akşam yemeğimi 19.00'da yiyeceğim.Ardından dinlenip akşam egzersizlerimi yaparım artık. (30 dakika kondisyon bisikleti + 4 x 100 göğüs , 4 x yorulana kadar bacak , 2 x 50 kol hareketleri )

slm kızlarrrr ben geldimmmmmmmmm
nasılsınızz dışardaydım gezdim kaç saat eşarp baktım kendime karar veremedim geldim

yeni gelen kızlarrrrrr hoş geldiniz sefaa getirdinizyaz geldi biz halen aynı yerdeyiz haydin hep beraber ilerleyelimmm

kızlar ne haber..
of çok yoruldum mutfakta işlerim vardı öncesindede berra hanımla ugraşmaktan bittim..birazcık dinleneyim birde size bakayım dedim..dün yediklerimi yazayım hemen
kahvaltı bolca peynir 2 dilim kepekli ekmek 2 zeytin azıcık reçel
öglen yok ama arada eti formun mısır patlagını yedim 3 tane
akşam et kavurma yagsız ynına bolca domates ekmek yok
biraz arada dut kurusu ile yaban mersini kurusu yedim
azıcıkda maraş dondurması

abarmışmıyım bilmiyorum

Teşekkürler canım inşallah

Akşam ki dondurma saat olarak biraz bozuk ama genel anlamda bence normal menün canım.

üffff yoruldum yaaa angelic 2 ameliyat oldu kızlar gayet iyi şu anda hastanede yatıyor bi gece daha kalıcak sonra eve gelicek hayırlısıyla şimdide canım arladaşıma kompostu yapıyorum tekrar hastaneye gidicem

MAVİ DENİZ
sen 85. etapta 69 ile başlayıp 93. etapta 71 kilo ayrılmışsın...
doğrumudur... çünkü eğer bu sensen eski üye geri döndü dememiz lazım... değilsen yeni üye diyeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…