Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

üffff yoruldum yaaa angelic 2 ameliyat oldu kızlar gayet iyi şu anda hastanede yatıyor bi gece daha kalıcak sonra eve gelicek hayırlısıyla şimdide canım arladaşıma kompostu yapıyorum tekrar hastaneye gidicem

geçmiş olsun canım hayırdır ciddi bişi yoktur inşallah...

Merhaba arkadaşlar;
papatya arkadaşımızın bahsettiği kişinin biri de benim.
başlangıç kilom: 67
hedef:60
boy:1.73

Diyetin başında çok iyi ilerliyordum bu hafta kilo vermem durdu. Yeni diyetlerle beraber yola devam ederiz inş. Arkadaşımız 6. grubu açtırmak istiyoruz demiş ben çalışıyorum gün boyu giremedim belki devam ederiz belki edemeyiz ama sizlere günlük bildirimimi vermek istedim.

Sabah:
Şekersiz siyah çay
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 salatalık

ara:1 yeşil elma

öğlen: domatesli peynirli tost (malesef bugün okuldan çıkamadım)

ara: 2 kayısı

akşam: annemler davet etti peynirli pide yaptıracakmış ama ben bugün ekmek fazla tükettim o yüzden ton balığı yiyeceğim inşallah.

Son düzenleme:
Baktığınız Yere Dikkat Edin...

Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım....
Öğleden sonra soluğu doktorda... aldım.
Dünya tatlısı bir doktor. İlk bakışta çözdü derdimi." Direnç kaybına bağlı iltihaplanma..."

..."Sorun gözünde değil aslında..." dedi doktorum. ".... baktığın yerde .....

Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin. Yılgın düşmüşsün. Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş".

Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına:

"Pozitif düşüneceksin. Hayata sımsıkı sarılacaksın. İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin.

Kendine yeni heyecanlar yarat. Sev, ki hücrelerin yenilensin.

Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma..
Can Dündar​

Son düzenleme:

sen de hoşgelmişsin canım...
neyse bakalım 6. takım açılırsa kısa süre oradada beraberiz...

he he özledin dimi lan beni..
bana şişko diyene de bakın...bacım sen de yeni gelen arkadaşlarımızın rekabetine katılsan artık potişini kaldırsan birazcık ne iyi olacak dimi...
şişko...

çogunu bıldın.
ama açık büfe ya okadar çok yemişim ki akşam aç olmadıgım halde 2. ögun barı olsun dedım.3gundur dıyet yapmıyodum zati.bugun başladım.

sen onun bütün gün kahvaltıyla durabileceğine inanıyomusun...
dururdum da sırf öğün atlmamak ııcn yaptım hehe

şişkoooooo

inşallah kalırsın canım

gider bacım gider onlarda gider inşallah...ben geldim yine sıkıyönetime giricem...
ama geçen hafta 2 olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi sudem hariç...
nıye oncekı haftada 1. olduk 900 gram verdıydım.hiç iyi örneklere bakmıyon.anca sok gözüme gözüme kötü örneklerı.
belkı sen yoksun dıye sıkıntıdan kılo aldım.
bu arada gecen hafta çaba göstermeme ragmen kılo veremedım sadece 100 gram verdım dıye tam 3 gun sıkıntıdan yemek yedım.bugun durdum...

ondan önceki hafta da birinci olmuştuk maicim..
yeni arkadaşlarda azimli çıkarlarsa bundan sonraki haftalar hep derecede oluruz. bakalım rakabet bize iyi gelir inşallah..
ayy bende pek sevindim yenı gelen kızlar pek neşelıler

daha önce nerdeydıniz yenı kızlar???????
eee ozaman burdan ayrılacakmısınız...
ben yardım ederim tabiki ama neden burdan ayrılmak istiyorsunuz onu anlamadım...
bencede yaaaaaa gitmeyın biz size pek ısındık.

Kızlaaar dobişliğime yorum yok mu???? :26:
canım sporla sıkılaşırsın.
basen bölgen de bırazz toplanmış gibime geldi sankım.
en kısa sürede hedefe ulaş inş. da son halın le görelım seni

kahvaltım
1 kaşık keçi boynuzu pekmezi,1 bardak su,sütle müsli

öglen
hazır barbunya yemegı konserve

ara
1 yeşil elma,ve şekersiz çay 3 bardak

akşam
1 elma çayı
2 tane sarma

spor:1 saat tempolu,30 dakıka gezme

sudem cadısı ben seni hep angelina resimlerine alışmışım şimdi yabancı geliyosun gözüme...

inşallah kalırsın canım

canım sporla sıkılaşırsın.
basen bölgen de bırazz toplanmış gibime geldi sankım.
en kısa sürede hedefe ulaş inş. da son halın le görelım seni

Teşekkürler canım.Evet sporumu yapıyorum.Baseni ve bacakları eritmek istiyorum.Fil bacağı kadar bacağım var.:26:

Gayet iyi menün canım.Ama akşam iki sarmayla kalacağına sarmayı öğlene alıp sebze yemeğini akşama alsan daha iyi olur gibi (yani genel manada konuşuyorum) Zorlanmazsın diyet sürecinde

ben 14.takımın üyesiyim üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım ...

Kızlar ben akşam sporumu yapamıycam.Adetim başladı, sancılıyım.Bu haftalık sadece sabahları 45 dakika karın ve kalça inceltme egzersizlerimi yapacağım.
:26::26:

Ay ben bide İsveç diyeti yapıyorum.Diyetin çoğu gününde biftek var.Yıllardır agzıma sürmemiştim hatırladıgımdan daha iğrençmiş ama güzellik için çekilen çile kutsaldır ya.

kolay gelsin canım bu diyete bende başlamıştım sonra kastan gittiğini duydum kiloların çokta ağır geldi bıraktım
ama yıllar önce yapmıştım sonuna kadar hatırlamıyorum ne kadar verdiğimisonraki başladığımda sabah bide yatarken sür ilave etmiştim yinede devamını getiremedim

Kastan gitmesi imkansız gibi çünkü sırf protein üzerine kurulu bir diyet bu tatlım.Vallahi benimde gözümü korkutuyor açıkcası ama çok istekliyim, model olmak istiyorum.Bu diyette çok etkiliymiş.Elimden gelenin en iyisini yapacağım.Napalım...

selam kızlar

bireysel meklilikten haberınız var mı*

iş bankasından geldiler buugn.

ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.

ne dersinzi tavsiye eden var mı?

çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?

ilerde pişman olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…