canım sağol kalori sepeti çok makbule geçti teşekürler![]()
Bizimde çok işimize yarıyor beğenmene sevindim..
iyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye![]()
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum![]()
Canım hoş geldin takımımıza sağlıklı kilo vermeler inşallah. Hedefine çok yakınsın kısa zamanda verirsin o kiloları merak etme.. Hadi bakalım beri seni mezun edelim :)
diyet yemeklerı tarıfı ıcın saol fıstıkım
canım hoşgeldin.
kendını tanıtırsan sevınırız...
gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...
ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .
akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.
gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.
ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.
evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...
hepinize tatlı rüyalar.
tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????
Çok iyi çok doğru yapıyorsun bacım evde yemek pişmeyince insan doymuyor sanki.. İyi yapmışsın akşamdan yemek pişirmekle. Bende öyle yapıcam bundan sonra..
:78::78:Evet canım biliyorum..ama napiim oldu bi kere..geçerken gözüm takıldı
baharat çayından ara olmaz kendimizi kandırmayalım litfen![]()