Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım sağol kalori sepeti çok makbule geçti teşekürler:21:

Bizimde çok işimize yarıyor beğenmene sevindim..

iyi geceler bayanlar :3:
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum :1:
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye:25:
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum :16:

Canım hoş geldin takımımıza sağlıklı kilo vermeler inşallah. Hedefine çok yakınsın kısa zamanda verirsin o kiloları merak etme.. Hadi bakalım beri seni mezun edelim :)

diyet yemeklerı tarıfı ıcın saol fıstıkım

canım hoşgeldin.

kendını tanıtırsan sevınırız...

gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...

ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .

akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.

gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.

ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.

evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...

hepinize tatlı rüyalar.

tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????

Çok iyi çok doğru yapıyorsun bacım evde yemek pişmeyince insan doymuyor sanki.. İyi yapmışsın akşamdan yemek pişirmekle. Bende öyle yapıcam bundan sonra..

geçerken gözüm takıldı
baharat çayından ara olmaz kendimizi kandırmayalım litfen:1:
:78::78:Evet canım biliyorum..ama napiim oldu bi kere..

kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.

bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?

yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?

canım bana doktorum hazır çorba içme içinde onların katkı maddesi var dedii çok sıkışmadıkça hazır corba kullanmıyorum ben

innuk teşekkür ederim hoşbulduk :31:
hedefime yakınım fakat uzun zamandır rahat beslendiğim için midemi alıştırmam biraz zaman alıcak sanırım:1:
sizlerin yazılarını okuyup dahada bi azimleniyorum cok azimli ve heveslisiniz.
umarım istediğiniz kilolara en yakın zamanda ulaşırsınız ve ulaşıcaksınızdırda bu azimle sizlerden kaçmaz .:65:
bugün başladım diyete kahvaltı olarak müsli ve 2 kayısı yedim, kahvaltıdan önce 1 saat spor yaptım.
tekrar akşama size öğle ve akşam neler yediğimi yazacağım.
hepinize az kalorili günler :80:

Evet canım maaleseff aldırıyor. Bende çok severim hazır çorba ama hemen hemen hepsinde kıvam artırıcı vs. maddeler var ve kilo aldırıyor. Onun yerine şehriye yap mesela yada mercimek koy düdüklüye on dk da pişer mis gibi..

slm hanımlarrr nasılsınız bakem yazışmayalıııı:52::52::52:
ben bugün dışardaydım arkadaşa gitmiştim çayın yanına simit kurabiye ikram etti hayır diyemedim çok severimde kendilerini:50::50:
ama gelince leslie 3 mil yaptım ter içinde kalmışım valla önceleri terlemiyodum herhalde hava soğuktu ondan:26::26:

yeni gelen kızlarr hoş geldinizzzz inş. sizlerle topiğimiz hareketlenir biraz gerçi tatilde yaklaştı:32::32:

hoşgeldin

aslıcım ye canım sana bışı olmaz yarın tartı da görunmez senın kılolar hayalet casper olursun sen

yok bee canımm öyle olsa kaç aydır bi ileri iki geri olmazdım senin tabirinle:76::76:
inş. yarın tartıda güzel bi rakam bekliyorum ama yinede büyük konuşmayım :52::52:
sende azimlisin bikaç gündür gözümden kaçmadı yanii:33::33:inş. umduğunu bulursun yarın tartıda
sudemmm bu arada senin boyunda uzun benden ama bedenlerimiz aynı 44 nasıl oluyo yaa yanlışın olmasın yani sana 40 bile rahat olmalı bence:26::26:

slm hanımlarrr nasılsınız bakem yazışmayalıııı:52::52::52:
ben bugün dışardaydım arkadaşa gitmiştim çayın yanına simit kurabiye ikram etti hayır diyemedim çok severimde kendilerini:50::50:
ama gelince leslie 3 mil yaptım ter içinde kalmışım valla önceleri terlemiyodum herhalde hava soğuktu ondan:26::26:

yeni gelen kızlarr hoş geldinizzzz inş. sizlerle topiğimiz hareketlenir biraz gerçi tatilde yaklaştı:32::32:
kız senin sacını cekerimmm neymiş simit kurabiye hani kaaçamak yokduuu:4::4:
yok bee canımm öyle olsa kaç aydır bi ileri iki geri olmazdım senin tabirinle:76::76:
inş. yarın tartıda güzel bi rakam bekliyorum ama yinede büyük konuşmayım :52::52:
sende azimlisin bikaç gündür gözümden kaçmadı yanii:33::33:inş. umduğunu bulursun yarın tartıda
sudemmm bu arada senin boyunda uzun benden ama bedenlerimiz aynı 44 nasıl oluyo yaa yanlışın olmasın yani sana 40 bile rahat olmalı bence:26::26:

sudem yanlıs biliyo benceee ben 42 giyiyommmm kilomuz nerdeyse aynıı

iyi geceler bayanlar :3:
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum :1:
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye:25:
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum :16:
CANIM HOŞGELDİN.valla kilon normal bence ama tabi önce 48 mişsin.ben bi 58 olsam varyaaaa kimse tutamaz beniiiii uçarım havlaraa:66::66:
Kızlar hepinize günaydın..
nasılsınız bugün bakalım..
ben hafif bir baş ağrısı ile uyandım ama ilaç alırım geçer diye düşünüyorum..
birazdan yine dışarı çıkıcam öğlen gibi dönerim o zaman görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınız...
geçmişolsun tatlımmm.
merhabalar:71:
bende aranıza katılmak için geldim...nasılsınız...
hoşgeldinnn kendinden bahsedermisin fıstıkkk...

yaaa ben bu beden olayını anlamıyorum zatennn .bi bakıyorum 40 bi bakıyorum 42 bi bakıyorum 44 benden oluyooo.hele yeni ksimler fazlaca dar.ben lwc dan 40 giyiyorum.diğer yerlerden de 42 den aşağı olmuyooo.bu arada ben etek giyiyorum.başörtülüyüm.pantolon bedenleri farklıdır heralde.

yok kaptanım kaçamak sayılmaz yaa küçüüktü akşamda ekmek yemedim ikindi arada yapmamıştım yerine geçmiştir herhalde

bu arada senin boyun kaç canım en güccük benmiyim yosammm hemde yaşlıııııııı:14::14:

sabah::56:
1 tane rafadan yumurta
1 dilim çavdar ekmek
3 zeytin
kk peynir
2 çay kaşığı bal
domates
salatalık
biber

ara::56:
yok

öğle::56:
patates salatası
1 dilim çavdar ekmek

ara::56:
yok

akşam::56:
zeytinyağlı yaprak sarma 5 tane
4 dilim pastırma
kk peynir
3 zeytin
biber
1 bardak nar suyu
1 kurabiye

sabah 1 saat yürüyüş:8:
2 lt su
yeşil çay 3 bardak:7:

Son düzenleme:
bu arada geri kalan öğünlerimide yazayım.

öğle:1 elma 6 adet keten tohumlu galeta
ara:2 3 tane form çubuk kraker
akşam:1 adet haşlanmış tavuk göğsü salça soslu ve yanında bol bol salata birde bikaç kaşık kremalı tavuk çorbası
ara:6 yeşil erik 2 kayısı

ve son öğünümüde yapıp günü kapadım :21:

Back
X