Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyum 1.71-72 arasıyok bee canımm öyle olsa kaç aydır bi ileri iki geri olmazdım senin tabirinle:76::76:
inş. yarın tartıda güzel bi rakam bekliyorum ama yinede büyük konuşmayım
sende azimlisin bikaç gündür gözümden kaçmadı yaniiinş. umduğunu bulursun yarın tartıda
sudemmm bu arada senin boyunda uzun benden ama bedenlerimiz aynı 44 nasıl oluyo yaa yanlışın olmasın yani sana 40 bile rahat olmalı bence:26::26:
düşük bel olayı bebişkız senin sacını cekerimmm neymiş simit kurabiye hani kaaçamak yokduuu
sudem yanlıs biliyo benceee ben 42 giyiyommmm kilomuz nerdeyse aynıı
evet canım her markanın kalıbı farklı oluyo bi de modele göre kesım yapılıyo.bazen modleler de tutmuyo.mesela lcw dan pntolon etek şeklınde olanlardan aldım 40 beden biraz dar oluyo bu kılomla bıle...CANIM HOŞGELDİN.valla kilon normal bence ama tabi önce 48 mişsin.ben bi 58 olsam varyaaaa kimse tutamaz beniiiii uçarım havlaraa
geçmişolsun tatlımmm.
hoşgeldinnn kendinden bahsedermisin fıstıkkk...
yaaa ben bu beden olayını anlamıyorum zatennn .bi bakıyorum 40 bi bakıyorum 42 bi bakıyorum 44 benden oluyooo.hele yeni ksimler fazlaca dar.ben lwc dan 40 giyiyorum.diğer yerlerden de 42 den aşağı olmuyooo.bu arada ben etek giyiyorum.başörtülüyüm.pantolon bedenleri farklıdır heralde.
süpersın ya.maşslmm günaydınnnn herkeseee.kızlar ben bildirimi şimdi yapayım.geçen hafta 68.4, bu hafta 67.5öpüyorum akşam görüşürüzzzz
ya aslım metabolızman maşş çok hızlı bence.maşş maşşşgünaydın hanımlarrrrrrcumanız mübarek olsun
evet kızlar 4 günlük diyetimin sonucuuuuu süperr 1 kiloooo nasıl mutluyum anlatamam şu hafta sonları beni mahvediyo aslında çoktann hedefimin altında olurdum ben
ama artık bu haftasonu kaçamak yapmıycam salıya kadar aynı tempoda devam edicemmm
kilom ....72...
angelic canım senide tebrik ederimsende güzel vermişsin darısı diğer arkadaşlara
![]()
ayy liste süper ya ben emeklerımın karşılıgını almasam da dereceye gırerız bence1.TAKIM 207.ETAP
bucakmagduru(70.8/70/0,8/%1,12)
shryvz(68,4/67,5/0,9/%1,31)
senemmesut(103/)geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34(72.6/72,5/0,1/%0,13)
asl35(73/72/1/%1,36)
innuk(63,1/62,6/0,5/%0,79)
burcak34(68.7/) haftaboyunca hiç paylaşım yapmayıp sadece kilo bildirimi yapdığı için diskalifiye
angelic2(75,5/74,5/1/%1,32)
kaçakçay(83,5/)
1.TAKIM TOPLAM KİLO(506,9/)
günaydın bayanlar.
bgnkü kahvaltım yoğurtlu müsli ve içine 1 adet çilek koydum minik minik kesip üstünede tarçın attım çok güzel oldu tavsiyee ederim
bugun uyandığımda biraz iştahım açıktı kahvaltıdan birazcık sonra yeşil acı sivri biber çok az domates ve salatalık birazcıkta b.peynir yedim.
ara:2 adet form bisküvi yedim
birazdanda 1 saatlik sporumu yapıcam.
akşama tekrar geri kalan öğünlerimi yazarım.bugun tartı günümüz biliyorum ama ben henüz dün aranıza katıldığım için kaptanımız beni mazur görürse ben haftaya cuma tartılıp söylemek istiyorum![]()
ayy liste süper ya ben emeklerımın karşılıgını almasam da dereceye gırerız bence
bi kaçakçayımız kalmıs kilo bildirimi yapmayan onun dısındakiler masallah nazar değmesinnn hiç üzmediler beni saolun arkadaslarrr
bi kaçakçayımız kalmıs kilo bildirimi yapmayan onun dısındakiler masallah nazar değmesinnn hiç üzmediler beni saolun arkadaslarrr