Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy çok komıksın

yürüyüşümü yaptım geldim canımın içi.
duşumu da aldım.
kahvaltımı da yaptım.

hoşgeldin şişko tebi benden ayrı kalırsan yersın alırsın kılo şişkoooooooooooo

bu arada yenı gelen 4 arkadaşımız hoşgeldınız eğlenceli tiplere benziyosunuz.çok sevindim takım adına sizin gibi tiplerın aramızda olmasına.
eğelenceli vakit geçirecez gibime geliyo.
aranızda ki rekabet te pek hoşuma gitti.rekabet olunca indanın pek bi hoşuna gidiyo

he he özledin dimi lan beni..:23:
bana şişko diyene de bakın...bacım sen de yeni gelen arkadaşlarımızın rekabetine katılsan artık potişini kaldırsan birazcık ne iyi olacak dimi...:33:

yürüyüşten acaip ağrıyo bacağım ya çok tempolu yürümüşüm

dun de bı guzel gezdım ohh
önce ortaköyde açık büfe kahvaltı
sonra emirgan korusunda gezi
en sonda istınye parkta gezme ve eve geldım

o kadar gezdin de sadece kahvaltı mı yaptın??
Birincisi tüm gün kahvaltı ile durduysan mutlaka adamları zarara sokacak kadar yemişsindir..
ikincisi eğer kahvaltıdan sonra bişeler yediysen kesin çok kalorili yedin ondan yazmıyon..
üçüncüsü sabah sabah kalkıp yürüdüğüne göre sen kesin dün ipin ucunu kaçırdın..
İtiraf et bakiim çabukk ne yedin ulenn...:1::1:

o kadar gezdin de sadece kahvaltı mı yaptın??
Birincisi tüm gün kahvaltı ile durduysan mutlaka adamları zarara sokacak kadar yemişsindir..
ikincisi eğer kahvaltıdan sonra bişeler yediysen kesin çok kalorili yedin ondan yazmıyon..
üçüncüsü sabah sabah kalkıp yürüdüğüne göre sen kesin dün ipin ucunu kaçırdın..
İtiraf et bakiim çabukk ne yedin ulenn...:1::1:

sen onun bütün gün kahvaltıyla durabileceğine inanıyomusun...:60:

ha ha ha jessicarabbit cım görcezzzz bakalım...valla biz iddaalı hatunlarız...yarışa varız bebeemm...

herkes inş güzelce versin kilocukları...yaza formda girelim..bakın bu sene bize şans verildi..yaz gelmedi ayolll...kiloları verinde öyle gelym diyo hehehe:)))

Maicim kaç kilo oldun bu arada bu sırrı da paylaş istersen bizimle biz seni tam meeezun edecekken naptın bakiim kaça kadar çıktın annatt..

ne o len bıktın mı benden hemen mezun edecen....:19:
bacım valla sevinçten ne yedim ne içtim hatırlamıyorum... ama kaç olduğuma cuma günü bakıcam.. ozamana kadar çıkmıcam tartıya motivasyonum bozuluyo...:1:

ne o len bıktın mı benden hemen mezun edecen....:19:
bacım valla sevinçten ne yedim ne içtim hatırlamıyorum... ama kaç olduğuma cuma günü bakıcam.. ozamana kadar çıkmıcam tartıya motivasyonum bozuluyo...:1:

Yok be güzelim beaaa senden bıkılırmı heçç..
şaka bi yanada benim takımlarda kilo vermeye başlayalı tam 9 ay olmuş mai yaww 9 ayda 15 kilo vermişim orasıda güzel amma ve lakin daha 9 kilo daha var onları napcaz bilemeyom

Tişikkürler :17::13:

selam kılzar ben geldim...
freedy geri döndüüü ha ha ha :52::52::52::52:

Hoşgeldim canıııımmmmmmm:16:

hoşbulduk canım.... çok şükür kavuştuk canım...
ben de sizi çok özledim vallahi...
net yoktu evde kendimi taş devrinde gibi hissettim..
şimdi bağladılarda hemen yanınıza koştum...
naptınız bakalım yokluğumda...
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmiş takımımız şenlenmiş...

Teşekkürler:42::23:

ayy çok komıksın

bu arada yenı gelen 4 arkadaşımız hoşgeldınız eğlenceli tiplere benziyosunuz.çok sevindim takım adına sizin gibi tiplerın aramızda olmasına.
eğelenceli vakit geçirecez gibime geliyo.
aranızda ki rekabet te pek hoşuma gitti.rekabet olunca indanın pek bi hoşuna gidiyo

Hehe :23::23: Teşekkürler canım.İnşallah kalırız hepimiz, inşallah inceliriz hep beraber.:13:

yürüyüşten acaip ağrıyo bacağım ya çok tempolu yürümüşüm

dun de bı guzel gezdım ohh
önce ortaköyde açık büfe kahvaltı
sonra emirgan korusunda gezi
en sonda istınye parkta gezme ve eve geldım

Oh oh özendim vallahi ben hep evdeyim kaç gündür.Maşallah:29:

ha ha ha jessicarabbit cım görcezzzz bakalım...valla biz iddaalı hatunlarız...yarışa varız bebeemm...

herkes inş güzelce versin kilocukları...yaza formda girelim..bakın bu sene bize şans verildi..yaz gelmedi ayolll...kiloları verinde öyle gelym diyo hehehe:)))

:51: Hadi bakalım şampiyon :9: hihihih

Yok be güzelim beaaa senden bıkılırmı heçç..
şaka bi yanada benim takımlarda kilo vermeye başlayalı tam 9 ay olmuş mai yaww 9 ayda 15 kilo vermişim orasıda güzel amma ve lakin daha 9 kilo daha var onları napcaz bilemeyom

gider bacım gider onlarda gider inşallah...ben geldim yine sıkıyönetime giricem...:9:
ama geçen hafta 2 olmuşsunuz tebrik ederim :46:hepinizi sudem hariç...:33:

gider bacım gider onlarda gider inşallah...ben geldim yine sıkıyönetime giricem...:9:
ama geçen hafta 2 olmuşsunuz tebrik ederim :46:hepinizi sudem hariç...:33:

ondan önceki hafta da birinci olmuştuk maicim..
yeni arkadaşlarda azimli çıkarlarsa bundan sonraki haftalar hep derecede oluruz. bakalım rakabet bize iyi gelir inşallah..

yeni arkadaşlarda azimli çıkarlarsa bundan sonraki haftalar hep derecede oluruz. bakalım rakabet bize iyi gelir inşallah..

Motivasyon için iyi bence.Hayırlısı:97: Bu arada sporumu yaptım.Az sonra duşa girip, kendime biraz bakım yapıcam.:12: hihi

1.TAKIM TOPLAM KİLO(506,9/502,1/4,8/%0,94)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 754,1 / 748,3 / 5,7 / 0,77% )

kızlar sanırım hata olmuş. 14. takım daha fazla vermiş. 2. onlar değil mi?

ohhhh afiyet olsun.. ama sanki az olmuş gibi biraz ??

Şey ben İsveç diyeti yapıyorum canım.13 gün yapılıyor.Her gün için ayrı menü var.Bugünün menüsü de böyle.:56:Ben öncesinde diyet yapıyordum zaten.Kış başından bu yana 84 kilodan 72'ye düştüm.:15:Diyet tecrubemde olduğu için pek zorlanmıyorum.Akşam üstü kendini gösterir gerçi ama bilemiyorum.:18:

:54::71:kızlar ben diyet gurubuna geçincedier diyet yapan arkadaşlarımızda gelmek istediler haliyle çogu gurupta yer olmayınca en iyisi yeni bi gurap açmak diye düşündüm.hepside olumlu yaklaştı..kaptanlardan ricam eğerki 6.gurup açılırsa kaptanlardan yardım istiyorum.ögrenen kadar olurmu maibeyaz.bana destek olurmusunuz.şu hesaplamalarda ben açılırsa şimdidlen bakar ögrenmeye çalışırım zaten.ama sizin kontrolunuzde olması grek tabi.egerki destek verrez dersenez ben cuma katalım yerine yazmıştım.destek olacagğınızı yasarsanız bu iş hızlanır..destek verenezde vermesenizde çok teşekkür ederdim.başta bizi takıma almıştınız..:))

Kızlaaarr :12: Şimdi iç çamaşırlı fotografımı çekicem.:17:Mehmet Öz'ün kitabında okumuştum. Diyet sürecinde motivasyon için etkili oluyormuş.Birde dar kıyafetlerle çekilip buraya yükleyeceğim.Yorumlarız, hem önceki sonraki halimide görecek olursunuz inşallah. :12::16:

:54::71:kızlar ben diyet gurubuna geçincedier diyet yapan arkadaşlarımızda gelmek istediler haliyle çogu gurupta yer olmayınca en iyisi yeni bi gurap açmak diye düşündüm.hepside olumlu yaklaştı..kaptanlardan ricam eğerki 6.gurup açılırsa kaptanlardan yardım istiyorum.ögrenen kadar olurmu maibeyaz.bana destek olurmusunuz.şu hesaplamalarda ben açılırsa şimdidlen bakar ögrenmeye çalışırım zaten.ama sizin kontrolunuzde olması grek tabi.egerki destek verrez dersenez ben cuma katalım yerine yazmıştım.destek olacagğınızı yasarsanız bu iş hızlanır..destek verenezde vermesenizde çok teşekkür ederdim.başta bizi takıma almıştınız..:))

eee ozaman burdan ayrılacakmısınız...:50:
ben yardım ederim tabiki ama neden burdan ayrılmak istiyorsunuz onu anlamadım...

inşallah canım ama baksana onlar gitmek istiyor...:50:
ben de takımımız şenlenmiş diye sevinmiştim...

Back
X