Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hayırdır şekerim, kendine bu kadar kızacak naptın ? Kesin boğaza hakim olamamakla ilgilidir :61:
Bi iradesizde benim..........Atıştırmalık beyaz leblebi getirmiştim bende cumaya yetecek kadar, ama kontrolümü kaybettim, bi avuç bi avuç derken paketi bitirmişim bile :30: :30: :30: biri gelip elime vursun... akşam yemeği yemeden leblebiyle doldurdum nerdeyse kotayı.

Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum gerçi yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..
ya biri ban bi ceza versin bişe yapsın kınayın hakaret edn bişe söyleyin hakikaten o kadarda yenmez ki yaaa pesss bana yuhhhh banaa ohaa

Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum gerçi yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..
ya biri ban bi ceza versin bişe yapsın kınayın hakaret edn bişe söyleyin hakikaten o kadarda yenmez ki yaaa pesss bana yuhhhh banaa ohaa

:)))))))))) al sana ceza:22::57: niye yedin bakiim :60::60:

Evet canım boğazını tutamamakla ilgili...Dün kocanım kendisi için yapıp sonra beğenmediği için tavada bıraktığı sosisli börek gözüme ilişti ucundan alıyım accık dedim bi baktım koca börek gitmiş.. yani bian şeytana uydum yağsızdı ama yinede en büyük boy tava büyüklüğünde börek işte..

öğle yemeğinden önce olsaydı kızmazdım belki ama çok fena bişey yapmıssın okadar yemekden sonra onu yemekle:4::4::47::47::47:

Hayırdır şekerim, kendine bu kadar kızacak naptın ? Kesin boğaza hakim olamamakla ilgilidir :61:
Bi iradesizde benim..........Atıştırmalık beyaz leblebi getirmiştim bende cumaya yetecek kadar, ama kontrolümü kaybettim, bi avuç bi avuç derken paketi bitirmişim bile :30: :30: :30: biri gelip elime vursun... akşam yemeği yemeden leblebiyle doldurdum nerdeyse kotayı.

:60::60::60::60:

ay inanmiyorummm vay utanmazlar vay nasil yaparsiniz boyle bir seyi, hainler biz geberelim burda acliktan hicmi vicdaniniz sizlamadi dermisim :52::52::52:

bosverin kizlar bisey olmaz o kadarciktan ya
dun ben bi lahmacun bi adana yedim sabahtan beri ip atliyorum bugun cok pis ceza verdim kendime
yarin cikartirsiniz acisini :)

kızlar bu arada bende guatr varmıs ilaç tedavisine basladık 1 ay kullanıcam ondan sonra bakıcaz duruma göre diyetisyenede sevketi gecen seneki listenin aynısını verdi 1600 kalorilik liste 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım

:)))))))))) al sana ceza:22::57: niye yedin bakiim :60::60:

yok bu beni kesmezzz

öğle yemeğinden önce olsaydı kızmazdım belki ama çok fena bişey yapmıssın okadar yemekden sonra onu yemekle:4::4::47::47::47:

Offf yaaa çok kötü şimdi hepsi gidip kıçıma daha kötüsü göbeğime yağ tomurcukları olarak toplanacaklar.. Şimdi naparsam yapıyım yandı gülüm keten helva..
ay hala yemekli yemekli konuşuyorum yaaa hayy dilimi eşek arısı soksun emiii

slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani. :66:

selamlar kızlarr.bu gün dışardaydım dr işlerim vardı ancak geldim

kahvaltım
aç karnına 1 bardak limonku su
2 kayısı kurusu,

1 şekersiz çay
1 açma

ara 1 elma

öğlen
1 tavuk döner ekmeksiz
yeşil salata bir kase

yok bu beni kesmezzz

Offf yaaa çok kötü şimdi hepsi gidip kıçıma daha kötüsü göbeğime yağ tomurcukları olarak toplanacaklar.. Şimdi naparsam yapıyım yandı gülüm keten helva..
ay hala yemekli yemekli konuşuyorum yaaa hayy dilimi eşek arısı soksun emiii

yarın plateden sonra daha fazla kosarsan yakarsın belki o böreğiii:47::47:

slmmmm fıstıklarr geçmişi okuyp cevap yazayım dedim.sabahtan beri temzilikle uğraşıyorum.kışlıkları kaldırdım.yemek yaptım.çamaşır astım....yine yoruldum yani. :66:

hosgeldin canim .. bosver gecmisle vakit kaybetme .. gelecege bak :))

selamlar kızlarr.bu gün dışardaydım dr işlerim vardı ancak geldim

kahvaltım
aç karnına 1 bardak limonku su
2 kayısı kurusu,

1 şekersiz çay
1 açma

ara 1 elma

öğlen
1 tavuk döner ekmeksiz
yeşil salata bir kase

hosgeldin canim sende kahvaltin cok cok az geldi bana
nasil dayanabiliyorsun ?
doner eti cok yagli olmuyormu ? ekmeksiz bende yesemmiki ?

kızlar bu arada bende guatr varmıs ilaç tedavisine basladık 1 ay kullanıcam ondan sonra bakıcaz duruma göre diyetisyenede sevketi gecen seneki listenin aynısını verdi 1600 kalorilik liste 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım

gecmis olsun canim .. insallah onemli birsey degildir ..

1. takım puan listesi
/26/28
bucakmagduru (20/22/24
shryvz (20/22/20/22/24
sudem34 (20/22/24/26/28/30
asl35 (20/22/24/26/28
innuk (20/22/24/26/28
angelic2 (20/22/20/22/24
kaçakçay (20/22/24/26/28
maibeyaz (20/22/24/26/28
thirtyfour(20/22/24/26/28
bal10(20/22/24/26
elif_sena(20/22/24/26/
Papatyam(20/22/24

10.06 ve 11 06 asayiş raporları...:1:
şimdi de cuma gününkü kilolara göre puanlama yapıp gelicem...

Canım öncelikle geçmiş olsun ve ayrıca diyetisyen içinde hayırlı olsun.. benim liste 1400 kalori olmasına rağmen içinde yok yok seninki 1600 kalori bayaa bi doludur heralde vaktin olunca paylaş bebeeem de bi bakalım olar mı?

offf bende sendenim bugün evde bütün işler birikmişti canım cıktı yaa sabhtan beri halda tam bitti sayılmaz :59:yap yap bitmiyor bu ev işleri

Back
X