Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltım
salam,
kızarmış kaşar üzerıne ırmık serpilmiş,
beyaz peynir,
chery domates
allammm - 500 deyince ben de kilo aldınız sandım...
kilo alınca - oluyo nan yüreğime indiriyodun benim...
dia da satılan antıl kuntıl bı yıyecek tadı çok kötü denemeyın ebnce bend enedım pişmanım.sudem wasa ne ki...
yaaaa ben alınca + dıyom verınce - dıyodum yanlış mı şimdi bu?allammm - 500 deyince ben de kilo aldınız sandım...
kilo alınca - oluyo nan yüreğime indiriyodun benim...
kaşarı kızarttın mı sudem...
nasıl becerdin onu... erimedimi... tarifi versene... merak ettim...
canım kaşarı kalınca kesıyonsudem bende merak ettim nasıl oluyo irmikli kaşar kızartmasııı tarif lütfennn
dia da satılan antıl kuntıl bı yıyecek tadı çok kötü denemeyın ebnce bend enedım pişmanım.
ustelık o tada o fıyet acaıp pahalı 2 lıraya 2 tane küçük içi kremalı dıyet bisküvi gıbı duşun ama kreması o kadar kötu kiiiiiii
yaaaa ben alınca + dıyom verınce - dıyodum yanlış mı şimdi bu?
canım kaşarı kalınca kesıyon
tavaya azcık yag yapışmıycak kadar
üzerıne kaşarı koyuyom
kaşar hafıf erıyonce tersini çevırıp ırmık seprıyom uzerıne
sonra tersını cevrıyom orada yumşuyo orayada irmik sepriyom
ıkı tarafıda çitir çitır kızartım.
al sana mis gibi kaşar kızartması
şimdi ne izlesem ya......
kızlar ya mantıken kılo verınce eksılmıyoz mu ben 500 gram verdıysem 500 ram eksıldım yanı - 500 olmaz mı
ama vermek verıne kılo aldıysam aldıgım ıcın artı yanı + ne bılım yanı matemetık hesabı gıbi
yanlış mı?????????
yaa şimdi hesaplama yaparken etap başlangıç - etap bitiş olarak hesaplıyoruz...
yani geçen haftaki kilondan bu haftakini çıkarıyoruz...
geçen hafta 65 olsan bu hafta 67 olsan nolur...
65-67=-2 olur...
yani bu yarışmada öyle hesaplıyoruz...
anladım canım.bundan sonra dogru yazarım inşallah.normalde doğrudur da burda liste hazırlarken kilo alana - yazıyoz ya ondan dedim di...
diyetim bitince denicem kızartmanı merak ettim...![]()
SEN EN İYİSİ KISACA 500 GR VERMİŞİM DE KARIŞMASIN OZAMAN...anladım canım.bundan sonra dogru yazarım inşallah.
ya sanırım bızim 70 topiğinde diğer türlü yapıldıgı ıcın karıştırdım.
günaydın millet ben geldim dün fırsat bulamadım fazla kk da kalamadım.her şey yolundadır inş.
bu hafta ben regl oldum fazla kilom gitmedi ama yinede 400 gr eksiltmişim çok şükür.bu sabah tartıda tam 70çıktım bu kadar olur ne eksik ne fazla bari 69.9 olaydıda sabah sabah gözlerim pörtleyeydi daha mutlu olurdum 60 lı rakam görüyom diye![]()