Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

DAVETTE
günaydınnn sahuruna bayıldım:KK52:ama iftardaki şekerli içecekleri:KK20:görmeseydim iyi olacaktı hımm bide içmiş , üstünede kadayıf yemiş:stop:neyseee :KK25:

Ayran içiniz efendim , tatlı yerine meyve yiyiniz:KK66:
DAVETTEYDIK AYRAN ALMAMISLAR FAZLA SEKERLI DEĞİLDİ SANKİ
SPOR YARISMASI VAR ONA KATILACAKMIYIZ SIMDI İZLEDİM JILLIAN 1-2-3 İNDİRDİM TELEFONA RAMAZANDAN SONRA YAPMAYI PLANLIYORUM YAPANLAR BAYA INCELMİŞ BOLGESEL

GÜNAYDIN YENI GELEN ARKADASLAR HOSGELMİŞLER :KK71::KK71::KK71:
DÜNKÜ MENÜ

SAHUR
1 KASE YOGURT 3 TANE SALATALIK

İFTAR
3 PARMAK LANZANYA
1TAVUK BUT
4KASIK NOHUT
SALATA
3 HURMA
1 KASE KURU KAYSI HOSAF
1 BARDAK DOGNAYIN CILEKLI İÇEÇEGİ
1 BARDAK ICE TEA
2 PARMAK KADAYIF TATLI ŞİRESİNİ SIKTIM
1,5 SU SPOR YOK

Kuşuuuum

Cok mu hararetlendin :)
Tatlıya toleransım olabiliyor zaman zaman ama şekerli içecekleri lüzumsuz seker yüklemesi olarak görüyorum. İciyorsun hemen bitiyo, seni tatmin etmediği gibi daha cok içesin geliyo. Kalorisi de yuksek tabiyyy

Oncelikle hosbulduuuk ApriL_2007 . Hayir, bulunmadim, sitede de yeni sayilirim aslinda. Suanki kilom 66.3 hedefim 50 kg :)
Merak ettiğin bişey olursa çekinmeden sor ben kaptan yardımcısıyım kaptanımızda sosyestetik sosyestetik her konuda yardımcı oluruz zaten zamanla sen de takımda neler yapmsn gerektiğini anlıyaksın işte bu kadar basitt ;)

Günaydın kuşlaaar

Dünkü menüm

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Elim kadar et

22:30 bir avuç çekirdek

00 civarı bir kase yogurt 3 hurma

Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
Yarım domates
El kadar pide
Bı dilim kek :KK20:

İlk defa dün su içmedim 1-2 arası anca
Spor yok
Güzel menü alkışşş ;)
DAVETTE

DAVETTEYDIK AYRAN ALMAMISLAR FAZLA SEKERLI DEĞİLDİ SANKİ
SPOR YARISMASI VAR ONA KATILACAKMIYIZ SIMDI İZLEDİM JILLIAN 1-2-3 İNDİRDİM TELEFONA RAMAZANDAN SONRA YAPMAYI PLANLIYORUM YAPANLAR BAYA INCELMİŞ BOLGESEL
anladım canım olsun bil diye söyledim ;) bireysel olarak katılabiliyorsunuz canım istek ve arzun bilir katılabilirsin ;)

Günaydın kuşlaaar

Dünkü menüm

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase cacık
Elim kadar et

22:30 bir avuç çekirdek

00 civarı bir kase yogurt 3 hurma

Sahur
1 haslanmis yumurta
2 parmak beyaz peynir
Yarım domates
El kadar pide
Bı dilim kek :KK20:

İlk defa dün su içmedim 1-2 arası anca
Spor yok
Canım menü çok güzel atma keşke çekirdek yemeseydin :( hurma da çok kalori içeriyor diye duymuştum mümkün oldukça kaçın ama tabii ramazan.. çok protein tüketmenin faydasını çok iyi göreceksin ^_^

Desteginiz icin cok teşekkürler umarim uyum sağlarim burayi cok sevdim herkes cok ilgili :KK70:
rica ederiz ;) evet burada biz bir aile gibiyiz dediğim gibi uyum sağlayanlar bidaha gidemiyorlar bağımlılık yapar burası aman dikkat canım ;)

Canım menü çok güzel atma keşke çekirdek yemeseydin :KK43: hurma da çok kalori içeriyor diye duymuştum mümkün oldukça kaçın ama tabii ramazan.. çok protein tüketmenin faydasını çok iyi göreceksin ^_^

Bir hurma 20 kalori. Diyetisyenim ginde 3 tane vermisti gecen yıl. Cok besleyici bir besin ama tabi abartmamali

Kızlar ben yeni arkadaşlar davet ettim eğerki burada olmazsan lütfen sizde ilgilenin gereken açıklamaları yapın lütfen , biliyorsunuz misafirlerim gelecek hazırlıklardayımmm :KK51:boş kalmasın buralar:KK19:

Kuşuuuum

Cok mu hararetlendin :)
Tatlıya toleransım olabiliyor zaman zaman ama şekerli içecekleri lüzumsuz seker yüklemesi olarak görüyorum. İciyorsun hemen bitiyo, seni tatmin etmediği gibi daha cok içesin geliyo. Kalorisi de yuksek tabiyyy
Kesinlikle meyve sularinda benimde toleransim yok seker yuklemesi gibi oluyor insanin vucuduna her ramazan gunde 1lt limonata meyva sulari icerdin clve hic farketmezdim 4aydir meyve sularindan uzagim ve ara ara iceyim diyorum bir yudum aldigimda resmen sekerli su ictigimi hissediyorum ve icmiyorum uzun zaman icmeyince farkediliyor kizlar sizde diyetinize ve kendinize yazik edip seker yuklemeyin vucudunuza

Back
X