Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sizin ve aprilin insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz. Bebisli bol bebisli bir grup oluruz :))

gulfuren gulfuren canim ya senin hedefin kacti. 54leri gordukce neden burada diye sorasim geliyo hep :))
Ben daha 54 olamadım canım 56.8 de kaldım.Hedefim 52 çok da zayıf olmak istemiyorum.

Kizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattik :KK43: kabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.
Kıyamam çok geçmiş olsun.Senin artık dinlenmen lazım.Benim küçük oğlum 32.haftasında gelmek istedi.Açılma olmadı ama devamlı doğum sancısı çektim.İlaç kullanıyordum doğum olmasın diye.Bir gün karnım taş gibi oldu bebekte hareket yok.Acile gittim doktorumu aradım.Kasılmalar vardı ama düzenli değildi.Ama öyle bir kasılmış ki çocuk sıkışmış kalmış ondan hareket edemiyormuş.Koltukları az tırmalamadım doğum sancısından ama zamanında geldi kuzum.Çok sabırsızdı.Şimdi bunları neden uzun uzun anlattım.Moralini topla diye canım.Ama iş sende hareket çok yapma,dinlen.Vileda bile yasaktı bana.Moralini düzgün tut.Hep gözünün önüne bebeğinin vaktinde geldiğini canlandır ve dua et.Bende dua ediyorum.Bu arada doktorun ne dedi?

menü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.

afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..

süpersinnn

çok çok iyisin devaaammmm

canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..
Teşekkürlerrr.

günaydınn canlaarıııımmm
Mrthaba doktorcum.

ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh
Ha hayyyy çok güldüm.Hemrn magnezyum ve kas gevşetici al bence.

dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
19:KK30: 2 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)
Her yönden maşallahınnnn var.

Dunki menü
10.30 bi yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve iki parmagim kadar yufka biregi
18 bi kepçe çorba iki kepçe karnabahar ymgi 2 yk bulgur pilavı salat yogrr
21 çay
Bi saat kadar hali yikadim 100 ip atladim
3 litre su

Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben o_O:KK48:

[eUOTE="ispanyol, post: 45428128, member: 632103"]allah kabul etsin canım sahur yapmadın mı[/QUOTE]

Tesekkrler canim. Yok sahur yapmiyorum boylece zayiflamamada etkisi oluyor hem borclarimi bitiriyor hem zayifliyorum :KK66:

Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben o_O:KK48:
oyyyyy oyyyyy dikkat ettt
ben de bu akşam buluşuyorum kızlarla ama dışarda olacağımız için ızgara, salata ile kurtaruırım diye düşünüyorum

Kizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattik :KK43: kabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.
canım ;Allah yardımcın olsun zamanında bebeğin sağsalim doğsun inşallah

Dunki menü
21 çay
3 litre su
Menun guzel canm keske bn de boyle su icrbilsem emziriyorum ama icim almiyo resmrnn

[eUOTE="ispanyol, post: 45428128, member: 632103"]allah kabul etsin canım sahur yapmadın mı

Tesekkrler canim. Yok sahur yapmiyorum boylece zayiflamamada etkisi oluyor hem borclarimi bitiriyor hem zayifliyorum :KK66:[/QUOTE]
Allah kabul etsin. İyi dayanabiliyorsun.

TARİHTARTIM KİLOSUFARKHEDEFE KALANSONUÇ
12.02.201690.9 -20.9 :KK57:
17.02.201689.1 -1.8
19.1 Hoppa
24.02.201687.9 -1.217.9 :21:
04.03.2016--- En Büyük TÜRKİYE
11.03.2016- -- En Büyük TÜRKİYE
18.03.2016- -- :KK76:
25.03.2016- ---:KK76:
1.04.2016- --- :KK76:
08.04.2016- - -- :KK76:

nasıl yaptınız yaa ben bi türlü beceremedim

dagatesi dagatesi kuzummm, benim güzeller güzeli hamilem. Nasıl üzüldüm yaşadıklarına, seni çok iyi anlıyorum. Burnumun direği sızladı okuyunca Rabbim sizin yardımcınız olsun. Bebişimiz vaktiyle zamanında gelsin İnşaAllah.

Lütfen sende güçlü ol, seni bilirim yaparsın bunu hep öyleydin. Stressss yasak artık sana, kendine dikkat edeceksin. Hep gül gülümsemek en doğal ilaç şimdi sizeeeee ;) hep iyi haberlerinizi duymak istiyoruz 1.Takım olarak duam sizinle güzel hamilem :anneadayı:

tabiki anlatırım :)
bebeğimiz olsun istedik ve 1 yıl sonra doğal yollarla olamayacağını öğrendik.eşimin yaptırdığı semen analizi normal çıkmadı sperm sayısı çok az ve hareketli sperm tane hesabıyla vardı.Aşılamayla bile olmaz,tüp bebek dediler bir kaç dr a daha gittik madem yolumuz tüp bebek başlayalım dedik başladık.bende bi sıkıntı yok ve yaşım 25 drlar bunun çok artısı oldugunu söyledi ama ilk denememiz negatif.dondurulmuş embriyolarım vardı şimdi onlarla ikinci tedaviye başladık bu daha kolay ama ilaçlarının çok yan etkisi var böyle işte. umarım hemen sağlıklı hayırlı evladın olur amin.:KK36::KK36:
Rabbim en kısa zamanda dilediğine kavuştursun, hayırlısı ile arkadaşım. Gerçekten yaşından dolayı çok avantajlısın, süper bu. Hem sendede sorun yokmuş budahada avantaj çok güzel.
Çok teşekkür ederim paylaştığın için, bakalım bizde ne çıkacak :KK48:hayırlısı olsun.
İlaçların ne gibi yan etkisi var ? Ahhhh bende en çok ondan korkuyorum. Çünkü banada ilaç çok dokunur . Eğer tedavi gerekirse o ilaçlardan hayattan soğurum orası kesin.
Allah bu sefer bebeğinin güzel haberini almayı nasip etsin .Aprilin ve senin bebiş haberini en kısa zamanda alalım inşallah.
İnşaAllah ablammm hayırlısı ile :KK52:saolasın.
ahhhhhhh bu spinningi kim icat ettiyse ettiğini bulsuuunnn.. ölüyorum bacaklarımın , popomun ve kalçamın ağrısından... bi daha mıııı ııııhhhıııhhhh
Hadi yaa ! O kadar zormuydu kıyamam sana ben bebemmm. Ahhhh git diyede ısrar ettiydik. Özür :KK17:
dünkü menüm
08: 00 1 bardak yoğurt, 40 gr nesfit
12:00 yarım porsiyon hünkar beğendi, 1 dilim ekmek , 150 gr yoğurt
15:00: 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
17:00 nescafe 2si birarada, 15 gr grissini, 5 badem
19:KK30: 2 yumurtalı mantarlı kaşarılı omlet, 1 dilim ekmek, yarım domates, 5 zeytin
su:4 lt !!!!
spor:10000 adımlı aralıklı yürüyüş, 35 dk spining (öööööğğğkkk)
Menüye gellllll gellllll :nazar:
Ucanim cok gecmis olsun insallah vaktini bekler senin icin dua edicem cakimede ettiricem o da melekya senin melegin icin dua etsin
Oyyyyy o çakimin küçük ellerini yerimmm. Süpersin kuşummm :KK15:
çalıştırmak ne kelime, öldürüdü kaslarımı.. 10 . dakikada geberdim , 30 dk zor dayandım valla.. aklıma ne kadar küfür geldiyse ettim .. en çok da kendime ettim kondisyonsuz yapılacak iş değil ..bi de disco gibi ışıklandırma müzik nevrim döndü yaaa..
Ayy ayy! Neler yapmışlar benim toktorcummmma o_O gitme gitme bidaha bebem spordan soğursun tam alışmışken :110:
Dunki menü
21 çay
3 litre su
Canım çok güzel menün bakalım cumaya gelecekmi eksiler o_O

Bu tablayu telden yapabilen varr mi bana anlatsa
Bilgisayardan hiç girmiyomda
Telden çok zor kuzum, ben yapabilirsem sanada yaparım pcye geçtiğim zaman :KK66:
Dunku menum niyetliydim
iftar 18. 1Kepce kurufasulye, 2yk pilav, 1balik, salata, 1d. ekmek
21. Çay, yarim dilim kek birazda kraker o_O
Cisssslar gelmiş :cool:o 21 olmasaymış süper.
Öyle bişey yok istesen frenlersin hafif olanlardan yersen bişey olacağını sanmıyorum :KK5:

Insallah beklesin. Annesi de sulu goz oldu iyice zaten dunden beri. Hic boyle aglamamistim esim oylece kaldi napacagini bilemez halde. Insallah iyi olsun vakitlice dogsun.

her yeri calistirdugi icin :KK66: hamlasmis kaslar kendine geliyor. Tabi pilatesten sonra cok daha agir gelmistir
dagatesi allah yardımcın olsun canım ya allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım :( sakin ol canım stres yapma :(

Back
X