Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bu aralar vcok kafaya taktim psikolojim bozuldu nedense kendimi haff hissedyrm ama tartı inmiyo
tamam sakin ol , inecek canım benim sadece sabır :KK60: belki haftaya daha iyi sonuçlar görürsün. yada diyelim ki göremedin ne olmuş ki ? burada aylardır olan arkadaşlar var hemen hemen aynı kaldılar bir verdiler iki aldılar ama en azından zayıflama sevdasından vazgeçmediler .

Bakk bak nelerde yapacakmış , evde yapmayın şöyle şeyler misafir gelmedikçe . saat de fenaymış iyyiki gelmişiz de kulağını çekmişiz senin yoksaaa sen ne kekler karıştırırdın kimbilir:KK48:

sen mii?? hayır çok güzel gidiyorsun bence tatlım:KK19:

ahhh otiiii , neden böyle oldun ki kuzum sen ? şişkosun zaten bunun ötesi berisi yok gelmiyorsun ki hatırlatalım ayrıca bu da bir sitem sana !!!

üzülme geçici bu vermemeler sende biliyorsun, yoksa menülerin sporun harika :KK50: pessss etmek yok devam et saakın bozma bak yaza az kaldı . sonra yazlıkta yine eve tıkılır kalırsın benden söylemesi:KK59:

lütfennnn yandaş aramayalım kendimize arkadaşlar:KK67: aynı sen olmasın sen de öyle olma !

19 kg verdin ama hala kilon var kendini şişko hissetmen normal tatlım . sen bir 65 lere gelde görrr:stop:bu durum gecmesin zaten rahatsız ol ki ver !

tamam böyle yazman güzel oluyorda sabahtan başlasan kendi yazdıklarını alıntılayıp alıntılayıp akşama bütün menünle çıksan karşımıza sanki daha iyi olur gibii geldii :KK19:

bakk gidiyor iştee bide gitmez diyordun , neyin yaradığını yaramadığını biliyorsun artık . yolunuda değişik bir yönde çizmeye başladın herşey çok güzel olacak yaniii minnoş:cool: şok diyet hiç iyi değill ! karatay bencede iyiii devam edin eşin içinde iyi oldu bakk...

ayyyy bu çocuklar alemm:KK70::KK70:

yaniii izne ayrılamanın bazen güsel bir yanı yok mecbur kalmadıkça. sonrada alıyoruz kiloları vermeye çalışıyoruz hakikatten :KK75: iyiki de kaldın çok da güzel oldu listemiz sensiz olmazzzz:KK60:
Ayy kaptanım bi bilsen ben o 65 leri taaa ortaokulda gormustum
Üzün zamandr 70 in altına hiiic inmedim
Hamileyken 4 ay bisey yiyemedim 71 e düştüm sadece

Bakk bak nelerde yapacakmış , evde yapmayın şöyle şeyler misafir gelmedikçe . saat de fenaymış iyyiki gelmişiz de kulağını çekmişiz senin yoksaaa sen ne kekler karıştırırdın kimbilir:KK48:

sen mii?? hayır çok güzel gidiyorsun bence tatlım:KK19:

ahhh otiiii , neden böyle oldun ki kuzum sen ? şişkosun zaten bunun ötesi berisi yok gelmiyorsun ki hatırlatalım ayrıca bu da bir sitem sana !!!

üzülme geçici bu vermemeler sende biliyorsun, yoksa menülerin sporun harika :KK50: pessss etmek yok devam et saakın bozma bak yaza az kaldı . sonra yazlıkta yine eve tıkılır kalırsın benden söylemesi:KK59:

lütfennnn yandaş aramayalım kendimize arkadaşlar:KK67: aynı sen olmasın sen de öyle olma !

19 kg verdin ama hala kilon var kendini şişko hissetmen normal tatlım . sen bir 65 lere gelde görrr:stop:bu durum gecmesin zaten rahatsız ol ki ver !

tamam böyle yazman güzel oluyorda sabahtan başlasan kendi yazdıklarını alıntılayıp alıntılayıp akşama bütün menünle çıksan karşımıza sanki daha iyi olur gibii geldii :KK19:

bakk gidiyor iştee bide gitmez diyordun , neyin yaradığını yaramadığını biliyorsun artık . yolunuda değişik bir yönde çizmeye başladın herşey çok güzel olacak yaniii minnoş:cool: şok diyet hiç iyi değill ! karatay bencede iyiii devam edin eşin içinde iyi oldu bakk...

ayyyy bu çocuklar alemm:KK70::KK70:

yaniii izne ayrılamanın bazen güsel bir yanı yok mecbur kalmadıkça. sonrada alıyoruz kiloları vermeye çalışıyoruz hakikatten :KK75: iyiki de kaldın çok da güzel oldu listemiz sensiz olmazzzz:KK60:

hiç göremediğin bi daha göremiyeceğin anlamına gelmiyor ki bebemmm , lütfen canını sıkma bu yol uzun bir yol sadece acısına tatlısına katlanmalısın :KK68:

tamam sakin ol , inecek canım benim sadece sabır :KK60: belki haftaya daha iyi sonuçlar görürsün. yada diyelim ki göremedin ne olmuş ki ? burada aylardır olan arkadaşlar var hemen hemen aynı kaldılar bir verdiler iki aldılar ama en azından zayıflama sevdasından vazgeçmediler .
Tamm kaptanım vazgecmiyorum. Bende İnsallah devam
Allaha sukur bu kadar verdim 6 daha verrim İnsallah

hiç göremediğin bi daha göremiyeceğin anlamına gelmiyor ki bebemmm , lütfen canını sıkma bu yol uzun bir yol sadece acısına tatlısına katlanmalısın :KK68:
İnsallah veririm zaten kendimi hamile kalmadan önceye gore daha sıkı hissedyrm
Yanı doğumdan sonra bi etek almıştım
Artık olmuyo belinden dusuyo çok mutlu oldm onu gorunce

Tamm kaptanım vazgecmiyorum. Bende İnsallah devam
Allaha sukur bu kadar verdim 6 daha verrim İnsallah
şimdi ilk hedef altı kiloysa eğer ona odakla kendini, disiplinini bozma pesss etme yeter kuzum .
inan çok sevindim vazgeçmemene umarım daim olur :KK15:işteeee buuuu süpersin ! bak 108lerden 65lere inmiş birisiyle konuşuyorsun ona göre:KK67::KK48::KK48:

şimdi ilk hedef altı kiloysa eğer ona odakla kendini, disiplinini bozma pesss etme yeter kuzum .
inan çok sevindim vazgeçmemene umarım daim olur :KK15:işteeee buuuu süpersin ! bak 108lerden 65lere inmiş birisiyle konuşuyorsun ona göre:KK67::KK48::KK48:
Evet sen supersinn zaten kaptanım
Bugün yuzdemiz baya iyi.dereceye girdikmi kaptanim

Evet sen supersinn zaten kaptanım
Bugün yuzdemiz baya iyi.dereceye girdikmi kaptanim
hepimiz süperiz :KK52: sonuç listeleri daha hazırlanmadı tatlım ama ilk 5'in içindeyiz sanırım :KK68:

evet çok iyiymişiz bu hafta herkes çok iyi vermiş , sende beğenmesende vermişssin tebrik ederim. kalıcı kilolar vermemiz dileğiyle her zaman:KK15:

Kizlar ilk sizinle paylasayim pazartesi calismaya basliycam cakime dua edin cok etkileesin ben cok etkileniyorum bensiz napicak kuzum diye her aksam burdayim amayine

oppss ne işi nerden çıktı bu anlattt dinliyorum o_O çakime bende üzüldüm kuzum ya Rabbim yardım eder canım sen moralini bozma herşeyin hayırlısı . oda alışır zamanla sen merak etme bak burada iki çocuğunu bırakıp işe gidenler var demekki olurrrr :KK39:

Dunku menum kuzular
Sabh 11
Bir haslama yumurta
Bir dilim ekmek
Kupa cay
Kk peynr
Uc tane koy biberi
Bitane salatalik

Oglen galeta iki tane

Aksam
Patlican oturtma yarim pors
Bi dilim ekmek
Bi kase cacik

İki bardak cay
İki lt su
Spor ilgaz :)
süpersin taze anne Hoppa ayyy o sporu yerimm !

Evine taşın da alırsın.Şu an zaten bebiş ile ilgilenmen lazım.

Kutlarım,çok iyi kilo vermişsin.:nazar::KK15:

Bu hafta kızlar coştu maşallah.:KK9:

Kaçamak yapıyorsan gün içinde yazman senin için daha iyi olur.

Verecek kilon az kaldı diyedir canım.Yine veriyorsun maşallah.Bir hafta için iyi kilo vermişsin.

Otimoti haydi kendine gel, fazlalıkları ver sende kurtul ve rahatla canım.

Duygusal bir çocuk ama öğetmenleri çok seviyor.Bu öğretmen haricinde.Zaten devamlı milli eğitime şikayete gidiyorlar.Ben şimdiye kadar hiç bir öğretmeni eleştirmedim ve hepsine saygım var ama çocuğun psikolojisini bbozdu.Bana söylediklerini bile ben öyle söylemedim deyince söyleyecek başka bir söz kalmadı zaten.Allah çocuklarımızı da iyilerle karşılaştırsın. ApriL_2007 ApriL_2007 nasılsın diye sormuştun,uzun uzun anlattım,gözünden kaçtı heralde kuzum.
Ben 76' lıyım canım.Senin de ablanım.:rolleyes::rolleyes:En yaşlı benim ayyyy yazık bana.:KK43:

Gece boyu içtiğin suyu atamamışsındır.Ben de dikkat ettim geç yattığım saatlerde su tartıda fazla çıkmama sebep oluyor.

Senin yoğun spordan ötürü ödem yapmıştır.Diyetisyenin doğru söylüyor.Ödem sökücü beşi bir yerde çay var,ondan kullanabilirsin.

O konu biz kadınlarda ideal vücut ölçülerine gelene kadar devam ediyor.Bilinç altımız kilo konusunda kötü bilgilerle dolu.Buda aynaya baktığımızda görüntümüzden memnun olmamamızı sağlıyor. Ben 62 kiloyke 58 olsam başka bir şey istemem diyordum.Şimdi de 52 olsam başka bir şey istemem diyorum.:KK70:
Canim pgretmensede elestirmek lazim o da insan cunku bide cocuklarimizi emanet ediyoruz sonucta benim caki henuz kucuk ama ben sikayet ederdim cocugimu yolda bulmadim cok uzuldum bu arada

dagatesi dagatesi hani sen bugün kilo bildirimi yapacaktın ? @melegim66 seninkini de alalım fit misiniz değilmisiniz bir bakalım dimi ama ?:KK48:

Tum mesajlari okuyamadim ama hemen vereyim cevap:) ben hala arti 7 yim kilo almamisim :) cok sevindim heyecanla unutmusum.yazmayi :)) insallah doguma en fazla 11 12 kilo ile giderim. Herkes ilk 10 kilo cok hizli veriliyor diyor. Bende insallah verip emzirirken geri almam.

Tum mesajlari okuyamadim ama hemen vereyim cevap:) ben hala arti 7 yim kilo almamisim :) cok sevindim heyecanla unutmusum.yazmayi :)) insallah doguma en fazla 11 12 kilo ile giderim. Herkes ilk 10 kilo cok hizli veriliyor diyor. Bende insallah verip emzirirken geri almam.
Süpersin tamam hala fitsin korudun sen :KK73:şuanda çok iyi . tabii ya tartıyı görünce rakamdan memnun kalınca uçtun havalara unutman normal . emzirirken zaten süper gidecek sende bana inan:KK36:

oppss ne işi nerden çıktı bu anlattt dinliyorum o_O çakime bende üzüldüm kuzum ya Rabbim yardım eder canım sen moralini bozma herşeyin hayırlısı . oda alışır zamanla sen merak etme bak burada iki çocuğunu bırakıp işe gidenler var demekki olurrrr :KK39:
markette kasiyerlik yapicam canim bayadir dusunuyordumda sanirim ilk ayrilik o yuzden cok e

Fantastic_Four_logo.webp
. OLDUK KIZLAR HEYOOOO :KK36:

Evet 2 çocuğunu bırakıp işe gidenlerden biri de benim. Çocuklar çok kolay alışıyor bu duruma aslında. Neden işe gittiğini saati gösterip kaçta evde olacağını vs gibi şeyleri anlatabilirsin.

Back
X