Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet 2 çocuğunu bırakıp işe gidenlerden biri de benim. Çocuklar çok kolay alışıyor bu duruma aslında. Neden işe gittiğini saati gösterip kaçta evde olacağını vs gibi şeyleri anlatabilirsin.
kesinlikle öyle her zaman doğruyu söylemeliyiz. kandırarak alışmazlar haklısın. onlar o kadar zekiler ki o saat gelene kadarda beklerler ama aradaki saatlerde oyunlarını da oynarlar :KK46:

Evet 2 çocuğunu bırakıp işe gidenlerden biri de benim. Çocuklar çok kolay alışıyor bu duruma aslında. Neden işe gittiğini saati gösterip kaçta evde olacağını vs gibi şeyleri anlatabilirsin.
Evet canimda insan yinede etkileniyor ya bugun soyledim cakime ben ise gidicem sana daha rahat oyuncak alicam ciciler alicam dedim anne gitmede ben sana alarim diyo enik

kesinlikle öyle her zaman doğruyu söylemeliyiz. kandırarak alışmazlar haklısın. onlar o kadar zekiler ki o saat gelene kadarda beklerler ama aradaki saatlerde oyunlarını da oynarlar :KK46:
evet canim ben her biraktigimda soyleyip ciktim hic yalan soylememeye calisiyorum cunki onlarin ilk ogretmeni biziz her seyi nizden ogreniyolar ve hayal kirikligina ugratmak istemiyorum hic bazilari telefon calinca cocuga verip annem ypk dedirtiyor yada buna benzer seyler sonrada cocugun yalan soylememesini bekliyor

Tum mesajlari okuyamadim ama hemen vereyim cevap:) ben hala arti 7 yim kilo almamisim :) cok sevindim heyecanla unutmusum.yazmayi :)) insallah doguma en fazla 11 12 kilo ile giderim. Herkes ilk 10 kilo cok hizli veriliyor diyor. Bende insallah verip emzirirken geri almam.
cok iyi gidiyorsun canim bu gidisle en fazla 10 /11 kiloyla tamamlarsin son haftalarda hizli alirsin ama bebek daha cok aldigi icin masallah sana bi tanem

(bir önceki gün ama napimm cevaplamazsam çatlarım:KK48:)

Değilsin hıhhh :KK25:bitanecik ablamız var oda gulfuren:KK48: halaaa küçüksün yani fıstığım!

Ayyyy koptum , ama inan hiç aklıma gelmedi . Sen çok yaşaaa emiiii:KK28:

Evet söylemiştin , hatırlıyorum . Valla bravo müthiş bir başarı :KK19:işteee insan istesin yeter ki hepimize örnek olsun.Özelliklede sana daha çokkk , feyz al bakalım biraz baban kadar olamadın der der kafanı yeriz artıkkkk ona göreee:KK67:

Canımmm nasıl bir anlaşamama ki kocaman adamların yaptığına bakkk uyuz oluyorum böyle şeylere:KK62: sen öğretmensin yaw nerde o eğitmenlik ? resmen siz gitmişsiniz adama ders vermeye , gerçekten ilk önce adam gibi adam olmak lazım erkekde olsan kadında olsan karakter çok önemli :cool: ama sevindim 2.5 ay kalmasına çünkü öyle tipler düzelmez canımm sen de canını sıkma , az kalmış zamana bırak gözlemle bakalım . Oğluşunun şansı bol olsun bundan sonraaa , en iyi öğretmenlerle eğitim hayatını sürdürsün İnşaAllah...

oyyyy bayaa uzakmış kuşum :KK17:2 saat yol fena. benim işim eve 15 dk çok iyi oluyor.

gulicikk malesef gelmiyor artık ! en son gecen ctesi bana msj attı , oğlum hasta oldu tahiller yaptırıyoruz dedi ama cumaya bildirim için geleceğim dedi . gelmedi umarım ciddi bissyy yoktur o_O

ev mi aldınız ? nerde oturuyordun sen canım ?
Eskidehirdeyim canm ben kiradaydik esimin cocukken oturduklari evlerini muteahhite verdiler karsiliginda da bir daire aldilar

En cok merak ettigim sehir eskisehir
Guzeldir sehrim son senelrde iyice turistik bi sehir haline geldi yapilan restorasyonlarla ve cevre duzenlemeleriyle :)
Ohhh miss çok da güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımmmm.

Ne zaman taşınıyorsun?
Amin canm benim nasipse nisanda gibi gorunuyor az bi is kalmis dolaplar takilacak boya badana ben ufakliga oda yapicam ekstra isler var bikac bitince gircez ev kpederin ama biz oturcagimiz icin o masraflar da bize bakiyor benm bileziklerden gidecek ekstra masraf cikarmak istemiyorum simdilik.. Eve gecince bi eliptik de ben alicam insallah

günaydın
1 günlük düzen bana -700 getırdı

09,00
2 yumurta
1 domates
1 y.k labne peynır
1 havuç
1 k.fincan fıstık cıg

09,00-17,00
1 kahve 1 kare mınnacık bıtter
10 çay bi kupa
2 cevız

18,30
3 dilim etlı pide yaran yeşillik
bide cay keyfısı

cuma temızlık gunu olunca 9 kadar temızlık yaptım
sonra 1 km yurudum saat 11,00 olunca fazla yuruyemedım
2,5 lt su

Hayir
evet canim ben her biraktigimda soyleyip ciktim hic yalan soylememeye calisiyorum cunki onlarin ilk ogretmeni biziz her seyi nizden ogreniyolar ve hayal kirikligina ugratmak istemiyorum hic bazilari telefon calinca cocuga verip annem ypk dedirtiyor yada buna benzer seyler sonrada cocugun yalan soylememesini bekliyor
Hayırlı olsun canım isin

Size de hayırlı olsun canım eviniz darısı olmayanlar a
Guzeldir sehrim son senelrde iyice turistik bi sehir haline geldi yapilan restorasyonlarla ve cevre duzenlemeleriyle :)

Amin canm benim nasipse nisanda gibi gorunuyor az bi is kalmis dolaplar takilacak boya badana ben ufakliga oda yapicam ekstra isler var bikac bitince gircez ev kpederin ama biz oturcagimiz icin o masraflar da bize bakiyor benm bileziklerden gidecek ekstra masraf cikarmak istemiyorum simdilik.. Eve gecince bi eliptik de ben alicam insallah
Sizede

@ dagatesi canım kilo durumun süper gidiyo kendini çok kasma emin ol hamilelikte alınanlar veriliyo önemli olan lohusalik
Ben doğumdan on gün sonra 10 kilo vermiştim ama ne yazıkki lohusayken tekrar aldım ha bire bisey yemekten

Dün 55.8 kg çıkmıştım.Bugün 56.1 çıktım.İki gündür tuvalete de çıkamıyorum.Bir de dikkat ettim bakliyat yediğim zaman fazla çıkıyorum.Bulgurda ,bakliyatta bende ödem yapıyor.Tartıda yağdan eksildiğimi görüyorum.Diyetisyen tartısıyla sonuçları yakın.Sporda yapamadım.5 günde 700 gram benim içim iyi sonuç.Eşimde 900 gram verdi.Eskiden şok diyetler yaptığımızda,eşim 2-3 kg verirdi şimdi bu ona az geldi.Ama leptin olayı gerçekten doğru.5 saatte bir yiyiyor ama 2 ile 4 arasında uyanık ve çalışıyor.Buda kilo vermesini azaltıyor.Birde sabaha kadar çalışıyor diye 12 gibi yoğurt,salata yiyiyor .Karatay grubuna face de katıldım,millet nasıl kilo vermiş şaşırdım.
çok iyi gidiyorsunuz maaşalalh..
Sizlerin desteğiniz ile oldu canım.Karatay diyetinde ekmek yok.İlk defa hayatımda beş gün ekmek yemedim.Eşimde yemedi.İlk günden sonra sofraya çocuklara ekmek koydum,biz yiyebiliyor muyuz diye soruyor yazık.:KK70:
hahhaaaaa çok güldüm kuzulara
Kaptanım ben izne çıkmak istyrm o zaman bu aralar aşırı derece taktim kilo vermeyi biraz kafa mi dinleme ye ihtiyacım var sanirsam
hayır gitme sakınn.. ayrılınca daha çok kilo alıyorsun bu sefer vermek daha zor oluyır.. benyazın ayrıldım da 3-4 kilo aldım çok da zor oldu vemem.. gitmeeeeeeeee
Kizlar ilk sizinle paylasayim pazartesi calismaya basliycam cakime dua edin cok etkileesin ben cok etkileniyorum bensiz napicak kuzum diye her aksam burdayim amayine
hayırlı olsun canımm.. üzülme alışılıyor zamanla..çoook özleniyorlar ama alışılyor ..
Dunku menum kuzular
Sabh 11
Bir haslama yumurta
Bir dilim ekmek
Kupa cay
Kk peynr
Uc tane koy biberi
Bitane salatalik

Oglen galeta iki tane

Aksam
Patlican oturtma yarim pors
Bi dilim ekmek
Bi kase cacik

İki bardak cay
İki lt su
Spor ilgaz :)
süpersin spora bayıldımmm
Tum mesajlari okuyamadim ama hemen vereyim cevap:) ben hala arti 7 yim kilo almamisim :) cok sevindim heyecanla unutmusum.yazmayi :)) insallah doguma en fazla 11 12 kilo ile giderim. Herkes ilk 10 kilo cok hizli veriliyor diyor. Bende insallah verip emzirirken geri almam.
çok iyi gidiyordsun bebeğim ..

bende kahvaltimi erkenden n yaptım 100 tanede ipimi atladim simdii
Afiyet olsun masallh sabh sporunu da yapmissn.5.30 da kalktim 6.30 a kadr kitap okudum kizlar uyanmadan.hala ev temizligiyle ugrasiyorum ogledn sonra da sporumu yaparim ins
Gunaydinnnlarrrr zayiflamayi coook isteyen ve başaran hanimlarrr
Sana da gunaydinnn
günaydın fıstıklaaar
Gunaydin arkadasim

Back
X