Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım toplamda bugün kaç saat spor yaptın?
Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.

Surekli yapiyorum sabah 6 da 2 saat yuru eve gel egzersiz 2 saat suruyor 12 e kdr sonra disari yuruyus 1 saat sonra egzersiz sonra yine yuruyus aksam 6 ya kadar bu sekilde saat 8 de pilates 1 saat okadar
Istedigim.kiloya ulasinca haftada 3 gun pilates yapicam bu kdr kasmicam pilatesi birakmak yok ama gunde 3 saat yuruyus yapicam onn harici yine normal kalori hesabi yaparak yemek yicem.
Yaniii günde 6/7 saat spor mu yapıyosun :KK57: çok geldi bana nasıl bünyen dayanıyor o_O

Dayanikliyim :KK70:
Uyku cok az uyumama ragmen sabahlari cok dinc kalkiyorum cok rahat nefes aliyorum bomba gibiyim yani :KK70:
Ben hareketi seven insanım yapim boyle yani spor yapmasam da ben yerimde oturamam
Gerçekten çok şaşırdım ilk defa böylesi bir arkadaşla tanıştım valla bravo. Peki hep mi böyleydin yeni mi başladın bu kadar uzun süreli spora?

Canım sadece bir tavsiye vereyim sana günde 6 saat spor yapmak kemikleri ve kasları erken yaşlandırır yinede dikkat et kendine ;) 2 saatten fazlası zararlı diye biliyorum.

Gerçekten çok şaşırdım ilk defa böylesi bir arkadaşla tanıştım valla bravo. Peki hep mi böyleydin yeni mi başladın bu kadar uzun süreli spora?

Canım sadece bir tavsiye vereyim sana günde 6 saat spor yapmak kemikleri ve kasları erken yaşlandırır yinede dikkat et kendine :KK66: 2 saatten fazlası zararlı diye biliyorum.
Ben oldum olasi yuruyus yaparım hareketi severim yani tasitla gidince yakin mesafelere hep yururum hiperaktif cocuklar nasil olur bende oyle
Tabi zamaninda yaptigim bi takim seyler de var paten cok kaydim dans cok ettim
Cok degil 1 ay sonunda 50 oldum mu azalticam ama yuruyusu birakamam yani ben yerimde oturamam :D

Bel cevresine bakin yanlarda zaten kilolu oldugum belli 65 kg
Buda şimdi ki 57.5

Eklentiler

• IMG_20151115_113103.webp
    IMG_20151115_113103.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20160315_230950.webp
    20160315_230950.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 51
Bel cevresine bakin yanlarda zaten kilolu oldugum belli 65 kg
Buda şimdi ki 57.5
Birisi önden birisi yandan olduğu için tam anlaşılmıyor fakat orada önce ince bir bel olduğunu görüyorum buda emeklerinin karşılığını almaya başladığını gösteriyor

Gozunuz yakisikli gorsun :) adi Enes
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.

Kilo 65.6 hedef 59.... 15 nisana kadar hedef 60
Hoş geldin.

Ayy olmadi etiket :KK70: telden yazıyorum da
April sana yazicaktim :d

Ben dogumdan sonra 54 ile kaldim hamile 85 ila doguma girdim 9 ay gecmeden eski kiloma geri döndüm hic rejim yapmadim o zAmanlar hirsliyimdir ben kafama koydum mu biseyi o benim dir :) uzun aralardan sonra 65 kg oldum rahatsiz etto beni dedim yine kilo vermeye baslayim
Bravo çok isteklisin.,Sen rahat rahat istediğin kiloya gelirsin.

Telden girenler sizin de ekran kayiyo mu bu sitede benim telde mi sorun var
Evet benimde kayıyor,sinir bozucu.

Kendimden bahsedeyim. 72 kilo ile hamile kaldim doguma 95 le girdim kizim 1 yasina girdiginde 74 kiloydum o zamana kadar diyet filan yapmadim AMA spor ve hareket girdi hayatima bir de emzirdigim icin galiba kendiliginden 72 oluverdim 1,5 yilda.. Ondan sonra dedim artik zayif biri olayim hafifleyim diyet ve sporla 65 kusurlere dustum AMA sonra motivasyonum azaldi ne aldim ne verdim simdi bu yarismalarla kalan kilolari da verip zayif biri olarak hayatima devam etmek istiyorum.. Ilk hedefim Nisan 15 e kadar 60 kusurlere gelmek ondan sonra da 57-58 e gelip kilomu sabitlemek.. Bu arada karatay tarzi beslenmeye calisiyorum ekmek sadece kahvaltida tuketiyorum spor olarak Jillian yapiyorum hergun ve 2,5 lt su tuketiyorum.. Kendime guveniyorum bu kilolari vericem sizin de desteginizle:KK66:
İnşallah verirsin,hepimiz bunun için buradayız.

Gunaydin hanimlar.2 gundur ugrayamadim.kizm dis cukariyo surekli ates kusma ishal.yavrm kucagimdan dusmuyo.gecleri de ayni.4 gibiydi uyandigimda.sonra da gun icinde halim kalmiyo.az da olsa oan ne bulduysam yiyorum mecburen.iyis olsun da ins
Geçmiş olsun,Allah kolaylık versin. Çok yorucu ve sende iyi dayanıyorsun.

Bu arada cok sukur ilceye eski diyetisyen geri dondu.ozel muayenehane aciyo.pzt ye randevu aldim.
Hayırlı olsun, gitsin fazla yağlar.

Umarim kaptanım oyle olur. Kim yok kimse yok gurbette olunca. Bırakayim anneme de yatayım bir kaç saat de diyemiosun. Şans işte :KK43:
Bende iki oğlumu tek büyüttüm.Çok zor,birde çalışan annesin daha zor.

Günaydınnnn gunaydinnnn gunayyydinnn :))
Kalcalaaar sıkııı karinlaarrr tasssss
Harikayizzz :KK70:

Sabah menu:
Saat 6'da 2 saat tempo yuruyus = 1000 kcal
Maydonoz limon kuru icilip 20 dk beklenip oyle kahvalti ettim
Saat 9: 2 kepce sehriye corbasi = 181 kcal (200g) EKMEK YOK
4 dilim ince sucuk 106 kcal (32g)
1 adet incir 50 kcal (20g)
1 adet kayisi 27 kcal (10g)
1 adet ceviz 33 kcal (5g)
Ve Su ( sinirsizzz)
Veeeeeeeeee veeeeeeeeee :dd egzersizlerr başlasınnn
1 saat bolgesel calisma karin kalcaa bacaaaakkkkk kolay gelsin gorusuruz :KK70:
Ay dur beden olculerimi yazicaktim :ddd
Ocak ayinda ilk beden olculerim
Kalca 98 simdi 90
Diz 43 simdi 40
Baldir 51 simdi 49
Karin 75 simdi 70
Byy :)
Hay maşallahhh.İncelmen çok güzel ama ben senin yaptığın sporu yapsam hastanelik olurum herhalde.

Ayyyy spor mu 2 haftadir yapmiyorum sadece yuruyuslerim var.uykumu bi alabilsem.vucudum 24 saat boyunca uykulu.dusunsenize 11 de yataga giriyirum bazen tam daliyorum buyuk kizim geliyo anne tuvaletim geldi.kucugu. gece 1 de 2.30 da.4 te.5.30 da boyle uyaniyosonra 6 da ben okul icin hazirlanmaya basliyorum..abartmiyorum gercekten boyle.neyse sikayetci degilim.onlar iyi olsun da
Hepimiz sağlklı olalım,böyle böyle büyüyorlar.Benim kuzularda artık odalarında yatıyorlar şükür.Benim uykuda düzrne girdi.

kızlar selamlar.bende aranızda yarışmak istiyorum daha önce 13.takımda yarışıp 20 kg dan fazla verdim..sonra bir süre 5.takımdaydım 13.takım kapanmıştı çünkü..ama araya ameliyat ve tatiller girdi..98 den 70 e kadar inmiştim.şu an 75-76 arası gidip geliyorum.hedef kilom 58.ama sanki diyet yapmaktan çok sıkıldım 1,5 yıldır..son zamanlarda da oldukça sağlıksız besleniyorum bir dukan bir sebze diyeti derken motivasyonum iyice bozuldu..ve stresten hızla kilo aldım 2 ay içinde..aranızda yarışıp sizinde menülerinizden örneklerle giderek kalan kilomu vermek istiyorum.bu arada 27 yaşındayım ismim Dilara.
Hoş geldin.İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin.

Yürüyüş ve spor yaptığın zaman oğluşun ne yapıyor?

Bugunku menumu de yazayim yarin yogunum yazamayabilirim unuturum
Yagsiz biir yum ile yapildi menemen
Kupa cay
Kk peynur

Oglen nescafe

Aksam kahvaltilik yedim yine hergun gibi
Suyu2.5lt ictim uce tamamlicam
Spor 30 dk cesitli videolarla eggzersizler yptim

Bugunku menumu de yazayim yarin yogunum yazamayabilirim unuturum
Yagsiz biir yum ile yapildi menemen
Kupa cay
Kk peynur

Oglen nescafe

Aksam kahvaltilik yedim yine hergun gibi
Suyu2.5lt ictim uce tamamlicam
Spor 30 dk cesitli videolarla eggzersizler yptim
Güzel canım menülerin ;) niye yoğunsun bakim nereye gidiyorsun?

Güzel canım menülerin :KK66: niye yoğunsun bakim nereye gidiyorsun?
yarın diş cektircem canm sonra da annemlere gidicem ağrım falan olur eşim gece gelecek tek idare edemem ılgazı..
onu anneme bırakıp sipariş göndericem kargoya gidicem faturalar var yatacak falan filan öle işte canm annemlerde netim de cekmiyo pek..

yarın diş cektircem canm sonra da annemlere gidicem ağrım falan olur eşim gece gelecek tek idare edemem ılgazı..
onu anneme bırakıp sipariş göndericem kargoya gidicem faturalar var yatacak falan filan öle işte canm annemlerde netim de cekmiyo pek..
Oyyyyy bol şanslar dilerim dişçi koltuğunda canım. İnşaAllah kolay geçer. TamM canım sorun değil gelemezsende ;)

Back
X