Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkese merhaba. Bir kişi daha zayıflamak istiyor.. Kilom 73.3 spor salonuna basladım 4 aylığına.. Umarım basarılı olabilirim
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim canım. Ne güzel spor salonuna başlamışsın bak ilk adımı atmışsın bile. Biraz kendinden bahsedermisin?

Hoş bulduk öncelikle teşekkür ederim davetiniz için. 35 yasındayım, bekarım , öğretim görevlisiyim. Kilom her zaman hayatımın baş rolünde olmuştur.Hatta psikolojik durumum direkt buna bağlıdır. Genelde 75-76 civarına çıkar yaza da 68 'e inebilirim minimum. Maalesef çok iştahlıyım. Boyum 1.60 olduğu için 60' a inme hedefi koyuyorum kendime.Umarım başarırım sizlerle birlikte :)

Hoş bulduk öncelikle teşekkür ederim davetiniz için. 35 yasındayım, bekarım , öğretim görevlisiyim. Kilom her zaman hayatımın baş rolünde olmuştur.Hatta psikolojik durumum direkt buna bağlıdır. Genelde 75-76 civarına çıkar yaza da 68 'e inebilirim minimum. Maalesef çok iştahlıyım. Boyum 1.60 olduğu için 60' a inme hedefi koyuyorum kendime.Umarım başarırım sizlerle birlikte :)
Tabiki başarırsın yeter ki çok iste, burada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var. Sende eminim onlardan biri olacaksın.

Şimdi takımımızda şöyle kurallarımız var ; hergün bir önceki günün menüsünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar. Ve iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.

Simdiden bir sorumluluk hissettim :) Pekala o zaman yarindan itibaren gunluk menulerimi paylasacagim.. Kilo olcumlerini ne zaman yapiyorsunuz. Pek okuyamadim onceki yazilanlari. Bu arada diger arkadaslara da selam.. Umarim takim arkadasi oluruz :)

Allahimm allahimm allahimmm :d
Zayif bedenlerin icine girmekkk gibisi yokkk :D mutluyummm :D
Harikayizz tas tasssss vucutlarr sıkıı

Simdiden bir sorumluluk hissettim :) Pekala o zaman yarindan itibaren gunluk menulerimi paylasacagim.. Kilo olcumlerini ne zaman yapiyorsunuz. Pek okuyamadim onceki yazilanlari. Bu arada diger arkadaslara da selam.. Umarim takim arkadasi oluruz :)

Kalırsan çok memnun oluruz zaten zamanla diğer arkadaşları da tanırsın. Daha keyifli geçer. Her cuma tartı günümüz. Mutlaka sabah aç karnına tartılıp bildirmelisin. Şuanda kaç kilosun? Giriş kg un olarak not edeceğim .

Evdeki tartim hassas degil. 17 Mart yani bu aksam 73,5 kilo çıktım. 15 martta spor salonundaki tartida 73.3 tüm. Hangisini aliyoruz o zaman ?

Gruba girince ne oluyor april
Şimdi bu forumda takımlar var. Her cuma kilo bildirimleri yapıyoruz yüzdeleri hesaplayıp yarışıyoruz kendi aramızda.
Her takım kendi listesini hazırlayıp, paylaşım alanında paylaşıyor. Başka da bişey yok sadece motive amaçlı.

Oley karman corman olalim daha guzel :) Simdik ben yiyecek olarak bugunu kapattim. Yarin bugun yediklerimi hatirlamayacagim icin acaba unutmadan menumu paylassam mi? Saat kaci bekliyim ya da?

Oley karman corman olalim daha guzel :) Simdik ben yiyecek olarak bugunu kapattim. Yarin bugun yediklerimi hatirlamayacagim icin acaba unutmadan menumu paylassam mi? Saat kaci bekliyim ya da?
Yeme faslin bittiyse paylaşabilirsiniz hoş geldin bu arada
Bende unuttuğum için akşam paylasiyrn

Back
X