yaşım 30 her sene kışın klo alıp yaz gelince zayıflamaya çalışırım 5,6 kilo verirdim ama geçen sene hiç kilo veremedim.kendimi bildim bileli hiç sabit bir kiloda kalmadım 2008 senesinde bazı nedenlerden dolayı çok zayıfladım daha doğrusu etrafımdakiler öyle söylüyordu ama ben farkında bile deyildim dolasıyla tadınıda çıkaramadım 2009 acak ayında evlendim ve yine farkına varmadan kilo almışım kilomun fazlalığından farkında deyildim eve baskül aldım bir tartıldım 75 küsür boyum 162 bu arada ilk diyetimle ozaman tanıştım bir hastanaenin diyetisyenine gittim bana bir liste ve egzersiz verdi yaptım kontrole gittiğimde tayini istemiş ve yerine yeni diyetisyen gelmeyince paramı iyade ettiler neyse ben devam ettim ve 13 kilo vermiştim ama çok zor olmuştu alışkanlıklarımdan vaz geçmek osenenin yazında diyet programıma devam edemedim mevsimsel dediğim gibi kışın alıp yayın vermek için uğraşıyorum şimdi yine 70 72 arası gidip geliyorum bu işin acemisi deyilim ama bu sefer nerden başlıycamı bilemiyorum h

ayalim 52 kilo olmak artık eskisi gibi kolay veremiyorum kiloyu pko var yaş oldu yolun yarısı

amma yzasım varmış