Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugunku menum
------------------------
sabah - 1.5 dılım ekmek - 1 adet gozleme - 3 zeytın - bıraz beyaz peynır - sekersız cay
oglen - 1 sımıt - beyaz peynır - zeytın - 1 adet salatalık - sekersız cay
ara - 1 kucuk cıkolata
aksam - 1 kase corba - 4 kasık taze fasulye - bol salata - 1 adet ekmek

bu gozleme dedıgım masum bır gozleme.. onu ekmek yerıne yıyorum.. kızım buranın ekmeklerıne alısamadı.. ananesı sabahları yufkayı beyaz peynırle yagsız tavada soylebır ıkı dondurup pısırıyor.. ıncecık kucuk bır dılım yıyorum..

açıklama için sağol canikoomm
ama yine de dikkat olur muu
akşam öğünündeki ekmeği yemeyeblirmiyiz yarınkaydirigubbakcemile5

kızlar dusundum de 29 temmuz donus tarıhımız ben o tarıhte 83 e ulasabılsem kanada ya donunce de devam edıp 75 olsam super olur..

75 de mezun olmayı dusunuyorum.. nasıl sızce vereliniortak

hımmm
gerçekten güzel bir hedef herbalimm
hadi inşaallah diyelimm
sağlıkla verelim kilolarımızııııkaydirigubbakcemile5
hedeflerimiz şaşmasın ama bu keznaniknanik
kızış uyudu mu kaydirigubbakcemile2

olur gıı ben çok kötü bi hafta sonu geçirdim yani halen daha sabah ki pijamalarımla duruyorum yedim içtim yattım ev berbat sözde dün temizlik yaptım sinir oluyorum her taraf berbat yarın sabah sporumu yapıp duşumu alıp az yemek istiyorum hatta efe olmasa detoks veya sağlık orucu gibi şeyler var ya onlardan yapmak istiyorum moral verin bana ne olur çok kötüüm aslında iyiyim olumsuz hiç bi durum yok ama ama ama bilmiyorum işte

çelik anne öyle sağlık orucu o bu öyle şeyler yookkk:umursamaz:
bak kaç kilodan kaç kiloya indiin
azcık sabır hıŞeniz
iyi geceler dilyioruumm ben artık kaçıyrum yavaştaaannnnn
acaba neşemeşecim napıor
mavişten de haber yok hiçç:çok üzgünüm:

celikcim aman.

bgn ben de gazetede okudum. kilo vermeniz durdugunda sabredin, kalori yakimini artirin ve sakin ama sakin sok diyetler yapmayin yaziyordu.

yulafcım kaptanım sağolun bugün kendimi daha iyi hissediyorumevet haklısınız en azından efe için cıs onlar

herbal 75 te mezun olucam demişsin ama sen kilo versende gitmeeeee bak hayatcım bizi bırakmıyo sağolsun hadi öptm hepiciğinizi

herbal 67.9 h.sonu 400gr akmışım çarş 67.5 cuma 66.9 olmak istiyorum artık hadi yarış başlasınopuyorumnanaktan

ben geldim celikcim. temizlik yaptik biz de. rahatladik hareket ettik ablamla :)

yalniz yan komsu mutfagin balkonunun iceri aldiriyor. sabahtan beri matkap balyoz sesleri ise basimiz sisti.

off off kıyamam yulafıma gürültü kirliliği yapmasınlar hıh

yulaf ya internetten bulamadım macit efendiyi başka bi marka var o da 50 ml 25 tl bakalım bi arkadaş var ist ondan isteyeceğim bide benim masaj kemerim sürer takarım keyfime bakarım:kahve:
akşama yediklerimi yazıcam unutmuycam he he he

canim ben mecitefendiyi okudum burdan, oyle aldim.

digerleri ne derece etkili onu bilmiyorum.

150 ml 16tl aldim eminonunden.,,50ml 25tl cok fazla.

bir de ben spor yapmadigimda terlemiyor cok fazla gobegim.

sabah efeyi aşıyagötürdüğümüz için kahvaltı yapamadım 1lt su içtim gelince yoğurt çorbası yaptık oğluşumla 1 er kase içtik ara da 1 domates yedim şimdi 22 tane kiraz yedim 1 bardak yeşil çay içtim akşamda 1 kase çorba içip günü kapatacağım inş değişiklik olursa yarın yazarım yorumlarınızı bekliyorum

günaydın kızlar ... sonunda evdeyim bugün .. birkaç gün tatil yaptım dönüşündede toparlanamadım bir türlü gezmekten.. yurt dışından kuzenim geldi onunla vakit geçirdim bol bol nede olsa kısıtlı süre burda ....bugün yürüyüş yamak istiyorum ama kafamı çıkardım camdan daha şimdiden çok sıcak akşam serininde denerim birde ...

bir suredir interneti ile sorun yasayan kaptanimizdan haber var.

interneti tekrar bozulmus, o yuzden giremiyormus, halletmeye calisacakmis.

insallah hemen halledilir de aramiza doner.

ozledik kaptaniiim.

evet yürüyüşten geliyorum gece 1.30 da yatmama gece kalkıp oğlumu emzirmeme rağmen 4.30 da kalktım oğlumu emzirdim hazırlandım 5 te arkadaşla buluştuk ve tempolu olarak 1.5 saat yürüdük arada koştuk sonrasında belediyenin spor aletlerinde 50 şer kez çalıştım fırına git markete git (bayağı uzaklar )yine yürüdüm ve 7.30 da evdeydim ilk gün için iyiydi.

ve 500gr gitmiş artık 67.400 üm spordan önce tartıldım ama zaten bunun 300gr ını h.sonu almıştım o yüzden kolay gitti

eeeee acelem yok yavaş yavaş kalıcı eriycem
oğluşumda pek huysuz dişleri kabarmış hepinizi öptm by by

Back
X