Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam arkadaşlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum birilerinin desteğine ihtiyacım var kilo verebilmek için 3 sene önce gayaet iyiydim formumdaydım ama şimdi balon gibi git gide şişiyorum kızlar bana destek olun balonum sönsün eski halime yeniden dönmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum şu an 88 kilo olmuşum kendime inanamıyorum 12 kilo daha alırsam 100 olcam düşünmesi bile kötü

bugün ki listemi yazayım bari.....
sabah...............
ara kahve ve çay
iki tane naneli şeker
öğlen
küçük kase az yağlı kısır
ara
küçük kase kısır.
akşam
5 tane mercimekli köfte ve salata.....

şimdi diyeceksiniz bu nasıl bir liste....,
valla öyle oolmak zorundaydı.......

selam lolo,

sanirim su an takimimiza yeni birilerininin alinip alinmamasi konusunda bir kararsizlik var..
cunku takimimizi toparlamaya calisiyoruz.

ama bence olursa lolo olsun.. bence lolonun balonunu bizimkilerle birlikte sondurelim :))
bu arada lolocum ben de 88 kiloyum..

sana iyi kilo vermeler diliyorum.. insallah saglik sihhatle su kilolardan kurtuluruz..

bi de seyi merak ettim. 3 sene once gayet iyiydim yazmissin. sonra ne degisti peki hayatinda? neden kilo aldin?

selam arkadaşlar bende aranıza katılıp kilo vermek istiyorum birilerinin desteğine ihtiyacım var kilo verebilmek için 3 sene önce gayaet iyiydim formumdaydım ama şimdi balon gibi git gide şişiyorum kızlar bana destek olun balonum sönsün eski halime yeniden dönmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum şu an 88 kilo olmuşum kendime inanamıyorum 12 kilo daha alırsam 100 olcam düşünmesi bile kötü

hayatim hakikaten nasi bi liste o oyle yahu?? :bbo:
cok az yemissin.. sok diyet gibi olmus ;))

Kızlar çıkmak zorunda kaldım şimdi bugün yediklerimi yazayım.

Sabah: 1 kase çorba, yarım dilim ekmek, yarım bardak şekersiz çay, yarım elma, 1 yumurta, 2 zeytin
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 1 kase çorba, 1 tabak karışık salata, 2 dilim ekmek, 1 tabak sebzeli-mantarlı-tavuk, 1 bardak 1 şekerli çay, bol su
Ara: 1 avuç leblebi, bol su

can kuşum şimdiden 1300kcal lik bir liste olmuş bu, umarım akşam çok kaçırmamışsındıra.s.
bu arada tebrik ederim spor içinopuyorumnanaktan

....
1 adet tavuk, salata, 1 dilim ekmek dusunuyorum.. (ogle sebze, aksam et'di. ama oglene sebze yemegini yetistiremiycem.. bende ikisinin yerini degistirdim.. )

hımm süper herbalim,aman 1 tavuk az gelmesin sana dicektim kii bi sonraki mesajla açıklamanı yapmışsın hihihihi
bu arada sen de hayat gibi dengeyi kuranlardanmısın bakiym hı?naniknanik
haydi herbalim senden güzel birşeyler bekliyorum bu haftaa.s

lolo selam, kilo değişimini yazabilirmisin bizlere? neler yaptın? neler yanlıştı? bundan sonra ne yapacaksın?kaydirigubbakcemile5

bugün ki listemi yazayım bari.....
sabah...............
ara kahve ve çay
iki tane naneli şeker
öğlen
küçük kase az yağlı kısır
ara
küçük kase kısır.
akşam
5 tane mercimekli köfte ve salata.....

şimdi diyeceksiniz bu nasıl bir liste....,
valla öyle oolmak zorundaydı.......
hiç protein göremiyorum + baklagile yüklenmişsin + öyyle olmak zorundaydı ile geçiştiremezsin bizii:olmaz:

....

Canım inşallah en kısa zamanda toparlanacağım. Pazar gününden beri hergün 1 saat civarı yürüyürum. 60-70dk falan. Yediklerime de dikkat ediyorum.

ooo süper süperr yürüyüşlere de başlamışsın, oalcak bu iş hadi bakalımkaydirigubbakcemile5

selam lolo,

sanirim su an takimimiza yeni birilerininin alinip alinmamasi konusunda bir kararsizlik var..
cunku takimimizi toparlamaya calisiyoruz.

ama bence olursa lolo olsun.. bence lolonun balonunu bizimkilerle birlikte sondurelim :))
bu arada lolocum ben de 88 kiloyum..

sana iyi kilo vermeler diliyorum.. insallah saglik sihhatle su kilolardan kurtuluruz..

bi de seyi merak ettim. 3 sene once gayet iyiydim yazmissin. sonra ne degisti peki hayatinda? neden kilo aldin?

merhaba arkadaşım cevabın için sağol aramıza alıp almamamız belli değil demişsin siz bilirsiniz aranıza alırsanız sizinle kilo vermek hoşuma gider biliyorum burda kalabalıksınız paylaşımlarınız var aranıza katılırsam bende paylaşımlarımı size yazarım
sizinle paylaşırım .
canım bana moral verdin ayrıca teşekkür ederim sana 3 senede neler değişti diye sormuşsun

neler değişmediki aslında kilo almaya başlamam 3 senedende önceydi yani toplam 6 seneyi kapsıyo aslında ama ilk 3 yılda aldığım kilolar pek belirgin değildi 3 yıl önce en fazla 38 beden olmuştum şu halime oranla 38 beden bana çok çok iyi geliyo öncesinde çok zayıftım oğlum doğduktan 2 hafta sonra eski kiloma dönmüştüm 36 bile bol geliyodu bana beni oğlumun ablası sanıyolardı o kadar zayıftım yani 6 sene önce oğlum kaza geçirdi kaza diyorum çükü inanın dikkatsizlikle alakası yok oğlum evimin camından aşşağı düştü 3 yaşında bile değildi daha kafatası kırıldı yoğun bakımda kaldı anlatamam yaşadıklarımı çeken bilir sadece allahımda kimseye yaşatmasın neyse bu yaşadığım olay bayağı bi beni depresyona soktu çok yemek yemeye başladım benim suçum olmadığı halde vicdan azabıda çekmeye başladım neyse bunalım içinde 38 e ulaştım etrafımdaki insanlarında dolduruşuna geldim bu arada ay çok zayıftın şimdi kadın olduğun belli oluyo efendim yüzüm çökükmüşte şimdi tombişeşince daha bi güzelleşmişim derken ben ipin ucunu kaçırdım 3 yıl önce oğlum okula başladı e tabiki yemek yeme saatlerimiz düzene girdi bu düzen içinde yavaş yavaş ben tombişleşmeye başladım az kilodan bişey olmaz aman iyiyim 38 giyiyorum bedenim gayet iyi derken bir baktım 40 olmuşum neyse 40 da çok değil falan neyse geçen sene eşim bi kaza geçirdi ölümden döndü ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı baya bi hastanede yattık bu sıkıntıda bana yaradı git gide kalçam büyümeye başladı okul hastane derken stresle ne bulduysam yedim yedim yedim bundan yaklaşık 1 buçuk ay önce 78 kiloydum eşim için kardiyolojiden randevu aldım gittik o da ne hemen acil yoğun bakıma yatırdılar kalp kapağının altında pıhtı varmış bir atarsa eşim ölürmüş şok oldum gezerek ailecek gittiğim hastaneden oğlumla ağlaya ağlaya geri döndük doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi 2 hafta hastanede yattı eşim bense evde oğlumla tek başıma ee tabiki stresten tıkındıkça tıkındım sanki sıkıntımı yer gibi yedikçe yedim 2 hafta sonra ameliyata karar verdiler çok ciddi bir ameliyat % 15 ölüm riski var dedi doktor neyse tamam dedim eşimi ameliyathaneye uğurladım gülerek eğlenerek gittik ameliyathanenin kapısına kadar eşim kapıdan içeri girdi ben terlikleri elimde kala kaldım kapıda aşşağı indim neyse ayrıntılara fazla girmim zaten çok uzun oldu sizide ksıkmak istemem ameliyata gireli 2 saat olmuşken anons edildim kan gerekiyodu taze kan hemen yandımda zor uğraşlar sonucu bulduğum vericilerle kan merkezine gittim orda nasıl sıktıysam kendimi dudağım uçukladı bir anda kalbim bile farklı atmaya başladı 5 buçuk saat sonra tekrar anons edildim eşimin doktoru telefonda ameliyat bitti eşinizi yoğun bakıma aldık dedi ameliyat başarılı geçti dedi ben bi oh çektim gittim kantine ne bulduysam yedim yedim şiştim halbuki ameliyat sonunda eşimin kalbini çalıştıramamış doktorlar kalp kendi başına atamamış baya bi sorun yaşamışlar sonradan öğrendim bunuda neyse eşimle ameliyata giren hastalar ertesi gün çıktı yoğun bakımdan benim eşim çıkmadı bekle bekle yok aradım bu gün çıkmayacağını ertesi gün çıkacağı söylendi neyse 3. gün çıktı ama benim ömrümde bitti gerisi malum servisteki ızdırap dolu 2 günün ardından 6. gün çıktık şimdi eve geleli 1 buçuk hafta oldu 1 gün öncede eşim rahatsızlandı ambulans çağırdım acil götürdük ayağında ödem oluşmuş tabi bunları niye anlattım size bu sıkıntıları yaşadıkça daha çok yemeye başladım başkası stres yaşadımı iştahı kapanır ama benim tam tersi yedikçe yedim derken 1 ayda 10 kilo aldım şimdi 88 im ve artık yemek yemek istemiyorum kilo vermek istiyorum telaşın içinde pek anlaşılmıyo ama kendi haline kalınca insanın dikkatini çekiyo geçen sene giydiklerimi bile giyemiyorum bu kadar sıkıntının arasında bide kıyafet sorunu yaşıyorum işte öyküm bu kilo alış serüvenim inşallah kilo veriş serüvenimide sizinle yaşayarak geçiririm
lolo selam, kilo değişimini yazabilirmisin bizlere? neler yaptın? neler yanlıştı? bundan sonra ne yapacaksın?kaydirigubbakcemile5
bundan sonra yediklerime çok dikkat etmeye çalışıcam elma sirkesini duydum denemeyi düşünüyorum bakalım ne kadar vericem spor yapmaya vaktim yok ama gayet hareketliyim oğlumu okula götürüyorum evdede eşim hasta olduğu için malum açık kalpa meliyatı geçirdi kesinlikle mikrop kapmaması gerekiyo bu yüzden evdede daha çok temizlik yaptığım için gayet hareketliyim

inşallah sizi sıkmamışımdır inanın bu anlattıklarım az bile

canim lolocum. tekrar merhaba.. oncelikle cok buyuk gecmis olsun hepinize..

seni cok iyi anliyorum. unku ben de ayni sekilde stresten yemek yiyenlerdenim..

sanirim bu yemek olayi beynimize yanlis kodlanmis. mutlu olmak icin yemek yiyoruz. sanki beynin mutlu olmak icin, sorunlari unutmak icin, bir cozum ariyor.. cok gecici bir cozum oysaki. o an cok kisa bir surelik bir tat.. sanki bilinc altinda cocuklugumuzdan, kulturumuzden gelen boyle genetik veriler var..

oysaki sagiligimizi tehdit ediyoruz.. uzun vadede ise mutsuz oluyoruz.

canim Allah bagislasin oglusunu da.. okula baslamis ne guzel, hayirli olsun. benim kizimda bu sene 1. sinifa basladi. firsat bu firsat yuruyus yapabilirsin mesela..

biz bu hafta yuruyus haftasi yaptik zaten takimca. sporla, kan dolasimi hizlaniyor, beyne daha cok oksijen gidiyor kanla malum.. ve mutluluk hormonlarinin salginlandigini soyluyor hormonlar ki bu dogru..

sana nacizane tavsiyem, yemek olayini cok super kontrol edemesen bile, hayatina mutlaka yuruyus, ya da aerobik vs. gibi spor katman..

inan dikkat etmezsen 88 bir son degil, bu gunlerini bile ararsin. kendimden biliyorum.. 85 oldugumda sey demistim. ehh artik maksimum kilom budur daha ne yapsam alamam. ama 97 leri gordum ben de.. subat ayindan beri dikkat ediyorum.. 87 yi gordum son haftalarda.. insallah bir an once 70lere ulasmak istiyorum..
umarim sen de basarirsin.. kaydirigubbakcemile5

icimden bir ses kaptanimiz seni kabul edecek diyor, cunku azimli oldugun belli. bize de ornek olursun.. takim basarimizi da artirirsin. cunku son ay aldigin kilolar daha yerlesmemistir. bence onlar cok cabuk gider.. yeter ki azicik ozen goster..

seni kocaman opuyorum lolo cum.. hepinize saglikli mutlu gunler diliyorum.. a.s.

ya kaptanim hakikaten ben de ayni seyi dusunuyordum..

simdi celik annenin kilo durumu nasil yansiycak??. celigi listemize haftaya alsak daha uygun olmaz mi?? cunku takimda diilken bussuru kilo aldim diyordu.. 70 olmus galiba.. bu hafta katilima devam edip, biraktigi kiloya ulasip donse olur mu olur muu?? :hulya:

ayyy inşaallaah yaaahihoyyyt
not: çelki batırmazsa bizi tabş:dance:

herbal evet çok azimliyim kesin kilo vericem ne olursa olsun başarıcam istedmki sizde bana bu yolda destek olun bende size tabiki sabah elma sirkesi kullanmaya başlıcam burda birsürü kişi faydasını görmüş bende denicem bi zararını göreceğimi sanmıyorum yanı sıra yediklerimi değiştirmeyi düşünmüyorum ama baya bi azaltmayı düşünüyorum ekmek zaten pek yemiyorum oğlumu okula bıraktıktan sonrada eve dönüş yolumu uzatıcam takıma alıp almamak size kalmış ama dediğim gibi sabah başlıyorum kilo verme olayıma size 1 haftanın sonunda kaç kilo verdiğimi söylücem inşallah bu benim için iyi bir başlangıç olucak
herkeze iyi akşamlar.

herbal umarım istediğin kiloya inersin

benim hedefim baya bi yüksek ben eski halime geri dönmek istiyorum eskiden o kiloda olabildiysem tekrar o kiloya düşebilirim ve bu kez olucak eminim

günaydın takımcımm
yeni bir bilşdirim günü
ve lolo arkadaşımız takımımıza katılmak istiyor hı?
hadi bakalım deneme süresin başlasın o zaman lolcum, çok çok geçmiş olsun bu arada başına gelenler çoğu insanın kaldırabileceği şeyler değil, ama bak sen güçlüymüşsün ki, kaderdeki bu kedere boyun eğmeden, isyan etmeden dik durmuşsun ki bugün bizimlesin, bence seçilmiş nadir kişiler arasındasın diye düşünüyoruma.s

Back
X