1 yaş büyük olsanız. .

narin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
119
16
98
Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..

Bende takıyorum bunu ama eğer her şey uyuyorsa tek sorun buysa karşı taraf sorun etmiyorsa ne olacak ki benim dersane hocam vardı kocasından 3 yaş büyüktü kadın bunu hatta esprili bir şekilde söylüyordu birde küçük gösteriyorsanız uyum varsa problem yok misal ben yaşımdan çok küçük duruyorum :)

Kiz kardeşimin kocası kendinden 13 ay küçük.

Kocam benden 2 5 yaş büyük
bugün olsa 5 yaş büyük biri ile evlenirdim yine genç yaşta evlenirsem. .

Benimki benden küçük ve tanıdığım en olgun ve oturaklı erkek. Önemli olan beni taşıyabilmesi şaka bi yana tek sorun buysa hiiç dert etme derim

ne abartmissin kocam benden 1.5 yas kucuk. zengin olucam diye citir aldim diyorum. ya 1 yas ya ne takmissin ama...

Yaşla ilgisi yok karelterle olgunlukla ilgisi var bende farkli iliskiler yasadim yeri geldi 20 yaşındaki 30 yasindakinden daha olgundu yani yaşla alakası yok görsellik ve karakteri içine siniyorsa sorun yapma.

aynı yaştasınız neredeyse ama niye birinin seni koruyup kollamasını istiyorsun
parasını ver özel güvenlik tut

Bir yaş nedirki ben eşimden 10 yaş büyüğüm ha sorunlar olmadim oldu geldi gecti şimdilik yaşayıp gidiyoruz allah bozmasın akıl yaşta değil başta demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…