1 yaş büyük olsanız. .

1.5 yas buyugum. Kaptim citiri :)

1 yas senın ıcın meseleyse demekkı sen hala daha cocuksun :)

Bende kocamdan 1 yas büyüğüm.keske davranışları daha olgun olsaydı.bunun yaşla ilgisi yok bence

Eski erkek arkadaşım benden bir yaş küçüktü 1 yaşla birşey olmuyor aynı dönemin çocukları, gençlerisiniz . 1 yaş olgunluğuda etki etmiyor. Hatta yaşın olgunluğa etkisi Yok. Bu mizaç ve karakterl e alakalı.. Mutluluklaaar dilerim :)

Eşim 3 yaş küçük. Bir problemimiz de yok şükür.

En yakin arkadasim 87li esi 88li. Kuzenim de ayni..ve cok mutlular...

kendimden 2 yaş küçük biri ile nişanlıyım ben 31 yaşındayım o 29. biraz da yaşımı göstermiyor olmanın verdiği rahatlıkla bu konuda hiç sorun yaşamadım. önemli olan size hissettirdikleri, rakamları takmayın bence

kız arkadaşım geçen yıl kendinden 1 yaş küçük biriyle evlendi
çocuk dışarıdan hiç koruyup kollayacak gibi değildi benim gördüğüm arkadaşım güvendi evlendi
çocuk sorumluluklarının bilincinde, arkadaşım hamileyken ondan daha çok arkadaşımda ki gelişmeleri internette arattı
iş arkadaşlarıyla görüşmesi için teşvik falan etti ve çok anlayışlı
bir arkadaşım da 7 yaş büyük biriyle evlendi, adam anlayışsız küçük şeyleri büyüten geçimsiz biri boşanacaklardı en son

yani yaşa takılmayın derim, insan var 30-35 yaşında ama ergenlikten çıkamamış
adam var yaşında olgun kibar

canım 1 yaştan bıersey olmaz sen anlaşacak mısın ona bak

Kocam benden 1 yas kucuk
Ne var ki bunda?

1 yaşın ne önemi var ki

kuzenimin eşi iki yaş küçük galiba

benimki 2,5 ay küçük

yani 10 yaş küçük değil ki

kaldı ki 10 yaş küçüklük bile belli bir yaştan sonra olabilir

akıl yaşta değil baştadır

1 yaş sorun değil bence..
Benim eşim benden ay olarak büyük sadece, bir sorunumuz yok, olgundur, gayet iyi anlaşırız .

Ama şöyle 3-5 yaş büyük olanlara da özenmişindir.

1o yas kucuk olup daha olgun olanı da duydum 10 yas buyuk olup daha ergence davrananı da...
mesele yaş da degıl kafada..dusuncelerınde yaptıklarında....

Eşimden 2 yaş büyüğüm,hiç sorun yaşamadım ..

benim eşim benden 2 yaş küçük ama hep koruyuyan kollayan bana kendimi bebek gibi hissettiren o dur.
yaşla değil olgunlukla alakası var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…