- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
1.5 yas buyugum. Kaptim citiri :)Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
Eski erkek arkadaşım benden bir yaş küçüktü 1 yaşla birşey olmuyor aynı dönemin çocukları, gençlerisiniz . 1 yaş olgunluğuda etki etmiyor. Hatta yaşın olgunluğa etkisi Yok. Bu mizaç ve karakterl e alakalı.. Mutluluklaaar dilerim :)Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
En yakin arkadasim 87li esi 88li. Kuzenim de ayni..ve cok mutlular...Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
canım 1 yaştan bıersey olmaz sen anlaşacak mısın ona bakMerhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
1o yas kucuk olup daha olgun olanı da duydum 10 yas buyuk olup daha ergence davrananı da...Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
benim eşim benden 2 yaş küçük ama hep koruyuyan kollayan bana kendimi bebek gibi hissettiren o dur.Merhaba kızlar Nasılsıniz. . Daha önce hiç yasamadim durum anlatacağım size . Kendimden yaş olarak küçük biri ile asla bir ilişkim olmadı. 4 gündür tanıştık .. 1 yaş ondan büyüğüm ben 24 girecem ise 23 yaşında ... çok takiyorum. . Birde kısa bir yüzük olayım olmuştu .. o yüzük olayında çöl darbe aldım. ..neyse ... olgun gibi ama ya diyorum ilerisi için sorun olurmu . Hep aklımızda böyledir ya bizden yasca büyük erkekler hep korur vs... acaba diyorum 1 yaş küçük ilerde ergen ergen davranislarda bulunur? ? Sizin boylr yaş farklı OLUP deneyimlerniz varmı yada çevrenizde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?