1 yaş büyük olsanız. .

Daha yeni bir arkadaşım kendisinden 4 yaş küçük biriyle evlendi, bu tek örnek de değil, iş çevremde de var Erkek kadından büyük olabiliyorsa kadın da erkekten büyük olabilir.

erkeklerin daha geç olgunlaşma konusunu herkes yanlış anlıyor;
Adamlar, fıtratları gereği çocuk kalmıyorlar yani.
Öyle olsa, bütün erkekler geri zekalı olurdu. Beden büyüyor, zeka geri.
Haa zaten geri zekalılar orası ayrı mevzu.
Eskilere göre;
Bunun askerliği var, iş bulması var, para biriktirmesi var.
Kadının böyle sıkıntısı yok, çünkü evine bakacak olan o; dışarda çalışacak olan kişi adam.
Şu devirde kadın da erkek gibi para kazandığı için, bu geç olgunlaşma mevzusu yalan oluyor tabii.

Bir yaş küçük eşim

Arkadaşlar kurusa bakmayın nette sorun vardı bir mesaji defalarca yolluyor göndermedi deyipte o yüzden fazla gitti

Arkadaşlar kurusa bakmayın nette sorun vardı bir mesaji defalarca yolluyor göndermedi deyipte o yüzden fazla gitti

-3 +5e kadar hiç sorun yok bence, skalayı o kadar daraltmanın alemi yok:)

dur bakalım henüz 4 gün olmuş tanışalı. zamanla tavırlarından ergenus mu diil mi anlaşılır zaten. benden küçüklerden asla etkilenemem deyip evlenip güzel güzel yaşayanda var terside. örnekler değil ilişkinizin enerjisi rehber olsun size.

Sevgilim 8 ay küçük benden, yerine göre o benden daha olgun valla. 1 yaş sorun edilecek bir şey değil.

Sen takinti yaptigin icin seni rahatsiz ediyor. Esim bana acildiginda 18 yasindaydi bende 20 . Disardan bakinca cok tuhaf duruyor. Ama ben esimi yasindan hic daha kücük görmedim hatda esim benden olgun cogu konularda. Evlendigimizde esim 19 bende 21. Allaha sükür hic sorun yasamadik yasindan dolayi. Su an da ben 24 esim de 22 olacak ama inanki herkes beni esim den daha kücük sanar kimse demezki bu kadin adamdan yasli felan. Ben hic sorun etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…