1 yıl aradan sonra eş kişisi hakkında konu açıyorum

Ya bunlar hep boyle ha soyle yapsaydın kapıyı acıp mutfagha gıtseydın. Hıc yanına gıdıp nasıl gectı naptın dıye sormasaydın bu defa, ınsan bı gunumu sorar bu kadarmı ılgısızsın derdı. Sende bundan sonra boyle yap madem keske yanına gıdıp muhabbet etmeseydın. Bıdaha yemegı hazırla kapısını ac hosgeldın de sofraya gec otur. Hıc yanına gıdıp naptın nettın sorma bıle. Hayır yaranamıyorsun. Ayrıca senın este galıba kahkahanın ortasında bırden kavga cıkarabılıyor. Becerıksız bı kadın ıcın agır bı kelıme yanı bunu sen kendı kendıne soylersın zorhna gıtmez ama esın soyleynce gururun ıncınır. Sonrada hıcbıseh olmamıs gıbı gelıp konusmaya calısma duzeltme cabaları yokmu. Ozur mahiyetinde baska turlu gonlnu almaya calısyolar ınsan daha da sınır oluyor. Yınende sen cok buyutme uzatma adam demekkı baya acıkmıs benm esımde ac durunca aclık basına vuruyor ordanda evde kavgaya donusyor🤣🤣🤣

Kavga biraz büyüdü kusura bakmayın :(cevap veremedim. Musait değildim.

Ben de neşeliyken ıvır zıvır bir konu için kahkahamın ağzıma tıkanmasını hiç sevmiyorum ama erkekler aç, yorgun, yolculuk öncesi falan derken sık yapıyor bunu malesef. Bütün gün susuyorum sonra ben de :KK43: Hem aç gelmiştir hem sana söyleyeyim mi belki maç arkadaşlarından biri karısının bugün evde ne pişirdiğini ballandırarak anlatmıştır, bu da canı çekip gelmiştir :KK48:

Eşinizde şeker var mı? Bana annemin şeker hastalığı teşhisi konulmadan önceki halini hatırlattı. Bir keresinde sofrayı biraz geç kurdum diye bana vurup ağlamıştı hatta. Açken sinirlilik hali genelse bir kan tahlilinde yarar var :)
Ama eğer böyle bir durum yoksa bence de anlık bir gaflet. Zaten tavrınızı koymuşsunuz.

Eşinizde şeker var mı? Bana annemin şeker hastalığı teşhisi konulmadan önceki halini hatırlattı. Bir keresinde sofrayı biraz geç kurdum diye bana vurup ağlamıştı hatta. Açken sinirlilik hali genelse bir kan tahlilinde yarar var :)
Ama eğer böyle bir durum yoksa bence de anlık bir gaflet. Zaten tavrınızı koymuşsunuz.

Talasemi taşıyıcısı bilmiyorum bu yapar mı da.

Selam kızlar. Bayadır melek gibiydi sevgili eşim. Hic kavga etmemistik. Hatta buraya da bir bakayım dedim en son geçen sene kavga konusu açmışım. Ozet gecmeye calısıcam.

Ben kpss ye hazırlanıyorum . Iş bulamadım. Evdeyim yani sürekli .

Bu akşam halı sahaya gitmişti eşim. Dünden yemek vardı 2 günlük yapmıştım. Eşim geldi aksam 8 gibi . Ustünü degistirmeye geçti ben de hemen arkasından gittim şakalaşmalar espriler sarılmalar falan neyse o 10 dk gecti öyle. Sonra mutfağa geldik . Yemegi koymadın mı hala dedi ben de yemek hazir zaten 2 dk ısitıcaz hepsi bu dedim. Muhabbet ediyorduk o sırada yemekler de ocakta.

Yemeğe bakmayı düşünmuyorsun herhalde dedi ben de bakıyorum ya dedim. Terslenince bana böyle şeyler söylememen gerektigini hala öğrenemedin mi dedim. 2 isi aynı anda yapamıyorsan BECERIKSIZSIN dedi . Ben de napiyim mitoz bölunme gecireyim biri seninle yatak odasina gelsin biri mutfakta mi dursun dedim. Düzgün konuş dedi ben de sen bana beceriksiz diyorsun düzgün konuşmayan sensin diyince tekrar evet beceriksizsin dedi bagira cagira . Ben de daha beceriklisini bul madem dedim. Çirkinlik yaşanmasin sesler hiç yükselmesin diye geçtim odaya kapattım kendimi derse verdim. Geldi özür diledi . Gel gülüm konusalim.dedi ben de dedim hiç gelmiyim kötü seyler yasanabilir sesim kötü oldu ağlayacak gibi kırıldım cünkü yalan yok.

Ki kızlar yemeğim de hep hazir olur . Hemen kurarım sofrayı normalde. Aksatan biri degilimdir .

Bu tarz da geçen senelerde kavga çıkarmısti oyüzden gel demesine hıc kanmadım. Sanki yattım uzandim da yemek yapmadım. Altı üstü onunla vakit gecireyim diye oldu . Topu topu 10 dk.

Bence hic bir kadın boyle kendinin yetersiz hissettirilmesini haketmez.

Ve soruyorum siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz??

Her türlü elestiriye açigım.ister bana sallayın ister eşime:)

Sende bi hata yok, eşinin ayıbı. Eşimden hiç bi zaman yemek ve eleştiri ile ilgili eleştiri duymadım 3.5 senelik evliyim. Gerçi senin eşinin yaptığı eleştiri değil direkt saygısızlık

Konu cook küçük, adam aç gelmiş maçtan, tek gerginlik bu bence.
Ama ayıp etmis, çok istiyorsa kendisi hazırlasın.
Sizinde ona yemek hazırlama gibi bir görev tanıminiz olmamalı.
Ustunu değişip kendisi götürsün masaya tabağını, böyle görev adledilmis şeyleri anlayamıyorum.
Hem sofrası hazırlanıyor, hem de trip yapıyor paşa..
Bu rahatlığı veren de sizsiniz ama...

Bu rahatlığı nasıl geri alabilirim. Uzerine kavga ettik. Ben alıstirdim seni dedim kendisine de söyledim bu sekilde. Kaldıramadım o lafı hiç ya . Çok büyük saygısızlık bence. Yediremiyorum kendime.

Bu rahatlığı nasıl geri alabilirim. Uzerine kavga ettik. Ben alıstirdim seni dedim kendisine de söyledim bu sekilde. Kaldıramadım o lafı hiç ya . Çok büyük saygısızlık bence. Yediremiyorum kendime.
Abartmayın yahu o lafı da o kadar, kendinizi de doldurmayın durduk yere.
O rahatlığı da, sofrasını kendisine hazirlatarak, hatta sizinkini de ona hazirlatarak alabilirsiniz..
Yapabilirseniz tabi.

Sende bi hata yok, eşinin ayıbı. Eşimden hiç bi zaman yemek ve eleştiri ile ilgili eleştiri duymadım 3.5 senelik evliyim. Gerçi senin eşinin yaptığı eleştiri değil direkt saygısızlık

Ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum..sana yakışmadı dedim. Kendince yok indigimde koyamadın mı ben sana indim diye haber vermiştim.. gibi gibi açıklamalar yapıyor.

Abartmayın yahu o lafı da o kadar, kendinizi de doldurmayın durduk yere.
O rahatlığı da, sofrasını kendisine hazirlatarak, hatta sizinkini de ona hazirlatarak alabilirsiniz..
Yapabilirseniz tabi.

Ben dershaneye giderken o yapıyordu zaten. Ta ki benim.dışarda işim.bitti eve kapandım.

Selam kızlar. Bayadır melek gibiydi sevgili eşim. Hic kavga etmemistik. Hatta buraya da bir bakayım dedim en son geçen sene kavga konusu açmışım. Ozet gecmeye calısıcam.

Bu akşam halı sahaya gitmişti eşim. Dünden yemek vardı 2 günlük yapmıştım. Eşim geldi aksam 8 gibi . Ustünü degistirmeye geçti ben de hemen arkasından gittim şakalaşmalar espriler sarılmalar falan neyse o 10 dk gecti öyle. Sonra mutfağa geldik . Yemegi koymadın mı hala dedi ben de yemek hazir zaten 2 dk ısitıcaz hepsi bu dedim. Muhabbet ediyorduk o sırada yemekler de ocakta.

Yemeğe bakmayı düşünmuyorsun herhalde dedi ben de bakıyorum ya dedim. Terslenince bana böyle şeyler söylememen gerektigini hala öğrenemedin mi dedim. 2 isi aynı anda yapamıyorsan BECERIKSIZSIN dedi . Ben de napiyim mitoz bölunme gecireyim biri seninle yatak odasina gelsin biri mutfakta mi dursun dedim. Düzgün konuş dedi ben de sen bana beceriksiz diyorsun düzgün konuşmayan sensin diyince tekrar evet beceriksizsin dedi bagira cagira . Ben de daha beceriklisini bul madem dedim. Çirkinlik yaşanmasin sesler hiç yükselmesin diye geçtim odaya kapattım kendimi derse verdim. Geldi özür diledi . Gel gülüm konusalim.dedi ben de dedim hiç gelmiyim kötü seyler yasanabilir sesim kötü oldu ağlayacak gibi kırıldım cünkü yalan yok.

Ki kızlar yemeğim de hep hazir olur . Hemen kurarım sofrayı normalde. Aksatan biri degilimdir .

Bu tarz da geçen senelerde kavga çıkarmısti oyüzden gel demesine hıc kanmadım. Sanki yattım uzandim da yemek yapmadım. Altı üstü onunla vakit gecireyim diye oldu . Topu topu 10 dk.

Açken ben ben değilim diye reklam varya hani eşininde o hesap😌 bende öyleyim mesela açken gözüm dönüyor eşin gayet daha normal davranmış geçen eşim bana yanlış pizza aldı diye gereksiz kavga etdim oda sinirle hepsini dişarda fırlattı ağladım ama suçlu başı benim😁 anladım kı açda olsam gebersemdr e asla bu yüzden kavga etmicem bidaha. Ama oda anladı açken şarzım bittiğini 😂

Basit bir mesele de " başkasını bul, sizden soğudum " cümlelerini sarf etmek evin huzurunu alır.

Çiftlerin böyle fütursuzca konuşmaları şaşırtıyor beni.

Her şey eşinizin yemeğe bakmayı düşünmuyorsan heralde demesiyle başlamış ama bunda abartilcak bir şey yokki bir şekilde gecistirelebilirdi ego yapıp tartışan taraf siz olmuşsunuz esinizde daha sonra gel konuşalım demiş ama. Sanırım siz kendi içinizde bir cikmazdasiniz eşinizle olan iliskinizede yansıyor

Allah'ın odunu !! Bir de beceriksiz diyor... Bu erkekler kendilerini ne sanıyor, ya? Tiplerine, göbeklerine, bakmıyorlarda kadınlarda sürekli kusur arıyorlar...

Bence eşin maçta birine sinirlenmiş gergin gelmiş :) Sen de azıcık alttan alabilirdin ilk "yemeğe bakmayı düşünmüyorsun" dediğinde, şaka ile karışık "senden gözümü alamıyorum kocacığım" deyip bir öpücük verip kalkıp yemeğe baksaydınız aslında herşey daha farklı olurdu :)

Back
X