1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

İnanamıyorum ne insanlar var. Allah korkusu da yok bunlarda yahu. Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

son gelişme
annem ve eşim bu sabah konuşmuş
eşim saat 8de eve gitmiş 12 ye kadar eve gitmemi beklemiş gelmediğimi anlayınca da annesine gitmiş.
karımı seviyorum tabiki eve gidicem demiş
bende buna güldüm

Anneni arayıp boşanıcam dememiş miydi?
Adam da dengesiz ha..

Gerçekten üzülüyorum size çok özveride bulundunuz şimdiye kadar hep takip ettim konularınızı ama o adam o iki kadının ağzına baktıktan sonra sanada iftira atarlar neler yapar o kötü kalpli kv ve görümcen ne yapsan yeridir kötü gelin olup burunlarından getirsen belki yola gelirlerdi allah bildiği gibi yapsın yuvanı onlar yukuyor benim gördüğüm kadarıyla

Konu sahibi, eşin müthiş bir akıl tutulması yaşıyor. Bir süre sonra kendine geldiğinde eşekten düşmüşe dönecek. Hepimiz zaman zaman bazı şeyleri idrak etmede güçlük yaşayabiliriz. Belki eşin de yakında idrak edecek hatasını.
Bir süre birbirinizin üstüne gitmeyin bakalım, en azından düzelmesi için bir şans tanımış olursunuz.

Abooovv hem anneye böyle iftira atacaklar!birde pişkin pişkin sen anana mi sordun diyip kovacaklar hee nerdemis öyle dünya! ?
Koşarak evime giderim kilidi değiştirir icligini goğneyini bi torbada kapıya koyarım!

Ay bitir Allahaskina.bunlar insanmi ne kadar seviyesiz mahalle karisi agizlari.esin es degilmis kac kurtul ya yasanirmi boyle.surundur cekusmeli bosan nafakani al alabildigini al tukur suratlarina..

Sizin aranızdaki kıvılcımı başlatan bu insta mesajlarından sonrası olmuş.peki size bunları yazmayı sebep görecek ne yaşandı aranızda?? Mutlaka öncesi de var gibi.. Durduk yerde mi?

evet onlar yıkıyor
çünkü benden nefret ediyorlar sevmiyorlar ve bunu açıkca söylüyorlar

bugün de annen de mi kaldın B bikahve95 var mı bi gelişme?
gelişme olarak bugün babamlara giderken eşimle karşılaştım meğer benimle yolda karşılaşmak için babamların evinin yoluna gelmiş
yok biz iftira atmayız biz öyle demek istemedik sen abarttın yanlış anladın vs vs

eşin biraz hatasını anlamaya başladı ama daha çok erken, o kv ile görümce de yola gelene kadar en azından eşin onların ne olduğunu anlayana kadar hiç geri adım atma canım. yoksa 3-5 gün sonra herşey başa dönmesin. azıcık sabret.

Ailen başka şehirde mi? Ben olsam çilingir alıp eve gider kilidi değiştirip çöp poşetine de o adamın elbiselerini koyar kapıya bırakırdım. Geldiğinde kimi kovuyormuş görürdü soyu bozuk! Kendim de çıkar dışarda kendime yemek ısmarlardım :)

Benim 2 aylık evliliğim bitiyor. Ugrassaydım 1 yıl sonra 1 yıllık evliliğim bitiyor derdim. Eninde sonunda bitiyor yani. Konularını okudum da elinden geleni yapmıssın gibi geliyor. Ailenizden destek alın. Uzatmaları oynuyorsunz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…